Follow:
Beauty

Mannen die goed zijn in shapen!

Jawel je leest het goed! Mannen die shapen! Je ziet wel vaker artikelen op het internet over shapen en baking. Ik zelf heb hier nog weinig mee gedaan omdat het mij gewoon teveel werk leek. Vergis je niet, ik vind het prachtig! Maar om elke ochtend te gaan shapen voordat in naar mijn werk ga, daar heb ik weinig zin in. Misschien dat ik het ooit een keer ga proberen maar nu nog niet.

Maar toen kwam ik foto’s tegen van mannen die shapen! En die kunnen dat goed, ik zou er bijna jaloers van worden! In deze blog zet ik veertien mannen op een rij die beter kunnen shapen dan ik waarschijnlijk ooit zou kunnen! Klik op hun naam om naar hun facebook, instagram of youtube kanaal te gaan.

1. StahrMilanenhanced-13154-1447658538-2

2. Wyatt Smith1

Hey guys my name is Wyatt Smith I am a makeup artist on Youtube. I am also in to living life to the fullest and seeing everything thats out there! I am going to show you what my life looks like through my eyes. I hope this inspires you to go out and be a better person!

3. Angel Merino2

Wheter your backstage at the hottest fashion show, or sitting in front of your vanity, artist couture is for you! More then just a brand, we strive to be an outlet for self expression where individuality is celebrated. Be creative…be trendsetting…be artist couture!

4. Garrett Hahn3

The hope of this channel is to make people smile through my own recipes, food, humor & a fun lifestyle. My videos are going to be a mesh of all of those things and more.

5. Jake Ward4

Male Beauty Vlogger, 22. We all have the canvas, we just need to learn to paint!

6. Will Cook5

Hi I’m Will! I am a freelance makeup artist and beauty lover, as well as having begun my modeling career with Baby GAP 18 years ago. Now I’ve found a love for making videos and want to share my tips and advice from my 10+ years experience in the modeling and makeup industry with you al!

7. Coen Lamont6

Hey! I’m Coen, I’m 20 years old and I (try to) make videos every week. I mostly make videos about pop culture and fashion along with some makeup videos! I’ll try to be fun hopefully you’ll enjoy it!

8. Colin Jay7

I’m Colin Jay and I upload weekly videos on Hair, Beauty, Fashion and DIY.

9. Manny Gutierrez8

Hey guys! My name is Manny and I am a BOY BEAUTY VLOGGER!!!  This beauty channel is where I teach tutorials, create favorites videos, tags, shenanigans that go on in my life, etc. Honestly I believe that men can wear makeup, teach makeup, and vlog about it just as much as girls can and I am fighting for that equality with my channel. So subscribe to my channel if you’re into that too!

10. Erick Handsonshapen

Hey guys! my name is Erick, I’m Makeup Artist, I really love makeup!, it’s one of my biggest passions! What I like the makeup is to be able to highlight the beauty in women and men. I love the connection between makeup and me, is as my best friend.

11. Wayne Goss

10

With 15 years makeup experience i want to share with you everything i’ve learned. By breaking things down into simple, easy manageable segments, even the most complicated looks become easy.

12. Brandon Crossshapen

Young 20 something in NYC who has a passion for makeup, beauty, tech, and all that glitters…including gold.

13. Otis Reid Scrogginsshapen

14. Nick Grandshapen

A simply guy bringing to together male fashion and beauty

Ik vind het echt super knap wat deze heren allemaal met makeup kunnen! Ik doe het ze niet na in ieder geval! Of ik het vind kunnen…tsja iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt. Waarom zouden mannen niet net als vrouwen ook om hun uiterlijk kunnen geven, en ook graag makeup willen dragen. Maar of ik nou wil dat mijn vriend gaat shapen…ik denk in ieder geval niet dat ik het hoeft te vragen! haha

Wat is jullie mening hierover?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply jeapiebel

  Manny Gutierrez en Wayne Goss zijn mijn favoriet. Ik vind ze echt goed. Iets meer voorkeur voor Wayne. Maar ik zou niet willen dat mijn partner meedoet haha.

  24 november 2015 at 08:22
  • Reply Marushi

   haha nee ik ook niet hoor! 😛 Mijn vriend mag niet meer makeup dragen dan mij! XD -x-

   24 november 2015 at 10:53
 • Reply milouviolet

  Manny!! Ach ja, tegenwoordig kan alles. Als hier je passie ligt, ookal ben je een jongen, moet je het gewoon doen!

  24 november 2015 at 09:08
  • Reply Marushi

   Vind ik ook! Gewoon lekker je eigen ding doen! -x-

   24 november 2015 at 10:52
 • Reply Cindy H

  Het is mooi en bijzonder dat ze het kunnen. Alleen als ik er zo een tegenkom loop ik hem hard voorbij.

  24 november 2015 at 09:13
  • Reply Marushi

   Haha ja het is misschien wel een beetje to much 😛 -x-

   24 november 2015 at 10:52
 • Reply silkeblogs

  Ik vind het fantastisch dat er ook mannen zijn die er zo goed in zijn, maar over het algemeen vind ik deze manier van shapen iets te ‘drag’. Leuk om mee te spelen, maar om overdag te dragen is dit echt wel te veel van het goede. Leuk artikel!

  P.S.: Haha, ik zie mijn vriend dit ook niet meteen doen! =D

  24 november 2015 at 10:33
  • Reply Marushi

   Haha nee ik denk dat hij me vierkant zou uitlachen whuahah -x-

   24 november 2015 at 10:52
 • Reply Ysanne

  Wow wat bizar dit, ze zien er ook daadwerkelijk beter uit. Raar dat mannen dit niet doen eigenlijk, en vrouwen dat wel mogen. Voor tv snap ik wel als ze er zo bij lopen!

  24 november 2015 at 13:19
  • Reply Marushi

   Ja het is bij ons erin gestampt dat makeup alleen voor vrouwen is, maar mannen zouden het net zo goed kunnen gebruiken 😛 -x-

   24 november 2015 at 13:36
 • Reply Daenelia

  Ehhh. Het is een kunst. Net zoals maskers maken een kunst is. Maar ook maskers zijn niet altijd mooi, terwijl ze wel een statement kunnen maken.

  Ik vind het niet aantrekkelijk en ik ga er ook maar even vanuit dat dat niet de bedoeling was. Dezelfde mening heb ik over vrouwen die shapen, hoor 🙂 Ik vind het niet echt aantrekkelijk.

  Sommige mensen hebben nou eenmaal moeite met hun ware gezicht? 😛 Of zo?

  24 november 2015 at 13:36
  • Reply Marushi

   Ja iedereen zijn eigen ding toch 🙂 -x-

   24 november 2015 at 21:10
 • Reply Mariëlle

  Ik volg geen van deze heren, maar ze zijn zeker goed! Ze kunnen het beter dan menig vrouw denk ik haha!

  24 november 2015 at 16:47
  • Reply Marushi

   haha ja dat denk ik ook wel! -x-

   24 november 2015 at 21:11
 • Reply Suzanne

  Bizar om te zien dit! Het is inderdaad er bij ons in Nederland een beetje ingestampt dat het alleen voor vrouwen is.

  24 november 2015 at 18:44
  • Reply Marushi

   Ja ik moest er ook even aan wennen toen ik dit voor het eerst zag! 😛 -x-

   24 november 2015 at 21:11
 • Reply Romy

  Ah ik zie wel eens filmpjes van enkelen uit dit lijstje voorbij komen op Facebook! Ik zit dan echt met open mond te staren.. mij lukt het al niet en zij doen het “zomaar”. Heel apart maar ook heel knap haha.

  24 november 2015 at 21:17
 • Reply eva

  Wauw wat kunnen die mannen het goed!!!

  24 november 2015 at 21:40
 • Reply Vlijtig Liesje

  Tsjonge wat een verschil maakt dat bij sommige zeg. Maar is het niet net alsof je een masker opzet? Ben je dan nog wel jezelf?

  25 november 2015 at 09:05
  • Reply Marushi

   Tsja..misschien is hun echte gezicht wel 😛 -x-

   25 november 2015 at 13:10
 • Reply Kimberley

  Ik voel me nu toch wel een beetje lullig, haha. Ik kan dit dus gewoon echt niet. Nummer twee, Wyatt, vind ik wel heel mooi subtiel gedaan. Verder vind ik het toch een beetje niet-heteroseksueel overkomen, haha.

  25 november 2015 at 09:50
  • Reply Marushi

   Hahaha ik kan het ook niet hoor, maar indd niet echt heteroseksueel! 😉 Volgens mij zijn deze heren dat ook niet haha-x-

   25 november 2015 at 13:11
 • Reply Marit

  Aah ik vind het super leuk dit! Mannen met make-up is altijd nog een beetje taboe, ik vind het ook altijd zo leuk om bij de MAC store in Amsterdam door een man geholpen te worden. Waarvan de make-up trouwens 100x mooier zit dan bij mij haha

  25 november 2015 at 11:26
  • Reply Marushi

   Ja sommige kunnen het heel goed hoor! Je zou er echt jaloers van worden! Zelfde met sommige kappers/stylisten. -x-

   25 november 2015 at 13:11
 • Reply Sofie Katelijne

  hahaha, wat héérlijk om te zien/lezen!

  25 november 2015 at 12:17
 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Ik ben helemaal open minded en alles maar blijf dit toch een tikkeltje vreemd vinden.

  25 november 2015 at 14:04
 • Reply writingmonique

  Nog nooit eerder gezien, maar ze zijn er wel supergoed in zeg!

  25 november 2015 at 15:29
 • Reply Jana

  Ook nog niet eerder gezien, maar ik moet zeggen dat ik het wel knap vind van ze! Wat kunnen ze dit goed 😀

  25 november 2015 at 20:15
 • Reply Els

  Haha, nog nooit gezien. Wel grappig, ze kunnen het zeker beter als ik :-).

  25 november 2015 at 22:06
 • Reply iliveformydreams.com

  Nooit eerder gezien dit. Grappig dat ze dit zo goed kunnen

  28 november 2015 at 20:49
 • Reply Florentine

  Zo cool om te zien! Onwijs leuk artikel heb je gemaakt 🙂

  29 november 2015 at 01:05
 • Reply wendy

  Oooh, super knap! Daar kan ik wat van leren, haha!

  29 november 2015 at 22:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: