Follow:
Beauty

Uitgroei & Glitters!

In een vorige post las je al over mannen die hun baarden bedekte in glitters. En wat een komisch effect gaf dat. Maar hier houd het niet op! Ik heb nu weer een nieuwe trend ontdekt, en er zitten ook weer glitters in! 

Veel mensen verven tegenwoordig hun haar. En waarom ook niet? Het is leuk om af en toe eens een andere haar kleur te hebben. Blond of bruin. Of zelfs hele felle kleuren zoals paars of blauw. Je ziet tegenwoordig alle kleuren wel voorbij komen. Maar zoals iedereen die zijn haar verft heb je ook altijd last van uitgroei! Je wortels zullen altijd je ware haarkleur onthullen. Op instagram zie je nu een oplossing die mensen bedacht hebben voor uitgroei. Bedek je haarwortels gewoon met glitters! Sommige vinden deze trend echt super, en anderen denken dat het toch wel erg op roos lijkt. Je kan zeggen wat je wilt maar deze “trend” is wel heel erg feestelijk.

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-1glitter-roots-hair-style-trend-instagram-4 glitter-roots-hair-style-trend-instagram-9 glitter-roots-hair-style-trend-instagram-13 glitter-roots-hair-style-trend-instagram-15 glitter-roots-hair-style-trend-instagram-16 glitter-roots-hair-style-trend-instagram-17 glitter-roots-hair-style-trend-instagram-18


Eerlijk is eerlijk ik vind het er erg leuk en feestelijk uitzien. Zou ik het zelf doen? Nee absoluut niet, misschien zou ik een uitzondering maken voor carnaval. Maar anders zou ik er nooit zo bijlopen. Ik zou iemand die er zo uitzien ook niet echt serieus kunnen nemen. Het lijkt me ook een ontzettende vervelende klus om al die glitters weer uit je haar te krijgen.

Wat vind jij van deze trend?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Sanne

  Haha, het ziet er inderdaad wel heel feestelijk uit!

  20 december 2015 at 12:22
 • Reply biancaronday

  Het ziet er feestelijk uit, maar als ik heel eerlijk ben, ik vind het verschrikkelijk. Al die mensen met de raarste kleuren haar en dan nog met glitters erin. Laatst had ik aan de balie een man met zo’n zeemeermannenbaard, sorry, ik was te afgeleid om zijn vraag goed te volgen, waardoor hij hem 2x moest stellen.

  20 december 2015 at 15:25
  • Reply Marushi

   Hahaha dan ben ik wel benieuwd hoe dat eruit heeft gezien haha 😛 -x-

   20 december 2015 at 17:17
 • Reply laurapijpers

  ik vind het er leuk uit zien maar zoals jij al zegt zou ik het zelf niet doen.

  20 december 2015 at 20:03
 • Reply debby

  Oh ik vind dit echt heel leuk!

  21 december 2015 at 07:30
 • Reply Versatile Eva

  Jaa, ik had er al eens over gelezen. Ik vind het er best leuk uitzien, maar om zelf te doen? Nee dank je, hahah!

  21 december 2015 at 13:12
 • Reply rachelkromdijk

  haha wel onwijs leuk bedacht maar wat een rommel krijg je ervan haha!

  21 december 2015 at 13:36
 • Reply rachelkromdijk

  onwijs leuk idee alleen volgens mij is het een knoei boel om het op te doen haah! en wat je achterlaat..

  21 december 2015 at 13:39
 • Reply smurfkuh

  Ik vind het best wel gaaf, maar dan wel alleen voor een feestje ofzo. Volgensmij heb je met dit niet alleen glitter haar maar ook een glitter huis haha.

  21 december 2015 at 15:59
 • Reply Kirsty

  Wat een creatieve manier om je uitgroei te verdoezelen! Ik vind het voor elke dag niet meteen een oplossing, maar als je nu net een feestje hebt en niet daarvoor bij de kapper terecht kan is dit wel heel handig!

  21 december 2015 at 17:03
 • Reply Jennifer

  Inderdaad je zou zeggen dat je dit meer voor de carnaval zou doen. En het lijkt mij ook een hele klus om al die glitters uit je haar te krijgen.

  21 december 2015 at 17:06
 • Reply Sanne - www.Piixel.nl

  Ik had die al gezien bij een aantal youtubers 😀 Super leuk voor feestjes ^^

  21 december 2015 at 17:17
 • Reply DinjaDONUT

  Het ziet er wel leuk uit voor feestjes, maar ik zou het niet zo snel doen 😉
  Daarnaast is er nooit veel verschil tussen mijn haarverf en uitgroei.

  26 december 2015 at 23:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: