Follow:
Persoonlijk

Plog #14 |Tapas, Ijsjes, Pakketjes

Er is alweer een week voorbij gegaan, en dat betekend tijd voor een nieuwe plog. Ik merk dat ik deze maand echt heel weinig post en dat irriteert me een beetje. Aan de ene kant vind ik het wel fijn even rust, en aan de andere kant heb ik het gevoel dat ik hierdoor bezoekers mis loop. Hebben jullie dat weleens?

Nu zie ik de laatste tijd ook veel meer berichten van andere bloggers die even een stapje terug nemen. Bloggen vind ik heel leuk om te doen, maar naast een fulltime baan vind ik het soms best wel moeilijk. Vooral met het warme weer wil ik steeds meer naar buiten om van de zon te genieten ipv achter mijn computer te zitten.

plog 01Ik was even op bezoek geweest bij mijn ouders omdat ik wat spullen op moest halen. Daar heb ik gelijk ook even een paar foto’s van de diertjes geschoten. Papegaai Pino (lekker origineel) vond de camera wel heel interessant. Het was moeilijk om een goeie foto te maken want hij kwam steeds te dichtbij. En mijn Franse bull Bowie kwam gelijk aangelopen met een blik van “wat doe je?”. En toen ik thuis kwam zag ik Dash heerlijk op de bank liggen.

plog 02Ik heb ook via een €1,- deal visitekaartjes laten afdrukken. Helaas heb ik de fout gemaakt om de tekstkleur in het wit te zetten ipv zwart. Ik dacht dat het wel mee zou vallen maar de letters vallen ook erg klein uit. Een goeie tip voor de volgende keer. Mijn oma vond het ook echt nodig om er een vergrootglas bij te halen haha.plog 03 plog 04Ook heb ik een stapel pakketjes ontvangen! Ik heb een paar winacties gewonnen en ben een paar samenwerkingen aangegaan. Dus binnenkort komen er veel reviews online! plog 06Van die ene lekkere dag dat ik vrij was hebben wij het er goed van genomen. We gingen gezellig even de stad in en namen daar een heerlijk ijsje bij Capri. We hebben even in de stad rondgelopen opzoek naar nieuwe broeken voor mij, (wat een hell!!) maar helaas niks kunnen vinden. Aangezien het zo warm was besloten we om eens lekker op het terras een cocktail te gaan bestellen We hadden ook best honger gekregen van het rondlopen dus namen we een eenpersoons tapas menu. Het was heerlijk!

plog 07Het is lente! En dat kan je wel merken, overal zie ik baby diertjes! Vooral bij mij in de buurt hebben we heel veel baby eendjes. En zelf op mijn werk hebben we pasgeboren zebravinken! Ik heb nog nooit vogels uit hun ei zien komen dus dit was wel echt een mooie ervaring. Wat zijn ze lelijk/schattig he!

plog 08Eind van de week had Vice zin om uit eten te gaan, na even gebrainstormd te hebben over waar we nou heen zouden gaan waren we eruit. We gingen tapas eten haha! ik was al eens eerder naar La Cubanita geweest maar toen vond ik het niet zo geweldig. Maar tot mijn verassing hadden ze een nieuwe locatie. Het zag er echt stukken beter uit en het eten was echt heerlijk!

plog 09Wij hadden een speciaal menu genomen waar je een drankje, toetje en een gratis vrijkaart voor Walibi kreeg. Voor maar €29,-! eten was echt goed te doen dus zeker voor herhaling vatbaar. We zouden die avond nog naar The conjuring 2 gaan maar we zaten echt propvol! Dus zijn we de volgende dag maar gegaan. Ik vond hem echt goed, ik ben zeker een paar keer flink geschrokken!

Wat heb jij dit weekend gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Babs

  Oma lijkt mij wel.. haha, ik heb ook vaak een vergrootglas nodig! Pasgeboren vogeltjes zijn mooi van lelijkheid, zo schattig.
  Ben benieuwd naar je reviews en herken het, vroeger sloeg ik ook wel eens een paar dagen over, maar dan begint het te kriebelen en hup, weer achter de laptop.
  Maar je hebt groot gelijk, als het lekker weer is moet je daar gebruik van maken… als ik nu naar buiten kijk…
  Babs onlangs geplaatst…Nieuwe zomervarianten treacle Moon™ Bath & Shower GelsMy Profile

  14 juni 2016 at 07:00
 • Reply jeapiebel

  Wat leuk al die pakketjes, het wordt de komende tijd hard werken dus. Ik ben benieuwd naar je samenwerking. WInactie gewonnen dat is ook altijd super fijn. 😉 Geniet ervan!

  14 juni 2016 at 07:37
 • Reply Liset - Beautydagboek

  Dat is nog eens een goede deal die visitekaartjes! Mag ik vragen waar je die besteld hebt? En wat zien die drankjes er heerlijk uit, zo lekker zomers!

  14 juni 2016 at 08:04
  • Reply Marushi

   Ik heb ze toen bij drukwerkdeal.nl laten drukken. Maar dat was toen een actie, volgens mij is hij nu weer afgelopen! 🙁 -x-

   14 juni 2016 at 10:11
 • Reply Demi

  Wat ’n leuke foto’s! Hoe schattig zijn die baby’tjes die net uit ’t ei komen, super lief!
  Demi onlangs geplaatst…Ultieme rocky roadMy Profile

  14 juni 2016 at 08:26
 • Reply Mariska

  La Cubanita is echt super! Even serieus, hoe kan het dat jij zo vaak dingen wint, haha. Ik snap wel dat je ook van het weer wilt genieten en fulltime baan en bloggen soms lastig te combineren is.
  Mariska onlangs geplaatst…Outfit | liefde voor plateau sneakersMy Profile

  14 juni 2016 at 09:41
  • Reply Marushi

   Hahaha ik heb echt geen idee! XD Mijn vriend zegt ook al dat ik zo ontzettende bofkont ben! XD Vroeger won ik nooit wat haha. -x-

   14 juni 2016 at 10:10
 • Reply evelien

  La cubanita is zo’n leuk restaurant, vind tapas echt heerlijk! En ben verliefd op dat hondje, zo schattig!
  Liefs, Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Photodiary 58 | Cactus familie, laatste schooldag, en een gezellige vriendinnen avond!My Profile

  14 juni 2016 at 09:44
 • Reply Monica

  Leuke foto’s. Die film lijkt mij verschrikkelijk, ik durf dat niet te kijken haha. Ik begrijp je helemaal mat dat bloggen en even minder actief zijn
  Ik heb dat ook. Met fulltime werken en een gezin is het soms lastig en het moet wel leuk blijven en geen stress geven. Je moet je niet druk maken om lezer te verliezen. Die blijven echt wel. ☺ xx
  Monica onlangs geplaatst…Je laatste dansMy Profile

  14 juni 2016 at 10:01
  • Reply Marushi

   Haha ik vond hem echt geweldig! Mijn vriend was ook een paar keer zo hard geschrokken en dan moest ik weer lachen door hem! Ja hem moet ook inderdaad leuk blijven! Dankje, laten we dat hopen ^^ -x-

   14 juni 2016 at 10:09
 • Reply Rochella

  Hey darling, ik snap precies wat je bedoeld hoor. Ik werk ook fulltime, ik blog daarom ook maar 3x per week. Ik geniet elke keer weer van je blog, dus gewoon lekker doorgaan. In mijn beleving hoef je niet elke dag of om de dag te bloggen. Lezers hebben vast wel begrip voor een paar blogs minder per week denk ik zo. Verder heb je weer een geweldige week gehad. XOXO
  Rochella onlangs geplaatst…Outfit of the week By Rosh || Office sexy coolMy Profile

  14 juni 2016 at 12:42
 • Reply Ismay

  Ahh die tapas<3 Die zebravinken die uitkomen zijn echt te sweet:) xx
  Ismay onlangs geplaatst…Favoriete make-up merkenMy Profile

  14 juni 2016 at 13:15
 • Reply Kelly

  Leuke foto’s! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Book review | Kiera Cass – De SelectieMy Profile

  14 juni 2016 at 17:41
 • Reply Sanne

  Leuke plog en de diertjes zijn schattig. Is niet zo erg dat je wat min der blogt. Wij snappen het wel hoor.

  14 juni 2016 at 18:46
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, ik snap het wel als het mooi weer is dat wil genieten want dat doe ik ook dus blog ik nu ook wat minder ;).
  Hmm tapas is zo lekker, krijg er zin in!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Mac Mineralize Blush / DaintyMy Profile

  14 juni 2016 at 20:05
 • Reply Linda

  Wat een lekker weertje was het hé! Goede deal van die visite kaartjes.
  En dat van dat bloggen en werken snap ik heel goed. Het is dat ik nu vakantie heb en probeer vooruit te werken.
  Maar dan nog geniet het lekkere weer en buiten spelen met de kleine mijn voorkeur 😉
  The conjuring 2 willen wij ook nog zien. Weet niet of ik het durf. Ben best wel een schijter haha

  14 juni 2016 at 20:49
 • Reply Joyce

  Haha geweldig je oma met het vergrootglas!:P Leuke plog heb je er van gemaakt!
  Joyce onlangs geplaatst…Regenepure DR shampooMy Profile

  14 juni 2016 at 21:09
 • Reply José

  Leuke plog! Die tapas ziet er lekker uit, maar hoe dan voor 1 persoon!! Ziet er best wel veel uit, hahah. En La Cubanita is ook zo lekker, ik eet daar ook altijd teveel hahah. Jammer van de visitekaartjes, maar gelukkig was het maar 1 euro. 😉
  José onlangs geplaatst…Blogger shoot: EmilieMy Profile

  14 juni 2016 at 21:33
 • Reply thebeautyblognl

  Haha zo leuk die foto van je oma! En wat zagen die tapas er lekker uit zeg! Moet ik snel ook maar weer eens gaan eten! YUMMIE! x
  thebeautyblognl onlangs geplaatst…MATTE ME LIP CREAMS | SLEEKMy Profile

  15 juni 2016 at 06:08
 • Reply Shannon Sheila

  Whahaha ik lag echt in een deuk om je oma met dat vergrootglas!! Mooie foto’s schat. Ik zie alleen iets te weinig mezelf terug :p

  15 juni 2016 at 09:51
 • Reply Dinja

  Geweldig je oma met haar vergrootglas! Ik moet ook echt nodig visitekaartjes ontwerpen en bestellen, maar steeds kom ik er maar niet aan toe. Toch best pittig, dat blogleventje naast een baan.
  En €29,- is zeker niet duur, vooral niet als je er ook een vrijkaartje bij krijgt voor Walibi! 😀
  Dinja onlangs geplaatst…Work in progress: ButterfreeMy Profile

  15 juni 2016 at 12:06
 • Reply patriciakleijn

  leuke plog meis en die ijsjes zien er heerlijk uit!
  patriciakleijn onlangs geplaatst…8 dingen die ik zou doen met meer lef!My Profile

  16 juni 2016 at 21:22
 • Reply Elien

  Wat een leuke plog!
  Haha je oma met da vergrootglas, zo grappig!
  X Elien
  Elien onlangs geplaatst…A world full of sparklesMy Profile

  18 juni 2016 at 17:11
 • Reply Vanessa

  Leuke plog! Pakketjes ontvangen is altijd een feestje hè? Ik word er in ieder geval heel blij van! Verder begrijp ik helemaal dat bloggen niet evident is naast een fulltime baan. Voel je vooral niet schuldig als er eens niets online komt, je trouwe lezers hebben daar alle begrip voor!
  Vanessa onlangs geplaatst…11 huishoudelijke tips van mamaMy Profile

  21 juni 2016 at 12:42
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: