Follow:
Persoonlijk

Plog #12| Lacewig, Opdraging, Cupcakes

Het is weer tijd voor een nieuwe plog! Vorige week heb ik deze stiekem overgeslagen, want om eerlijk te zijn er was niks boeiends gebeurd die week haha. Ik had ook niet echt veel foto’s gemaakt dus ik dacht, nou ik laat het deze keer even gaan. Dat zal misschien wel vaker gebeuren.

Mocht dat gebeuren dan zal ik de plog waarschijnlijk een beetje opvullen met de artikelen die ik geplaatst heb in die week. Maar hopelijk gebeurt dat niet en heb ik alleen maar drukke weken voor de boeg met allemaal leuke dingen!

plog 03Op werk samen met mijn collegaatje aan het voorbereiden op de nieuwe folder weken. Op 28 mei hebben wij een doe dag in de winkel. Dan zijn er allemaal verschillende acties en wedstrijden waar je dingen mee kan winnen. Ook hebben wij een selfie actie, daar kan je een krabpaal of een honden kussen mee winnen. Natuurlijk moesten wij wel even het goede voorbeeld geven. Met een selfie stick uit de winkel gingen wij dus aan de slag. We vinden het echt verschrikkelijk om op de foto te gaan in onze outfits maar we kregen wel echt slappe lach door de selfie stick. Hij werkt met een Bluetooth en ik vond het best geniaal, dus ik bleef de ene na de andere foto schieten hihi. 

plog 04Ook heb ik iets vervelend achter de rug deze week. Een tante van mijn moeders kant was plotseling overleden. Ik ga hier niet verder op in detail maar niemand had het aan zien komen, het was voor iedereen dan ook best heftig. Het was ook de eerste begrafenis die ik heb meegemaakt en ik schrok ervan hoe emotioneel ik hier van werd. De tranen bleven maar over mijn wangen stromen die dienst, en het doet ook echt pijn om je familieleden te zien huilen en zo gebroken te zien. Ik ging in de middag gewoon werken. Dit had ik beter niet kunnen doen maar ik had geen flauw idee dat het zo’n impact zou hebben op mij. Toen ik thuis kwam ging ik samen met Vice eten en toen we klaar waren zei hij dat hij een verassing voor me had. Het waren twee cupcakes van Alice in Cakeland! Ik ben dol op cupcakes en deze zijn mijn favoriet! Dus hij had die dag echt een paar punten bij mij gescoord hiervoor.

Happiness Boutique 05Van Happiness Boutique heb ik deze prachtige ketting mogen ontvangen! Ik ben er heel blij mee en ik heb hem al een paar keer aangehad. Je kan hier het artikel van de Happiness Boutique Statement Ketting nog een keer terug lezen. Misschien kom je nog wel iets leuks tegen op hun webshop. Je krijgt nou ook 10% korting van mij!

DSC01966Als jullie dat artikel hadden gelezen en mij op instagram hebben, hadden jullie ook kunnen zien dat ik een nieuwe aankoop heb gedaan. Namelijk een Lace wig! Ik ga proberen om hier deze week een artikel over te schrijven want ik ben er echt super blij mee.

plog 01Dit weekend werd de dochter van vrienden van ons opgedragen in de kerk. En wij mochten daar allemaal bij zijn. Normaal slaap ik op een zondag uit maar voor deze gelegenheid maakte ik graag een uitzondering. Ik ben niet echt bepaald een kerkganger maar ik vond deze dienst en boodschap zeer interessant. Het ging over het gezin, en hoe je een “gezonde” band krijgt met elk individueel lid van het gezin.

plog 02Na de dienst gingen we naar het huis van mijn vriendin Iris en haar man Jimmy om het daar nog eens even na te vieren. We hebben daar heerlijke hapjes gegeten en kregen ook nog taart! Keziah is echt een super lieve baby. Ze kijkt heel wijs en lacht ook heel veel. Echt een schatje.

chocolate01

Deze plog wil ik eindigen met nog een artikel die ik geschreven had. Mijn 6 verslavingen Het is mij echt heel veel opgevallen dat ik zwaar verslaafd ben aan suiker. En dat ik chocola en koekjes ook echt niet kan weerstaan. Daar moet zeker verandering in komen wil ik deze zomer in bikini verschijnen haha. Elke tip is welkom! 😉

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

31 Comments

 • Reply Babs

  Wat lief dat Vice cupcakes meebracht… ik denk dat de timing perfect was na zo een heftige gebeurtenis.
  Leuk, die acties van de winkel, ik snap dat jullie veel lol hadden!
  Wat een schattig kindje, echt een dotje!
  Ik ben zo benieuwd naar je lace wig…ik heb nog niet op het internet ernaar gezocht, ik lees er vast binnenkort alles over!
  Babs onlangs geplaatst…Start Demak’Up Detox Challenge plus recept!My Profile

  23 mei 2016 at 06:35
 • Reply Cindy

  Druk weekje. Kijk heel erg uit naar je lace wig artikel. Moest helaas twknd werken maar ik ben nu lekker vrij
  Cindy onlangs geplaatst…VlindersMy Profile

  23 mei 2016 at 08:13
 • Reply Sandra

  Wat erg van je tante! Nog gecondoleerd meid, is altijd heftig. Sterkte voor jouw en je familie.

  “Opgedragen in de kerk” ?? Uh, is dat een soort dopen ofzo? ☺️ Maar vast een eer om daar bij te zijn!
  Wij hebben niets bijzonders gedaan dit weekend, alleen zaterdag een avond theater met Jandino Asporaat. Zondag lekker rustig aan gedaan.

  23 mei 2016 at 08:20
  • Reply Marushi

   Dankjewel! 🙂 Ja ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen want ik weet de juiste betekenis ervan ook niet. Ze laten dan eigenlijk gewoon de baby aan de gemeente zien en de ouders geven een soort van kleine speech, en de pastoor spreekt dan een gebed uit over de baby. Zo kwam het bij mij over haha. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Plog 12| Lacewig, Opdraging, CupcakesMy Profile

   23 mei 2016 at 16:59
 • Reply Diana

  Vreselijk nieuws van je tante, nog gecondoleerd!

  23 mei 2016 at 08:58
 • Reply Lonneke

  Gecondoleerd met je tante. Dat soort dingen zijn ook heel heftig.

  Wat een gezellig week heb je verder gehad en leuke foto’s.
  Lonneke onlangs geplaatst…Layla No Lamp Gel PolishMy Profile

  23 mei 2016 at 09:05
 • Reply Mayara Cabral

  Leuke foto’s in de winkel. Misschien dat ik jou binnenkort wel eens zie. Over een aantal maanden krijg ik een puppy en dan zal ik regelmatig te vinden zijn in de dierenwinkel, dus misschien kom ik jou nog wel tegen.

  En nog gecondoleerd van je tante, heel veel sterkte voor jou en je familie. Ik weet hoe het voelt en het is niet makkelijk maar met de tijd zal je het een plek kunnen geven. Voor mij was het door middel van een tattoo er is wellicht wel wat voor jou. <3 <3 <3

  23 mei 2016 at 09:11
  • Reply Marushi

   Dankjewel voor je liever bericht! Moet je zeker doen! We hebben heel veel leuke spulletjes voor puppy’s. Moet je wel een keertje met hem langs komen ik ben gek op kleine beestjes hihi <3 <3 <3
   Marushi onlangs geplaatst…Plog 12| Lacewig, Opdraging, CupcakesMy Profile

   23 mei 2016 at 17:01
 • Reply kim

  Gecondoleerd 🙁 Een begrafenis lijkt mij ook erg heftig. Maar super lief dat Vince cupcakes had meegenomen!
  kim onlangs geplaatst…En dan heb je ineens een katten instagram accountMy Profile

  23 mei 2016 at 10:09
 • Reply Carlijn

  Je ziet er goed uit als blondine, kun je best vaker doen 😉

  Gecondoleerd met het verlies van je tante, wat heftig voor jullie. Je eerste begravenis, pfff… snap dat er dan veel op je af kwam. Sterkte!
  Carlijn onlangs geplaatst…Hoe ik mij beauty wise voorbereid op een zonvakantieMy Profile

  23 mei 2016 at 10:09
 • Reply Mariska

  Zo lief, die cupcakes! Kon je ook wel even gebruiken, heftig zeg.

  Die lace wig is zo mooi en ik ben echt benieuwd 😀 Op naar een nieuwe mooie leuke week 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Jeffree Star Cosmetics Velours Liquid Lipstick Gemini | reviewMy Profile

  23 mei 2016 at 10:34
 • Reply Shiva

  Ziet er naar uit dat je een heerlijk weekend heb gehad!
  Gecondoleerd nog met je tante vreselijk nieuws!

  23 mei 2016 at 11:37
 • Reply Jolet Sligter

  Die ketting is echt prachtig! En sterkte met het plotselinge overlijden van je oudtante..
  Jolet Sligter onlangs geplaatst…Favorieten van SukhiMy Profile

  23 mei 2016 at 17:36
 • Reply Monica

  Gecondoleerd met je tante. Wel super lief dat je vriend die cupcakes voor je meenam. Xx
  Monica onlangs geplaatst…Nivea Silk Mousse | ReviewMy Profile

  23 mei 2016 at 17:52
 • Reply Melissa

  Wat heb je heerlijke dingen gedaan!

  23 mei 2016 at 18:09
 • Reply Saraya

  Gecondoleerd met je tante, superlief dat je vriend die heerlijke cupcakes voor je meenam 🙂
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Benefit / High Beam HighlighterMy Profile

  23 mei 2016 at 19:48
 • Reply Simplynspecial

  Snap dat zoiets heftig is. Ik heb nog maar 1 x (gelukkig) een crematie gehad en dat was ook echt heftig. Breekt je toch wel op! Gecondoleerd nog meis.

  Zie ik nu dat je bij de Jumper werkt?! Super leuk, als het kon zou ik daar ook heel graag werken!!

  23 mei 2016 at 20:01
  • Reply Marushi

   Dankjewel meid! ^^ Ja klopt ik ben daar de filiaal manager haha. Het is ook echt super leuk werk, leukste werk wat ik ooit gehad heb. 🙂 -x-

   23 mei 2016 at 20:13
 • Reply Nimra

  Gecondoleerd met je tante. Lief van je vriend, cupcakes helpen altijd wel een beetje! X

  23 mei 2016 at 20:13
  • Reply Marushi

   Dankjewel! Ja cupcakes helpen mij altijd wel hihi. -x-

   23 mei 2016 at 20:14
 • Reply Natasja

  Wat erg van je tante, zo plotseling. Gecondoleerd en veel sterkte. Wat lief van je vriend dat hij cupcakes had meegenomen.

  23 mei 2016 at 20:54
 • Reply Janneke | Crafty Time

  Wat een heftige week voor je zeg! Het is altijd verschrikkelijk om een dierbare te verliezen, gecondoleerd en heel veel sterkte! De cupcakes zien er overheerlijk uit, heel erg lief van je vriend! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Plannen |5My Profile

  23 mei 2016 at 21:23
 • Reply Madeleine

  Jeetje wat heftig van je tante. Gecondoleerd!!!! De cupcakes zien er heerlijk uit 🙂 En wat is dat chinese babytje liefffff! Love chinese kids.
  Madeleine onlangs geplaatst…Unboxing: Demak’Up Detox Water Challenge BoxMy Profile

  24 mei 2016 at 10:45
 • Reply Margo

  Oeh ja ik zag die wig langskomen op Insta, vond hem echt mega mooi! Staat je ook echt gaaf.
  En nog gecondoleerd met je tante, veel sterkte. Liefs!

  25 mei 2016 at 12:28
 • Reply Heidi

  Wat een fijne weekend heb je gehad meid
  Heidi onlangs geplaatst…Ik stelt je voor aan Els van Nobody- else.My Profile

  31 mei 2016 at 20:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: