Follow:
Persoonlijk

Een middagje naar de markt!

Vandaag was ik lekker een halve dag vrij! En wat doen wij op een vrije woensdag middag? JUIST! Gezellig met mams en oma naar de markt, op het afrikaanderplein wel te verstaan. Ik vind het hartstikke leuk altijd om naar de markt te gaan, lekker gezellig shoppen, sieraden en kleding kijken. En natuurlijk kom je er allemaal lekker eten tegen! Ik vind het altijd zo mooi als je als die spijzen of nootjes naast elkaar ziet liggen. Al die geuren en kleuren, helemaal blij word ik ervan.

vierluik foto

Wat ik wel jammer van de markt vind is al die mensen met hun kinderwagens en karretjes. Prima als je die mee wilt nemen. (baby’s moeten uiteraard ook frisse lucht ) Maar kijk dan alsjeblieft een beetje uit waar je loopt! Rij geen mensen aan, rij niet met je karretje over mensen hun tenen. Zeg tenminste als het gebeurd dan “sorry” of “pardon”. Maar de meeste mensen lopen zonde blikken of blozen door.

vierluik foto2

Hieronder nog een paar gekke foto’s van mij in de auto op de weg terug. Van zuid naar Overschie ben je meestal in 15/20 minuten. Nu deden we er bijna een uur over!! Er was file, politie, ambulances. Mannetjes die het verkeer regelden. Maar nergens konden we zien wat er aan de hand was! Hoop dat het niet al te ernstig was! Maar al met al een leuk dagje. De zon scheen en ik heb weer volop vitamientjes gescoord voor mijn dagelijkse shake!

moivierkeer

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Vice

  Leuk artikel! 😀

  23 juli 2015 at 11:26
 • Reply marja

  leuk gedaan mars ziet er gezellig uit

  23 juli 2015 at 19:08
 • Reply Wendy

  Leuke foto’s! Ik wil gelijk ook naar de markt haha

  23 juli 2015 at 20:06
 • Reply Joanne

  Lekker al dat verse fruit! 🙂

  23 juli 2015 at 21:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: