Follow:
Beauty, Review

Primark – Volume Boost Mascara

Een tijdje geleden had ik mascara crisis. Normaal gesproken heb ik wel ergens in elke la of beautycase een mascara liggen. Ik heb het hele huis onderste boven gehaald maar niks, noppes, nada! Mijn mascara stash was gewoon echt op! Nu heb ik van elk merk wel een mascara gehad, maar dit keer besloot ik om even op blogs te gaan zoeken wat hun aanraden. 

Nu kwam ik op de site van Lindsey terecht en zij had een review geplaatst over een mascara van de de Primark. Ik heb daar eigenlijk nog nooit makeup van gekocht, maar haar review zijn wel echt positief. Plus omdat dat de makeup daar niet echt prijzig is wou ik er gelijk al een paar aanschaffen. Ik wil zelf uitvinden of dit nou echt iets voor mij is.

mascara02Als eerst ging ik voor de Volume Boost Masscara. Waarom? Hij is zwart met goud en dat trok mij aan haha. Ik ben een simpel persoon als het op verpakkingen aankom. En de woorden volume boost waren ook een positief puntje.

mascara04De mascara koste € 1,50. Dat is echt een lachertje! Normaal betaal ik zeker boven de € 10,-. Aan de ene kant was ik blij met mijn goedkope aanwinst aan de andere kant vroeg ik mij af of zoiets goedkoopst nou echt goed kon zijn.

mascara03Het borsteltje is gewoon basic. Overal de zelfde dikte.

mascara05En dan nu de uitslag! Zoals je op de foto’s kan zien steken mijn wimpers heel erg naar voren. Ik zou hier een kruller voor kunnen gebruiken maar ik ben als de dood dat ik daar mijn wimpers mee afknip (Bij een paar vriendinnen van mij gebeurd). Ik zal het maar gelijk zeggen ik ben totaal niet tevreden over deze mascara. Hij verdeeld niet goed, ik moet zeker twee lagen aanbrengen voordat het een beetje vol lijkt, en je ziet dat je daardoor een beetje spinnenpootjes krijgt. Wat ik trouwens echt super lelijk vind! En na het eind van de dag gaat het brokkelen. Dus dan heb je allemaal zwarte stipjes onder je ogen.

Het was leuk geprobeerd voor die prijs, maar ik ga helaas geen mascara meer halen bij de Primark. Natuurlijk als je even geld crisis heb is het leuk opgelost. Maar wil je echt voor de mooie vollere wimpers gaan dan zou ik deze niet aanbevelen.

Koop jij weleens mascara bij de Primark?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

55 Comments

 • Reply Lonneke

  Nee ik vind het resultaat ook niet super. Ik moet zeggen dat ik over de make-up va Primark nooit hele enthousiast ben.
  Lonneke onlangs geplaatst…Essie Bridal Collection | Coming TogetherMy Profile

  20 juni 2016 at 07:32
 • Reply jeapiebel

  Een beetje spinnenpootjes daar heb ik hekel aan. Wel jammer dat je ontevreden bent. Gelukkig is het niet zo’n dure investering. Ik zelf heb nooit probleem om budgetproducten te kopen. Het hoeft niet allemaal High End te zijn. Als het maar goed is. 🙂

  20 juni 2016 at 07:55
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Gelukkig is het niet zo’n duur product en dan kun je zoiets nog eens meenemen als je niet zeker weet of het goed is. Wie weet kun je hem samen met een andere mascara combineren, dat wil bij mij nog wel eens helpen! Goede review 🙂
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Bucketlist | Mijn eerste auto!My Profile

  20 juni 2016 at 08:29
 • Reply Natasja

  Wat jammer dat deze mascara je tegenvalt. Gelukkig was hij niet duur anders zou het nogal zonde zijn. Zelf heb ik nog nooit makeup bij Primark gekocht.
  Natasja onlangs geplaatst…Verwijderd de MakeUp Eraser ook waterproof make-up?My Profile

  20 juni 2016 at 08:44
 • Reply Rachel Kromdijk

  hmm vind het inderdaad ook niet spectaculair, fijne week verder
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…SHOPLOG | LOAVIES EN DE H&MMy Profile

  20 juni 2016 at 09:13
 • Reply Babs

  Nee, nooit gedaan. Ik herken dat ,met die zwarte stipjes, niet fijn.
  Ik heb ook van die rechte wimpers, daarom zoek ik altijd een goede mascara die ook krult. Of in ieder geval mijn wimpers ‘op tilt’…
  Babs onlangs geplaatst…MUA – Perfect the matte lipMy Profile

  20 juni 2016 at 09:20
 • Reply evelien

  Jammer dat het resultaat niet echt goed is, ik heb nog nooit make-up bij de primark geprobeerd!
  Liefs. Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Mijn zomer wishlist!My Profile

  20 juni 2016 at 09:50
 • Reply Natascha

  Jammer dat dit te mooi was om waar te zijn 😉 Ik ben over het algemeen ook niet echt fan van make-up van de Primark, al vind ik hun Beautyblender dupe wel top!

  20 juni 2016 at 09:55
 • Reply Cindy H

  Voor 1,50 kun je weleens experimenteren. Snap je bevindingen wel. Gebruik al jaren Hypnose van Lancome en stap niet meer over naar iets anders, Al is de lipgloss van primark wel fijn.

  20 juni 2016 at 10:08
  • Reply Marushi

   Ja ik vind het ook niet zo’n probleem voor die € 1,50 haha. Ik heb hem wel een paar keer gebruikt. En hij zit wel ok, maar ben wel betere mascara kwaliteit gewend.
   Marushi onlangs geplaatst…Primark – Volume Boost MascaraMy Profile

   20 juni 2016 at 11:05
 • Reply Ismay

  Fijne review, deze ga ik dus nooit halen haha. Ik heb wel eens eyeliner van Primark gebruikt, maar die vond ik mwah. Waarmee schiet jij trouwens je foto’s? Ze zijn super mooi!! X
  Ismay onlangs geplaatst…Inspiration Monday #17My Profile

  20 juni 2016 at 10:11
 • Reply stylebygina

  Jammer van het resultaat, maar voor die prijs zou ik het ook proberen! Ik had een anderhalf jaar geleden wel een fijne mascara kunnen scoren bij de Primark, dus dat verschilt ook wel per product 🙂

  20 juni 2016 at 10:36
  • Reply Marushi

   Ja ik had er nog een gekocht, die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Maar misschien is die inderdaad wel beter dan deze ^^ -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Primark – Volume Boost MascaraMy Profile

   20 juni 2016 at 11:06
 • Reply Chantalle

  Jammer dat je het niks vind! Ik was ook aan het twijfelen of ik deze zou proberen maar ik vind het helemaal niks dat de mascara afbrokkelt. Dat gaat ‘m dus niet worden, haha.
  Chantalle onlangs geplaatst…Wishlist – NYX.My Profile

  20 juni 2016 at 11:04
 • Reply RIA

  nee, koop het bij een ander.
  maar over iets krullende wimpers een tip van je oma.
  gewoon een wimper kammetje kopen dat gaat wel gebruik ik heel mijn leven al
  en je weet hoe jong ik ben [haha]
  sucses.

  20 juni 2016 at 12:06
  • Reply Marushi

   Hahah okeej dan ga ik dat een keer proberen! 😀 -x-

   20 juni 2016 at 12:08
 • Reply Joyce

  Wat jammer zeg! Ik koop nooit Primark make-up, denk ook omdat het er zo goedkoop uit ziet en ik meestal geen goede reviews lees!
  Joyce onlangs geplaatst…Woefbox Juni 2016My Profile

  20 juni 2016 at 12:17
 • Reply Jolanda

  Ik heb altijd wat duurdere mascara. Niet dat het perse wat moet kosten hoor, maar voor mijn wimpers werkt dat gewoon het beste. Ik heb ook vrij rechte wimpers dus ken het probleem!
  Jolanda onlangs geplaatst…L’Oréal Elvive Extraordinary ClayMy Profile

  20 juni 2016 at 12:18
 • Reply elisabethsmusthaves

  Nog nooit geprobeerd denk ook niet dat ik hem fijn zal vinden.
  elisabethsmusthaves onlangs geplaatst…PMU Wenkbrauwen update 2My Profile

  20 juni 2016 at 12:21
 • Reply Dalinka

  Jammer zeg! Het zou wel een mooie vondst zijn geweest als een mascara voor 1,50 wel goed was. Zelf ben ik heel erg blij met de mascara voor de gevoelige ogen van Etos. Lekker goedkoop ook en werkt ook nog eens top.
  Dalinka onlangs geplaatst…90’s en 00’s muziek terugluisterenMy Profile

  20 juni 2016 at 12:28
 • Reply Saar

  Nee dit vind ik ook geen geweldig resultaat. ik gebruik mascara van de Action, daar ben ik erg tevreden over.
  Saar onlangs geplaatst…Irritaties In Het VliegtuigMy Profile

  20 juni 2016 at 12:44
 • Reply Jamey

  ziet er goed uit zeg! En lekker budget!
  Jamey onlangs geplaatst…Golden Rose Lipstick BattleMy Profile

  20 juni 2016 at 14:53
 • Reply Demi

  Ik ben ook niet weg van het resultaat.. Ik gebruik sinds kort een mascara van Dior, echt een aanrader als je van gesepareerde wimpers houdt!
  Demi onlangs geplaatst…TAG // No Words NeededMy Profile

  20 juni 2016 at 17:20
  • Reply Marushi

   Die ga ik onthouden! Bedankt voor de tip! -x-

   20 juni 2016 at 18:36
 • Reply Maaike

  Oh wat raar, ik gebruik echt al jaaaaren een wimperkrullen en mijn wimpers zijn er echt daardoor nog nooit afgevallen! Maar even ontopic: deze mascara ziet er wel lekker subtiel en naturel uit maar zelf hou ik ook meer van volle wimpers dus ik ben ook niet heel enthousiast

  20 juni 2016 at 18:21
  • Reply Marushi

   Ja het zijn twee vriendinnen van me en die gebruikte het ook jaren. Ik geloof ook wel dat het goed kan gaan hoor, maar ze hadden met er bang mee gemaakt haha. -x-

   20 juni 2016 at 18:37
 • Reply Dinja

  Jammer dat hij zo tegen valt zeg (maar gelukkig heb jij er een artikel over geschreven want ik wilde de Primark mascara ook proberen).
  Ik blijf denk ik toch wel bij mijn vertrouwde mascara, van Yves Rocher. Het is een mini (goedkoop en handig mee te nemen) maar ze zijn ook in fullsize te koop 🙂
  Dinja onlangs geplaatst…OOTD Industrial ZürichMy Profile

  20 juni 2016 at 19:02
 • Reply Saraya

  Ik vind het resultaat er ook niet goed uitzien, ik ga deze mascara dan zelf ook niet uitproberen 🙂
  Fijne review!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…5 tips om een ruimtelijker gevoel te creëeren in je woningMy Profile

  20 juni 2016 at 20:02
 • Reply robin

  ik gebruik dagelijks een wimper kruller! heb er een van shu uemura, zeker een aanrader =D
  robin onlangs geplaatst…CLUSE Minuit Rose GoldMy Profile

  20 juni 2016 at 21:56
 • Reply Andzelika in Wonderland

  Hey! Persoonlijk koop ik nooit make up bij Primarkt, omdat ik geen goed product verwacht voor zo weinig geld. Echter laatst was ik samen met een vriendin bij de Primarkt en ik was erg nieuwschierig of deze make-up producten echt zo slecht zijn als ik denk. Toch heb ik niks gekocht, maar nu na jouw post ga ik het zeker niet meer doen.. Thanks for sharing! -x-

  20 juni 2016 at 22:34
 • Reply Tamara TS

  Ik ben er na jarenlang prutsen achter gekomen dat ik toch wat meer moet betalen voor mascara en eyeliner, die koop ik niet meer van de budgetmerken, omdat er altijd wel iets is dat me niet bevalt. Dan mogen na 2 keer proberen de buurmeisjes ermee schminken. Een wimperkruller heb ik nog nooit gebruikt, ik vind het ook een beetje een eng tangetje. 😉
  Tamara TS onlangs geplaatst…Een Limburgse in Rotterdam : Vakantie!My Profile

  21 juni 2016 at 02:06
 • Reply Mariska

  Jammer dat het niet helemaal goed werkt inderdaad! Had wel leuk geweest als zo’n budget mascara heel erg goed zijn werk zou doen natuurlijk 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Spaarvarken die zelf geld teltMy Profile

  21 juni 2016 at 09:54
 • Reply Madeleine

  Jammer van het resultaat. Ik vind de verpakkingen er wel altijd leuk uit zien. Maar koop eigenlijk nooit make-up omdat ik voor dezelfde prijs het kan krijgen van Essence. Wat heb je trouwens mooie ogen 🙂
  Madeleine onlangs geplaatst…Mad’s life in the picture #20 || I’m back. 🙂 , veel gebakken, 1e keer body pump en einde stage ||My Profile

  21 juni 2016 at 10:30
 • Reply Vanessa

  Jammer dat de mascara tegenvalt. Gelukkig is hij zo goedkoop en ben je er niet teveel geld aan kwijt.

  21 juni 2016 at 12:38
 • Reply blogenbeauty

  Gelukkig is het een budget-prijsje, dan is het denk ik nog niet zo heel erg. Wel jammer dat het resultaat wat tegenvalt. Zou natuurlijk super zijn als dit een knaller was.
  blogenbeauty onlangs geplaatst…Mijn verandering van haarstijl!My Profile

  21 juni 2016 at 16:59
 • Reply Evelien

  Ah jammer dat hij je tegenvalt! Hij krult inderdaad totaal niet. Toch een leuke prijs om eens te proberen =)
  Evelien onlangs geplaatst…Review: The Beauty Bakery zepen (Crispy Mince Butter & Toffee Apple Cake)My Profile

  21 juni 2016 at 21:59
 • Reply melikebeauty

  Ik had dit zelf niet durven proberen hihi. Ik ben toch nog een beetje sceptisch over de make-up van Primark, maar ik was eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig! De lijn ziet er namelijk wel heel erg mooi uit. Jammer dat hij niet goed werkt, voor de prijs zou het wel heel erg leuk geweest zijn. Hele fijne eerlijke review!
  melikebeauty onlangs geplaatst…Two New Blogging U. Courses Available On DemandMy Profile

  21 juni 2016 at 22:05
 • Reply Me, myself & cocktails

  Ik snap wel dat je voor dat geld het eens wou uit proberen, maar ik had nu niet echt super kwaliteit verwacht :p Is het echt al eens gebeurt bij een vriendin dat haar wimpers eraf gingen? 😮 Dat lijkt me verschrikkelijk!! Leuk artikel! 🙂
  Me, myself & cocktails onlangs geplaatst…SHOPLOG!My Profile

  22 juni 2016 at 16:48
 • Reply Sandra

  Hmmm, wat jammer dat het resultaat niet zo mooi is. Ik houd ook echt niet van die geklonterde spinnenpoten. Helaas! Haha, ik gebruik trouwens al vanaf mijn 14e een wimperkruller en bij mij zijn ze nog nooit afgebroken hoor. Is misschien een geruststelling? :p
  Sandra onlangs geplaatst…Shoplog + Try on | Met o.a. Forever21, Pull&Bear, Sissy Boy en H&MMy Profile

  23 juni 2016 at 12:58
 • Reply Teddy

  Wat jammer dat de mascara niet zo fijn is!

  23 juni 2016 at 14:14
 • Reply The brondette

  Leuke review, ondanks hij negatief uitdraait 😀 Ik heb zelf ook nog geen make-up bij de Primark gekocht. xX

  30 juni 2016 at 20:57
 • Reply Axelle

  Ooh erg jammer, wel goede review!
  Axelle onlangs geplaatst…Giveaway: beautyproducts!My Profile

  11 juli 2016 at 16:20
 • Reply Eva

  Jammer dat het geen fijne mascara was! En nu je dat zegt over die wimpers “afknippen” met een wimperkruller ben ik daar ook wel bang voor.. Gebruikten ze die wimperkruller per ongeluk na het opdoen van mascara of is het echt op de normale manier gebeurd? Zelf had ik wel een hele vouw in m’n wimpers toen ik dat ding voor de eerste keer gebruikte, haha. Maar nu snap ik hoe het werkt 😛

  Liefs 🙂
  Eva onlangs geplaatst…Goals for August • Sparen, doen wat ik leuk vind, blognaam veranderen en nog (veel) meer doelenMy Profile

  4 augustus 2016 at 09:14
 • Reply Cindy

  Jammer dat het resultaat je tegen viel! Zelf heb ik nog nooit make up van Primark geprobeerd.

  5 augustus 2016 at 10:02
 • Reply Gibby en Hic@

  Wauw het ziet er wel erg epic uit misschien moeten we het ook kopen xD Trouwens je hebt echt een heel mooie oogkleur, echt uniek 😉 we dachten we laten je ook even weten dat de uitslag van de winactie bekend is 😉 vergeet dus niet om een kijkje te nemen op onze blog <3

  29 oktober 2016 at 17:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: