Follow:
Beauty

MAC | Eyeshadow Temperature Rising

Tijdens het opruimen van mijn makeup stash vond ik meerdere producten van MAC. Dit kan je ook terug lezen in dit bericht. Alhoewel ik ze nog niet heel veel heb gebruikt wil ik ze toch graag in een review aan jullie laten zien. 

Op het eerste indruk vind ik dit echt een hele mooie palette. Ik draag normaal gesproken niet zo veel oogschaduw omdat je het bij mij niet heel goed ziet zitten. Of ik kan het gewoon niet echt goed aanbrengen haha. Het is wel al een wat ouder product, maar nog steeds helemaal nieuw! En het leek me gewoon leuk om deze voor jullie te testen.

MAC MACDe naam van dit palette is Temperature Rising. Dat klinkt wel goed! Al vind ik de naam niet echt perse bij deze kleuren passen.

DSC_1184In het palette zitten drie lichtere tinten en een donkere kleur, die je kunt combineren in een paarse smokey look. Of je kan net zo goed gaan voor een mildere overdag look.MACHet MAC Eyeshadow x4 Palette is lekker compact en stevig. Het enigste minpuntje vind ik is dat er geen kwastje bij zit. Dus die moet je of los meenemen of een ander product ook meenemen waar er wel een bij zit. De meeste Beauty bloggers hebben een arsenaal aan kwasten. Helaas ben ik nog een newbie dus moest ik een kwastje van een andere product pakken.

MACHier zijn dan de swatches van links naar rechts.

 • Circus/Performance Art – frosted gold mauve (veluxe pearl)
 • Temperature Rising – light warm tanned peach (lustre)
 • Swelter – mid-tone grey violet (frost)
 • Beauty Marked – Charcoal black with red pearl (velvet)

Ik moest wel zeker drie keer over het zelfde kleurtje heen gaan om er een mooi streepje van te maken. De kleuren zijn wel echt heel licht! (Op de donkere na dan) Ik vind de pigmentatie echt zwaar tegen vallen, en de kleurcombinaties vind ik ook niet echt super.

MACHelaas heb ik geen ooglook voor jullie. Mijn visagie kunsten zijn nog niet echt al te best haha. Ik probeer mezelf dit nog een beetje aan te leren maar ik heb er ook niet echt de tijd ervoor. Ik vond dit pallete een beetje matig. Je zal er waarschijnlijk wel een mooie smokey look mee kunnen maken maar ik vind de kleuren ook niet echt bijzonder. De tweede en derde kleur vind ik heel zacht, dus misschien zijn deze wel geschikt voor een alledaagse look.

Heb jij oogschaduw van MAC?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Reply Natasja

  Wat jammer dat het pigment niet goed is. De kleuren vind ik er zo wel mooi uitzien.
  Natasja onlangs geplaatst…New In makeupmusthaves.nlMy Profile

  26 mei 2016 at 08:02
 • Reply Sija

  Jammer dat het pigment wat tegen valt, ik vind de kleuren wel heel mooi! Het design van het palette ziet er ook wel luxe uit 🙂 Heb zelf geen oogschaduw van MAC, vind ’t nogal prijzig!
  Sija onlangs geplaatst…Zonnebril guide – Welke bril past bij jou?My Profile

  26 mei 2016 at 08:23
 • Reply Babs

  Dat vind ik altijd zo jammer, van die lichte kleuren die je nauwelijks ziet….
  Ik heb sinds kort 1 MAC oogschaduw, knetter paars. van kleur…
  Babs onlangs geplaatst…Masker tijd! Demak’Up detox water challengeMy Profile

  26 mei 2016 at 08:29
 • Reply Maaike

  Hmm, de naam vind ik eigenlijk ook niet echt bij de kleuren passen! Ik vind het niet echt warme kleuren of zo, eerder koud. Maar toch zijn het best gave kleuren vind ik!
  Maaike onlangs geplaatst…Eigenlijk ben ik helemaal nergens goed inMy Profile

  26 mei 2016 at 08:53
 • Reply Jolet Sligter

  De kleuren zijn niet heel erg flabbergasting. Jammer!
  Jolet Sligter onlangs geplaatst…GIVE-AWAY: LOOkX | Sun Kissed trendcollectieMy Profile

  26 mei 2016 at 09:58
 • Reply Jamey

  wat een mooi pallet!!
  Jamey onlangs geplaatst…Etude House Dreaming Swan BlushesMy Profile

  26 mei 2016 at 10:00
 • Reply Eva

  Jammer dat hij tegenvalt, het had een heel mooi palette kunnen zijn, ik heb nog geen mac oogschaduws,
  Eva onlangs geplaatst…PaarsblauwMy Profile

  26 mei 2016 at 10:08
 • Reply Herma

  Ziet er mooi uit!! Maar de pigmentatie is niet je van het dus… Jammer!! Verwacht van Mac toch wel een goed product eigenlijk., gebruik bijna nooit make-up , wil er toch weer mee beginnen. Mac is wel 1 van mijn favorieten, vind de kleuren erg mooi!
  Herma onlangs geplaatst…Iets leuks in de kast gevonden!!!My Profile

  26 mei 2016 at 10:19
 • Reply Wendy

  Geen dure merken make-up hier, dus ook geen MAC. Ik ben altijd enorm tevreden met de budget merken bij Kruidvat etc. 😉
  Wendy onlangs geplaatst…Tranen om dierenleedMy Profile

  26 mei 2016 at 16:16
 • Reply Shiva

  Ziet er goed uit. Zou die ook wel een keer willen proberen, leuk artikel!

  26 mei 2016 at 18:48
 • Reply Sofie Katelijne

  Whoo, watn prachtig palette! Echt iets voor mij!

  26 mei 2016 at 18:58
 • Reply Cynthia Houben

  Hele leuke blog heb je! Ben je gaan volgen 😀

  26 mei 2016 at 19:24
  • Reply Marushi

   Dankjewel! Jij heb ook een leuke blog zeg! Volger erbij! 😉 -x-

   26 mei 2016 at 19:39
 • Reply Dalinka

  Op het eerste oog vond ik het palette er goed uit zien, maar jammer van de pigmentatie. De kleurtjes vind ik wel mooi. De naam van het palette vind ik ook een beetje gek gekozen, want bij die naam zie ik eerder veel warmere kleuren voor me.
  Dalinka onlangs geplaatst…Placefuly is weer terug!My Profile

  26 mei 2016 at 20:07
 • Reply Melissa

  Ik ben nooit echt een meisje meisje geweest, Weet dus ook weinig van make up af. Al zou ik het wel willen want vind het altijd super mooi bij andere. Dus nee ik heb geen MAC producten (ook het geld niet voor 😛 )
  Melissa onlangs geplaatst…Gratis/Koopjes #21My Profile

  26 mei 2016 at 23:19
 • Reply Melissa

  Oh en vergeten te zeggen dat ik swelter erg mooi kleur vind 😀
  Melissa onlangs geplaatst…Radler ice tea en Radler limoen muntMy Profile

  26 mei 2016 at 23:20
 • Reply Ismay

  Mooi palette, jammer van de pigmentatie zeg:(!
  Ismay onlangs geplaatst…Favorite Friday #29My Profile

  27 mei 2016 at 09:05
 • Reply kristina

  het had zo mooi kunnen zijn! jammer van het pigment 🙁

  27 mei 2016 at 12:55
 • Reply Mariska

  Ik zou dat echt niet kunnen laten liggen, haha. Leuk om weer zo’n oud pareltje te vinden. Mooi palette!
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Gezonder leven en grootse plannenMy Profile

  27 mei 2016 at 15:41
 • Reply els

  Mooie kleuren en ach, ik ben ook echt niet goed in make up aanbrengen ;-)..
  els onlangs geplaatst…Nieuwe collectie knutselspullen KruidvatMy Profile

  27 mei 2016 at 15:44
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Het palette vind ik wel heel mooi, jammer dat het pigment dan tegenvalt! Je verwacht bij een duurder merk toch dat het pigment op z’n minst goed is..
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Andrelon | Get The Volume PowderMy Profile

  27 mei 2016 at 16:38
 • Reply melikebeauty

  Wat jammer dat de pigmentatie zo tegenvalt, dat had ik niet verwacht van Mac. Ik heb zelf verder geen oogschaduws van het merk. Maar als ik dit lees, i’ll stock to the lipsticks;)
  melikebeauty onlangs geplaatst…Field Notes: An Event Apart Boston 2016My Profile

  27 mei 2016 at 18:51
 • Reply Misty

  Wat jammer dit zeg.. Zeker voor een redelijk duur merk zoals MAC zou je verwachten dat de pigmentatie goed zou zijn,

  27 mei 2016 at 19:18
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Wat jammer dat de kleurtjes niet zo super zijn! Ik kan er ook niet super mee over weg, maar ermee experimenteren is altijd leuk.
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Bucketlist | Ik ga een bucketlist bijhouden!My Profile

  27 mei 2016 at 19:33
 • Reply Tamara TS

  Wat zonde van de pigmentatie! En dat van Mac, die toch niet bepaald de goedkoopste producten hebben. Heb je al een geprobeerd met een primer of een witte potlood eronder? Misschien dat de kleuren dan mooier uitkomen!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Een weekoverzichtje met vanalles en nog watMy Profile

  27 mei 2016 at 20:24
  • Reply Marushi

   Dat is een goeie tip! Dankje! 😀 -x-

   27 mei 2016 at 20:36
 • Reply Angela

  Mooi palette! Alleen jammer dat de pigmentatie niet zo denderend is.

  30 mei 2016 at 12:01
 • Reply Jouvence

  Ik vind de kleuren erg mooi, jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt ♥ xx
  Jouvence onlangs geplaatst…Shoplog Arnhem & NijmegenMy Profile

  1 juni 2016 at 18:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: