De winnaars van de dierendag actie.

De winnaars van de dierendag actie.

Ik had veel leuke foto’s binnengekregen voor de dierendag actie, maar deze sprongen er voor mij wel tussen uit! Gefeliciteerd!! Jullie krijgen allemaal een zak voer van fokker, een speeltje, en een kortingsbon! De dozen zijn al onderweg naar jullie. Veel plezier ermee!

anneke2

marja1
kim1
oma1

7 Reacties

 1. kim
  9 oktober 2015 / 17:04

  chicowieko is een van de winnaars! Dankjewel ook namens Chico xx

 2. Marja
  10 oktober 2015 / 12:22

  Yeeeeeee mijn Bowie heeft gewonnen we zijn heel blij met de prijs

 3. 11 oktober 2015 / 19:50

  Kan ik ook nog een foto sturen van mij en mijn pinguin? 😀
  Vers van de zuidpool hehehehe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: