Follow:
Fashion

Choker Kettingen & Mini winactie

Hij is terug van geweest! De Choker kettingen hebben hun comeback gemaakt! Als je een beetje van dezelfde leeftijd als mij bent dan herken je ze zeker, en dan heb je ze vast en zeker ook gedragen!

Zwarte henna tattoo “plastic bandjes” die je om je nek deed. Een hele rage was het, iedereen van de school of de buurt liep er mee. Je kon geen Bart Smit, Blokker of Marskramer in lopen zonder ze niet te zien. Vandaag laat ik twee choker kettingen zien die ik van chokerketting.nl mocht ontvangen.

tattoo-choker 01
TATTOO CHOKER € 2,95

Tattoo Choker ketting handgemaakt van zwart plastic. Hot in de 90’s en nu weer terug!

Kleur: Zwart
Maat: One size fits all

Toen ik deze choker zag vlogen de herinneringen voorbij. Deze choker droeg ik op de middelbare school toen ik 12 jaar was. Het is wat ze zeggen he, alles wat in de mode is komt ooit weer terug, en gelijk hebben ze! Ik was er eerst een beetje sceptisch over. “Dit droeg ik toen ik nog een ukkie was, dat is toch raar als ik daar weer mee ga lopen?” Maar stiekem was ik toch nog een beetje nieuwsgierig of hij bij me zou passen.

choker04Eerlijk is eerlijk ik vind hem nog steeds heel leuk! Maar toch als ik zo’n foto van mezelf zie moet ik gelijk weer denken aan de 12 jarige marushi. Samen met mijn toenmalige beste vriendin hebben we deze choker echt jaren gedragen. Toen ik helemaal klaar was met deze choker droeg mijn vriendin hem zeker nog jaren lang door.


 velvet-choker-ketting 02

VELVET CHOKER € 3,95

Velvet Choker ketting met mooie vintage look sluiting. Deze fluwelen choker ketting is verstelbaar in verschillende maten.

Kleur: Zwart
Maat: Verstelbaar

Deze choker vind ik een stuk leuker dan de tattoo choker. Hij komt wat chiquer over denk ik. Het materiaal is heel zacht en makkelijk voor de spiegel te verstellen. Ik heb expres ook een zwarten top aangetrokken zodat ik het makkelijk kon combineren. Het is een simpel maar toch leuke toevoeging aan je outfit. Je hebt allemaal verschillende soorten chokers. Deze twee zijn best simpel maar je hebt ze ook met dubbele bandjes en met verschillende soorten bedels eraan.choker05

Nou heb ik ook nog een leuke mini win actie voor jullie!

Ik mag een persoon blij maken met een velvet choker ketting!
Wat moet je hiervoor doen?
– Volg mij op instagram & Like dit bericht
– Tag twee vriendinnen in het bericht

Veel succes!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Www.3lles.nl

  Hey! Deze heb ik ook ;)! Ik hoef dus niet meer mee te doen, haha! Wel leuk dat je ze weg mag geven!
  Liefs,
  Elles
  http://Www.3lles.nl onlangs geplaatst…Lekker babbelen over een powerbank | ReviewMy Profile

  7 mei 2016 at 08:12
 • Reply Mariska

  Leuk zo’n actie-tje! Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit een gedragen :O zo hip was ik vroeger niet.

  7 mei 2016 at 09:03
 • Reply Babs

  Die is leuk! Haha, ik droeg vroeger ook zo een fluwelen bandje (kan je nagaan, die waren heel lang in de mode tot in de oertijd zo een beetje, gezien mijn leeftijd)
  Ik sla deze actie over, ik vrees dat het mij niet meer staat. Ik verhul mijn nek meestal met een shawl. Ik ben zo bang dat ik dan mijn kippen nekje juist accentueer.,?…Ik klik even naar de webshop,misschien hebben ze heel brede versies…
  Iedereen die meedoet veel succes!
  Babs onlangs geplaatst…Review! Delia primer – WibraMy Profile

  7 mei 2016 at 09:24
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Wat leuk zeg! Mijn zus had ook zo’n tattoo chocker vroeger haha. Heel grappig dat ze nu dan ook weer terugkomen.
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…New in: cat-eyed sunglassesMy Profile

  7 mei 2016 at 10:06
 • Reply Cindy

  Vond ze toen al fout en nu eigenlijk nog hihi. Die velvet is wel een stuk leuker.
  Cindy onlangs geplaatst…Mermaid poeder van BPSMy Profile

  7 mei 2016 at 13:54
  • Reply Marushi

   Hahaha ja die tattoo choker vind ik ook wel een beetje fout 😛 Zeker om er nog op mijn leeftijd mee rond te lopen hihi. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Choker Kettingen & Mini winactieMy Profile

   7 mei 2016 at 18:02
 • Reply Shiva

  Super leuk! Denk dat deze ook wel mooi om mijn nekje zit! 😀

  7 mei 2016 at 18:54
 • Reply Daisy

  Hele leuke foto’s! De choker vind ik echt goed bij jou passen!

  7 mei 2016 at 18:55
 • Reply BellamyzBlogzThingz

  Heyhey Girl Leuk! Ohw yessssss! Die Ken ik ! Ik had ze allebei met hartje eraan.
  Super cool!

  Hugz Miss B.♡
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…Must Try°|Perfect Touch NagellakMy Profile

  7 mei 2016 at 18:58
 • Reply Astrid

  Oh grappig zeg, ik heb ook zo’n tatoo ding gehad vroeger. Zou het nu niet meer dragen. Het staat jou wel mooi vind ik. Best classy.
  Astrid onlangs geplaatst…I Heart Makeup Naked Chocolate reviewMy Profile

  7 mei 2016 at 20:20
 • Reply jeapiebel

  Vroeger droeg ik dit ook, eigenlijk heb ik er nog één in de kast ergens. Wel draag ik zelf de laatste tijd veel minder kettingen. Veel succes voor mensen dat veel meer kettingen dragen.

  7 mei 2016 at 20:54
 • Reply Anita

  Dit ziet er echt super leuk uit! Ik doe graag mee!

  7 mei 2016 at 23:47
 • Reply Simone

  Hahaha deze kettingen herken ik zeker nog wel! Al mijn vriendinnetjes liepen daar vroeger ook mee. Grappig om te zien dat het weer terug komt.

  7 mei 2016 at 23:48
 • Reply Angela

  Leuk! Ik doe graag mee met deze winactie! Ik ga je gelijk even volgen.

  7 mei 2016 at 23:56
 • Reply Miss

  Ik vind die kettingen zoooo leuk! En ben blij dat dit steeds meer terug komt!
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // I got the eye of the tigerMy Profile

  8 mei 2016 at 14:27
 • Reply Herma

  Haha leuk!! Die vond je bij ons in huis overal… M’n dochter was er fan van!!
  Herma onlangs geplaatst…De nieuwe diffusers van RiverdaleMy Profile

  9 mei 2016 at 14:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: