Follow:
Fashion

Esprit pastel outfits

Je ziet de laatste tijd steeds meer pastel kleuren voorkomen in het dagelijks leven. Of het nou een haarkleur is, accessoires of meubelen, pasteltinten zijn hot! Zoals jullie in mijn vorige artikelen al gelezen hadden, ben ik steeds meer bezig om een nieuwe garderobe aan te schaffen. 

Het is een feit dat ik helemaal verliefd ben geworden op pasteltintjes. Vooral de kleur oud roze en mint vind ik echt prachtig! Vandaag heb ik dan ook drie outfits voor jullie samen gesteld van een van mijn favoriete webshops namelijk Esprit. Ik heb voor wat luchtige outfits gekozen omdat het (hopelijk) binnenkort lente gaat worden. Ook heb ik er eentje met het oog op de zomer.


Outfit 1

Esprit pastel outfit 01

Voor deze outfit heb ik gekozen voor een zachte 5-pocket-broek met stretch, en een roze soepele blouse met strikband. De combinatie van roze, beige en wit vind ik heel mooi bij elkaar passen. Voor de accessoires heb ik gekozen voor een licht beige zonnebril met contrasterende pootjes en een schattige ketting met een diamantje en strikje eraan. Natuurlijk hoef je niet per se een knoop te maken van de strikband van de blouse maar kan je het ook los laten. Tot slot als accessoire een witte horloge met een rose kleurige kast. Onder deze outfit heb ik voor een paar katoenen sneakers gekozen.

Blouse:  59,99 Broek:  49,99 Schoenen:  69,99 Horloge:  99,90 Ketting:  14,99 Zonnebril:  69,90


Outfit 2

Esprit pastel outfit 03

Voor deze outfit heb ik gekozen voor een witte broek van stretchy katoen. Een creme witte blouse en daarboven op een open bouclé vest met vleermuis mouwen. Dit is ook zeker een van mijn lievelingskleren. Deze vest lijkt mij echt super fluffy en comfortable. Voor onder de broek heb ik gekozen voor creme witte sneakers, om dat weer te combineren met de blouse. Als accessoire ben ik gegaan voor deze Set van 5 stretch armbanden. Die kleurt combineert geweldig met het vest.

Vest:  59,99 Broek:  49,99  Schoenen:  59,99 T-shirt:  25,99 Armbanden:  8,99


Outfit 3

Esprit pastel outfit 02

Deze prachtige chiffon jurk met laagjes look en sierkraaltjes hoop ik toch echt te kunnen dragen wanneer het zonnetje wat meer gaat schijnen. Voor deze zomerse look heb ik gekozen voor een wit paar riempjessandalen. Dit match ik weer met een simpele maar toch chique witte schoudertas. Omdat ik dit echt een meisje-meisje outfit vind, combineer ik dit met een schattige roze horloge met zirkoon. Ik vind de vlindertjes in het horlogekast echt super lief. Bovenop de jurk heb ik gekozen voor een metalen ketting met meerdere strengen, voor dat extra oempf!

Jurkje:  89,99  Schoenen:  69,99 Horloge:  129,90 Ketting:  9,99 Tas:  49,99

Welke Pastel outfit vonden jullie het leukst?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

27 Comments

 • Reply Mary-Lou

  Lieve zachte outfits, perfect voor de zomer. Ze zijn alle drie wel leuk, maar nr 3 zit met het vest het lekkerst denk ik.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Heerlijk Barcelona! Laat ze maar hangen heerlijkMy Profile

  29 april 2016 at 06:22
  • Reply Marushi

   Ik denk dat je nummer twee bedoelt! 😉 Dat vest lijkt mij ook super lekker zitten! -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Esprit pastel outfitsMy Profile

   29 april 2016 at 18:13
   • Reply Mary-Lou

    Ja, sorry die bedoel ik inderdaad. 🙂

    30 april 2016 at 20:25
 • Reply Suzanne

  Hele leuke outfits heb je samengesteld. Ik Ben echt verliefd op pastel!
  Suzanne onlangs geplaatst…Typische beeld van modemeisjes #1My Profile

  29 april 2016 at 07:13
 • Reply Clivi

  Ze zijn allemaal leuk haha! Ik zou voor outfit 2 gaan maar dan met hakken ipv sneakers 🙂 Alhoewel sneakers ook fijn zijn! Leuk artikel! Xxx

  29 april 2016 at 07:16
  • Reply Marushi

   Hakken is altijd goed! Maar voor deze outfit ben ik een beetje voor comfy gegaan 😉 -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Esprit pastel outfitsMy Profile

   29 april 2016 at 18:13
 • Reply byhermiej

  Heel leuk allemaal, maar ik ga toch voor outfit nr 2. Mooie kleuren!!!
  byhermiej onlangs geplaatst…Moederdag : uitspraak van een kind…..My Profile

  29 april 2016 at 11:23
 • Reply xGraciously

  Wat een vrolijke outfits! Xx
  xGraciously onlangs geplaatst…Mini Lush shoplogMy Profile

  29 april 2016 at 11:40
 • Reply Jennifer

  Outfit 1 vind ik het leukst!
  Jennifer onlangs geplaatst…The Bodyshop Polynesian TiarMy Profile

  29 april 2016 at 13:10
 • Reply joyceelise

  Ben dol op pastelkleurtjes! Outfit 1 en 3 vind ik het mooist!
  joyceelise onlangs geplaatst…New Themes: Affinity and ShoreditchMy Profile

  29 april 2016 at 13:42
 • Reply Mariska

  Yaaay je site doet het weer! VInd de eerste outfit toch het meest cute dus daar ga ik voor 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | hoe gaat het nou met m’n blog?My Profile

  29 april 2016 at 15:47
 • Reply Chelsey

  Wat een leuke outfits! Ik ben dol op pastelkleurtjes, ondanks ik er zelf niet veel van in mijn kast heb liggen hihi. Ik vind de tweede outfit het leukst!
  Chelsey onlangs geplaatst…Nouveau Vintage sieraden van Lucardi | MoederdagMy Profile

  29 april 2016 at 15:47
  • Reply Marushi

   Ja ik had in het begin ook helemaal niks, maar ik koop nu steeds meer van dit soort kleurtjes. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Esprit pastel outfitsMy Profile

   29 april 2016 at 18:15
 • Reply joelle

  ik koop nooit items bij espirit,, maar ik vind die pastel kleurtjes wel echt prachtig!
  joelle onlangs geplaatst…Sea life aquarium LondonMy Profile

  29 april 2016 at 18:01
 • Reply Shiva

  nice! de outfits zien er erg leuk en fris uit voor de lente en aankomende zomer!

  29 april 2016 at 18:17
 • Reply Heidi

  Wat mooie outfits zijn het meid.
  Ik vind vooral die uurwerk met die vlindertjes super leuk.
  Heidi onlangs geplaatst…De tag My blogging Story tag.My Profile

  29 april 2016 at 19:08
 • Reply Lonneke

  Ik ben gek op pasteltinten! Ik vind outfit 3 erg mooi die zou ik ook zo aantrekken.
  Lonneke onlangs geplaatst…Layla Gel Polish Fashion MudMy Profile

  29 april 2016 at 20:03
 • Reply Dalinka

  Ik ben dol op pastelkleurtjes! Outfit 1 vind ik op de blouse na heel erg leuk, maar ook outfit 3 vind ik super. Zo leuk dat jurkje en die sandalen!

  29 april 2016 at 20:29
 • Reply Laura'

  Love pastel jaaa! 3e vind ik het leukst. Zo chic, zomers en gewoon fijn.
  Laura’ onlangs geplaatst…MALLORCA THROWBAAAACKMy Profile

  29 april 2016 at 20:48
 • Reply RIA

  nummer 3 zal je heel mooi staan. vind ik ook het leukste.

  29 april 2016 at 21:11
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Helemaal mijn kleurtjes! Wat een leuke outfits heb je gemaakt. Een combi van outfit 1 en 3 zullen mijn favoriet zijn!
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Beauty / Review | W7 Lip Legend matte topcoatMy Profile

  29 april 2016 at 21:17
 • Reply Babs

  Ik ben direct verliefd op dat jurkje, ik ga voor outfit 3. Je hebt echt prachtige combi’s gemaakt, leuk!
  Babs onlangs geplaatst…Mijn gewonnen kleding van de ActionMy Profile

  29 april 2016 at 22:03
 • Reply Mariëlle

  Wat een mooi lijstje! Ik zou willen dat het weer wat beter was, dan kon ik ook een witte broek aan hihi!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn helix piercing updateMy Profile

  30 april 2016 at 09:36
 • Reply PGOFFICIALL

  Nice post hoor! die kleuren zijn echt mooi indeed, I love it!
  XO

  30 april 2016 at 19:55
 • Reply An

  Pastel is zoooo mooi & komt écht elke lente weer terug ! Jammer dat ik geen held ben in het combineren van kledij.. ik zal het wel bij makeup houden haha.

  30 april 2016 at 20:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: