Follow:
Persoonlijk

Unboxing swap met DinjaDonut.

Eind oktober had ik samen met Dinja van DinjaDonut afgesproken dat we een swap gingen doen voor sinterklaas. Super leuk! We hadden een bepaald bedrag afgesproken en onze voorkeuren doorgegeven via e-mailtjes. Dit zou een kawaii/beauty swap worden.

Voor pakjesavond hadden we allebei onze pakketjes al binnen! Ik doe al jaren niet meer aan sinterklaas, dus het was wel weer eens leuk om op pakjesavond cadeautjes uit te pakken. Het is nu inmiddels al kerst geweest, maar ik heb het zo ontzettend druk gehad dat ik het nog niet eerder heb kunnen posten. Maar nu dan eindelijk mijn swap met dinja!

DSC_1626 Deze doos kreeg ik binnen met een super schattig inpakpapier eromheen.DSC_1627 Binnen in de doos zat een briefje van Dinja, met een uitleg/omschrijving van de cadeautjes. Ik kon niet wachtten om ze uit te pakken!DSC_1631 Ze zagen er allemaal zo schattig uit! En ik had nog helemaal niks uitgepakt! Dinja had op elk cadeautje een beschrijving geplakt met wat het nou precies was. Super handig! Uitpakken!!DSC_1671 Als eerste pakte ik dit roze doosje uit in de vorm van een hart. Er zit een washandje in en een stukje zeep.DSC_1672 Het tweede cadeautje was een hand cream van de etos. Handig! Want op mijn werk gebruik ik veel handcream.DSC_1676 Het derde cadeautje was een douche gel van Yves Rocher. Hij ruikt in ieder geval heel erg fris!DSC_1678 Het vierde cadeautje was dit schattige knuffeltje van een melkpak! Kawaii!DSC_1681 Yumm! Het vijfde cadeautje waren snoepjes/koekjes van Hello Kitty. Deze heb ik wel eens vaker gegeten maar dan van een ander merk. Ben benieuwd of deze ook net zo lekker smaken.  DSC_1683 Het zesde cadeautje is ook snoep! Dit lijkt mij heel interessant om een keer te gaan maken. Ben benieuwd of het me lukt, het ziet er wel een beetje ingewikkeld uit, maar dat komt vast wel goed!DSC_1685 Deze schattige konijnen pen was het zevende cadeautje. Echt heel schattig die oortjes er boven op!DSC_1687 Het achtste cadeautje waren deze zalmkleurige pompoms die je in huis kan ophangen. Heel leuk en apart cadeau!DSC_1690 Weer een super schattig cadeautje! Het negende cadeau was een kladblokje.DSC_1695Het tiende cadeau was een nagellak van Yves Rocher. Normaal gesproken zou ik deze kleur nooit kopen. Maar wie weet staat hij wel hartstikke mooi!DSC_1692 En als cherry op de top kreeg ik ook nog eens een paar samples en een schattige kaart en sticker!DSC_1697

Dit zijn alle cadeautjes uitgepakt! Ik ben zeker heel erg verwend. Dinja, ontzettend bedankt voor je leuke cadeautjes!

____________________________________________

Ik vond dit een zeer geslaagde (2e) swap! Er zaten zeker leuke spulletjes bij, ook dingen die ik nog niet kon. Wil je zien wat Dinja van mij heeft ontvangen? Klik dan hier en ga snel naar haar blog. Lijkt het jouw nou ook zo leuk om een keer te swappen dan mag je mij zeker een berichtje sturen! Ik vind het super leuk om een pakketje met cadeautjes te ontvangen en weg te geven!

Heb jij weleens een swap gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Mariska

  Ik heb nog nooit een swap gedaan, maar dit is echt een super leuk pakket! Dat melkpakje is zo schattig! 😀

  29 december 2015 at 18:24
  • Reply Marushi

   Ja leuk he! Zaten echt super schattige dingen er tussen! -x-

   29 december 2015 at 19:12
 • Reply Ilona

  Wat leuk zo’n swap! Ik heb het nu een paar keer voorbij zien komen, maar heb het zelf nog nooit gedaan! Wat een leuke cadeautjes heb je ontvangen en ze waren ook erg leuk ingepakt! Liefs Ilona

  29 december 2015 at 18:38
  • Reply Marushi

   Ik ben ook zeker heel erg blij met de cadeautjes die ik heb gekregen! ^^ -x-

   29 december 2015 at 19:12
 • Reply DinjaDONUT

  Ik ben blij dat je het pakket met inhoud leuk vond/ vind! Ik wilde er graag nagellak bij doen maar wist niet goed welke kleuren je allemaal had (en niet had), zilver vind ik persoonlijk leuk staan bij de feestdagen ^_^

  29 december 2015 at 19:50
  • Reply Marushi

   Ik ben er helemaal blij mee! Super geslaagde swap! ^^ -x-

   30 december 2015 at 01:16
 • Reply biancaronday

  Wat een super geslaagde swap. Het lijkt me reuze spannend om aan een swap mee te doen, nooit gedaan. Vaak ben jezelf trots op je pakketje of cadeau. Daarna kan je niet meer dan afwachten wat je terugkrijgt. Deze bestempel ik als geslaagd.

  29 december 2015 at 21:05
  • Reply Marushi

   Ik heb nu twee keer een swap gedaan en ik vind het altijd erg leuk maar ook spannend! Heb ik wel de juiste producten erin gedaan, vind ze het wel leuk? Krijg ik wel leuke producten? Maar tot nu toe is het alleen maar meegevallen! -x-

   30 december 2015 at 01:17
 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Wat een verwennerij! Je hebt super leuke spullen gekregen. Ik weet sinds kort wat een swap is 😉

  29 december 2015 at 23:39
  • Reply Marushi

   Ja ik ben zeker verwend! ^^ Dus jij gaat ook binnenkort swappen nu? hihi -x-

   30 december 2015 at 01:17
 • Reply Sanne - www.Piixel.nl

  Leuke dingetjes 😀 Is altijd zo leuk het uitpakken als je een swap doet ^^

  30 december 2015 at 03:18
  • Reply Marushi

   Zeker! Je weet maar nooit wat je voor cadeautjes krijgt van de ander! ^^ -x-

   30 december 2015 at 13:28
 • Reply jeapiebel

  Wat zijn ze allemaal lief en schattig, die cadeaus die je hebt uitgepakt. En laten wij eerlijk zijn wie houd er niet van om leuke cadeaus uit te pakken en weg te geven? Ik dus ook. 😉

  30 december 2015 at 10:48
  • Reply Marushi

   Ik denk dat iedereen dat wel leuk vind toch! 😀 -x-

   30 december 2015 at 13:28
 • Reply De vakantie is weer voorbij! | Marushi lifestyle

  […] Swap artikel afmaken. √ Het heeft even geduurd maar onze swap staat er eindelijk op! Heb je hem nog niet gezien? Klik dan hier. […]

  3 januari 2016 at 10:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: