Follow:
Persoonlijk

My Happy Thoughts #2

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle blije dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster dat als ik een beetje sad ben, dat ik dan gewoon een happy thought’s open en daar dan weer blij van word. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van December. Lees je mee?


 [button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Eindelijk is mijn kast geleverd! Compleet huis yeah![/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]De gezelligheid met kerst[/button] [button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Een vierde samenwerking! Maar helaas moeten afzeggen[/button]  [button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Een cadeautje gehad van een klant omdat hij me lief vond[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Sinterklaas gevierd met familie[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Een swap gedaan met Dinja[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Vriendlief die me altijd mee helpt in de huishouding[/button] [button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]De babyshower van Iris[/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Super leuke kerst gehad met mijn familie [/button][button link=”” icon=”fa-heart” side=”left” target=”” color=”ffffff” textcolor=”de738c”]Lekker genoten van mijn vakantie[/button]


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Monique | Writingmonique

  Wat leuk! Babyshowers zijn altijd zo gezellig 🙂

  31 december 2015 at 09:28
 • Reply Simplynspecial

  Fijn lijstje 🙂 Ik heb ook ontzettend genoten van de feestdagen. Stiekem wel jammer dat we nu alweer 1 jaar moeten wachten tot het weer zover is haha.

  31 december 2015 at 10:07
 • Reply Chelsey

  Leuk lijstje! Ik heb helaas geen kerstvakantie, maar heb zeker wel genoten van de kerst 🙂 x

  31 december 2015 at 11:53
 • Reply Sas

  Wat een super fijn lijstje is dit! Ik ben nog aan het genieten van onze laatste daagjes vakantie<3
  Alvast een heel fijn 2016 gewenst

  31 december 2015 at 13:03
  • Reply Marushi

   Jij ook een gelukkig nieuwjaar gewenst! ^^ -x-

   1 januari 2016 at 20:59
 • Reply jeapiebel

  Kleine of groot is wel altijd mooi om te koesteren. Fijne jaarwisseling Marushi! En tot volgend jaar. Is Marushi een Japanse naam? Aangezien je liefde van het land. 😉 Mijn zoon naam is ook een woord in Thais als Japan. In Thais betekent zon en in het Japans brillant. Fijne jaarwisseling Marushi!

  31 december 2015 at 13:54
  • Reply Marushi

   Ja soort van haha de betekenis weet ik niet echt 😛 Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! -x-

   1 januari 2016 at 21:02
 • Reply Noelle

  Heerlijk om af en toe even stil te staan bij de fijne momentjes en kleine dingetjes. Die worden vaak vergeten 🙂 Mijn fijnste moment deze maand is waarschijnlijk vandaag; wetende dat ik 3 dagen vrij heb en die ook echt nodig heb!

  31 december 2015 at 22:17
 • Reply daenelia

  Deze maand (okay, vorige maand) heb ik niet echt iets speciaals gehad waarvan ik dacht ‘heeey’. Moet ik echt apart zeggen dat mjn gozer meehelpt in het huishouden? Of mag ik gewoon zeggen dat ik dat normaal vind als je samenwoont, dat je allebei je deel doet om het samen gezellig en opgeruimd te houden? Want als ik zou samenwonen met een vrouw, zou ik dan ook nog apart moeten zeggen ‘zo geweldig dat mijn vriendin meehelpt in het huis!’ Sterker nog, mijn gozer zegt dat ook nooit… zou dat betekenen dat ik te weinig doe? 😮
  …Geintje. Ik ben wel heel blij dat mijn huisdieren de laatste dag van het oude jaar hebben doorstaan en dat ook kleine Chi gewoon mee uitging, ondanks alle knallen op straat overdag.
  Een mooi 2016 voor jullie allemaal.

  1 januari 2016 at 11:09
 • Reply Myrthe

  Wat een fijn lijstje! Ik kan me voorstellen dat December een fijne maand was! Gelukkig nieuw jaar gewenst!

  1 januari 2016 at 15:01
  • Reply Marushi

   Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! -x-

   1 januari 2016 at 21:01
 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

  Happy New Year! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad.

  1 januari 2016 at 20:34
  • Reply Marushi

   Was zeker geslaagd! Jullie ook nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! -x-

   1 januari 2016 at 21:00

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: