Follow:
Persoonlijk

Plog | Dateweekend

Ik weet het, het is al weer donderdag. Maar mijn weekend begint soms op zondag, en ik had zo’n leuk weekend achter de rug dat ik die gewoon even nog wou delen met jullie. vice en ik hebben allebei een Rotterdam pas. Daar kan je gratis dingen mee doen, en krijg je soms ook heel veel korting.

Onze pas liep deze week af. Dus er was totale paniek want er waren nog zoveel leuke dingen die we allemaal konden doen! Maar tijd hadden we eigenlijk niet. Dus besloten we om dit weekend een “dateweekend” te maken. Dan zouden we gaan proberen om nog veel dingen te doen! Natuurlijk waren er zo onwijs veel dingen die we wouden doen maar om heel het lijstje af te werken lukte helaas niet. Maar dit was in ieder geval wel de top lijst met dingen die we graag wouden doen. Lezen jullie mee?

 

vice en ikWe begonnen de ochtend met een lekker ontbijtje rond een uur of 11, en besloten daarna om eerst naar de Euromast te gaan. Ons reisje kon niet beginnen zonder een paar selfies te maken natuurlijk. En zoals je ziet zijn dit niet normale selfies. Op elke foto moet er wel een gekke bek getrokken worden. Rechtsboven was onze duckface foto. Vice vond dat best moeilijk om te doen haha.

DSC_0179-ggg-1080x723Ik woon heel mijn leven in Rotterdam en ik was nog nooit in de Euromast geweest (slecht he!). Dus vandaag was eindelijk de dag! Op zich vond ik het wel leuk om gezien te hebben, maar het was ook weer niet geweldig. Misschien ervaart een toerist dit heel anders dan ik. Het uitzicht is prachtig maar daar blijft het dan ook bij. Om bij de koepel te kopen die helemaal naar de top gaat kon je een lift of een trap nemen. Wij stonden eigenlijk al bij de trap dus liepen we gelijk naar boven. Maar zoals je ziet is deze trap niet dicht. Je kijkt zo naar beneden. En laat je me zeggen dat is frikking eng!! Vice en ik hebben allebei hoogtevrees en ik deed het haast ook in mijn broek! haha ik raad iedereen aan om ook gewoon de lift te nemen. Het was trouwens wel stervens koud daarboven zeg!
chinese bootNaast de Euromast heb je ook de Chinese boot. Ik kan natuurlijk niet daar in de buurt zijn en niet even naar binnen gaan. Bij de chinese boot kan je allemaal keuken gerei kopen en natuurlijk heel veel eten! Ze hebben daar allemaal lekkere dingen die je in een normale buurt supermarkt bijna niet kan vinden. Als ik daar ben koop ik altijd een mega voorraad aan noedels en verschillende soorten snoep/koekjes. Het waaide die dag zo hard dat de zee erg ruig was. En dat voelde je ook! Op een gegeven moment werd ik zo misselijk dat we maar snel weer er uit moesten.

kartenOp vice zijn lijstje stond nog karten. Eerst had ik daar niet zo zin in want ik had het een keer eerder gedaan en toen was er iemand achterop mij geklapt. Dus ik was een beetje huiverig. Het was heel stil, uiteindelijk mochten wij alleen met zijn tweeën de baan op! En toen vond ik het wel weer erg gaaf! Lekker hard scheuren. Ook daar was het trouwens heel erg koud. Je moest een beschermings jasje aan, van de vijf knopen miste ik er vier. En bij mijn elleboog zat een groot gat. Tijd voor nieuwe jasjes misschien?

zuidpleinDaarna gingen we naar Zuidplein om pannenkoeken te eten en nog even te shoppen. Vice had een pannenkoek met spek en ik met banaan en karamelsaus. Mijn god wat was die machtig. Hij was zo dik dat ik hem niet helemaal op kon. Maar hij was zeker lekker. Daarna hebben wij nog even de winkeltjes afgestruind. Ik zag dat ze er nu een Flormar winkel hadden! <3 Daar was ik heel blij mee. En we gingen de Primark nog even in. Ik wilde er eigenlijk niks kopen, maar je weet zelf Primark kan heel goed verleiden. Dus ging ik toch de deur nog uit met een paar kwasten.

bios plog Ik moest nog zo hard lachen. Ik had een zak met makeup sponsjes in mijn hand en toen vroeg vice: “Zijn dat spekjes?”  haha. Rechtboven zie je nog een doosje met maizena koekjes die ik had gescoord bij de Chinese boot. Zoooo verslavend! Daarna gingen we naar de film: Dirty Grandpa. Echt een aanrader om te zien! Heel veel gelachen en het oog wilt ook wat in deze film “hint hint”.

glowgolf plog

En als laatste gingen wij nog glow golfen. Dat was ook echt superleuk. Er waren alleen maar gezinnen met kinderen maar dat kon ons niet veel schelen. Wij zullen ook altijd gewoon kindjes blijven. Bij aankomst kregen wij een glow armbandje om en mochten we een kleur stick uitkiezen. Ze verkochten daar ook allemaal verschillende soorten snoep. Echt wat ik vroeger in mijn jeugd allemaal kreeg, heel leuk! Helaas had vice van mij gewonnen. Maar dat maakt niet uit, de vorige keer toen we gingen midget golfen had ik gewonnen dus ik gun het hem haha.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

47 Comments

 • Reply Bianca Ronday

  Mooi weekend hebben jullie er zo van gemaakt. Doet me er aan denken dat wij hier ook wel weer eens zo’n weekend kunnen inplannen.

  25 februari 2016 at 07:00
 • Reply Natasja

  Wat heerlijk om er zo’n weekend van te maken. Jullie hebben veel leuke dingen gedaan samen! Ik moest lachen over die makeup sponsjes, spekjes haha!

  25 februari 2016 at 07:46
  • Reply Marushi

   Ja ik moest er ook erg hard om lachen haha echt mannen! 😉 -x-

   25 februari 2016 at 19:33
 • Reply mamaclivi

  Ahh gezellig weekendje zo te zien! Leuke foto’s xx

  25 februari 2016 at 08:47
 • Reply zazazoobeautyJolanda

  Wat een superleuk weekendje! Stiekem ben ik toch wel wat jaloers 😉

  25 februari 2016 at 09:40
  • Reply Marushi

   Haha jaloers? Waarvoor? -x-

   25 februari 2016 at 19:33
 • Reply Babs

  Wat een geinige foto’s, ziet er heel gezellig uit. Ik ben in Utrecht opgegroeid en ging pas een rondvaart daar doen toen ik daar niet meer woonde… precies hetzelfde.
  Mooi stel zijn jullie, wat een leuke (lees ook knappe) vriend heb je. 🙂

  25 februari 2016 at 11:09
  • Reply Marushi

   Aww…dankjewel! Dat zal hij wel leuk vinden om te horen haha. -x-

   25 februari 2016 at 19:34
 • Reply Nicole Orriëns

  Die Chinese boot lijkt me leuk zeg!

  25 februari 2016 at 11:33
  • Reply Marushi

   Is het ook! Je kan er zo veel lekkere dingen kopen! 😀 -x-

   25 februari 2016 at 19:35
 • Reply DinjaDONUT

  Druk weekend haha, maar het klinkt wel alsof jullie het echt heel leuk hebben gehad!
  Dat glow golfen lijkt me ook wel wat, en samen met mijn vriend blijf ik ook altijd nog een kind :’)

  25 februari 2016 at 12:54
  • Reply Marushi

   Haha echt he! Wij blenden gewoon tussen al die kindjes :’) -x-

   25 februari 2016 at 19:35
 • Reply Merel_whatsgebird

  Ziet er echt uit als een leuk en gezellig weekend! 🙂 (Dat glow golfen vind ik trouwens echt een leuk idee om te doen met m’n vriend haha)

  25 februari 2016 at 14:09
  • Reply Marushi

   Het is ook heel leuk en het ziet er zo gezellig uit! Je kijkt echt je ogen uit. -x-

   25 februari 2016 at 19:36
 • Reply Sija

  Wat leuk zo’n date weekend, het ziet er heel gezellig uit! Die Chinese boot lijkt me super, daar kan je je wel uren in vermaken met al die spulletjes.

  25 februari 2016 at 14:14
  • Reply Marushi

   Jazeker! Alleen dan maar hopen dat de zee wat rustiger is! 😉 -x-

   25 februari 2016 at 19:37
 • Reply Karen

  Zalig om in het weekend eventjes de remmen los te laten 🙂 Jullie zijn een leuk koppel!

  25 februari 2016 at 18:53
 • Reply Simplynspecial

  Ziet eruit als een heel gezellig weekend! Wat hebben jullie veel leuks gedaan! Glow golf willen wij ook nog steeds doen. Ben heel benieuwd hoe dat is. Hahaha, en ik moest wel lachen om die ‘spekjes’ hihi. Echt een mannenopmerking.

  25 februari 2016 at 19:10
  • Reply Marushi

   Glow golf is echt een aanrader! 😉 Ja haha ik zei ook hou even die zak vast dan maak ik een foto van je. Met moeite kon er net een lachje vanaf haha. Echt te grappig 😛 -x-

   25 februari 2016 at 19:38
 • Reply RIA

  marsha de euro mast zijn wij ook nog nooit op geweest.wij stellen het steeds maar uit. maar je heb een leuke dag gehad zij je al . kan je weer op teren tot de volgende vrije weekend. mooi foto;s trouwens.

  25 februari 2016 at 19:40
  • Reply Marushi

   Dankjewel! hihi echt waar? Nog nooit? Wow…toch maar een keer doen dan he! 😉 -x-

   25 februari 2016 at 19:40
 • Reply Iris

  Wat hebben jullie veel leuke dingen gedaan samen, ik vind jullie echt heel lief met z’n tweetjes! De euromast lijkt me ook zo tof, ook al heb ik hoogtevrees.

  25 februari 2016 at 19:40
  • Reply Marushi

   Aww…lief van je iris! ^^ <3 Haha als je in die koepel staat merk ik niet echt wat van mijn hoogtevrees. Maar die trap was echt hels, vice heeft me naar boven moeten slepen haha. -x-

   25 februari 2016 at 19:42
 • Reply bloghanneke

  Wauw echt een leuk weekend! Helaas woon ik aan de andere kant van het land, maar wil heel graag nog eens naar Rotterdam. Liefs, Hanneke

  25 februari 2016 at 19:42
  • Reply Marushi

   Moet je echt een keer doen! Het is best leuk hier al zeg ik het zelf haha. -x-

   25 februari 2016 at 19:43
 • Reply Sanne

  haha die selfies geweldig. Zo te lezen had je een geweldig weekend. Het is niet erg dat je het nu plaatst hoor. Ik ben er trouwens nog nooit geweest.

  25 februari 2016 at 20:03
  • Reply Marushi

   hihi dankje. Gelukkig maar ik had er geen tijd voor om het eerder et plaatsen 😛 Ja zelf mijn oma en opa zijn er nog nooit geweest en die wonen hun hele leven al in Rotterdam. Kan je nagaan haha. -x-

   25 februari 2016 at 20:04
 • Reply els

  Wat een enorm gezellige dag! Jullie hebben echt heel veel in een dag gepropt! Dat glow in the dark golven wil ik ook wel eens doen en natuurlijk lekker snoepen :-).

  25 februari 2016 at 20:18
 • Reply robin

  huh Flormar op Zuidplein? wist ik niet XD ja en de Primark op Zuidplein is gevaarlijk lol, mijn zusje gaat er echt vaak ff heen en komt met een hele tas vol terug hahaha. voor mij is het ook echt mega dichtbij ^^ ik heb die cjp pas ook gehad, morgen met korting naar de bios <3

  25 februari 2016 at 20:52
  • Reply Marushi

   Ja ik ook niet haha daarom was ik best wel verbaasd! Ja primark is zowiezo gevaarlijk voor het vrouwelijk geslacht hihi. Woon je in de buurt van zuid? -x-

   25 februari 2016 at 21:05
 • Reply dirk1heidi

  Mooie foto’s zijn het meid.
  Zo te zien op de foto’s te zien was het super leuk.

  25 februari 2016 at 20:53
  • Reply Marushi

   Dankjewel! Ja het was echt gezellig! 😀 -x-

   25 februari 2016 at 21:06
 • Reply Mariska

  Wat een leuk weekendje! Jullie hebben zo veel gedaan 🙂 zo veel leuke foto’s ook! Karten lijkt me ook nog gaaf 😀

  25 februari 2016 at 20:54
  • Reply Marushi

   Dankje Maris! Karten vond ik eerst een beetje eng, maar het is wel echt leuk om een keer gedaan te hebben! 😀 -x-

   25 februari 2016 at 21:06
 • Reply Ria verhulst

  Leuk weekend hebben jullie gehad.
  Hebben jullie de nieuwe pas al.
  Geniet er maar van.

  25 februari 2016 at 23:34
  • Reply Marushi

   Nee maar die ga ik ook niet aanschaffen denk ik haha

   26 februari 2016 at 13:47
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Wat een leuke foto’s meis! Glowgolf wil ik ook nog eens gaan doen, lijkt me echt super grappig. Wat een lieve foto’s van jou en je vriend samen trouwens!

  26 februari 2016 at 08:55
  • Reply Marushi

   Dankjewel! Glowgolf is echt leuk hihi -x-

   26 februari 2016 at 13:48
 • Reply Monique | WritingMonique

  Wat een leuke foto’s! Ik ben dol op die supermarktjes als de Chinese boot!

  26 februari 2016 at 09:24
 • Reply Ysanne

  Hahah spekjes, hilarisch. Leuk om te zien!

  26 februari 2016 at 11:53
 • Reply Charlotte

  Wat een superleuke plog! En een vol programma. Ik wil ook naar dirty grandpa, lijkt me een geweldige film!

  26 februari 2016 at 12:37
  • Reply Marushi

   Dankjewel! Ja moet je zeker doen hij is echt leuk! -x-

   26 februari 2016 at 13:47
 • Reply Kirsty

  Wat leuk zo’n dagje met zijn twee! Fijn ook dat het karten niet eng was en jullie maar met zijn tweeën op de baan waren!

  26 februari 2016 at 13:29
  • Reply Marushi

   Ja dat was wel heel fijn! ^^ -x-

   26 februari 2016 at 13:47
 • Reply Joycerdt

  Klinkt echt als een heerlijk weekend! Euromast staat ook nog op mijn lijstje en die Chinese boot ga ik erbij zetten (had er nog nooit van gehoord). Liefs.x

  26 februari 2016 at 18:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: