Follow:
Fashion

OOTD | 2 piece beige

Afgelopen week heb ik een pakketje binnen gekregen van dailyfashionpoint. Ik ben sinds kort een promotor voor hun en daarom mocht ik wat van hun webshop bestellen. Mijn oog viel gelijk al op deze prachtige 2 piece. Ik heb nog nooit zo’n kledingstuk gekocht, dus ik was heel benieuwd hoe die bij mij zou staan.

Dit is wat Daily Dashion Point over hun webshop te zeggen heeft:

Daily fashion point staat voor betaalbare mode. Fashion hoeft namelijk niet duur te zijn! Of je budget nou groot of klein is; voor de fijnste prijzen zit je winkelmandje bómvol! We verzamelen de laatste trends en wisselen de collectie vaak af met beperkte oplages. Het leuke hieraan is dat je niet vaak iemand in dezelfde kleding zult zien!

outfit croptop 02Het zwarte jasje heb ik ook nieuw. Ik wou al een tijdje een nieuwe jas kopen, maar met mijn schouders is dat nog wel eens een probleem. Maar ik was toen in de stad met Vice en eigenlijk het eerste winkeltje waar ik in liep was ik meteen al geslaagd. Ik ben er echt super blij mee!
outfit croptop 03outfit croptop 01outfit croptop 04outfit croptop 05Ik vind dit een geweldige outfit, maar ik denk niet dat ik dit ooit ga dragen zonder een jas of colbertje. Je kan het een klein stukje op de foto zien, mijn beha steekt een klein beetje uit onder de stof. Ik moest ook heel de tijd het topje naar beneden trekken wat best irritant was. Dus het topje zou meer geschikt zijn voor dames met een wat kleinere cup.

outfit two piece 06Ook show ik nog even mijn laatste aankoop, namelijk mijn nieuwe zonnebril! Eerlijk is eerlijk, ik vind zonnebrillen geen must in mijn leven want: 1. Ik krijg er hoofdpijn van 2. Het is soms irritant voor mij om goed door die donkere glazen heen te kijken en 3. Ik heb totaal geen zonnebrillen hoofd! Maar toch vind ik ze heel erg leuk! En met dat allemaal gezegd te hebben, heb ik er toch een stuk of 6 in mijn collectie.

outfit two piece 08Dit is de outfit zonder het jasje. En hoewel ik hem op internet echt prachtig vond, twijfelde ik er een beetje aan toen ik mezelf in de spiegel zag. Ik werd er wel een beetje onzeker van, ik denk dat deze outfit mooier zal staan bij een wat slankere lichaam om het zo maar te zeggen. Maar met een jasje er over heen zal ik hem vast nog wel een keer gaan dragen. Of ik moet nu toch maar eens serieus wat gaan afvallen haha.

outfit two piece 07Ook hier kan je weer zien dat het topje aan de voorkant heel erg naar boven trekt, erg jammer vind ik dat. Maar al met al vind ik het echt een super outfit! De stof is lekker zacht en van een goeie kwaliteit.

Ik mag jullie ook een korting aanbieden van 10%! De kortingscode is Marshalifestyle10
Dus ben jij ook op zoek naar een leuke two piece, jurkje, jasje etc. Kijk dan snel op hun site: www.dailyfashionpoint.nl Misschien scoor jij ook wel wat leuks!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

54 Comments

 • Reply Zazazoo

  Leuke outfit! Ik zou zoiets nooit durven dragen, veel te onzeker. Met het jasje vind ik het het mooist, zonder lijkt het zo flets

  14 april 2016 at 06:14
  • Reply Marushi

   Ja ik normaal gesproken ook niet hoor haha maar ik wou het gewoon een keer proberen 😛 Maar ik ga er wel een jasje over blijven doen haha. -x-

   14 april 2016 at 11:15
 • Reply irisgraaf

  Wat een super leuk setje, ik ben hier echt gek op! Hij staat je zoals gewoonlijk weer erg goed, je hebt zo’n mooi lichaam!

  14 april 2016 at 07:09
  • Reply Marushi

   Dankje babe! Lief van je! <3

   14 april 2016 at 11:15
 • Reply Marion

  Oh nee, ik vind het juist supermooi staan bij jou! Zonder jasje zou ik het ook niet zo snel dragen, tenminste niet om even naar de supermarkt te gaan, maar dat staat los van jouw lichaam. Het moet tegenwoordig altijd dun, dunner, dunst zijn, maar jij bent juist mooi slank. Prachtig!

  14 april 2016 at 07:53
  • Reply Marushi

   Dankjewel! ^^ Haha nee niet naar de supermarkt inderdaad, ik denk dat dit dan meer een jurk is voor feestjes 😛 -x-

   14 april 2016 at 11:16
 • Reply jeapiebel

  Leuk dat je een promotor bent van de webshop. Staat je ook zeker met deze taak en de outfit. Ik zal zelf ook mijn buik willen laten zien. 😉 mooi aan het poseren!

  14 april 2016 at 08:09
 • Reply Babs

  Die rok staat je geweldig, het topje lijkt mij ook niet prettig zitten. En je hoeft niet af te vallen…je hebt een figuurtje waar menig vrouw jaloers op zal zijn.
  Dat jasje met die zonnebril staat uber cool, ik snap wat je bedoeld met glazen van een zonnebril. Ik heb soms ook het idee dat ik er niet ‘goed’ door kan kijken. Maar hij staat je goed, hoor!

  14 april 2016 at 08:23
  • Reply Marushi

   Dankjewel lieverd! ^^ -x-

   14 april 2016 at 11:17
 • Reply my journey

  Dat topje vind ik ook te kort.. en dat heeft niets te maken met jouw cup of figuur. Ook voor een maatje heel dun zou dit te kort zijn! ik vind er niks moois aan om iemands buik te zien zonder dat ik er naar vraag.. ik ben misschien wat ouderwets op dat gebied, maar van mij mag dat wel bedekt zijn. (als er een stukje boven de broek bloot is, maakt dat niks uit maar dit is echt too much).
  Het rokje, jasje en zonnebril zijn top, echt heel leuk!!
  en hahahahahahaha.. serieus: geen kilo afvallen !!! Niet doen ! Je bent prachtig zo.
  xxx

  14 april 2016 at 08:30
  • Reply Marushi

   Hahah ja het moet maar net je ding zijn, ik vind het (voor mijzelf) ook echt to much. En dankjewel voor het compliment! ^^ -x-

   14 april 2016 at 11:18
 • Reply blogenbeauty

  Wat een mooi setje, het topje is gewaagd. Maar jij kan het zeker hebben. Niets veranderen, niet afvallen. Je bent een prachtplaatje om naar te kijken, en alles klopt gewoon. Ik zie jou liever in dit setje dan mezelf! For sure! X

  14 april 2016 at 08:35
  • Reply Marushi

   Dankjewel babe! ^^ -x-

   14 april 2016 at 11:18
 • Reply Monica

  Ik zie een beetje Kim K. taferelen hier. Mooi hoor. Gewoon je vrouwelijke vormen laten zien want je bent gewoon een mooie meid.

  14 april 2016 at 08:38
  • Reply Marushi

   Hahaha Kim k. Dankjewel mop! -x-

   14 april 2016 at 11:19
 • Reply Kelly

  Wat een gave outfit! Staat je goed. 🙂

  14 april 2016 at 09:02
 • Reply Rebecca Hensman

  Staat je goed! X

  14 april 2016 at 09:46
 • Reply Kiss & Make-up

  Sexy joh! Ik denk juist dat dit soort outfit beter staat bij iemand met sexy vormen zoals jij. Het leren jasje erbij vind ik ook heel leuk.

  14 april 2016 at 10:14
 • Reply Shiva

  Wauw het staat je echt beeldig! Super stoere en sexy outfit!

  14 april 2016 at 11:04
 • Reply marja von winckelmann

  mooi mars ben je gek niet af vallen je bent precies goed mooie fotos

  14 april 2016 at 11:10
 • Reply AroundSan

  Ik vind het juist onwijs mooi staan bij jouw lichaam! Echt waar, niet onzeker zijn hoor. Mooie outfit en het staat je geweldig! 🙂

  14 april 2016 at 11:15
 • Reply Ismay

  Ziet er top uit!

  14 april 2016 at 11:33
 • Reply reshma

  Wauw je ziet er prachtig uit!

  14 april 2016 at 12:39
 • Reply Mariska

  Laat je alsjeblieft niks anders wijsmaken dan dat je er geweldig uitziet en dit je geweldig staat! Je moet natuurlijk doen waar je je zelf het beste bij voelt, maar om er geweldig uit te zien hoef je niks te veranderen 🙂

  14 april 2016 at 13:31
  • Reply Marushi

   Dankjewel meid! Echt heel lief van je! ^^ -x-

   14 april 2016 at 13:46
 • Reply Maaike

  Staat je prachtig!

  14 april 2016 at 13:58
 • Reply Chantalle

  Het staat je echt heel goed! Zelf zou ik het nooit dragen denk ik haha, maar wat een leuke outfit!

  14 april 2016 at 14:25
 • Reply Falderie

  Wat jammer dat het niet een kleedje uit één stuk is….
  Ik vind de rok en het topje net heel mooi bij je figuur passen,daar moet je je zeker niet onzeker over voelen!

  14 april 2016 at 16:48
 • Reply Lou-ann

  Je kunt het juist hartstikke goed hebben zeg! Die dunnere meiden die er in lopen, heb helemaal niet zulke mooie figuren als jij hebt! Bij hen hangt het snel maar een beetje om het lichaam. Ik snap overigens wel wat je bedoeld hoor, ik houd er zelf niet zo van om iets letterlijk bloot te geven, al ligt dat natuurlijk aan mij 😉 Staat je in ieder geval erg goed en ik vind dat jasje helemaal erg tof! Xoxo

  14 april 2016 at 17:37
 • Reply dirk1heidi

  Mooie outfit meid.

  14 april 2016 at 17:50
 • Reply lodi

  De rok en het jasje zou ik zo kopen, staat jou trouwens ook erg goed! Voor het topje ben ik veel te oud haha en al zou ik het met mijn figuur prima kunnen hebben, ik doe het maar niet meer 🙂 ik vind je schoenen trouwens ook te gek! Ik ga eens even kijken bij de webshop.

  14 april 2016 at 18:02
 • Reply natasjaslifestyle

  Het topje vind ik zelf ook veel te kort… Verder staat het je mooi!!

  14 april 2016 at 18:44
 • Reply Iris

  Wat een leuke outfit zeg! Wel jammer dat het topje zo naar boven kruipt! Verder staat het je prachtig en mag ik even zeggen, dat ik stiekem een beetje jaloers ben op jouw lichaam?!

  15 april 2016 at 08:51
 • Reply Mary-Lou

  Hij staat je goed hoor. Gelukkig bepaal je zoiets lekker zelf, maar wat mij betreft zie je er hartstikke goed uit en zou ik afvallen uit je hoofd zetten!

  15 april 2016 at 14:10
 • Reply Els

  Jij kunt beige goed hebben. Die kleur staat mij echt niet ;-).

  15 april 2016 at 17:15
 • Reply Rebecca Denise

  Als er iemand is die vooral niet zou moeten afvallen ben jij het wel, hou op hoor! Je bent prachtig en ondanks dat het topje inderdaad een beetje naar boven trekt staat het je fantastisch! Ook de kleur kan je erg goed hebben!

  15 april 2016 at 18:14
  • Reply Marushi

   Aww.. dankjewel meid! Echt super lief van je! ^^ -x-

   15 april 2016 at 21:39
 • Reply Street style city

  WOW!! Je ziet er fantastisch uit!!

  My blog: Street Style City

  Also have a look at my photography page: Photography

  15 april 2016 at 20:19
 • Reply RIA

  mooi setje , staat je goed.

  15 april 2016 at 21:21
 • Reply yaraloveshealthy2

  Prachtige outfit! Staat je echt goed met jouw figuur! Zelf ben ik al jaren onzeker over mijn buik. 🙁
  Liefs,
  Yara

  15 april 2016 at 22:15
 • Reply Suzanne

  Hele mooie outfit. Staat je echt goed!

  16 april 2016 at 06:42
 • Reply byhermiej

  Rok staat super mooi!!Het topje zou van mij iets langer mogen….maar ja…smaken verschillen. Met jouw mooie figuur staat het prachtig!

  16 april 2016 at 11:00
 • Reply Bertine

  oh wat een geweldige outfit, staat je super goed!

  17 april 2016 at 12:48
 • Reply Romy van den Bergh

  Mooie outfit, ook de kleur staat je heel mooi.

  http://www.styledbyromy.nl

  17 april 2016 at 12:51
 • Reply Mariëlle

  Zoooo tof! Laat de zon maar schijnen 🙂

  17 april 2016 at 20:21
 • Reply Kimberly

  Jij hoeft in geen geval onzeker te zijn over je lichaam. Al vind ik dat zo’n outfit ook tussen 4 muren moet blijven 😀 !! Het is een ander bloot dan een decollete, en dat is volgens mij nog een beetje taboe.

  18 april 2016 at 07:37
 • Reply elma

  Staat juist mooi bij je prachtige figuur! Vind ‘m inderdaad wel leuker met het jasje, ook vanwege de kleur!

  20 april 2016 at 20:00
 • Reply Ruby

  Hele leuke outfit en een prachtig figuur !

  22 april 2016 at 11:37
 • Reply wendy

  Heel gaaf! Luv het jasje en je hebt een prachtig figuur! Trots op zijn hoor!
  wendy onlangs geplaatst…Onze trouwdag: achter de schermen!My Profile

  23 april 2016 at 11:30
 • Reply Claudia

  Wat leuk dat je promotor bent van de webshop. Je bent super vrouwelijk.. Helemaal top!
  Claudia onlangs geplaatst…Lovechock Rocks: love and happiness insideMy Profile

  25 april 2016 at 20:31
 • Reply Bodi Féline

  Geweldige outfit, en dit staat je juist heel mooi!
  Bodi Féline onlangs geplaatst…Ziek.My Profile

  5 mei 2016 at 13:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: