Follow:
Persoonlijk

Fotoboek van Fotofabriek

In samenwerking met Fotofabriek mocht ik een fotoboek maken. Ik heb heel veel fotoalbums van vroeger, maar de laatste jaren sla ik eigenlijk meer foto’s op, op mijn externe schijf. Niet zo slim eigenlijk want mocht de computer een keer crashen dan ben ik al mijn foto’s kwijt! Dit was dus een perfecte kans om een paar leuke herinneringen op papier te laten drukken! 

De fotoboek die ik mocht uitzoeken is van A4-formaat, met een hard cover en 24 pagina´s. Hij kost normaal €24,95 + verzendkosten. Maar je hebt in deze webshop de keuze uit veel meer formaten, groottes en vormen. Als je dan je keuze gemaakt heb voor het soort boek moet je een programma downloaden. Met dit programma ga je je fotoboek helemaal naar jouw wens inrichten.

fotofabriek 01

Daar is hij dan! Mijn fotoboek genaamd “Memory Lane”

Algemeen
De eerste indruk is goed! De cover is mooi gedrukt en zit strak om het boek heen. Hij is mooi ingebonden en voelt kwalitatief goed aan. Ik vind de cover echt super! De foto is zo scherp dat je alle details goed ziet! Ik merk dat bij sommige foto’s in het boek de scherpte iets achteruit gaat. Maar in het programma waar je het fotoboek maakt word ook aangegeven of de resolutie van goede kwaliteit is! Bij de meeste foto’s van mijn boek was de resolutie ook goed maar toch vind ik het bij sommige foto’s iets minder scherp.

Kleur
Op de kleuren heb ik niets aan te merken! De foto’s zijn precies zoals ik ze op mijn computer heb bewerkt. Op de foto’s die ik voor dit artikel heb gemaakt kunnen de kleuren wel een beetje afwijken i.v.m licht/weerkaatsing/etc.

Printkwaliteit
De printkwaliteit van dit fotoboek vind ik erg goed! Alhoewel ik niet alle foto’s super scherp vind, vind ik ze goed genoeg! Het enige minpuntje van dit boek is dat de cover wel echt overduidelijk het scherpst is, terwijl deze ook uitvergroot is.

fotoboek fotofabriek 05Als onderwerp koos ik niet voor één specifieke gebeurtenis, maar heb ik gekozen voor de leuke dingen die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt.Bijvoorbeeld een paar verjaardagsfoto’s, foto’s met familie en vrienden. fotoboek fotofabriek 02Het programma van fotofabriek.nl biedt vervolgens nog tal van andere functies, met vormpjes, kleuren, randjes en achtergronden, je kan het zo gek niet verzinnen! Ik denk dat je hier wel een paar uur zoet mee kan zijn. Ik ben er zelf eigenlijk niet te diep op ingegaan, omdat ik mijn boek gewoon rustig wou houden. Ik wilde er een soort van collage van maken.

fotoboek fotofabriek 03

Mijn fotoboek was gedrukt in hardcover A4 Liggend. Hieronder meer info: 

 • A4 liggend hardcover fotoboek van 30x21cm
 • Inclusief 24 pagina’s, uit te breiden tot 200 pagina’s
 • Voorzien van hardcover omslag met gratis foto, tekst en rugtitel
 • Perfect gedrukt, hoogwaardig gebonden en snel geleverd
 • Mogelijk te maken met de lay-flat bindtechniek voor een perfecte vlakligging. 

fotoboek fotofabriek 04Ik ben heel tevreden over deze fotoboek van Fotofabriek. Ik denk dat ik in de toekomst wel meer fotoboeken ga maken. Het is veel makkelijker om het erbij te pakken en door te bladeren dan eerst heel je computer afzoeken naar het goede mapje. Wil jij nou ook zo’n leuke fotoboek maken klik dan hier!

Maak jij weleens fotoboeken?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Babs

  Ik ben dol op foto’s en fotoboeken. Het is makkelijker om mee te nemen om te laten zien aan anderen dan slepen met mijn laptop. Ziet er goed uit!
  Babs onlangs geplaatst…Three Things TagMy Profile

  14 mei 2016 at 07:35
  • Reply Marushi

   Ja vind ik ook! Anders moet je met zijn alle achter de computer kruipen, is ook niet zo leuk haha. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Fotoboek van FotofabriekMy Profile

   14 mei 2016 at 21:52
 • Reply Zazazoo

  Wat leuk zeg!! Ziet er heel mooi uit. Ik heb van al onze vakanties een fotoboek, vind het altijd erg leuk om te maken en vervolgens het resultaat te zien.
  Zazazoo onlangs geplaatst…Eucerin Sun Fluid Anti-AgeMy Profile

  14 mei 2016 at 08:02
 • Reply Natasja

  Nee nog niet gedaan, maar ik wil het wel gaan doen, dat zal een klus worden want ik heb zoveel foto’s. Je foto boeken zijn echt heel mooi!!

  14 mei 2016 at 08:15
 • Reply Mariska

  Je fotoboek is zo leuk geworden! Je hebt ook altijd zo veel mooie, leuke en gezellige foto’s, meer dan genoeg materiaal 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Getest | neus contourenMy Profile

  14 mei 2016 at 09:44
  • Reply Marushi

   Aww…dankjewel! ^^ Ja ik ben een beetje foto verslaafd haha. Ik heb een terabyte aan externe schijf ruimte vol met foto’s! 😛 -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Fotoboek van FotofabriekMy Profile

   14 mei 2016 at 21:54
 • Reply Rebecca Denise

  Ah ik vind de naam memory lane ook zo ontzettend leuk!
  fotoboeken zijn echt niet meer van deze tijd lijkt wel en dat vind ik zo jammer.
  Later heb je er alleen maar plezier van!
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…What’s on my mind #1 | Espadrilles, s’mores & jurkjes verslaafd?My Profile

  14 mei 2016 at 10:20
 • Reply Layla

  Je fotoboek is leuk geworden! Ik heb ook een fotoboek van fotofrabiek en ben er erg blij mee.
  Layla onlangs geplaatst…“No make-up skin” make-up lookMy Profile

  14 mei 2016 at 11:08
 • Reply Dalinka

  Hij is leuk geworden! Vroeger liet ik wel altijd foto’s afdrukken en stopte ik ze in een fotoalbum, maar tegenwoordig nooit meer. Ik pak de fotoalbums er ook eigenlijk nooit meer bij. Wel vind ik het leuk om in huis foto’s neer te zetten of op te hangen.
  Dalinka onlangs geplaatst…Project Pan | Sunshine Edition #2My Profile

  14 mei 2016 at 11:49
 • Reply Bodi Féline

  Wat een leuk fotoboek!
  Mijn moeder maakt graag fotoboeken van onze vakanties, maar ik heb het zelf eigenlijk nog nooit gedaan.
  Bodi Féline onlangs geplaatst…Hoe simpel kan het zijn?My Profile

  14 mei 2016 at 12:00
 • Reply Shiva

  Hele leuke fotoboek! Wat een leuke foto’s allemaal!

  14 mei 2016 at 13:19
 • Reply Jamey

  Wat een mooi fotoboek! Leuk!

  14 mei 2016 at 13:30
 • Reply xGraciously

  Een mooi fotoboek heb je ervan gemaakt! Xx
  xGraciously onlangs geplaatst…Doelen meivakantie doneMy Profile

  14 mei 2016 at 19:13
 • Reply jeapiebel

  Altijd handig en bijzonder foto’s en op fotofabriek kan je zeker vertrouwen. 🙂

  14 mei 2016 at 20:04
 • Reply melikebeauty

  Wat een lieve foto’s, ik wordt er helemaal blij van. Ik maak eigenlijk nooi fotoalbums. Je brengt me op ideeën!
  melikebeauty onlangs geplaatst…Coming Soon: New .Blog Domains for WebsitesMy Profile

  14 mei 2016 at 20:36
 • Reply Joyce

  Wat een leuk idee! Kende deze site nog niet.
  Joyce onlangs geplaatst…Lady’s High Wine – Hoekman woonaccessoiresMy Profile

  14 mei 2016 at 23:12
 • Reply Joyce rdt

  Wat onwijs leuk!
  Ik maak helaas te weinig albums :(. Liefs.x
  Joyce rdt onlangs geplaatst…#104My Profile

  15 mei 2016 at 09:00
 • Reply Mariëlle

  Ik heb ook al iets laten maken en ik ben ook erg tevreden 🙂 Blijft leuk om zoiets te doen!

  15 mei 2016 at 09:01
 • Reply els

  Ziet er goed uit! Ik hou van fotoboeken, vooral van vakanties! Ik maak die ook gelijk. Ik ben ook helemaal fan van de platte bladzijdes :-).

  15 mei 2016 at 11:03
 • Reply joelle

  ik vind hem er leuk uitzien!
  Ik heb er nog nooit een gemaakt,
  lijkt me wel leuk.. maar dan ga ik gewoon
  lekker old fashioned alles opplakken!

  liefs
  joelle onlangs geplaatst…MagnetMy Profile

  15 mei 2016 at 19:04
 • Reply Quinty

  Wat ziet dit foto boek er mooi uit! Wij maken meestal van onze vakantie’s fotoboeken en ik denk dat ik dat later ook ga doen. We hebben ook veel fotoboeken van mij en mijn zus van vroeger maar dat zijn gewoon nog echte fotoboeken met fotos erin plakken zeg maar! Ik hou van fotoboeken hihi
  Quinty onlangs geplaatst…∆ BATTLE OF THE BLOGS #1My Profile

  15 mei 2016 at 20:58
 • Reply Chinouk

  Ah wat is hij mooi geworden, fijn om zo herinneringen bij te houden! Ik vind je blog ontzettend leuk 😀

  15 mei 2016 at 21:21
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Wauw wat een prachtig fotoboek is het geworden! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Weekdiary |5My Profile

  15 mei 2016 at 22:01
 • Reply Clivi

  Heel leuk fotoboek is het geworden! Jammer dat sommige foto’s minder scherp zijn maar je bent er alsnog tevreden over dat is belangrijk toch 🙂 Ik maak altijd fotoboeken van vakanties, vind het toch iets leuker dan op de iPhone. Ik maak mijn fotoboeken meestal bij Albelli.
  Clivi onlangs geplaatst…Swapmaatje(s) gezocht!My Profile

  16 mei 2016 at 09:33
 • Reply blogenbeauty

  Je boek ziet er heel erg mooi uit! Prachtige foto’s. Ik ben ook zo verslaafd aan foto’s maken, en bekijken! Ik maak ook altijd zoveel, mijn man wordt er wel eens gek van. Gegarandeerd dat ik met een vakantie van 2 weken thuiskom met plusminus 2000 foto’s. Het zou echt een ramp zijn als ik mijn foto’s kwijt raak.
  blogenbeauty onlangs geplaatst…Catrice LE “ZENSIBILITY” Zensible Rose Nail LaqcuerMy Profile

  16 mei 2016 at 19:46
 • Reply Sanne

  Heel leuk! 🙂

  18 mei 2016 at 21:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: