Follow:
Recepten

Een gezonde fruit shake.

Het begon eigenlijk allemaal toen ik net een relatie kreeg met vice. Elke keer als ik daar bleef slapen maakte zijn moeder een vers gemaakt fruit shake. En ze waren echt heerlijk, een goed begin van de dag!

Maar ik werk heel de week dus heb ik helaas niet altijd tijd om een fruit shake te maken. Maar af en toe maken we er wel eentje in het weekend. Het is eigenlijk altijd een vast recept waar we nooit vanaf wijken (misschien binnenkort iets nieuws verzinnen). Maar vandaag wil ik dit “recept” met jullie delen!

fruitshake 01Wat hebben we allemaal nodig?

– Sinaasappelen
– Aardbeien
– Pitloze Druiven
– Bananen
– Ijsklontjes
fruitshake 02 Ik gebruik meestal twee bananen, een half bakje met aardbeien en een handjevol druiven voor een shake voor twee personen. Hoe meer bananen je toevoegt hoe dikker de shake word. En hoe meer druiven hoe dunner de shake word.
fruitshake 03Vier sinaasappelen voor twee personen  is zeker voldoende. Door het fruit krijg je toch nog heel veel sap erbij. fruitshake 04 fruit Hmm…heerlijk vers geperste orange juice! Ook lekker om gewoon zo op te drinken natuurlijk! fruitshake 05 fruit Als laatste doe ik er nog twee ijsklontjes bij zodat de shake lekker koud word. En shaken maar die handel!

fruitshake 07 fruitEn zo ziet hij er uit als alles door elkaar geshaked is! Deze shake kan je natuurlijk ook met andere verschillende soorten fruit maken. Het is maar net wat jij lekker vind! Ik doe er eigenlijk altijd wel bananen door om het wat dikker te maken, en aardbeien om het zoeter te maken. Je kan deze ingrediënten ook afwisselen met bijvoorbeeld een peer of kiwi!

Maken jullie weleens een fruit shakes?

Share:
Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Suzanne

  Goed bezig zo! Ik ben zelf niet echt van de shakes.

  10 april 2016 at 07:50
 • Reply kim

  Wauw wat een luxe dat je steeds een fruitshake kreeg! En heerlijk ook om het zelf te maken 🙂

  10 april 2016 at 09:30
 • Reply Natasja

  Ziet er heerlijk uit! Ik hou het vaak simpel met aardbei en banaan maar deze lijkt me ook erg lekker.

  10 april 2016 at 10:13
 • Reply Chantalle

  Het ziet er zo lekker uit! Ik maak meestal in de zomer wel eens smoothies. Ik vind de combinatie van aardbeien en perzik echt heerlijk.

  10 april 2016 at 10:27
 • Reply Maaike

  Hmmm fruit shakes zijn ook ZO lekker! Maar eigenlijk heb ik al anderhalf jaar er geen een zelf meer gemaakt… ik ga toch binnenkort maar eens een smoothieblender halen 🙂

  10 april 2016 at 10:29
 • Reply Ilona

  Ik maak zelf zelden een fruitshake, maar deze ziet er heerlijk uit! Misschien moet ik dat ook eens gaan doen! Liefs ilona

  10 april 2016 at 11:20
 • Reply Simplynspecial

  Ik maak deze ook graag! Vind ananas ook altijd lekker erbij, lekker makkelijk vanuit een diepvriesdoosje 🙂 Is je smoothie ook meteen gekoeld. Ideaal.

  10 april 2016 at 11:43
 • Reply Babs

  Ja, zo lekker! Ik heb vorig jaar een shaker gekocht en die gaat binnenkort weer draaien, heerlijk en gezond!

  10 april 2016 at 17:30
 • Reply Mariska

  Hee die glazen heb ik ook 😛 Heerlijk begin van de dag! Zo lief dat ze dat voor je maakte en een heel lekker recept!

  11 april 2016 at 07:12
 • Reply silkeblogs

  Ziet er superlekker uit!

  11 april 2016 at 08:41
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Hmmm, lijkt me een lekker combi om eens te proberen! Ik ben dol op dit soort shakes/smoothies <3

  11 april 2016 at 10:12
 • Reply Nicole Orriëns

  Hij ziet er lekker uit! Fijn zo’n gezond drankje!

  Bloggelientje

  11 april 2016 at 12:58
 • Reply Dilini

  Heerlijk! Ja ik maak ook altijd in het weekend een sapje voor me zelf! Ik hou ervan!

  11 april 2016 at 13:02
 • Reply Eva

  Klinkt erg lekker!

  11 april 2016 at 19:56
 • Reply dirk1heidi

  mmm lijk me wel lekker deze recepte

  13 april 2016 at 18:59
 • Reply lovelife

  Ziet er erg goed uit!! Ik hou zowiezoo van fruit, maakte het voorheen ook altijd maar door werk bijna geen tijd..

  13 april 2016 at 19:57
 • Reply Herma

  Ziet er heerlijk uit!! Krijg er gelijk zin in!!

  15 april 2016 at 15:22
 • Reply Yara

  Ziet er goed uit! Zelf ben ik meer van de sapjes maar ik ga mijn blender nog eens goed schoonmaken en meer smoothies proberen te maken!
  Liefs,
  Yara

  16 april 2016 at 09:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: