Follow:
Persoonlijk

The Boyfriend Tag

♥ Waar hebben jullie elkaar ontmoet?

Wij hebben elkaar meer dan 10 jaar geleden ontmoet via gemeenschappelijke vrienden. En door deze vrienden zagen wij elkaar steeds vaker op verjaardagen, uitjes etc. We waren eigenlijk al heel snel vrienden geworden. En van vrienden werden we beste vrienden. Vice had eigenlijk al heel lang een oogje op mij maar toen der tijd had ik nog een vriend, en zag ik hem meer als “gewoon een vriend”. Pas jaren later begon ik hem echt leuk te vinden. Het duurde wel lang voordat wij eindelijk een relatie kregen. Onze rit naar een relatie toe is echt een soapserie en als ik dat allemaal op moet schrijven heb ik nog wel een uurtje nodig haha. Maar we zijn nu al 9 maandjes samen 🙂

2015-08-01 20.25.57

♥ Wat was jullie eerste date?
Ja…toen waren we nog beste vrienden haha. Maar stiekem wisten we allebei dat we elkaar wel leuk vonden. Hij nam mij mee uit eten, en eind van de avond vroeg hij me of ik wist waarom hij mij mee uit eten had genomen. Ik speelde natuurlijk stommetje en antwoorden: “Nee hoezo dan?” ghehe.. “Omdat ik je leuk vind” zei hij. En toen antwoorden ik: “Ik vind jouw ook leuk” XD haha

♥ Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?
Zijn familie kon ik al omdat ik al jaren over de vloer kwam, hetzelfde geld eigenlijk voor hem.

♥ Wat vind je het leukst aan je vriend?
Dat hij serieus kan zijn wanneer het nodig is, maar over algemeen is het een clown! In de positieve zin, ik moet altijd om hem lachen. En hij is altijd positief, hij weet mijn negatieve houding altijd weer om te draaien.

2015-07-16 13.36.47

♥ Wat was jullie eerste vakantie samen?
Dat was naar Spanje (Benidorm). Technische gezien was het een vakantie, maar we gingen naar het huisje van mijn oma & opa. Ik kom daar sinds ik een baby was dus voor mij was het meer een familie bezoek dan een “echte vakantie”. Maar samen hebben we het toch heel gezellig gehad.

♥ Kleffie&Beffie of doe maar gewoon normaal?
Normaal als er andere mensen bij zijn, maar als we samen zijn zeker kleffie en beffie hihi. We houden echt van knuffels en zoentjes hihi.

♥ Wat is jullie gezamenlijke hobby?
LOL oftewel League of Legend. Al moet ik zeggen dat hij het nu wel vaker speelt dan mij 😉 En natuurlijk films kijken, we hebben allebei een pathe unlimited kaart. Dus de bioscoop is geen vreemde voor ons! 😉

♥ In welke dingen verschillen jullie heel erg?
Schoonmaken en opruimen, ik ben heel erg pietje precies en vice is nogal chaotisch. Wat ik een troep vind dat vind hij opgeruimd haha.

2015-07-11 13.14.21

♥ Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie heel erg?
Soms heel verschillend soms gelijk, dat ligt echt aan het onderwerp. Toen we net elkaars beste vrienden waren noemde we elkaar altijd twins omdat we altijd hetzelfde dachten over dingen. Toen we volwassen werden merkten we dat we toch anders gingen denken over bepaalde onderwerpen. Maar dat is alleen maar goed, houd het spannend! 😉

♥ Waar is hij goed in?
Mij blij maken 🙂 Hij is het tegenovergestelde van mij, ik ben ying hij is yang. Ik ben negatief hij is positief en zo vullen we elkaar weer aan. Hij is ook heel goed in communiceren naar andere mensen toe, vice maakt altijd nieuwe vrienden.

♥ Hoe vaak zien jullie elkaar?
Nou elke dag! We wonen nu twee maandjes samen, maar daarvoor zag ik hem ook zeker 3/4 keer per week.

♥ Waar ben je hem het meest dankbaar voor?
Dat hij er altijd voor mij geweest is, in goede en slechte tijden. Dat hij eigenlijk de enigste is in heel mijn vriendenkring waar ik altijd op heb kunnen rekenen. Dag of nacht hij stond altijd voor mij klaar! (bye bye friendzone! haha)

2015-10-13 09.47.00

♥ Hoe zie je jullie toekomst voor je?
Een eensgezinswoning, met een hond, twee katten en twee baby’s? Haha nee geen idee, ik zie wel wat er op ons pad komt. Zolang ik maar met hem ben, ben ik gelukkig!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

45 Comments

 • Reply debby

  Wauw wat een bijzonder verhaal dat jullie elkaar al tien jaar kennen zeg!

  10 november 2015 at 07:26
 • Reply silkeblogs

  Wat leuk dat jullie samen LOL spelen! =D Superleuke tag!

  10 november 2015 at 08:45
 • Reply Nesrin

  Sounds like true love! Deze tag blijft leuk.

  10 november 2015 at 09:47
 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Sounds like true love! Dit blijft een leuke TAG.

  10 november 2015 at 09:49
 • Reply Jinn

  Wat een geweldig leuk en lief stel zijn julliee! <3 Vind het ook altijd leuk om te lezen of horen over gezamenlijke game-hobby's, daar ga ik mijn toekomstige prins op t witte paard zeker op selecteren hoor!! Nee grapje haha, maar wel echt super leuk. Leuke foto's ook van jullie samen!:)

  10 november 2015 at 10:38
 • Reply Vice

  Aaagh babe wat lief! Super leuk geschreven :). I love You <3

  10 november 2015 at 11:49
 • Reply Ysanne

  Ah wat lief om te lezen, leuk om meer over hem te weten te komen!

  10 november 2015 at 12:35
 • Reply Vanessa

  Leuk om te lezen! Mijn vriend is soms ook een clown, in die zin dat hij me altijd weer blij maakt. Tof dat jullie allebei LOL spelen. Mijn vriend speelt dat ook 🙂

  10 november 2015 at 14:01
 • Reply aroundsan

  Vind het zo leuk om dit soort dingen te lezen! Vind het mooi om te lezen dat jullie zo gek op elkaar zijn, en dat is ook wel te zien op de foto’s van jullie samen. Je praat ook zo lief over hem! Leuk stel zijn jullie! 🙂

  10 november 2015 at 14:02
 • Reply Vanessa

  Leuk om te lezen! Mijn vriend is ook een clown, in die zin dat hij me altijd weer blij maakt. Tof dat jullie allebei LOL spelen, mijn vriend speelt dat ook (lees: is verslaafd) 🙂

  10 november 2015 at 14:03
 • Reply Floor

  Wat ontzettend leuk om te lezen!

  10 november 2015 at 15:30
 • Reply Loene

  Wauw, wat een mooi stel! 🙂

  10 november 2015 at 15:51
 • Reply jeapiebel

  Leuke vriend heb je. 😉 Dat je om hem kunt lachen. En dat hij altijd positief, dat is een mooie eigenschap vind ik in een persoon. Twee maandjes samen wat schattig.

  10 november 2015 at 16:21
  • Reply Marushi

   haha 9 maanden samen! 😉

   10 november 2015 at 16:30
 • Reply DAILY SUIT

  You both are so cute. Wish you many more years together. <3

  Greetings from Berlin
  Valentina | DAILY SUIT

  10 november 2015 at 18:58
  • Reply Marushi

   Thnx you! ^^ Next week we are going to Berlin for a trip. Got any tips for us? 😀

   10 november 2015 at 19:22
 • Reply g.lamberts

  lieve Marsha,wij zijn erg blij dat je zo gelukkig ben met vice. blijf dit in het onijndige. dan komt de rest ook wel.gedult is een schone zaak.

  10 november 2015 at 19:38
 • Reply My Little Happiness | Lesley

  Wat leuk dat je mijn tag hebt ingevuld! Mooie foto’s van jullie samen zitten er ook bij zeg! Fijn dat je nu echt samen bent met je maatje <3

  10 november 2015 at 20:18
  • Reply Marushi

   Had jij hem verzonnen? 😀 Ik vond dit wel een hele leuke “boyfriend tag” misschien dat ik die andere ooit ook een keer ga doen. Dankjewel! ^^

   10 november 2015 at 20:28
 • Reply Hanna @ eenbezigbijtje.nl

  Leuke tag! Misschien dat ik die wel overneem.

  10 november 2015 at 23:34
 • Reply marjoleinschrijftcom

  Leuk om te lezen! Nu wel heel benieuwd hoe het zo lang kan duren voor jullie samen kwamen!!

  10 november 2015 at 23:55
  • Reply Marushi

   Haha misschien dat ik daar wel een keer een extra blog over maakt! 😉

   11 november 2015 at 00:30
 • Reply Beautyjuf

  Wat mooi om te lezen dat jullie elkaar zo goed aanvullen en aanvoelen. Dat is een prachtige basis voor een relatie.

  11 november 2015 at 17:03
 • Reply Vivian

  Haha leuk om te lezen! Klinkt ook heel fijn dat jullie eerst zo lang bevriend zijn geweest, daardoor voel je elkaar heel goed aan lijkt me!

  11 november 2015 at 20:57
 • Reply Madelon

  Leuk deze tag! Jullie zien er uit als een leuk stel samen <3

  14 november 2015 at 13:36
 • Reply Jennifer T (SeeYaNext)

  Aah super leuk om te lezen 🙂 hoe jullie elkaar hebben leren kennen enz.

  14 november 2015 at 15:20
 • Reply Simplynspecial

  Ik vind dit een leuke tag, heb ‘m ook ingevuld een tijdje terug 🙂 Wat tof dat jullie nu samenwonen, heerlijk hé. Kleine tip: vermeld de bedenker van de tag, dat wordt altijd gewaardeerd 😉 Ik ben trouwens wel benieuwd naar het soapserie-verhaal haha.

  14 november 2015 at 23:10
  • Reply Marushi

   Ik had hem van een andere blog dus ik wist niet wie de bedenker was! 😉 Nu wel! Haha ja daar moet ik echt een keer de tijd voor nemen omdat te gaan uittypen haha.

   15 november 2015 at 17:44
   • Reply Simplynspecial

    Begrijpelijk 😉 bedoelde het ook niet vervelend. Ik volg je iig via Bloglovin dus zie jullie Lovestory wel verschijnen haha.

    15 november 2015 at 17:51
 • Reply Miss Nagellak

  Leuke tag!

  16 november 2015 at 18:02
 • Reply Dascha Boonstra

  Wat zijn jullie een leuk stel! Leuke tag.

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  16 november 2015 at 21:31
 • Reply JoelleJochems

  erg leuke tag! en wat lief ‘ zolang ik bij hem ben ben ik gelukkig’.
  leuke foto’s ook trouwens

  18 november 2015 at 19:30
 • Reply Gewoon Sher

  Jullie zijn super leuk samen!

  2 december 2015 at 19:37
 • Reply Sheila

  Wat lief! En ik vind het zo schattig dat jullie nog maar net samenwonen. Erg leuk om te lezen. Lieve foto’s ook.

  15 december 2015 at 00:31
 • Reply Héloise Roubaud

  Great blog!
  Would you like to support each other by following each other´s blog? ^_^

  Et Omnia Vanitas

  19 december 2015 at 14:00
 • Reply De top vijf van 2015! | Marushi lifestyle

  […] 1.En op nummer 1 staat de Boyfriend tag! Niet verwacht dat dit het bericht zou zijn wat op nummer een zou staan. Met 28 comments is dit zeker wel een van populairste post die ik ooit gepost heb! Ik ben benieuwd wat er in 2016 allemaal komen gaat. Op de Boyfriend tag nog eens te kunnen lezen klik je hier. […]

  23 december 2015 at 07:16
 • Reply layla

  Leuke tag!!! Ik ga die overnemen.

  23 december 2015 at 19:19
 • Reply Rasa Virviciute

  Merry Christmas, hope you had warm and merry Holidays! xo

  http://www.aimeroseblog.com

  26 december 2015 at 21:09
 • Reply The Husband Tag | Lanita.nl

  […] Het was een hele tijd geleden dat ik een tag heb gedaan en ik kwam deze leuke tag tegen via Marushilifestyle.nl die ik zelf ook graag wilde beantwoorden. Jullie lezen vrij weinig over mijn man en mij samen en […]

  27 december 2015 at 06:02
 • Reply Jeanne

  You guys look so cute together!

  http://www.jeannechristinemarie.blogspot.com

  30 december 2015 at 12:05
 • Reply Dascha Boonstra

  Wat leuk om te lezen! Jullie zien er leuk uit samen.

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  11 januari 2016 at 21:39
 • Reply Iris

  Wat een leuke foto’s en wat schattig 🙂 Je kunt goed zien dat jullie gelukkig zijn.

  19 januari 2016 at 15:45
 • Reply Lysanne

  Wat een leuke tag! En wat leuk dat jullie pas net samenwonen. Ik woon ook pas sinds anderhalve maand samen.

  14 april 2016 at 14:47
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: