Follow:
Win Acties

(GESLOTEN) Win €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl!

Het eerste wat ik doe nadat ik een nieuwe telefoon heb gekocht is een beschermend hoesje erbij kopen. Ik behandel een nieuw gekochte mobiel echt net als een baby. Heel voorzichtig en met beleid, daarom moeten we ze ook beschermen voor als hij een keer mocht vallen. Maar na verloop ga je aan je nieuwe mobiel wennen en merk je toch dat je wat ruwer er mee omgaat. En na de tienduizendste keer dat je telefoon gevallen is merk je toch wel dat je toe bent aan een nieuw hoesje. 

Dus voor iedereen die net als ik zijn telefoon in een nieuw jasje wilt steken heb ik een leuke winactie voor €30 shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl. Hoe gaaf is dat!? Ze verkopen er heel veel telefoonhoesjes en accessoires voor een lage prijs. De hoesjes zijn voor verschillende iPhones en Samsung telefoons. Helaas heb ik een Sony dus kan ik er jammer genoeg niet slagen. Maar bij de Iphone 6 hoesjes heb ik er echt een paar leuke gezien! Je hebt ontzettend veel keus van hardcase tot flipcover, van sofcase tot bumpers. Naast hoesjes verkopen ze ook nog veel soorten accessoires. Denk dan aan oplaadkabels, audio splitters, powerbanks en nog veel meer!

hoesjes outlet

Pink and gold for me please! ♥

Mocht jij in het bezit zijn van zo’n telefoon of iemand graag willen verassen met een fijn hoesje, dan is deze winactie zeker geschikt voor jou.

Wat moet je doen:
– Volg mij op Facebook.
– Volg Hoesjes-Outlet.nl op Facebook.
– Laat een berichtje achter waarin je vermeld dat je meedoet. En welke stappen je heb gedaan.

Je kunt door middel van deze stappen ook nog extra kans maken:
– Volg mij op Instagram (+1)
– Volg mij op Bloglovin (+1)
– Save bericht op Bloglovin (+1)

Veel succes allemaal!

Deze winactie loopt tot en met maandag 22 maart. De winnaar(res) zal een mailtje van mij ontvangen.

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply jeapiebel

  Leuk… Ik doe mee. Succes iedereen!

  3 februari 2016 at 08:48
 • Reply Laura - Dagelijkse hap

  Ik heb net een nieuw hoesje besteld, dus ik gun het iemand anders 🙂
  Wel echt een gave winactie 😀

  3 februari 2016 at 09:03
 • Reply Marion / 24 hours of fashion

  Leuk zo’n winactie! Ik heb ook een sony dus helaas hihi..

  3 februari 2016 at 09:50
 • Reply Sija

  Leuke winactie 🙂 Jammer dat ze geen hoesjes voor een HTC hebben! X

  3 februari 2016 at 10:22
 • Reply Mariska

  Leuke actie, ik heb ook 2 Sony’s dus dat wordt dan ook niks voor mij. Succes voor de rest!

  3 februari 2016 at 10:28
 • Reply Shiralee

  Hoesjes voor iPhones zijn vaak zo veel leuker! Zelf vind ik zo’n toestel een beetje overpriced maar wel erg tof, als ik een hele goede aanbieding zou zien wellicht, lol. Dat kan zeker niet tippen aan mijn 11 euro p/m, haha! Leuke winactie 🙂 heb zelf een Samsung S4 ^_^

  3 februari 2016 at 12:00
 • Reply Dalinka

  Leuk! Sinds ik een iPhone heb vind ik het enorm leuk om hoesjes ervoor te shoppen, dus ik doe graag mee! Ik volg jou en hoesjes-outlet via Facebook en ik volgde je al via Instagram en Bloglovin. Ik zal daar zo ook nog even het bericht saven.

  3 februari 2016 at 13:00
 • Reply Joycerdt

  Wat een onwijs leuke hoesjes zeg!

  Liefs.x

  3 februari 2016 at 13:17
 • Reply Jennifer

  Leuke winactie! Helaas heb ik geen Iphone dus dit laat ik voorbij varen. Voor iedereen gun ik veel succes met het winnen van deze win actie.

  3 februari 2016 at 16:30
 • Reply With Love From Amy

  Super leuk! Ik heb zelf een iPhone 6, dus ik doe zeker mee. Ik heb alle stappen gedaan, de drie extra XO

  3 februari 2016 at 17:35
 • Reply natasjasuzanna

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik ben dol op telefoonhoesjes, heb elke week een ander hoesje om mijn iPhone zitten. Ik heb alle stappen gedaan 🙂

  3 februari 2016 at 17:38
 • Reply Sanne

  Mooie hoesjes en een prachtige actie. 🙂

  3 februari 2016 at 17:42
 • Reply dirk1heidi

  Wat leuk

  3 februari 2016 at 19:36
 • Reply Jinn

  Leukleuk! Heb alleen even gekeken en ik zie alleen S4 en geen S4 mini dus voor de mijne zullen ze wel niks hebben, dus deze kans gun ik een ander!:) Succes iedereen!

  3 februari 2016 at 19:55
 • Reply Anita H.

  Alle stappen gedaan voor maximale kans op dit shoptegoed.

  3 februari 2016 at 20:32
 • Reply Bodi Féline

  Super leuke winactie! Ik heb alle stappen (ook de extra) gedaan!

  4 februari 2016 at 12:02
 • Reply Roos

  Super leuke actie!! En mijn hoesje valt ook bijna uit elkaar dus is hard toe aan vervanging??
  Ik volg je al op insta en fb maar nu ook op bloglovin en natuurlijk volg ik hoesjes-outlet nu ook fb!
  En nu maar afwachten ??
  Fijne weekend!! Groetjes Roos

  6 februari 2016 at 08:07
 • Reply Elvira

  Heel leuk! ik kan wel een hoesje gebruiken haha! 😀

  6 februari 2016 at 10:09
 • Reply fiz

  Heb net een nieuwe mobiel gekocht dus ik heb ook een nieuw hoesje nodig ^_^

  Like beide fb pagina’s en volg je via bloglovin en heb het bericht gesaved 😀

  6 februari 2016 at 19:16
 • Reply hereismai

  yesss doe zeker mee heb je ook gevlogd op instaa+bloglovin en beide pagina;s geliked! xoxo

  7 februari 2016 at 21:40
 • Reply zosaar

  Ik doe graag mee! Ik vind beide Facebook-pagina’s leuk!

  8 februari 2016 at 19:37
 • Reply Noa

  Super leuk❤️ ik heb een iPhone en ben net opzoek naar een nieuw hoesje ?ik heb alleen nog geen Facebook en het lukt niet om een acount aan te maken, alle andere stappen heb ik wel gedaan en ik doe zeker mee???

  15 februari 2016 at 20:02
  • Reply Noa

   Mijn hele familie wint altijd van alles, en nu ben ik wel eens aan de beurt??zeker met deze coole telefoonhoesjes?❤️

   15 februari 2016 at 20:36
 • Reply Lizzzzzie

  Ik ben helemaal fan van die hoesjes? en heb de extra stappen gedaan. Je site is echt super ???

  16 februari 2016 at 07:42
 • Reply Eva Narcisz

  Ik doe graag mee voor een lieve vriendin . Super leuke hoesjes <3 Ik volg Hoesjes-Outlet.nl op Facebook, ik volg je op bloglovin en op facebook . & Ik begin alvast met duimen . Bedankt voor de kans . Fijne dag, Liefs, Eva

  17 februari 2016 at 13:22
 • Reply Ling Choi

  Ik volg je op Facebook. Wat een leuke actie. Mijn hoesje is aan vervanging toe en nu zie ik op de website leuke hoesjes! Moeilijk om uit te kiezen. Deze shoptegoed is welkom! Ik hoop een beetje geluk!

  17 februari 2016 at 13:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: