Follow:
Persoonlijk

Happy Thoughts #7

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juni. Lees je mee? 
Meer dan 400 volgers op bloglovin  Leuke Vaderdag gehad met familie  Twee leuke samenwerkingen gehad  Visitekaartjes laten maken voor een euro! ♥  Er zijn twee babay zebravinken geboren. ♥ De verjaardag van mijn nichtje gevierd. Ijsjes gegeten met vice ♥ Naar een terrasje geweest met vice en tapas gegeten  Uit eten geweest naar La Cubanita2 Koreaanse soaps afgekeken (hoe bedoel je verslaafd?)  ♥ Een nieuwe samenwerking aangeboden gekregen.Naar de bioscoop geweest met Denver.  Drankjes gedaan met denver en tapas gegetenEen haarmasker gehad van mijn nichtjeDe baby zebravinken kunnen al vliegen!  ♥ Naar de bios geweest met vice “Independence Day”  ♥  Een verassings High tea georganiseerd voor mijn omaIk doe weer mee aan een toneeluitvoering Heerlijke chocoladekoekjes ontdekt bij de KFC Vice die eindelijk geslaagd is voor zijn scriptie! Zo trots op je schat!! ♥  


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Sandra

  Wat leuk dat je mee doet aan een toneeluitvoering!

  30 juni 2016 at 07:54
  • Reply Marushi

   Ja het is alweer tien jaar geleden dat ik het voor het laatst gedaan heb, en het is best een groet rol. Wel weer even spannend dus! 😛 -x-

   30 juni 2016 at 12:40
 • Reply Monique | WritingMonique

  Leuk lijstje! Chocoladekoekjes bij de KFC?! OMG, je hebt me nieuwsgierig gemaakt!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…DIY Zomer IJsstokjes DienbladMy Profile

  30 juni 2016 at 08:21
  • Reply Marushi

   Jaa!!! Ik wist dat ook niet haha ik neem ze altijd bij de bioscoop maar daar zijn ze best duur. En bij de KFC kostte ze een €1,-! En ze zijn echt heerlijk!!! -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Happy Thoughts #7My Profile

   30 juni 2016 at 12:41
 • Reply Suzanne

  Heel erg leuk om te lezen!
  Suzanne onlangs geplaatst…MUA Luxe Velvet Lip LacquerMy Profile

  30 juni 2016 at 09:09
 • Reply Babs

  De komst van mijn kittens! Wat leuk dat je toneel doet, super spannend lijkt mij dat (en best eng, ik zou de tekst constant vergeten))
  Babs onlangs geplaatst…Lovea Nature Hair & BodycareMy Profile

  30 juni 2016 at 12:41
 • Reply elisabethsmusthaves

  Leuk om te lezen! Mijn geluksmomenten deze maand zijn dat we een splinter nieuwe polo hebben gekocht. De eerste keer in nieuwe polo rijden haha voelt zo luxe! Dat ik lekker veel op het terras heb gezeten met vrienden en familie <3 En dat ik een hoop leuke perspakketjes heb ontvangen deze maand!
  elisabethsmusthaves onlangs geplaatst…Benefit brow collectieMy Profile

  30 juni 2016 at 13:16
  • Reply Marushi

   Perspakketjes zijn altijd leuk! Maar een nieuwe polo is ook wel heel gaaf zeg! -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Happy Thoughts #7My Profile

   30 juni 2016 at 18:16
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Wat een leuk lijstje! Lekker positief 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…HEMA kwastenMy Profile

  30 juni 2016 at 13:48
 • Reply Anne

  Zeker leuk om al die positieve dingen op een rijtje te zien! Word ik vrolijk van 🙂

  Het leukste van deze maand, is eigenlijk nét achter de rug. Iemand van het personeel op school, ging met pensioen, en ik kon altijd heel goed met hem opschieten. Dus… toen kreeg ik zomaar een bos bloemen! Zo bijzonder en lief.
  Anne onlangs geplaatst…Een maaltijd eten met diabetesMy Profile

  30 juni 2016 at 14:44
 • Reply Natiza

  Wat leuk om te lezen zeg! Ik hou van positiviteit <3
  Natiza onlangs geplaatst…Tessa: Wat ik laatste tijd heb getekendMy Profile

  30 juni 2016 at 18:08
 • Reply Hilde

  De musical van mijn dochter met groep 8! En het halen van het selectie hockey team van mijn tweede dochter. Leuk idee!
  Hilde onlangs geplaatst…Essie Viva Antigua! nagellakMy Profile

  30 juni 2016 at 18:32
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Ik vind dit altijd zulke leuke lijstjes! Om vrolijk van te worden, haha! Tapas eten op een terras is altijd een goed idee! <3
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Food | Mijn favoriete ontbijtjes en lunches!My Profile

  30 juni 2016 at 19:26
 • Reply iliveformydreams.com

  Wat een super fijne momentjes beschrijf en deel je hier. Erg leuk om te lezen en om happy van te worden.
  Mijn moment? Dat ons appartement veranderd is van makelaar en we met vol positiviteit het weer aangaan. Tevens gaan we een weekendje weg, waar ik al ZOLANG naar uitkijk<3
  iliveformydreams.com onlangs geplaatst…Ontmoet mijn Timex horlogeMy Profile

  30 juni 2016 at 20:23
 • Reply Vanessa

  Wat een mooi lijstje! Hier word je toch gewoon gelukkig van? Mijn mooiste moment was mijn vakantie aan zee, daar heb ik echt van genoten!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijke update: Vitamine D tekort, vakantie & bloggenMy Profile

  1 juli 2016 at 19:43
 • Reply Shiva

  Veel leuke dingen gedaan zie ik! Een erg geslaagde maand!

  2 juli 2016 at 14:53
 • Reply alexa

  Wat een leuk lijstje en jeetje 400 volger alweer! Je gaat lekker!
  alexa onlangs geplaatst…Nog meer leuke dingen in Chiang MaiMy Profile

  3 juli 2016 at 11:24
 • Reply Claudia

  Wat een leuk en positief lijstje!! Ik word er helemaal blij van. Samenwerkingen zijn idd erg leuk! En wat van fijn dat je schatje geslaagd is., Gefeliciteerd!! Mijn mooiste moment was onze vakantie op Bali en dat er allemaal perspakketjes lagen te wachten op mij.
  Claudia onlangs geplaatst…I love the Summer Box, Mireille huidverzorgingMy Profile

  3 juli 2016 at 12:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: