Follow:
Beauty

Playboy | Pin – Up Pout

Bij mijn laatste swap heb ik heel veel leuke dingetjes gekregen, waaronder dit lip palette van Playboy. Een van de producten waar ik heel erg blij mee was! Veel mensen vroegen mij ook of ik dit product wou reviewen, ik vond dat zeker een leuke uitdaging!

Ik ging eerst een beetje op onderzoek uit waar je dit palette kon kopen. Nou ben ik erachter gekomen dat je hem bij de Action kon kopen voor € 3,99. En als ze hem daar niet meer verkopen kan je hem ook altijd nog op Ebay aanschaffen, alleen is hij daar wel wat duurder.

playboy01De verpakking is gemaakt van stevig karton en sluit met een magneetsluiting. De voorkant is donkergrijs/zwart, met oranje, rode en donker rode bloemen. En het logo en letters zijn in een gouden kleur. De kleurcombinatie vind ik heel erg schreeuwerig overkomen, (niet iets waar ik persoonlijk voor zou hebben gekozen) maar het valt zeker op!

playboy02Het palette bevat 8 kleuren lipgloss, van nude tot heel fel. Ook hebben de kleuren namen. Aan de binnenkant zit er een plastic laagje over de lipgloss geplakt, zodat ze niet beschadigen. Wat ik echt een pluspunt vind!
playboy03Ook zit er in de verpakking een klein kwastje die je kunt gebruiken. Ik ben daar zelf niet echt een fan van, maar we zullen zien. Wat ik wel heel fijn vind is het grote spiegeltje aan de binnenkant. Geen gepriegel, maar je ziet gelijk waar je mee bezig bent.
playboy04 playboy05De namen van de kleuren, van links naar rechts!
Beach Baby – Sunset
Coco Moment – Peachy
Damsom – Stilletto
Coral Line – Pink Pop
playboy06 playboy07Op naar de swatches! Ik ga van boven naar onder, van links naar rechts.

Beach Baby – Sunset  Coco Moment – Peachy – Damsom – Stilletto Coral Line – Pink Pop

Wat me gelijk al opvalt is dat ik echt drie/vier keer moet strijken voordat ik echt een mooie donkere lijn krijgt. Maar dat zou ook aan het kwastje kunnen liggen natuurlijk.

playboy swatchesEn dan nog een keer op de lippen proberen natuurlijk! 

Eerlijk gezegd vind ik dit palette echt zwaar tegenvallen! Sommige kleuren dekken niet goed, of niet egaal.  De kleuren zijn ook heel erg romig, dus als je iets drink of eet kan je het gelijk weer bijwerken. Vooral Peachy en Sunset vond ik heel erg tegenvallen. Coco Moment, Damsom en Coral Line vond ik nog het mooist van kleur.
Het palette leek zo mooi, maar helaas ben ik zwaar teleurgesteld hierin. Mijn lippen voelde daarna echt super droog en trekkerig. En dit palette is ook zeker niet aan te raden als je weleens last heb van velletjes, want je ziet echt alles! Dit palette deed me echt denken alsof ik 10 was en mijn moeder mijn eerste “makeup doosje” had gegeven om mee te spelen.

Heb jij dit palette weleens geprobeerd?

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Reply Zazazoo

  Ik had er nog nooit van gehoord. In de verpakking lijken het leuke kleurtjes, maar op je lippen vind ik ze ook niet zo mooi. Jammer dat het tegenvalt!

  28 maart 2016 at 07:16
 • Reply Babs

  Ik ken het niet, snap wat je bedoeld met zo een kindersetje. Dat is zeker jammer, het ziet er op het eerste gezicht wel heel mooi uit.

  28 maart 2016 at 08:58
  • Reply Marushi

   Ja dat is wel een beetje jammer ja, maar ik heb sowieso niks met palette’s met een kwastje. -x-

   28 maart 2016 at 12:26
 • Reply superglamzine

  Ik heb jaren bij action gewerkt, maar ik heb ze nooit geprobeerd! Op je arm vind ik de kleuren wel mooi, alleen op je lippen vind ik ze ook tegenvallen..

  28 maart 2016 at 09:14
  • Reply Marushi

   Ja daar vond ik ze helaas nog erger tegenvallen haha. Ik moest echt drie of vier keer smeren! -x-

   28 maart 2016 at 12:27
 • Reply Suzanne

  Ik vind het palette wel handig voor snel een subtiel kleurtje op de lippen. Ik gebruik het palette zo goed als niet eigenlijk, maar het ligt nog steeds in mijn stash.

  28 maart 2016 at 09:25
  • Reply Marushi

   Ja voor even snel een kleurtje is misschien wel leuk, maar zeker niet voor heel de dag. Of als je naar een feestje gaat. -x-

   28 maart 2016 at 12:27
 • Reply Evelien

  Ah wat jammer zeg, dat je lippen zo droog voelen na afloop. Ik vind de kleurtjes nog wel leuk, die vallen me best mee! Dacht echt dat ze 0% pigmentatie zouden hebben.

  28 maart 2016 at 10:47
  • Reply Marushi

   Ja ik moest wel echt drie/vier keer smeren wou je w at zien hoor! 😉 -x-

   28 maart 2016 at 12:28
 • Reply Dalinka

  Het valt inderdaad tegen. Ook jammer dat de kleuren romig zijn, maar toch je lippen uitdrogen. Misschien wel een leuk palette voor jonge meiden die net met make-up beginnen. Hoewel er dan ook betere producten te krijgen zijn bij bijvoorbeeld Essence.

  28 maart 2016 at 11:09
  • Reply Marushi

   Ja precies, daar dacht ik ook aan. -x-

   28 maart 2016 at 12:28
 • Reply jeapiebel

  Jammer dat de palette tegen valt, want op het eerste gezicht vind ik het heel erg opvallen en leuk uitzien. Super droog en trekkerig dat willen wij zeker niet.

  28 maart 2016 at 12:07
  • Reply Marushi

   Nee dat is echt een big No, No! 😀 -x-

   28 maart 2016 at 12:29
 • Reply Engelina

  Ik heb het palette zien liggen maar ik hou niet van dit soort glossjes. Jammer dat de gloss ook tegen valt,

  28 maart 2016 at 13:23
 • Reply Iris

  Jammer dat het product zo tegenvalt! Ik vond de kleurtjes op de swatch best leuk eruit zien! Denk dat het wel leuk is voor wat jongere meiden!

  28 maart 2016 at 13:38
 • Reply Mariska

  Wat zonde zeg, het ziet er namelijk echt super gaaf uit!

  28 maart 2016 at 14:17
 • Reply Maaike

  Wat jammer dat het tegenviel! En wat heb jij een leuke blog trouwens! Haha 🙂

  28 maart 2016 at 14:37
  • Reply Marushi

   Haha dankje! Leuk om te horen! ^^ -x-

   28 maart 2016 at 14:48
 • Reply dedotties

  Wat jammer dat ze tegenvallen… De mooiste vind ik Peachy, Damson en Coral line.

  28 maart 2016 at 15:44
 • Reply Cindy H

  zonde dat ie tegenvalt, daarintegen zijn de lakken echt geweldig van Playboy.

  28 maart 2016 at 16:00
 • Reply Sofie Katelijne

  Wist zelfs helemaal niet dat Playboy makeup verkocht, oeps! Jammer dat deze tegenvalt maar vind zo’n palette met lipkleurtjes sowieso niet erg handig 🙂

  28 maart 2016 at 16:25
 • Reply Laura - Dagelijkse hap

  De kleuren vallen inderdaad tegen, jammer! Het ziet er namelijk wel erg leuk uit

  28 maart 2016 at 17:16
 • Reply Rebecca Denise

  Dit is een product waar ik niet eens naar zou kijken in de winkel. Tot dat ik de fotos zag van binnen en toen dacht ik hey ziet er goed uit. Helaas hield dat gevoel weer op bij de swatches. Het ziet er een beetje uit als kinder makeup hihi

  28 maart 2016 at 18:37
  • Reply Marushi

   Ja dat is zeker waar haha. Niet iets wat ik echt zou gebruiken. Maar gelukkig heb ik het maar gekregen. -x-

   28 maart 2016 at 18:38
 • Reply Saraya

  Het palette valt inderdaad tegen, op je arm vind ik de kleuren mooi maar op je lippen vind ik ze niet zo mooi. Nee dit palette is niets voor mij, fijne review!
  X

  29 maart 2016 at 13:13
 • Reply dirk1heidi

  Wat een leuke palette meid
  Mooie lippen kleuren zijn het meid. Het doosje vind ik echt geweldig.

  29 maart 2016 at 15:13
 • Reply Quinty

  Ik ken het palette nog niet, jammer dat het tegen valt. Ik vind sommige kleuren wel mooi maar een paar vind ik ook wat minder! Zag er op het eerste gezicht goed uit

  31 maart 2016 at 19:44
 • Reply kimberley Leys

  Heb deze ook nog nergens gezien 🙂 Jammer genoeg is hij niet zo goed 🙁 Leuke blogpost! 🙂 xx

  1 april 2016 at 12:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: