Follow:
Persoonlijk

De Disney dilemma tag.

Een hele lange tijd geleden ben ik door Dalinka getagd om een Disney tag in te vullen. Het was zo dat ik net daarvoor ook al een Disney tag had ingevuld. Dus ik wou het niet gelijk online plaatsen, maar ik vond deze tag ook zeker erg leuk!

Ik had hem ergens in een draft staan maar ik was hem helemaal vergeten (oeps). Dus hierbij dan eindelijk de tweede Disney tag die ik invul! Als je de andere Disney tag wilt lezen kan je hier op klikken: De Disney tag, maar dan net even anders.

De regels

Laten we eerst even de regels doornemen. Ook handig voor de bloggers die ik helemaal onderaan tag.
+ Vermeld netjes door wie je getagd bent (in het geval van) en wie de bedenker is van de tag.
+ Tag minstens één persoon om hem over te nemen (meer mag) zodat de tag stand houdt.
+ Neem de dilemma’s zoals ze hier zijn over, je mag eventueel bij vragen 3,6 en 8 zelf de films, slechteriken en prinsessen aanpassen om het wat gevarieerder te houden.
+ Uiteraard mag je de tag ook overnemen in de vorm van een vlog!

Oké, tijd voor de dilemma’s!


De Disney Dilemma TAG

Vraag 1: Elke dag een Disney film kijken of elke dag in een attractie in Disneyland moeten?
Ik zou het allebei echt niet erg vinden, ik ben nog steeds gek op tekenfilms en ik hou ook super veel van attracties! Maar om nou elke dag naar Disney land te gaan vind ik ook wel weer een beetje overdreven. Nee dan kies ik liever voor elke dag een Disney film kijken. 

Vraag 2: Een giftige appel eten of je prikken aan het spinnewiel?
Ieuw..wat een enge vraag. Ik haat naalden en prikken dus ik zou dat niet uit mezelf doen. Alhoewel Doornroosje wel in een soort van trance was toen ze zich aan het spinnenwiel prikte. Ik zou dan eerder gaan voor een giftige appel en dan maar hopen dat ik rustig in slaap val van het gif.

Vraag 3: Deze film mag je never nooit meer kijken: Kies je 101 Dalmatiërs of Pinokkio?
Ik vind allebei de films niet zo bijzonder, ik kan me ze ook niet zo heel goed meer herinneren. Als ik nu zou moeten kiezen welke ik weer zou willen zien dan ga ik voor Pinokkio. Dus 101 Dalmatiërs hoef ik nooit meer te zien. Vind het ook een beetje sneu, al die arme puppy’s die ontvoerd worden.

Vraag 4: Alles in ijs kunnen veranderen zoals Elsa of de magische krachten van de goede Feeën?
Ik ben een ontzettende kou kleun dus ik heb niks met ijs! In de zomer zou het misschien handig zijn maar nee liever niet. Dan ga ik veel liever voor de krachten van de goede Feeën. Die zijn toch ook veel gevarieerder.

Vraag 5: Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?
Hahaha wat een vraag. Ik vind Donald Duck best irritant dus daar ga ik niet voor. En Let it go vind ik best een leuk nummer, maar voor altijd zou het ook zeker mijn strot uit komen (letterlijk en figuurlijk). Maar dan zing ik liever!

Vraag 6: Jij bent de slechterik. Ben je Frodo uit de klokkenluider of Jafar uit Aladdin?

Frodo vond ik echt een engerd en totaal niet interessant! Ik moest ook even weer denken hoe hij er nu ook alweer uit zien. En op de een of andere manier is Jafar nog wel een coole slechterik. En hij kan mensen hypnotiseren! Team Jafar!

Vraag 7: Voor altijd op repeat in je hoofd: It’s a Small World of Supercalifragilisticexpialidocious?
Ik heb Supercalifragilisticexpialidocious altijd al een rot nummer gevonden. Sowieso had ik al niks met Mary Poppins.  Nee, geef mij dan maar It’s a Small World. Ook niet echt een geweldig nummer maar alsnog beter dan die van Mary Poppins!

Vraag 8: Welke Disney prinses kies je?: Pocahontas of Merida?
Pocahontas!!! Ik vind haar heel mooi en haar cultuur vind ik ook schitterend!

Vraag 9: Je stem weggeven aan Ursula en nooit meer praten of altijd struikelen over je te lange Rapunzel haar dat je niet mag afknippen?
Lastige keuze, ik denk nooit meer praten. Dan maar gebarentaal leren of voor altijd een kladblok meenemen. Als je zo lang haar heb als rapunzel lijkt het me onmogelijk om ergens heen te gaan. Mensen staren je na, en opsteken lijkt me echt onmogelijk. Plus dat je volgens mij echt zware hoofdpijn krijgt van al dat haar wat je elke keer moet meeslepen.

Vraag 10: Je favoriete Disney film nooit meer zien of je favoriete Disney song nooit meer luisteren?
Ik heb niet echt een favoriete song, en eigenlijk ook niet echt een favoriete Disney Film. Hmm..ik ga voor nooit meer mijn favoriete Disney song beluisteren. Ik vind toch wel heel veel films leuk, en het lijkt me zonde als ik die nooit meer zou kunnen zien.

Dat waren de vragen alweer! Natuurlijk wil ik deze dilemma’s ook aan andere bloggers voorleggen. Ik tag daarom Jolanda, Elles, en Shannon.  Niemand is natuurlijk verplicht om deze tag in te vullen. Maar ben je niet getagd en wil je hem ook graag invullen dan mag dat ook natuurlijk!

Wat zou jij kiezen? Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Rachel Kromdijk

  Wat een awesome vragen en wat leuk beantwoord haha! liefs
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…NIEUWE ITEMS | LASER GUN, DISCO SKATESMy Profile

  16 juni 2016 at 07:46
 • Reply Suzanne

  Leuke tag!
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn nieuwe zonnebrilMy Profile

  18 juni 2016 at 07:12
 • Reply Mariska

  Ik ben misschien een beetje onwetend maar wist niet dat Mary Poppins van Disney is xD zo ontdek ik ook nog eens wat. Ik heb ook niks met ijs!
  Mariska onlangs geplaatst…Woodtimes horloges | nieuw & in aantochtMy Profile

  18 juni 2016 at 07:26
 • Reply Babs

  Ik zou dan voor het zingen gaan.. maar de hele tijd? Ik zou helemaal gek van mijzelf worden, hahaha!
  Babs onlangs geplaatst…Ik word weer moeder! Weten jullie leuke namen? (en win een prijs!)My Profile

  18 juni 2016 at 07:30
 • Reply Chantalle

  Dit vind ik echt een super leuke tag! Heel leuk ingevuld.

  18 juni 2016 at 07:44
 • Reply Angela

  Leuke tag! Disney vragen zijn altijd leuk!

  18 juni 2016 at 16:31
 • Reply Ricardo

  Wat leuk dat je de tag hebt gedaan! Ik zal je even vermelden op de speciale pagina!
  Team Jafar all the way!
  Ricardo onlangs geplaatst…Een heldere wereld met dank aan polette!My Profile

  19 juni 2016 at 00:37
 • Reply Hennie

  Wat een leuke tag! Disney blijft leuk he, voor jong en oud!
  Ook ik ben van team Jafar!

  19 juni 2016 at 06:05
 • Reply Natasja

  Deze tag is zo leuk! Als ik zou moeten kiezen zou ik ook zingen, donald duck heeft best een irritant stemmetje haha.
  Natasja onlangs geplaatst…The Lush TAGMy Profile

  19 juni 2016 at 09:05
 • Reply Linda

  Haha jaaa it’s a small world!! (Zit nu weer in mn hoofd tnx :-p )
  Leuke tag antwoorden!

  19 juni 2016 at 09:58
 • Reply jeapiebel

  Wij groeien allemaal op met Disney, ook al ben ik in Thailand opgegroeid dat is ik kan meepraten. Terwijl meestal dingen ken ik niet. Pocahontas en Mulan is ook zeker één van mijn favorieten!

  19 juni 2016 at 10:17
 • Reply Shiva

  Aaaah wat leuk! Brengt weer herinneringen naar boven haha!

  19 juni 2016 at 18:37
 • Reply Tessa

  Ik word hier zo lekker vrolijk van! Ontzettende leuke tag! De stem van Donald Duck vind ik zelf ook irritant, dus dan maar heel mijn leven LET IT GOO zingen 🙂 Liefs,
  Tessa onlangs geplaatst…DIY | Mijn Smashbook 2016 Update #1My Profile

  19 juni 2016 at 18:53
 • Reply Dalinka

  Yay! Leuk dat je hem hebt ingevuld! Ik ben zekerste weten ook team Jafar. Ik vind hem toch wel één van de betere slechteriken!:-D
  Dalinka onlangs geplaatst…Doorgeefbox | Evaluatie en vervolg?My Profile

  19 juni 2016 at 19:34
 • Reply Evelien

  Zo’n leuke tag is dit, ik houd ook van Disney! Pocahontas rules <3
  Evelien onlangs geplaatst…Review: The Beauty Bakery zepen (Crispy Mince Butter & Toffee Apple Cake)My Profile

  21 juni 2016 at 22:02
 • Reply Merel

  Haha echt een leuke tag! Jammer dat Peter Pan er niet in voor kwam want dat is mijn favoriete Disney film 🙂
  Merel onlangs geplaatst…Coldplay A Head Full Of Dreams-tour 2016My Profile

  26 juni 2016 at 14:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: