Follow:
Hotspots Fun, Persoonlijk

Food Truck Festival Trek

Dit weekend ging ik samen met mijn vriendin Sarah naar de food truck festival Trek in Rotterdam. De laatste keer dat ik naar een food truck festival geweest was, was in Ahoy. Het was wel leuk om te zien maar ook super prijzig en het eten viel wel mee. Het was niet bijzonder of zo.

Toen Sarah mij vroeg of ik mee wou gaan naar deze TREK food truck festival had ik eerst zoiets van “nee ik heb nou al een paar keer zo’n festival meegemaakt en zo bijzonder was het niet”. Maar Sarah had het nog nooit meegemaakt en aangezien dit een van de nog weinige momentjes zal zijn dat ik nog met haar kan afspreken (omdat zij binnenkort naar Egypte verhuist) leek het me leuk om samen met haar hier heen te gaan.

Food truck Festival TREK

Tientallen mobiele keukens toveren de geliefde stadsparken, omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Het lekkerste eten, de leukste live muziek en een variëteit aan theatervoorstellingen en vermaak maken van Festival TREK een gezellige belevenis. Zang-, muziek- en theater talent krijgt de kans om op de bühne van de Burgemeester kamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land.

foodtruck festival 01Ze hadden ook geen beter weekend kunnen treffen! Het was echt prachtig weer, temperaturen boven de 25 graden. Iedereen was ook lekker zomers gekleed. Sommige mensen hadden ook kleedjes meegenomen en die zaten gewoon lekker in het gras te relaxen.

foodtruck festival 02 foodtruck festival 03Even een lekker cocos fruitsapje genomen om de dorst te lessen. (wat een raar gezicht trek ik hier zeg haha)

foodtruck festival 04

foodtruck festival 05 foodtruck festival 06 foodtruck festival 07 Dit zag er zo gezellig uit! Het leek alsof we al in Egypte waren haha, we besloten om er in de middag even gezellig te gaan zitten.

foodtruck festival 08 foodtruck festival 09foodtruck festival 22Dit had ik nog nooit gezien, hartige gevulde poffertjes! Ik mocht er een proeven en ze waren best lekker! Wel even wennen maar zeker niet verkeerd!

foodtruck festival 10 foodtruck festival 11 We zijn ook nog in een photo booth geweest, je had daar allemaal verschillende attributen liggen die je kon gebruiken.

foodtruck festival 12We besloten om eerst een hamburger te nemen. Het werd er eentje met truffel saus. Het eerste wat mij opviel was dat er echt mega veel sla opzat, voor mij echt overbodig op een hamburger. We gaven de hamburger een 7, ik heb betere in mijn leven gegeten.

foodtruck festival 13 foodtruck festival 14 foodtruck festival 15 foodtruck festival 16 foodtruck festival 17 foodtruck festival 18 foodtruck festival 19We gingen bij het oosters tentje zitten en namen een “zoet plankje” daar lag verschillende baklava en chocola op. Het was mierzoet maar wel super lekker! 

foodtruck festival 20foodtruck festival 23foodtruck festival 21Het was echt een gezellig middagje met Sarah. We hebben veel gegeten en gedronken, lekker gebabbeld en van de zon genoten.

Ben jij weleens naar een food truck festival geweest?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

36 Comments

 • Reply World of SanShine

  Ik ben er nog nooit geweest maar het ziet er gezellig uit! En top weer erbij, heerlijk!
  World of SanShine onlangs geplaatst…Hiep Hiep Hoera, WorldofSanshine bestaat 1 jaar!My Profile

  9 mei 2016 at 06:44
 • Reply Ilse

  Zag er erg gezellig uit. En zeker met dat zomers weer!
  Ilse onlangs geplaatst…Save or Kill TagMy Profile

  9 mei 2016 at 07:32
 • Reply Mariska

  Oooh wat heerlijk! Nu wil ik er meteen heen 😀 al dat eten en een geweldige sfeer!
  Mariska onlangs geplaatst…Shipito uitleg | Make-up uit Amerika bestellenMy Profile

  9 mei 2016 at 07:53
 • Reply Babs

  Ziet er leuk uit en vooral lekker! Ik ben dol op baklava! Hartige poffertjes zal wennen zijn, ik eet ook nooit hartige pannenkoeken. Dan neem ik weer liever pizza.
  Maar wat een geweldig weer voor zo een festival en het ziet er mega leuk uit daar!
  Babs onlangs geplaatst…Inna Suncare laat aanstaande moeders genieten van het zonnetjeMy Profile

  9 mei 2016 at 08:13
 • Reply Lonneke

  Ik ken dit festival niet. Ziet er wel erg gezellig en lekker uit allemaal!
  Lonneke onlangs geplaatst…Picture Polish Water MelonMy Profile

  9 mei 2016 at 09:00
 • Reply Rebecca Denise

  Oh wat ziet dat er heerlijk uit zo met het zonnetje erbij zeg. Leuk dat ze zo hun best doen om hun ”terras” zo gezellig te versieren. Zelf ben ik nooit op een food festival geweest maar het heeft volgens mij wel wat. Al zijn de prijzen vaak inderdaad iets te hoog..
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Happiness Boutique | Layered Geomatric NecklaceMy Profile

  9 mei 2016 at 09:04
  • Reply Marushi

   Ja het is wel super gezellig maar de prijzen zijn soms wel echt overdreven hoor! Maarja gelukkig is het maar eenmalig dan 😛 -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Food Truck Festival TrekMy Profile

   9 mei 2016 at 22:12
 • Reply Silkeblogs

  Wauw, ziet er zo gezellig uit! In mijn hometown was er dit weekend toevallig ook een Food Truck Festival, echt superleuk!
  Silkeblogs onlangs geplaatst…Marc Inbane Natural Tanning Spray + GloveMy Profile

  9 mei 2016 at 09:51
 • Reply Dalinka

  Het ziet er gezellig uit en beter weer hadden ze inderdaad niet kunnen treffen! Ik vind de sfeer op food festivals altijd zo leuk. Heel relaxt. Deze zomer wil ik er zeker 1 of 2 bezoeken.
  Dalinka onlangs geplaatst…Zomerhits + PlaylistMy Profile

  9 mei 2016 at 12:14
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Wat ziet het er heerlijk en gezellig uit. Al dat eten en dat heerlijke weer! De photoboot foto’s zijn super leuk! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Plannen |3My Profile

  9 mei 2016 at 12:40
 • Reply Sherry

  Dat ziet er allemaal erg lekker uit!
  Sherry onlangs geplaatst…Cadeautips voor MoederdagMy Profile

  9 mei 2016 at 13:18
 • Reply DinjaDONUT

  Het lijkt me echt zo leuk om dat een keer mee te maken! Binnenkort komt er in Utrecht ook een soort van Food festival dus als ik vrij ben ga ik zeker wel even een kijkje nemen 🙂
  DinjaDONUT onlangs geplaatst…Favorites #1My Profile

  9 mei 2016 at 14:09
 • Reply Herma

  Ziet er erg leuk, lekker en gezellig uit!! Ben nog nooit naar zo iets toe geweest
  Herma onlangs geplaatst…De nieuwe diffusers van RiverdaleMy Profile

  9 mei 2016 at 14:13
 • Reply Serena

  Heel leuk om te zien! Xx

  9 mei 2016 at 14:41
 • Reply els

  Dat ziet er echt super lekker uit! Maar vooral ook heel gezellig!
  els onlangs geplaatst…En de winnaar is …My Profile

  9 mei 2016 at 18:40
 • Reply RIA

  nog nooit geweest.
  maar die poffertjes had ik al in een kook
  progamma gezien.
  zal eens gaan uit proberen.
  als het is gelukt ,zeg ik het wel kan je komen eten.
  anders ook wel hoor.
  knuffel.

  9 mei 2016 at 18:44
 • Reply Bodi Féline

  Ik ben er zelf nog nooit geweest maar wat ziet het er super uit!
  Bodi Féline onlangs geplaatst…Ziek.My Profile

  9 mei 2016 at 18:49
 • Reply Www.3lles.nl

  Het lijkt me heel erg leuk om zo iets mee te maken! Op school hadden we 1 x een foodtruck staan, ik vond het er zo leuk uit zien. Ik wilde er eigenlijk stiekem wel een foto van maken!
  Liefs,
  Elles
  http://Www.3lles.nl onlangs geplaatst…MUA Luxe Velvet Lip Lacquer Tranquility | ReviewMy Profile

  9 mei 2016 at 19:49
 • Reply evelien

  Lijkt mij echt leuk zo’n food festival! Ziet er zo gezellig uit en zoveel verschillend eten. <3
  Ziet er uit als een hele leuke dag!

  Liefs! Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Outfit | 18°My Profile

  9 mei 2016 at 20:12
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Ik ben nog nooit naar een food truck festival geweest, maar nu ik dit zie.. Wat heb je leuke foto’s gemaakt en wat ziet het er ongelofelijk gezellig uit!!
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Beautygloss party 2016My Profile

  9 mei 2016 at 21:51
  • Reply Marushi

   Dankjewel! ^^ Het is ook allemaal zo leuk en kleurrijk dat de mooie foto’s vanzelf komen hihi. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Food Truck Festival TrekMy Profile

   9 mei 2016 at 22:14
 • Reply Ricardo

  Door je foto’s ziet dit er echt uit als een fijne food truck festival en dat terwijl ik ze meestal probeer te vermijden. Misschien toch maar eens 1 bezoeken.
  Ricardo onlangs geplaatst…Vijf liedjes om in zomerse sferen te komen.My Profile

  9 mei 2016 at 21:59
 • Reply Clivi

  Wat gezellig en super leuke foto’s! Ziet er leuk uit, ben bij verschillende food truck festivals geweest in Amsterdam. Het jammer hieraan vind ik dat er zo ontzettend veel juppen op afkomen. Het is dan te druk en wordt echt een hipsterdingetje. Hierdoor is het kwaliteit van het eten een heel stuk minder geworden gedurende jaren. Maargoed gezellig blijft het wel! Xx
  Clivi onlangs geplaatst…25 levensvragen | TAGMy Profile

  9 mei 2016 at 22:28
 • Reply Lesley

  Dat ziet er leuk uit zeg! Ik wilde ook gaan met mijn vriend afgelopen zondag maar het is er helaas niet meer van gekomen. Volgende keer beter! Blijft er leuk uitzien. Hebben ze ook wat Vegan opties?

  10 mei 2016 at 10:26
  • Reply Marushi

   Daar heb ik eerlijk gezegd niet opgelet, maar ik denk het wel hoor! 🙂

   10 mei 2016 at 10:53
 • Reply Astrid

  Ik ben nog nooit naar zo’n festival geweest, lijkt me heel erg leuk (en lekker). De foto’s zien er heel gezellig uit.
  Astrid onlangs geplaatst…Gastblog: Bellápierre Every Day Shimmer Kit reviewMy Profile

  10 mei 2016 at 19:52
 • Reply Tamara TS

  Ik ben er nog nooit geweest, maar binnenkort is er een Food Truck festival in Maastricht, waar ik waarschijnlijk een kijkje ga nemen. Lijkt me erg leuk om eens een keer te doen. Bij jou ziet het er in elk geval erg gezellig uit!

  10 mei 2016 at 20:22
 • Reply Heidi

  Wat super leuk is dat, en zo heerlijk eten zag der uit.
  Heidi onlangs geplaatst…Lang weekend dagboek #3My Profile

  12 mei 2016 at 20:57
 • Reply Angela

  Wat een gezellige foto’s heb je gemaakt! Het eten ziet er heerlijk uit!

  14 mei 2016 at 22:02
 • Reply Simone

  Ik ben daar ook heen geweest! Ik vond het wel gezellig, alleen de prijzen waren belachelijk hoog! Ik weet niet of ik weer naar zoiets toe zou gaan.

  14 mei 2016 at 22:04
 • Reply Rosie

  Hmm ziet er allemaal super lekker uit en wat een gezelligheid :)! Ik ben ook naar TREK geweest, alleen hier in Enschede en er waren toch wel echt andere kraampjes dan die ik hier zie! Die hartige poffertjes zien er heerlijk uit, die had ik ook wel willen proeven :)!

  29 juni 2016 at 10:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: