Follow:
Shoplog

Shoplog 16/08/15

Gisteren tijdens het werk dacht ik opeens “Dit weekend ga ik shoppen!”. Want ik heb geen leuke kleding meer in mijn kast hangen. Komt dit jouw ook bekend voor? haha. En waar wou ik shoppen? PRIMARK! Er zit er nu eentje in zuidplein dus dat is lekker dichtbij. Ik zit al een tijdje in mijn hoofd dat ik een nieuwe garderobe wil. Ik ben daar al mee bezig geweest maar het is nog niet af. Ten eerste wou ik wat meer zomerse kleurtjes in mijn kast zien. Normaal droeg ik veel donkere kleuren en daar wil ik van af. Bij Primark is het leuk en “goedkoop” shoppen. Maar bij mij is het, of ik zie helemaal niks, of ik zie van alles! Dit keer had ik geluk en ging ik met een tas vol leuke kleren naar huis!

2015-08-15 21.01.06

Deze drie kledingstukken vind ik helemaal geweldig voor hun zachte maar toch vrolijke kleurtjes! Vroeger droeg ik nooit roze kleding maar ik merk dat ik steeds meer voor dit soort kleuren kies.

2015-08-15 20.59.27

Deze twee leuke blazers kwam ik ook tegen. De kleurtjes doen me een beetje aan pasen denken, maar ze stonden heel leuk en voor dat geld kon ik ze niet laten liggen. Het enige jammere bij de paarse blazer is dat hij geen knoop heeft, hij hangt dus open. Ik heb liever dat ik een blazer ook dicht kan doen mocht ik daar behoefte aan hebben.

2015-08-15 21.02.48

Je kan nooit genoeg vestjes hebben zeg ik altijd! Dit keer heb ik er een grijze en rode bijgekocht. De grijze is open en kan je lekker laten hangen, of leuk combineren met een riem. Het rode vestje trok mij vanwege de kleur. Toen ik hem aan had stond hij heel schattig want hij heeft bij de hals ook nog een bewerking zitten. Ik was al een tijdje op zoek naar een zwarte blouse, en eindelijk had ik hem gevonden! Hij is gelukkig niet super doorzichtig en de mouwen kan je nog korter maken, ideaal!

2015-08-15 21.06.24

Ik heb ook heel veel basic t-shirts en topjes gekocht. Super leuk en je kan ze ook overal me combineren! Handig toch!?

2015-08-15 21.04.02

Ik kwam ook nog deze leuke zwarte riem tegen, moest hem gewoon meenemen. Normaal gesproken koop ik geen ondergoed bij Primark, maar dit keer kwam ik deze twee schattige pakketjes tegen en wou ik het wel proberen. Ben benieuwd of ze bevallen. En ik moest ook nieuwe scrub handschoenen hebben. Door te scrubben haal je de dode huidcellen weg van je lichaam. Je huid krijgt een glanzende uitstraling, en het kan ook voor een betere doorbloeding zorgen.

2015-08-15 21.07

Ik heb voorlopig weer genoeg leuke kleurtjes (zou je zeggen). Maar wie weet waar ik de volgende keer weer tegen aan loopt.

Koop jij wel eens bij Primark?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Desiree

  Zo lekker veel geshopt! Ik hou ook van de primarkt haha

  16 augustus 2015 at 15:11
 • Reply Pinar

  Primarkt yes! Vooral op zuidplein 🙂

  16 augustus 2015 at 15:14
 • Reply Marja

  Leuke kleren gezellige kleurtjes

  16 augustus 2015 at 16:13
 • Reply Eefje

  Mooie aankopen Marushi!

  16 augustus 2015 at 21:49
 • Reply Anja

  Leuke kleding! Ik koop ook vaak bij Primark. Ik vind hun sieraden ook altijd zo leuk!

  17 augustus 2015 at 15:47
 • Reply Desiree Wanders

  Prachtige aankopen heb je gedaan! Ben heel erg benieuwd hoe het je staat!

  18 augustus 2015 at 15:56
 • Reply DinjaDONUT

  Leuke shoplog! Ik ben sinds kort ook helemaal fan van de basics van Primark, zitten goed en zijn zoooo goedkoop!

  19 augustus 2015 at 21:35
 • Reply mellavieee

  Leuke dingen heb je gekocht! Voornamelijk de eerste shirtjes en topjes vind ik mooi 🙂

  21 augustus 2015 at 10:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: