Follow:
Persoonlijk

6 talenten die ik graag zou willen bezitten.

Iedereen heeft wel mensen om zich heen die goed zijn in bepaalde dingen. Of dat nou op een driewieler rijden is, of heel lang onder water je adem in kunnen houden. Elk mens heeft zo zijn eigen talenten. Maar soms ben je weleens stiekem jaloers daarop. Ik in ieder geval wel.

De talenten kunnen aangeboren zijn, of talenten die je zelf ontwikkeld heb. Er zijn zoveel talenten die een mens kan beschikken dat het moeilijk is voor een persoon om alles te kunnen. Toch zou het wel heel fijn zijn als we een checklist zouden hebben en daar alles zouden kunnen aanvinken wat we graag zou willen kunnen. En dat we daar dan gelijk talent voor zouden hebben. Ik heb er eens goed over na gedacht en als ik 6 dingen zomaar zou mogen uitkiezen dan zou ik hier voor gaan!


 

1. Zingen

Ik kan een klein beetje zingen, maar het is nou niet dat ik volle zalen trekt! Ik vind het zo knap als mensen kunnen zingen! Het is gewoon betoverd. Bij sommige stemmen krijg ik echt kippenvel van hoe mooi het wel niet klinkt. Met deze gave moet je wel geboren zijn want het is heel moeilijk om het zelf aan te leren.

2. Dansen

Vroeger zat ik op salsa, en ik heb ook wel een workshops gedaan van streetdance. Maar echt serieus erin was ik niet echt. Toch vind ik het echt geweldig om naar mensen te kunnen kijken die helemaal los kunnen gaan met dansen. Als ik een film zie waar veel in gedanst word denk ik altijd: “Ja dat wil ik ook!”. Streetdance, breakdance, salsa whatever. Ik vind het allemaal echt prachtig om ernaar te kijken!

3. Een instrument bespelen

Mijn opa speelde vroeger op een orgel, en ik kreeg toen een kinderboekje en toen ging ik ook oefenen. Volgens mij was het enige liedje wat ik toen kon spelen vader Jacob haha. Maar verder heb ik er eigenlijk geen aandacht aan besteed. Het lijkt me echt geweldig om gitaar te kunnen spelen. Al lijkt het me wel moeilijk voor mij om met mijn vingers een gitaar te bespelen. Het lijkt me zo pijnlijk.

4. Positief blijven

Ik ben echt jaloers op de mensen zie zoveel tegenslag in hun leven hebben en toen positief kunnen blijven. Ik ben best snel van mijn stuk te brengen. En de kleinste dingetjes kunnen mij al verdrietig maken, terwijl het soms zo helemaal niet bedoeld is. Ik ben best onzeker en denk dat mensen altijd negatieve bedoelingen hebben. Ik zou willen dat ik eerder het positieve dan het negatieve in mensen kan zien.

5. Heerlijk kunnen koken

En dan heb ik het niet over een eitje koken of een pannenkoek bakken. Nee dan heb ik het over die creaties waar mensen bij gaan kwijlen. Waar nog weken over gesproken word hoe lekker het eten wel niet was. Warme gerechten, toetjes, taarten, het lijkt mij echt geweldig om dit allemaal te kunnen maken zonder dat ik weer iets laat aanbranden.

6. Een pokerface hebben

Ik ben erg emotioneel, als ik boos, verdrietig of gekwetst ben zul je dat zien aan mijn lichaamshouding. Ik vind het daarom erg moeilijk om confrontaties aan te gaan. Ik krijg namelijk ook heel snel tranen als ik in een verhitte discussie ben. Niet eens omdat ik echt zo boos of verdrietig ben, maar zo reageert mijn lichaam op dit soort praktijken. Dat kan soms heel irritant/onprofessioneel zijn. Dus ik zou willen dat ondanks welke emotie ik ook doormaak dat ik een straight pokerface op kan zetten zonder dat mensen aan mij zien hoe ik mij daadwerkelijk voel.

 

Welk talent zou jij uitkiezen?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

32 Comments

 • Reply Shannon Sheila

  Ik zou eigenlijk ook wel gitaar willen leren spelen. Ooit geprobeerd en inderdaad.. mijn handen stonden echt vreemd en het deed een beetje pijn haha. Geweldig koken hoop ik op een dag ook te kunnen, maar ik vind het gewoon veel te irritant om zo lang te staan dus ik zie het somber in :p
  Shannon Sheila onlangs geplaatst…Musthave #GoalsMy Profile

  24 juni 2016 at 08:13
 • Reply Jamey

  Wahahaha nou ik kan je de hand schudden, ik bezit ook geen van die talenten whaha
  Jamey onlangs geplaatst…Outfit – White Boho ChiqueMy Profile

  24 juni 2016 at 08:14
 • Reply Lonneke

  Leuk artikel! Ik ben ook heel gevoelig en soms zou ik ook wel gewoon een pokerface op willen zetten, alleen ik kan het ook niet 😉
  Lonneke onlangs geplaatst…Essie Lounge Lover Collection, Spring 2016 | Off TropicMy Profile

  24 juni 2016 at 08:21
 • Reply Babs

  Uit een soort onmacht, als ik bijvoorbeeld heel boos ben ga ik ook huilen… Ook de andere talenten kan ik mij in vinden. Ik kon redelijk een beetje drummen maar heb het laten versloffen en toen mijn zoon ging drummen dacht ik… o nee, dat zal ik nooit kunnen.
  Dansen…dat vind ik heerlijk. Ook op les gezeten toen ik jong was, maar als zij naar links stapten stapte ik naar rechts, hahaha (geen stijldansen was dat) Een beetje motorisch gestoord dus…
  Babs onlangs geplaatst…Spa Serene Pink Grapefruit Glow Bodyscrub en Bodybutter van Mineral CareMy Profile

  24 juni 2016 at 08:37
  • Reply Grace

   Dat doe ik ook altijd! Van dat boos zijn en huilen. Dus ik ga voor de pokerface denk ik. Of dansen. Of zingen. Of misschien nog beter: een multi talent! Ook zou ik graag prachtig kunnen fotograferen. Dat vind ik ook zo leuk.

   24 juni 2016 at 08:47
 • Reply Suzanne

  Heel herkenbaar!
  Suzanne onlangs geplaatst…Lief Dagboek #1 – Een stageplek voor volgend jaarMy Profile

  24 juni 2016 at 09:18
 • Reply Emma

  Oh, ik wil ook echt graag kunnen zingen. Ik doe niets liever, maar ik klink echt zo vals als een kat…

  24 juni 2016 at 12:13
 • Reply Demi

  Ik herken het, haha! Ik zou ook graag goed willen kunnen zingen, maar jammer is dat niet gelukt..
  Demi onlangs geplaatst…Suit up // Vrouwen in pak?My Profile

  24 juni 2016 at 13:49
 • Reply Joyce

  Leuk artikel! Ik kan sommige dingen zoals dansen etc ook niet hoor! Gitaar spelen heb ik mezelf via YouTube aangeleerd! Is zo makkelijk!:-)
  Joyce onlangs geplaatst…Carter Bond bril/ nadelen van een brilMy Profile

  24 juni 2016 at 14:12
 • Reply Tamara TS

  Poeh, dat is lastig. Ik zou wel meer talent willen hebben voor het maken van goede foto’s. En het opmaken van mooie borden. Ik kan goed koken, maar op een bord lijkt het dan vaak nergens op. En noten lezen, dat is me ook nooit gelukt.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Even voorstellen: Mijn Allesjes Manson & DitaMy Profile

  24 juni 2016 at 14:37
 • Reply Rachel Kromdijk

  Dansen en een pokerface lijkt mij ook super! ik heb wel feeling voor koken, gelukkig dat wel haha ik hou er ook echt van!
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Doctors ordersMy Profile

  24 juni 2016 at 14:49
 • Reply Mariska

  Vooral ook heerlijk kunnen koken (heb ik echt een hekel aan, haha) en positief blijven. Positief blijven vind ik soms ook wel lastig, vaak omdat ik ergens dingen achter zoek terwijl die helemaal niet ter sprake zijn zeg maar. Soms is dat best frustrerend.
  Mariska onlangs geplaatst…Essence Indian SummerMy Profile

  24 juni 2016 at 15:01
 • Reply Rochella

  Ik heb er vier van de zes. Hahahaha, ik kan niet lekker koken, en ik kan zeker weten niet zingen. Hahahahah Heeeeeeeel lang geleden toen ik nog jong was, gaf ik streetdance, thuis heb ik een piano die ik speel, ik heb zoveeel tegeslagen en ik lach nog hahaha en ik heb een genadeloze pokerface ik huil nooit (weirdo ben ik gewoon). Hihihihihi Heel leuk dit artikel. Fijn weekend darling.
  Rochella onlangs geplaatst…Nieuwe MAC lipstick stashMy Profile

  24 juni 2016 at 15:23
 • Reply Ismay

  Ik wil ze ook alle zes bezitten! Ik bak van alle zes he-le-maal niks. xx
  Ismay onlangs geplaatst…Favorite Friday #33My Profile

  24 juni 2016 at 16:03
 • Reply Melanie

  soms zou ik wel eens willen dat ik zelf kon zingen, gitaar kon spelen en mijn eigen songs kon schrijven.
  Sommige nummers komen namelijk keihard binnen en dan lijkt het bijna alsof ze voor jou geschreven zijn..
  hoe vet zou het niet zijn als je dat gewoon zelf zou kunnen !?

  24 juni 2016 at 18:31
 • Reply Natasja

  Herkenbaar. Goed kunnen zingen lijkt me ook wel wat. Positief blijven is ook lastig voor mij, ik word ook snel verdrietig van de kleinste dingetjes.
  Natasja onlangs geplaatst…Shoplog – Geshopt bij DMMy Profile

  25 juni 2016 at 08:50
 • Reply Sax and the Pretty

  Je kunt nog steeds beginnen met het spelen van een instrument hoor! Zelf geef ik ook les aan mensen die spijt hebben dat ze vroeger niet hebben doorgezet 😉 x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Het geen zin in make-up arrangementMy Profile

  25 juni 2016 at 10:31
 • Reply Falderie

  Enkel de kunst van het positief blijven bezit ik. In alle andere items faal ik grandioos…
  Falderie onlangs geplaatst…Lekkere burgers bij SinnersMy Profile

  25 juni 2016 at 12:29
 • Reply Silkeblogs

  Ik zou ook echt zo graag een pokerface kunnen hebben, Echt belachelijk als je ineens tranen in je ogen krijgt bij een discussie, terwijl je juist stoer wilt overkomen! 😛
  Silkeblogs onlangs geplaatst…iWhite Tutorial Video + WINACTIE!My Profile

  25 juni 2016 at 13:49
 • Reply Jessica

  Pokerface hebben, graag! Ik herken me heel goed in je verhaal, tranen komen als reactie van mijn lichaam niet omdat ik boos/verdrietig ben. Ik zou dat ook heel graag anders zien, zo kan ik me in sommige situaties beter kunnen uitspreken, zonder bang te zijn om tranen te krijgen.
  Jessica onlangs geplaatst…60 day challenge – Laatste updateMy Profile

  25 juni 2016 at 19:04
 • Reply Dascha Boonstra

  Oh, ik zou ook graag mooi willen zingen! Ik vind zingen echt zo leuk, maar het klinkt echt nergens naar..

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  26 juni 2016 at 16:08
 • Reply els

  Goed kunnen zingen zou ik ook wel heel goed willen kunnen :-). Positief blijven is helaas ook niet mijn sterkste punt.
  els onlangs geplaatst…Knutselen: Filigraan (quilling)My Profile

  26 juni 2016 at 18:10
 • Reply Teddy

  Wat leuk om te lezen! Ik heb zelf jaren gedanst en ook jaren een instrument gespeeld. Zingen zou ik ook graag kunnen!
  Teddy onlangs geplaatst…Sleek – eye & cheek palette dancing til duskMy Profile

  26 juni 2016 at 21:59
 • Reply xGraciously

  Leuk om te lezen! Het lijkt mij wel wat om goed te kunnen zingen, of tekenen! Xx
  xGraciously onlangs geplaatst…How to: origineel zijnMy Profile

  27 juni 2016 at 16:38
 • Reply sammie

  Heerlijk kunnen koken en altijd positief blijven zou ik ook graag willen kunnen, gelukkig heb ik een vriend die heel goed is in koken 🙂

  28 juni 2016 at 10:06
 • Reply Mariëlle

  Ik kan volgens mij aardig dansen haha! Maar koken wil ik ook wel beter kunnen!

  30 juni 2016 at 10:05
 • Reply Vanessa

  Positief blijven vind ik soms ook wel lastig, zeker sinds ik chronisch ziek ben. Gelukkig doe ik mijn best om blij te zijn met de kleine en simpele dingen in het leven.
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijke update: Vitamine D tekort, vakantie & bloggenMy Profile

  1 juli 2016 at 19:45
 • Reply Claudia

  Een instrument spelen en een pokerface. Ja die zou ik wel graag willen bezitten. Pffff janken terwijl ik pissig ben. Zo niet leuk!
  Leuk artikel!
  Claudia onlangs geplaatst…I love the Summer Box, Mireille huidverzorgingMy Profile

  3 juli 2016 at 12:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: