Follow:
Fashion, Geen categorie

Mijn Stijl 01

Deze outfit droeg ik naar Battle of the drums! Ik heb gekozen voor een little black dress met een wit vestje. Witte sleehakken om er netjes uit te zien, maar waar ik ook comfortabel op kan lopen. Het was eigenlijk een risico outfit want alhoewel het redelijk warm buiten was, bestond er een kans dat het in de avond zou gaan regenen. Gelukkig hielden we het droog!

drieluik

Vest – Het vestje komt van Mango vandaan, het is een van mijn laatste aankopen. Het is dun en luchtig, met een leuk bloemetjes motief.
Little black dress – Het jurkje heb ik bij River Island gekocht, het is al een tijd geleden maar nog steeds een van mijn favorieten.
Schoenen – De schoenen zijn van het merk T.R.E.N.D O.N.E. Het zijn witte zomerse sleehakken met bloemetjes. Dit is toch wel een favoriet paar. Ze lopen heerlijk en zien er zomers en vrouwelijk uit. Ik zou niet zonder ze kunnen (willen).
Ketting – De ketting komt van Primark vandaan, de perfecte plaats om sieraden te scoren. (Ik heb al een grote voorraad)
Tas – De tas komt uit Spanje, van de markt. Het logootje “Chanel” staat er op maar dat is duidelijk een knock off. Alhoewel merken mij niks uit maken vond ik het gewoon een super mooie tas. Wit met goud en groot genoeg voor al mijn spulletjes.

DSC_0464

Wat vonden jullie van deze outfit?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Vice

  Ziet er weer goed uit babe 😛 (like always hehe)

  26 juli 2015 at 16:39
  • Reply Marushi

   Thnx baby hihi

   26 juli 2015 at 19:19
 • Reply Daisy

  Leuke outfit. Vind je ketting heel erg tof!

  26 juli 2015 at 18:42
  • Reply Marushi

   Dankjewel! ^^

   26 juli 2015 at 19:18
 • Reply Amanda

  Leuke stijl!

  31 juli 2015 at 09:19
 • Reply sabrina

  Leuke style! Beeldschone vrouw ben je!

  9 augustus 2015 at 19:12
 • Reply Denise

  Super leuk!

  9 augustus 2015 at 20:02
 • Reply Nazario

  Lekkertje jij , sensueel visje , groetjes van een kreeft ;-))

  9 augustus 2015 at 22:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: