Follow:
Beauty

Rituals Miracle Balm review

Op mijn werk ben ik heel vaak bezig met mijn handen en dingen sjouwen. Daarom worden mijn handen heel snel droog. Ik gebruik daarom vaak een handcrème. De laatste handcrème die is gebruikte was op, dus het werd weer tijd voor een nieuwe! Dit keer ben ik voor hand balm van de Rituals gegaan. Het is een kleine roze tube, wat mij gelijk al aanspreekt. Ik weet niet waarom, maar ik associeer roze verpakkingen altijd met zoet.

Dit is wat Rituals zegt over de Miracle Balm:

Deze luxe, rijke handbalsem is speciaal ontwikkeld om droge, ruwe handen te verzachten en te verzorgen. Uw handen voelen verzorgd & zacht aan door het ingrediënt Glycerine. Combineert de zachte geur van Witte Lotus, met huidverzorgende kwaliteiten, en Ginkgo Biloba dat in Japan staat voor leven en kracht.

Rituals Miracle Balm

De Miracle Balm bevat dus onder andere witte lotus en Ginkgo Biloba. Het is een warme en rustgevende geur. Ik vind ‘m persoonlijk heerlijk ruiken, net zoals ik dacht, ZOET! Miracle Balm de naam zegt het al. Het is geen echte handcrème, maar een balsem voor je handen. Hopelijk werkt dit beter dan de vorige handcrème.

Rituals Miracle Balm

Miracle Balm zit in een soepel tube van 75 ml en kost €10,00.

Deze ingredienten zitten erin:
GLYCERIN, AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, PARFUM/FRAGARANCE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, SODIUM CETEARYL SULFATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, SODIUM HYDROXIDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLENE GLYCOL, EUGENOL.

Rituals Miracle Balm

De substantie is best dik, ietwat transparant en voelt ook echt aan als een stevig balsem. Hij smeert redelijk soepel uit. Omdat het een balsem is, legt het product in eerste instantie meer een laagje over je handen, waardoor het niet heel snel intrekt. Hier moest ik in het begin wel even aan wennen, want ik vond het vergeleken met mijn vorige handcrème best plakkerig. Maar dit komt dus omdat het een balm is. Gelukkig wende ik er snel aan.

Ik heb hem nu een paar dagen gebruikt maar ik vind hem wel prettig. Miracle Balm is zeker een aanrader wanneer je last hebt van extreem droge handen, ik merkte al snel verbetering. Ik vind de geur (amandel) heerlijk en ruik dan ook vaak aan mijn handen als ik hem opgesmeerd heb.

Rituals Miracle Balm kost €10,00 en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten en webshop van Rituals.

Heb jij de Miracle Balm weleens geprobeerd?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply writingmonique

  Klinkt goed! En ik ben dol op amandelgeur!

  29 november 2015 at 08:56
 • Reply Cindy

  Hij klinkt goed alleen heb ik lievee dat hij wel snel intrekt.

  29 november 2015 at 09:27
 • Reply silkeblogs

  Dit is echt iets voor mij, ik ben een ware handcrèmeverslaafde! Fijne review! x

  29 november 2015 at 12:01
 • Reply jeapiebel

  Ik heb zelf ook handcrème nodig met mijn droge huid, dit klinkt heerlijk al is het even wennen met intrekken van de crème en de amandelgeur..klinkt lekker.

  29 november 2015 at 13:37
 • Reply zosaar

  Rituals is eigenlijk altijd goed <3!

  29 november 2015 at 15:08
 • Reply Judith | FAFOHOLIC

  I love Rituals! Deze moet ik ook maar eventjes op mijn wishlist zetten! XO

  29 november 2015 at 15:18
 • Reply Dascha Boonstra

  Ik heb dit wel eens geprobeerd. Ik ben fan! 🙂

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  29 november 2015 at 16:09
 • Reply La Bella Fleur (@Labellafleur)

  Klinkt als een fijn alternatief!
  Trekt hij later wel in je huid of blijft het de hele tijd kleverig?

  29 november 2015 at 16:09
  • Reply Marushi

   Nee later trekt hij wel in gelukkig 🙂 -x-

   29 november 2015 at 16:20
 • Reply Dhini

  Ik dacht dat voor lippen was maar balm voor handen. klinkt heerlijk geurtje!

  29 november 2015 at 20:31
 • Reply Sija

  Oeh deze lijkt me heerlijk, perfect voor de winter!

  29 november 2015 at 21:12
 • Reply debby

  Ik ben een vreselijke luiaard als het om handrem gaat, mijn vriend die verzorgt zijn handen beter 🙂

  30 november 2015 at 07:29
 • Reply Jennifer

  Zelf heb ik in de winter erg droge handen en soms springen ze weleens open wat vreselijk pijn doet. De enige wat bij mij toe nu toe help is de Nivea Repair & Care. Deze van Rituals klinkt ook erg goed.

  30 november 2015 at 16:54
 • Reply Griet

  Ik vind de Rituals geuren altijd heerlijk, heb hier de groene van en vind hem erg fijn 🙂

  30 november 2015 at 18:32
 • Reply Babs

  Die lijkt mij heerlijk! Ik ben echt fan van Rituals en de geur van amandelen.

  14 januari 2016 at 14:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: