Follow:
Persoonlijk, Review

Smart-Lifestyle | De fruit infuser

De zomer komt er weer aan en overal om je heen beginnen de mensen met afvallen. Niet verkeerd natuurlijk want iedereen wilt er immers goed uitzien in een bikini, waaronder moi! En ik merk ook gewoon dat mensen tegenwoordig veel meer bezig zijn om gezonder te leven. Een van de tips om af te vallen is veel water te drinken. Nu is dat niet voor iedereen even makkelijk. Ik mocht van smart lifestyle een product gebruiken om mij te helpen bij dit proces namelijk de Fruit Infuser

En wat is nou precies een Fruit Infuser vraag je je misschien af. De Fruit Infuser is een trendy en hippe waterfles. Door de fruit filter voeg je makkelijk gezonde vruchten toe die jij lekker vindt. De combinaties zijn eindeloos! Ideaal te gebruiken voor onderweg, op het werk, tijdens het sporten of gewoon voor thuis.

fruit juice 04Je hebt verschillende soorten Fruit Infuser flessen. Het model die ik ontvangen heb is er in vier verschillende kleuren namelijk: geel, zwart, blauw en roze. Natuurlijk ging ik gelijk voor de roze! 

Large-800ML-Fruit-Infusion-Infusing-Infuser-Juice-Water

Over Smart-lifestyle 

Het is onze missie om mensen een gezonde lifestyle aan te bieden. Zo proberen wij onze klanten te stimuleren om meer water en gezonde drankjes te drinken. Er zijn allemaal lekkere recepten om water met fruit te combineren met onze Fruit Infuser. De flessen die wij aanbieden zijn hiervoor de ideale oplossing.

Onze visie is om in de toekomst zoveel mogelijk mensen water te zien drinken in combinatie met fruit. Dit is een stuk gezonder en tevens erg lekker. Daarom bieden wij handige producten aan die een gezonde lifestyle toegankelijker maakt en stimuleert.

 fruit infuserJe kan verschillende soorten fruit met elkaar mengen om precies de juiste smaak te krijgen. Op de site van Smart-Lifestyle vind je ook verschillende soorten recepten die je kan uit proberen. Ik heb er nog niet heel veel uit geprobeerd maar aardbeien met munt is toch echt een aanrader! Het is super gezond maar toch ook zoet! Een beetje een licht siroop smaakje krijgt het water. Ik doe er ook meestal een paar ijsklontjes bij om het extra koud te maken.

vvvWil jij nou ook zo graag zo’n handige Fruit Infuser voor jezelf? Ga dan nu snel naar de website van Smart Lifestyle en bestel er een met 15 % korting! Gebruik deze kortingscode: Marushi

Ben jij bezig met gezond leven?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

35 Comments

 • Reply marije

  Oeee looks good. Heerlijk fruit water. Drinkt toch makkelijker weg. Handig om er een speciale fles voor te hebben.
  marije onlangs geplaatst…Mind Your Step Monday: Taking a breakMy Profile

  30 mei 2016 at 07:09
 • Reply Lonneke

  Deze fles lijkt mij zo fijn en handig, zie hem steeds vaker voorbij komen ook op social media. Ik moet wel wat gezonder gaan leven als ik eerlijk ben haha.
  Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel | Marble Nail Art op Doormariska.nlMy Profile

  30 mei 2016 at 07:46
 • Reply Sandra

  Deze heb ik nog niet eerder gezien! Lijkt me heel handig. Ik ben momenteel ook best wel “druk” met gezond leven. veel fruit, water en af en toe mag ik van mezelf een cheatday.

  30 mei 2016 at 08:31
 • Reply Sija

  Ik heb ook zo’n fles, echt super handig voor als je niet zo veel water drinkt. Ik doe er vaak limoen en munt in, lekker fris!
  Sija onlangs geplaatst…Review || Trekpleister micellair waterMy Profile

  30 mei 2016 at 08:40
 • Reply jeapiebel

  Ik ben zeker gezond bezig, al zeg ik het zelf. Ik drink in de zomer ook graag water met een stuk fruit erbij. Dit is handig hiervoor!

  30 mei 2016 at 08:53
 • Reply Grace

  Toevallig zag ik van de week deze waterfles staan in de winkel. Maar weet zelf nog niet of ik gewoon een water-waterfles wil of eentje waar ik ook eigen watertjes mee kan maken. Één ding weet ik wel: ik moet echt nodig een waterfles om op mijn bureau te zetten. Anders drink ik echt te weinig op een dag.
  Grace onlangs geplaatst…Woonidee – Fotobehang van het RijksmuseumMy Profile

  31 mei 2016 at 08:11
 • Reply Chelsey

  Ik ben echt al zo lang opzoek naar zo’n fles! Love it! Ik ga meteen bestellen 🙂
  Chelsey onlangs geplaatst…MAC lipstick Mehr & lipliner In Control | New InMy Profile

  31 mei 2016 at 08:13
 • Reply Natasja

  Ik heb ook zo’n fles, ze zijn zo handig! Zelf heb ik er bijna altijd citroen in.
  Natasja onlangs geplaatst…The Body Shop Piñita Colada Body Scrub & Shower GelMy Profile

  31 mei 2016 at 09:35
 • Reply Mariska

  Ik zie ze steeds vaker! Lijkt me echt super handig en het staat ook leuk 😀
  Mariska onlangs geplaatst…The power of makeup | Het verschil dat make-up kan makenMy Profile

  31 mei 2016 at 10:37
 • Reply Eva

  Lijkt me super handig! Thuis doe ik wel eens gewoon in een kan water fruit of iets dergelijks bij het water, maar een fles om mee te nemen is ook handig!
  Eva onlangs geplaatst…Glitter traanMy Profile

  31 mei 2016 at 12:56
 • Reply Babs

  ik vind die infusers er altijd zo leuk uitzien! Aardbeien munt is een lekkere combi…krijg er dorst van!
  Ik leef best gezond, maar af en toe een zoete uitspatting is wel lekker 🙂
  Babs onlangs geplaatst…10 Cadeau ideeën voor Vaderdag!My Profile

  31 mei 2016 at 13:48
  • Reply Marushi

   Hahaha nou bij mij blijft het niet bij een uitspatting hoor! 😉 Laten we maar vergeten dat ik dit gezegd heb haha. -x-

   31 mei 2016 at 13:59
 • Reply Cindy

  Heb ook zon soort flesje gehad maar vind m weinig fruitsmaak afgeven. Maar het ziet er heel leuk uit en stimuleert zeker om gezond te drinken.
  Cindy onlangs geplaatst…Mint glitterMy Profile

  31 mei 2016 at 13:52
 • Reply Anna gerrie - Beautyonthefarm

  Handige fles! Ik drink eigenlijk niets anders dan water. Maar met citroen vind ik ook erg lekker 🙂
  Anna gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Persoonlijk | Mijn HuisdierenMy Profile

  31 mei 2016 at 14:25
 • Reply Rochella

  Die fles, daar wordt je gewoon spontaan blij van! Ik probeer me aan een gezonde levensstijl te houden, omdat ik vd zomer echt een mooie buik wil hebben. Maar het is erg moeilijk 🙂 Mooie foto’s darling XOXO
  Rochella onlangs geplaatst…Linda Festival 2016My Profile

  31 mei 2016 at 16:14
 • Reply stylebygina

  Ja deze zijn echt super handig! Ik gebruik hem ook regelmatig en doe er het liefst citroen, bosvruchten en munt in! <3

  31 mei 2016 at 18:09
 • Reply Heidi

  Lijk me echt super
  Heidi onlangs geplaatst…Ik stelt je voor aan Els van Nobody- else.My Profile

  31 mei 2016 at 20:52
 • Reply Angela

  Ziet er echt leuk uit! Water is niet echt mijn ding, maar misschien helpt dit wel! Ik ga er even over na denken!

  31 mei 2016 at 21:42
 • Reply Quinty

  Ik hou niet echt van water dus doe ik er altijd een beetje ranja bij. Maar dit is natuurlijk een vele betere gezondere oplossing. Het ziet er nog leuk uit ook! Ik probeer zo gezond mogelijk te leven haha maar dat lukt niet altijd helaas. Maar nu voor de zomervakantie moet het wel goed lukken. Nog maar 50 dagen en dan moet ik in bikini! Ik moet dus wel wat gezonder gaan leven haha
  Quinty onlangs geplaatst…∆ H&M, NEW YORKER & KRUIDVAT SHOPLOG!My Profile

  31 mei 2016 at 22:10
 • Reply Sax and the Pretty

  Ohja, ik wil zo’n ding. Dat saaie water komt mijn neus uit! X
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Vlog #18 Een week uit mijn levenMy Profile

  31 mei 2016 at 23:58
 • Reply els

  Zo’n fles moet ik ook echt nog een keertje kopen! Ik drink normaal water, maar dit lijkt me ook wel iets.

  1 juni 2016 at 05:56
 • Reply thebeautyblognl

  Ziet er goed uit zeg! Ik heb ook echt zo’n ding nodig! x

  1 juni 2016 at 06:39
 • Reply sammie

  Oh handig! Ik had laatst komkommer in mijn water gedaan, lekker maar onhandig met drinken als de komkommer steeds tegen je lippen aan zit. Dit ziet er wel handig uit 🙂

  1 juni 2016 at 08:28
 • Reply Dascha Boonstra

  Oh, ik wil ook zo’n fles! Echt super handig is dat.

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  1 juni 2016 at 09:02
 • Reply Herma

  Heb er ook 1. Gebruik hem eigenlijk te weinig. Fijn dat het een grote fles is dan kunnen er nog ijsblokjes in, dat is zo lekker als de temperaturen weer oplopen!
  Herma onlangs geplaatst…Iets leuks in de kast gevonden!!!My Profile

  1 juni 2016 at 10:03
 • Reply Iris

  Ik heb laatst ook zo’n fles gekocht! Kan niet wachten om hem te gebruiken haha! Ik vind jouw haar trouwens heel mooi zo! X
  Iris onlangs geplaatst…Ofra Cosmetics x Manny MUA liquid lipsticksMy Profile

  1 juni 2016 at 11:13
 • Reply Carmen

  Leuk artikel, en handige tips! 🙂

  1 juni 2016 at 15:08
 • Reply Sherry

  Ik zag deze al ergens liggen geloof ik. Mijn zusje heeft er eentje gekocht.
  xx
  Sherry onlangs geplaatst…Lancaster introduceert 365 Sun Compact spf30My Profile

  2 juni 2016 at 13:21
 • Reply Amanda

  Ik zie deze flesjes steeds meer voorbij komen. Het ziet er leuk uit en het is gezond! Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd, misschien toch deze zomer maar eens doen. Aardbei met munt klinkt inderdaad als een goede combinatie. Misschien nog een schijfje citroen… 🙂
  Amanda onlangs geplaatst…Review – Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hairtherapy Repair Rescue Shampoo & ConditionerMy Profile

  3 juni 2016 at 11:54
 • Reply Lisa

  Zoiets zie ik vaak op Tumblr langskomen, maar het lijkt me dus zo handig. Zeker met al dat lekkere zomerfruit.
  Lisa onlangs geplaatst…1 maand en 1 dag verderMy Profile

  3 juni 2016 at 15:41
 • Reply Wendy

  Lijkt mij erg handig en lekker in zo’n fles. Mijn collega heeft er ook altijd een mee op het werk.
  denk dat ik ook een ga aanschaffen.

  3 juni 2016 at 15:51
 • Reply Jolet Sligter

  Ik heb hier wel meer over gehoord, maar nog nooit iets over gelezen. Ik ben wel heel benieuwd geworden!
  Jolet Sligter onlangs geplaatst…Rimmel Volume Colourist MascaraMy Profile

  4 juni 2016 at 18:28
 • Reply Josine

  Oh die fles lijkt me geweldig! Goede tip xx
  Josine onlangs geplaatst…bomber jack & jeansMy Profile

  12 juni 2016 at 20:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: