Follow:
Persoonlijk, Review

Fotoboek van hetfotoalbum.nl

Een tijdje geleden kreeg ik van hetfotoalbum.nl de vraag of het mij leuk leek om een fotoboek te maken om te reviewen voor mijn blog. Toevallig stond een fotoboek maken nog op mijn lijstje! Mijn oma had mij namelijk een tijdje geleden gevraagd of ik haar kon helpen om zo’n fotoboek voor haar te maken.

Ik had haar er al een tijdje niet meer over gehoord. Maar omdat mijn oma binnenkort jarig was leek het mij een leuk idee om haar dat fotoboek cadeau te doen. Dit mailtje van fotoalbum kwam dus zeker als geroepen.

fotoboek01
Ik ging voor het Photobook Large liggend. De levertijd van dit boek is ca. 4 werkdagen, bij mij duurde het vijf dagen. Ik zat hem daarom ook een beetje te knijpen of hij wel op tijd binnen zou komen voor de verjaardag, maar dat was gelukkig wel het geval! Ik had het maandag ochtend verstuurd en zaterdag ochtend kreeg ik hem binnen. Het fotoboek was netjes verpakt in stevig karton. Een flink formaat met lekker dik papier wat bij dit type boek geen overbodige luxe is denk ik.

fotoboek03

De software
De software van HetFotoalbum.nl waarmee je een fotoboek maakt is alleen te gebruiken op een computer met Windows, dit vind ik wel een klein nadeel. Ik had hier ook wel problemen mee. Ik kon het niet op mijn eigen computer of laptop installeren maar wel op de computer van mijn vriend terwijl hij dezelfde software heeft. Via HetFotoalbum.nl kan je fotoboeken en fotoalbums maken. De fotoalbums hebben een spiraalbinding en de fotoboeken een harde kaft waar je foto’s op kan laten afdrukken.

Het ontwerpen was wel even wennen, maar eigenlijk is het heel makkelijk. Allereerst voeg je foto’s toe. Deze verschijnen aan de linkerkant van het scherm. Je kan nog mappen aanmaken en daar de foto’s over verdelen. Dit maakt het allemaal een stuk overzichtelijker.
fotoboek04In het software programma koos ik voor verschillende layouts. Er is een ruime hoeveelheid lay-outs waar je uit kan kiezen en het is dus erg makkelijk om snel een fotoboek in elkaar te flansen! Ik koos lay-outs waar ik veel foto’s in kwijt kon, maar ook weer een paar met een of twee foto’s omdat ik die dan weer leuker vond.fotoboek05Ik had ook gekozen voor een hoogglans over elke pagina. En ik ben heel blij dat ik dat gedaan had! Het geeft toch net even dat extra effect vind ik.
fotoboek06

Prijzen:

Naast fotoboeken kan je er ook agenda’s, kalenders en fotoslingers laten maken.

fotoboek07

Een aanrader
Al met al kan ik Het Fotoalbum zeker aanraden: de fotoboeken zijn goedkoop, en de kwaliteit van het boek is erg goed! De kleuren zien er super uit en de scherpte van de foto’s zijn ook net zoals aangeleverd! Wil jij ook een fotoboek maken, neem dan zeker eens een kijkje bij Het Fotoalbum.

Maak jij weleens fotoboeken?

 

 

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

31 Comments

 • Reply Babs

  Wat leuk, ik ben echt dol op foto’s terugkijken. Grappig dat je ook van die geinige foto’s ertussen hebt staan!
  Babs onlangs geplaatst…Utsukusy Eye Lash Mask- ReviewMy Profile

  1 juli 2016 at 06:27
  • Reply Marushi

   Ja die had ik met snapchat gemaakt, iedereen moest ook erg lachen toen ze op die pagina terecht kwamen haha. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Fotoboek van hetfotoalbum.nlMy Profile

   1 juli 2016 at 18:15
 • Reply BellamyzBlogzThingz

  Heyhey Girl! Very Nice en het kwaliteit komt ook echt over.
  Leuke foto’s!
  Nee zelf,,heb ik er nog niet eentje gemaakt. puur omdat Ik hebr ond de 3000 Pictures heb seriously !
  en ik heb geen flauw idee waar te beginnen. Hihihi ik denk dat ik zeker een boekenkast vol met foto’s boeken zal hebben.
  Hihihihi! But. ..,it sounds good! I wi’ ll defenitly keep it in mind Girl!

  Nice Review ik heb het met plezier gelezen,

  Big Hugggggg Darling!
  En alvast een fijn weekend!??
  Liefs, Miss B♡
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…#43 Tea Time|Don’t try so hard to Please People..| Morning Quote & Vibe°| PepT@lkMy Profile

  1 juli 2016 at 06:31
  • Reply Marushi

   Thnx babe!! Ja ik snap wat je bedoelt ik heb ook miljoenen foto’s hahah.
   Maar af en toe is het wel leuk om van bepaalde momenten extra vast te leggen! 😉
   Fijn weekend girl! XxxX
   Marushi onlangs geplaatst…Fotoboek van hetfotoalbum.nlMy Profile

   1 juli 2016 at 18:16
 • Reply vickyanna

  Ze zijn zo grappig foto’s.

  1 juli 2016 at 07:23
 • Reply Suzanne

  Leuk he die persoonlijke fotoboeken. Daar kan ik echt gelukkig van worden als ik ze weer eens doorblader .
  Suzanne onlangs geplaatst…4 dingen die ik het afgelopen schooljaar heb geleerdMy Profile

  1 juli 2016 at 07:35
 • Reply Natasja

  mooi!! ik maak nooit meer fotoboeken sinds ik het digitaal heb, en toch wil ik dat wel weer gaan doen…. ik ga me er zeker in verdiepen.

  1 juli 2016 at 08:07
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Wat een ontzettend leuk fotoboek! Ik vind het soms jammer dat er zoveel digitale foto’s bestaan, het is toch veel leuker om zo’n boek erbij te pakken en er door heen te bladeren met de hele familie!?
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Beauty | Lime Crime True Love Set Liquid Matte LipsticksMy Profile

  1 juli 2016 at 09:00
 • Reply Bernice

  Fotoboeken zijn zoo leuk! Altijd gezellig om terug te kijken met de familie.
  Bernice onlangs geplaatst…Kobaltblauwe DKNY portemonneeMy Profile

  1 juli 2016 at 09:44
 • Reply Jolanda

  Leuk boek heb je gemaakt! Ik vind zulke fotoboeken ook altijd super. Maak er dan ook altijd een van elke vakantie en de verjaardag van mijn dochtertje 😀
  Jolanda onlangs geplaatst…Oriflame Eco BeautyMy Profile

  1 juli 2016 at 09:53
 • Reply Jamey

  Wat een leuk boek!! Mooi samengesteld!
  Jamey onlangs geplaatst…Fabels & feiten over Botox en FillersMy Profile

  1 juli 2016 at 11:20
 • Reply Yvonne

  Leuk fotoboek, dat is een mooi aandenken en leuk om te delen.

  1 juli 2016 at 11:39
 • Reply Sanne

  Ik maak eigenlijk nooit een fotoboek maar het fotoboek van jou ziet er wel super uit. Je hebt het zeker leuk samengesteld.

  1 juli 2016 at 11:53
 • Reply Lonneke

  Ik wil ook graag zo’n fotoboek laten maken met foto’s van mijn dochtertje. Leuk de foto’s die je erin hebt staan.
  Lonneke onlangs geplaatst…BlueSky Gel Polish SR11My Profile

  1 juli 2016 at 14:55
 • Reply Shannon Sheila

  Heb ik ook nodig! Ik heb zoveel foto’s die alleen maar op mijn externe harde schijf terecht komen nu.. Echt zonde! Leuk dat je ook een paar foto’s zo grappig hebt bewerkt, ben ik nog niet eerder tegen gekomen in zo’n fotoboek 🙂

  1 juli 2016 at 15:24
  • Reply Marushi

   Dat is snapchat lieve schat! 😉 hihihi. -x-

   1 juli 2016 at 15:32
 • Reply Susan

  Wauw! Ziet er mooi uit zo’n fotoboek. Ik ga het zeker eens onthouden.

  1 juli 2016 at 16:03
 • Reply leoniae

  Ziet er heel leuk uit :).
  Xoxo, leoniae
  leoniae onlangs geplaatst…Eerste Give-Away!My Profile

  1 juli 2016 at 16:16
 • Reply Joyce

  Ik vind zulke fotoboeken echt super leuk! Zo raak je je foto’s niet kwijt!
  Joyce onlangs geplaatst…Ben ik op zoek naar jou?! – SneakerfansMy Profile

  1 juli 2016 at 17:41
 • Reply Mariska

  Jij hebt altijd zo leuke foto’s! Dat maakt zo’n fotoboek nog een stuk leuker 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | angststoornis update #2My Profile

  1 juli 2016 at 17:57
 • Reply Vanessa

  Superleuk dat je een eigen fotoboek mocht maken!
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijke update: Vitamine D tekort, vakantie & bloggenMy Profile

  1 juli 2016 at 19:41
 • Reply Jessica

  Wat een leuk boek. Niet heel erg duur, ga zeker eens kijken. Misschien dat ik een boek ga maken van onze stedentrip naar Berlijn.
  Jessica onlangs geplaatst…12 weetjes about JessMy Profile

  1 juli 2016 at 21:03
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Ik heb net een fotoboek besteld bij het Fotoalbum.nl ik ben heel erg benieuwd!

  1 juli 2016 at 23:01
  • Reply Marushi

   Wat leuk! Ik ben benieuwd wat je ervan vind ^^

   2 juli 2016 at 07:22
 • Reply Mariska

  Heel erg leuk dat je zo’n fotoboek mocht maken 🙂 Zelf doe ik dat eigenlijk nooit, bewaar altijd alles op m’n laptop of telefoon.
  Mariska onlangs geplaatst…Thebloglight.nl is een feit!My Profile

  2 juli 2016 at 11:41
 • Reply Shiva

  Erg leuke foto boek!

  2 juli 2016 at 14:51
 • Reply Herma

  Wat leuk!!! Een beetje humor mag zeker niet ontbreken in zo’n fotoboek?.Hier zal je oma vast heel blij mee zijn!

  2 juli 2016 at 21:26
 • Reply Claudia

  Al je dierbare momenten vastleggen in een boek. I love it! Super leuk dat je zo’n boek mocht maken. Ik ben bezig met een fotoboek van onze vakantie op Bali.
  Claudia onlangs geplaatst…I love the Summer Box, Mireille huidverzorgingMy Profile

  3 juli 2016 at 12:09
 • Reply RIA

  sorry had nog niet gereageerd . maar het foto album is prachtig.
  de volgende foto’s zijn in aantocht van de high thea, en avb a’s zondag
  maar dat hoor je zondag wel , gr.

  9 juli 2016 at 14:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: