Follow:
Beauty

Moroccanoil Treatment

MoroccanOil, hét haarmerk dat helemaal hot is op dit moment. Je hebt hier zeker eens wat eerder over gehoord. Als je niet weet wat argan olie of marokkaanse olie is, dan heb je volgens mij de laatste tijd onder een steen geleefd. Deze producten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, omdat deze wonderbaarlijke olie je haar prachtig maakt.

Ik heb al vaker shampoo’s en conditioners gebruikt met argan olie erin, en daar ben ik zeer tevreden over! Nu heb ik van Hairworldshop een goodie pakket gekregen waar dit flesje Moroccanoil Treatment in zat. Ik was hier heel erg blij mee en ik heb hem nu voor jullie getest.

moroccanoil01

Moroccanoil Treatment 
Een dikke gelige olie, die je aan moet brengen op nat haar, al kan het ook wel op droog haar, het beste effect krijg je echt als je het op vochtig haar aanbrengt. Dan trekt de olie goed in de haren en heb je absoluut geen last van een vettig gevoel. De olie heeft een warme geur en het houdt mijn haar heel mooi en zacht. En ook dagen na gebruik heb ik geen last meer van pluizig haar. De glans die je krijgt is echt prachtig! Gebruik echter niet teveel, want het blijft een olie en als je die teveel gebruikt, dan wordt je haar toch echt vet. De olie zit in een glazen flesje, helaas zonder pompje, waardoor je heel snel teveel product pakt. Dus daar moest ik wel erg goed op letten!

moroccanoil02

De ingrediënten:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclomethicone, Butylphenyl Methylpropional, Argania Spinoza Kernal Oil (Aragan Oil), Linseed (Linum Usitatissimum) Extract, Fragrance Supplement, D&C Yellow-11, D&C Red-17, Coumarin, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone

moroccanoil03

Moroccanoil Treatment zorgt ervoor dat het haar weer zijdezacht aanvoelt, gezond oogt en een mooie glans krijgt. Met deze ultieme haar behandeling blaas je het haar weer een nieuw leven in. Deze voedende behandeling is verrijkt met arganolie, het vloeibare goud uit Marokko. Daarnaast bevat deze treatment vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten die ervoor zorgen dat het haar extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Daarnaast zorgt de Moroccanoil Treatment ervoor dat gespleten haarpunten verdwijnen en het haar weer stevig en soepel aanvoelt. Pluis en kroes wordt tegen gegaan, waardoor het haar glad, glanzend en makkelijk in model te brengen is.

 • De ultieme behandeling voor ieder haartype
 • Voedt en verzacht het haar
 • Geeft een prachtige glans
 • Elimineert pluis en kroes
 • Verrijkt met arganolie
 • Maakt haar handelbaar
 • Verhoogt de elasticiteit van het haar

moroccanoil04

Gebruik:
Breng een kleine hoeveelheid van de Moroccanoil Treatment aan op schoon, handdoek droog haar. Verdeel deze kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Niet uitspoelen. Droog uw haar vervolgens met een föhn of laat het op een natuurlijke wijze drogen. Ook is het mogelijk om Moroccanoil Treatment aan te brengen na het föhnen om eigenwijze plukjes of droge punten wat extra verzorging te geven.

Resultaat:
Gezond, glanzend haar dat zijdezacht aanvoelt.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij: 
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt. De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest. (Voor mij is dat echt een groot pluspunt!)

moroccanoil05Ik vind dit echt een heel fijn product. Nou moet ik wel zeggen dat ik de ingrediënten heb bekeken en de argan olie als derde op de ingrediëntenlijst staat. De eerste twee ingrediënten zijn siliconen. Mocht je siliconen willen vermijden, dan kan je misschien beter een ander product van Moroccanoil proberen. Het is wel zo dat siliconen het haar beschermen tegen hitte, dus een prima product om te gebruiken als je vaak een haartang/fohn pakt.

Moroccanoil is te koop bij de hairworldshop en kost €44,90 voor 100 ml. Al is dit eigenlijk wel mijn enigste minpuntje. Ik vind de prijs best wat aan de dure kant voor een product waar meer siliconen in zitten dan daadwerkelijk arganolie. Zelf heb ik eigenlijk niet echt problemen met de siliconen want ik merk dat het toch helpt voor mijn haar! Maar ik kan begrijpen dat je voor zo’n prijs een product verwacht met meer argan olie erin.

Heb jij weleens Moroccan Oil gebruikt?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

 • Reply Jamey

  Ik ben niet zo van de olie.. Mijn haar word er zo enorm vet van! maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige echt heel fijn kan zijn!
  Jamey onlangs geplaatst…3x Glossy lippen met Clinique Pop Lacquer!My Profile

  22 juni 2016 at 07:35
 • Reply Mariska

  Zo lang het werkt vind ik het prima, ik heb niks tegen siliconen. Klinkt dus best goed!
  Mariska onlangs geplaatst…Nieuw | Zwarte make-upMy Profile

  22 juni 2016 at 07:54
 • Reply Babs

  Ik vind het niet erg dat er siliconen inzitten, dit lijkt mij nog steeds een heerlijke olie voor je haar. En de siliconen beschermen weer bij het föhnen…Het is voor mij ook de prijs die mij weerhoud om het te kopen.
  Wat ik vaak lees is dit nog steeds de beste haarolie die er is. Top!
  Babs onlangs geplaatst…Limited Edition “It Pieces” by CATRICEMy Profile

  22 juni 2016 at 08:19
 • Reply Els

  Het zou wel heel goed zijn voor mijn haar denk ik, maar die prijs schrikt me toch enorm af

  22 juni 2016 at 09:16
 • Reply Suzanne

  Ik hou echt enorm van olie! Love it. Klinkt heel erg fijn.
  Suzanne onlangs geplaatst…Create It Your Way TagMy Profile

  22 juni 2016 at 09:36
 • Reply Simplynspecial

  Ik vind zoiets wel erg fijn voor mijn haar. Alleen in de punten uiteraard. Het geeft meteen een wat glanzender en gezonder effect!
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Review | MUA – Glitter Ball Palette & Highlight Shimmer StickMy Profile

  22 juni 2016 at 09:59
 • Reply Joyce

  Het is een fijn product! Heb hem ook gehad voor m’n blog!

  22 juni 2016 at 12:38
 • Reply Astrid

  De prijs is inderdaad niet te zuinig! Ik gebruik nooit olie, krijg er echt vet haar van en dat vind ik niet zo mooi.
  Astrid onlangs geplaatst…Dierproefvrij tagMy Profile

  22 juni 2016 at 13:20
 • Reply Chantalle

  Ik ben er wel erg benieuwd na! Maar die prijs houd me toch wel tegen hoor, haha beetje duur.

  22 juni 2016 at 13:56
 • Reply Kirsty

  De prijs vind ik ook niet heel goedkoop voor een product waarvan de eerste ingrediënten siliconen zijn, maar volgens mij heb ik een aantal jaar terug dit wel eens geprobeerd en vond ik het toen wel fijn.

  22 juni 2016 at 15:22
 • Reply Angela

  Ik heb dit nog nooit gebruikt, maar het klinkt in ieder geval wel goed!

  22 juni 2016 at 15:56
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Klinkt als een fijne olie, helaas wel heel prijzig ja!
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Etos Full Coverage Concealer StickMy Profile

  22 juni 2016 at 16:43
 • Reply Madeleine

  Het product ziet er mooi uit 🙂 De mooie verpakking, 🙂 Wat een prijs zeg! Ik gebruik een olie van kruidvat eigen merk 🙂 Ik gebruik wel een kruidvat eigen merk shampoo met argon olie. Vind het heerlijk:)
  Madeleine onlangs geplaatst…Essence – The Glow Must Go On van Serena Verbon #bbloggersMy Profile

  22 juni 2016 at 19:55
 • Reply Evelien

  Dit serum doet zoveel wonderen voor mijn haar! Maar die prijs.. hij houdt me telkens tegen om de grote fles te kopen. Ik heb wel net de Dry Shampoo aangeschaft, die was 30 euro. Hopelijk heeft die dezelfde heerlijke geur als deze treatment, want die is echt halleluja! Zomer in een flesje!
  Evelien onlangs geplaatst…Action must haves: week 25My Profile

  22 juni 2016 at 20:12
 • Reply Sara

  Het lijkt me echt een heerlijke olie. Mijn krullenkop kan vaak ook wel een extra boost gebruiken en dit product lijk me bij uitstek geschikt voor dames met veel krullen. Alle beloftes van dit product klinken mij als muziek in de oren! Ook het feit dat dit merk niet op dieren test is wat mij betreft echt een groot pluspunt. Ik gebruik enkel dierproefvrije producten. 🙂
  Sara onlangs geplaatst…Dierproefvrije tagMy Profile

  22 juni 2016 at 20:19
 • Reply melikebeauty

  Ik heb ooit een heel klein flesje gehad van het merk. Echt heel erg fijn was dat! Lijkt mij echt een fijne haarolie. Mijn geblondeerde haar kan dit echtwel gebruiken nu hihi. Ik ga dit eens bekijken;)
  melikebeauty onlangs geplaatst…Two New Blogging U. Courses Available On DemandMy Profile

  22 juni 2016 at 20:33
 • Reply Natasja

  Klinkt als een fijne olie wel jammer dat hij zo duur is.
  Natasja onlangs geplaatst…L’Oréal Paris Infallible Sexy Lipstick BalmMy Profile

  22 juni 2016 at 20:46
 • Reply Sherry

  Ik heb het nog nooit gebruikt. Wel hoor ik positieve verhalen over deze olie. De prijs is wel erg hoog. Dit is iets wat je dan voor een keer kunt kopen. Helaas leent mijn budget zich niet dan om dit iedere maand te kopen.

  22 juni 2016 at 21:45
 • Reply robin

  apart dat er zo weinig argan olie in zit, haha. verder klinkt die wel goed!
  robin onlangs geplaatst…veja x diapers and milkMy Profile

  22 juni 2016 at 22:38
 • Reply jeapiebel

  Fijn dat je geen probleem hebt met silicone. 🙂 Dit product klinkt zeker erg goed. Ik zal zelf ook het product niet overslaan.

  23 juni 2016 at 21:33
 • Reply Margje

  Bij mijn kapper hebben ze deze. Ze hebben hier mijn haren toen mee gewassen en ik vind dit zeker een hele fijne shampoo en conditioner. Ik zit er zelfs aan te denken om die soort van olaplex lijn te gaan gebruiken. Heeft hetzelfde efect als olaplex.

  26 juni 2016 at 13:02
 • Reply Nailtalk

  Gebruik niet vaak olie, heel soms voor wat extra’s. Deze lijkt me al een poos zo fijn, staat op de wishlist! Maar die prijs… houdt me wel steeds tegen….

  30 juni 2016 at 10:25
 • Reply Shiva

  Klinkt als een goed product, alleen gezien de prijs moet ik deze toch overslaan 😛

  2 juli 2016 at 14:57
 • Reply Eva

  Goede review!
  Een paar jaar geleden met veel plezier het gebruikt maar helaas erg prijzig!

  3 juli 2016 at 16:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: