Follow:
Beauty, Review

Victoria’s Secret | Amber Romance

De laatste tijd zie ik de producten van Vicoria’s Secret veel voorbij komen op blogs. Ik vind ze er altijd zo mooi uitzien, en was dan ook heel erg benieuwd naar deze producten. Nou had ik de afgelopen maand een win actie gewonnen bij glamview. Ik had een bodylotion en een body mist uit de Amber Romance lijn gewonnen.

En daar was ik dan ook erg super blij mee! Ik kon niet wachtten om ze uit te proberen. Ik heb ze nu een tijdje gebruikt en vandaag heb ik een review van deze twee producten van deze lijn klaar staan. Benieuwd wat ik van deze producten vond? Lees dan snel verder.

Amber romance 02De producten van Victoria’s Secret staan bekend om hun zoete verleidelijke geuren, Amber Romance is hier zeker geen uitzondering op. De hoofdbestanddelen van deze lijn zijn, zoals de naam al verklapt, amber en crème anglaise. Ik vind het een heerlijke zoete en warme geur! En had ook niet verwacht dat ik het zo’n fijne geur zou vinden. Ik gebruik eigenlijk nooit een body mist, dus ik was zeker verrast!

Amber romance 03

VERPAKKING

De verpakking van de body mist vind ik er mooi uitzien. Ik hou niet echt van oranje maar ik krijg een warm gevoel als ik hiernaar kijk. In deze plastic sprayflacon zit een inhoud van 250 ml. Hier doe je behoorlijk lang mee, omdat de spraydop een hele fijne nevel verspreid. Door het formaat zijn deze ideaal om mee te nemen in je tas.

AMBER ROMANCE BODYMIST

Victoria’s Secret Amber Romance Body Mist is een hydraterende huidspray. Deze body mist zorgt voor een sensuele omhelzing van zwoele amber en crème anglaise.  De verfrissende formule bevat aloë vera en kalmerende kamille. Victoria’s Secret Amber Romance Body Mist is de ultieme sexy sensatie dankzij haar verleidelijke, warme geur.

Deze geur is echt voor liefhebbers van zoete warme geuren, maar met een warme en kruidige ondertoon. Er zit kalmerende aloë vera en kamille in. Een hele dag blijft Amber Romance niet hangen, maar toch zeker wel een paar uur lang. Als je het net op sprayt is hij wel aanwezig, maar dit vervaagt al snel waardoor er een heerlijk zacht subtiel geurtje overblijft.

Amber romance 04

AMBER ROMANCE BODY LOTION

Victoria’s Secret Bodylotion Amber Romance is een voedende bodylotion met een frisse, verleidelijke geur.

VERPAKKING

Bij deze fles moet je de dop open klikken en vervolgens verschijnt er een opening, door te knijpen komt hier de body lotion uit. Amber Romance body lotion heeft echt een romantisch uiterlijk, een zachte beige kleur en een oranje kleur lopen mooi in elkaar over.

Amber romance 05

De snel absorberende formule bevat voedende aloë, haver en druivenpit extracten, plus anti-oxidant vitaminen E en C. Masseer de body lotion in voor een zijdezachte en met vocht aangevulde huid. De huid voelt zacht, glad en tastbaar.

Je huid zal dus zacht aanvoelen en gehydrateerd zijn als je de body lotion gebruikt. Ook trekt hij snel in, zegt de verpakking.

De substantie is licht geel en iets aan de dikke kant. Tijdens het smeren verdeeld het product super. De geur is vooral erg bloemig en inderdaad romantisch. Het product heeft even de tijd nodig om in te trekken, maar je voelt al meteen dat hij je huid geweldig verzorgd, je huid voelt na de eerste aanraking al zacht aan.

Gebruik jij producten van deze lijn?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

35 Comments

 • Reply Suzanne

  Klinkt lekker! Ik ben benieuwd geworden naar de geur!
  Suzanne onlangs geplaatst…Lievelings #6My Profile

  4 juli 2016 at 07:11
 • Reply Rachel Kromdijk

  ah deze producten wil ik ook binnenkort gaan kopen! heerlijk
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…ACTION SHOPLOG JULI 2016My Profile

  4 juli 2016 at 07:46
 • Reply Jamey

  Klinkt echt heerlijk!
  Jamey onlangs geplaatst…Outfit – 2x Boho PinkMy Profile

  4 juli 2016 at 07:48
 • Reply Mariska

  Deze heb ik al eens geroken en vind ik zo lekker 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Essence Try it love itMy Profile

  4 juli 2016 at 07:56
 • Reply Evelien

  Lijken mij heerlijke producten! Ik ben altijd erg gek op de bodysplash van victoria secret, maar ben nu ook erg nieuwsgierig naar de bodylotions.
  Prachtige foto’s!
  Liefs, Evelien

  4 juli 2016 at 08:10
 • Reply An

  Ik vind vooral jou foto’s heel fris en fruitig haha, ik heb 1 body mist van victoria’s secret maar vond hem eerlijk gezegd een beetje tegenslaan .. Ik had wel totaal geen idee dat deze ook hydraterend zijn haha.

  4 juli 2016 at 08:13
 • Reply Babs

  Ik ben dol op zoete geuren, niet popcorn zoet, maar poederig zoet. Jammer dat de geur niet heel lang blijft hangen…
  Babs onlangs geplaatst…Nieuwe ontdekking van Kneipp …. Body MousseMy Profile

  4 juli 2016 at 08:20
 • Reply Jessica J.

  Mijn moeder heeft een paar jaar geleden een Amber Romance Eau de Toilette meegebracht uit Amerika, dus ik ken de geur wel. Ik hou van het warme, maar voor mij is hij toch iets te zoet. De verpakkingen zijn inderdaad wel mooi!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Tangle Teezer Aqua SplashMy Profile

  4 juli 2016 at 08:29
 • Reply Ismay

  Deze heb ik nog nooit gehad. Wel de blauwe, die vond ik erg lekker.
  Ismay onlangs geplaatst…Kazen pasta met vodkaMy Profile

  4 juli 2016 at 08:41
 • Reply Sofie Katelijne

  Heb niet zoveel ervaring met de producten van VS maar die paar keer dat ik geroken heb aan de body mists, etc vond ik ze vééél te zoet 🙁

  4 juli 2016 at 09:07
 • Reply Natasja

  Jaaa deze lijn ruikt zo lekker, heb m ook gehad. I love Victoria’s Secret!
  Natasja onlangs geplaatst…Essie Quick-E Drying DropsMy Profile

  4 juli 2016 at 09:30
 • Reply Dinja

  Leuk dat je ze hebt gewonnen! Echt ideaal om nieuwe dingen uit te proberen 😉
  Het lijken me fijne producten, al heb ik eerlijk gezegd geen idee hoe of waarom ik bodymist zou gebruiken, haha :p
  Dinja onlangs geplaatst…OOTD Dress in ZürichMy Profile

  4 juli 2016 at 09:58
 • Reply Astrid

  Het klinkt heerlijk, leuk ook dat je ze hebt gewonnen! Ik heb nog nooit iets van VS gebruikt, maar lijkt me wel de moeite waard.
  Astrid onlangs geplaatst…In de pers: nieuwe collectie essence “try it. love it!”My Profile

  4 juli 2016 at 10:37
 • Reply Jolanda

  Klinkt goed. Ik heb deze producten nog nooit geprobeerd. Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Redken Beach Envy VolumeMy Profile

  4 juli 2016 at 10:49
 • Reply Chantalle

  Ik vind de producten van Victoria’s Secret echt geweldig. Ik heb deze geur helaas niet. Maar ik ben zeker tevreden met alle andere geurtjes. Ik ben vooral fan van de body lotion, die trekt inderdaad snel in en m’n huid voelt erna heerlijk gehydrateerd aan.
  Chantalle onlangs geplaatst…Hotel tip: Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach.My Profile

  4 juli 2016 at 11:53
 • Reply Mariska

  Ik moet ook eens wat hiervan gaan kopen. snuffel er soms stiekem in de winkel aan en vind het zo lekker 😛
  Mariska onlangs geplaatst…Nieuwe AliExpress pareltjes | shoplogMy Profile

  4 juli 2016 at 11:55
 • Reply aboutsbstyle

  het klopt echt dat je ze veel voorbij ziet komen, zeker nu je ze veel makkelijker kan kopen in winkels natuurlijk. ik weet nooit wat ik van deze producten moet vinden maar misschien moet ik ze gewoon een keertje aanschaffen. bedankt voor je review. liefs soraya

  4 juli 2016 at 13:50
 • Reply Susan

  Deze geur heb ik wel eens geroken, ik vond hem zelf niet zo lekker. Wel echt mooie foto’s!
  Susan onlangs geplaatst…Maybelline Vivid Matte Liquid lipsticksMy Profile

  4 juli 2016 at 14:05
 • Reply Madeleine

  Ik vind het er enorm mooi uitzien 🙂 Je foto’s zijn prachtig!
  Madeleine onlangs geplaatst…Mad’s life in the picture #22 || Anne Frank musical , Hello July! , strand ||My Profile

  4 juli 2016 at 17:03
 • Reply Natiza

  Ooohh ik ben er echt zooo dol op! Ik heb zelf een andere geur!

  4 juli 2016 at 18:27
 • Reply Maaike

  Hmmm dit is en blijft mijn favoriete lijn van Victoria’s Secret. Ik hou van de warme geur die Amber Romance heeft <3
  Maaike onlangs geplaatst…Een jaar geleden had ik dit écht niet gedachtMy Profile

  4 juli 2016 at 18:44
 • Reply Jouvence

  Dit vind ik de lekkerste geur van Victoria’s secret ♥ Fijne review xx Liefs
  Jouvence onlangs geplaatst…MAC Twig lipstickMy Profile

  4 juli 2016 at 18:44
 • Reply Saraya

  Klinkt heerlijk, ik vind de Bodymist van VS zo heerlijk! Ik ben benieuwd naar deze geur 🙂
  X

  4 juli 2016 at 20:48
 • Reply Joanne

  Ik heb ze nog nooit gebruik, maar het klinkt lekker! 🙂
  Joanne onlangs geplaatst…Ik wil jouw mening horen!My Profile

  4 juli 2016 at 21:09
 • Reply Joyce

  Ik ben dol op de bodyplashes & lotions van VS! Deze geur heb ik nog niet, maar hij klinkt enorm fijn!
  Joyce onlangs geplaatst…Marble sunnies!My Profile

  4 juli 2016 at 21:13
 • Reply Lonneke

  Deze lijn van Victoria’s Secret ken ik nog niet maar je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt! Ik gebruik wel twee andere geuren van Victoria’s Secret een donker paarse en een licht paarse.
  Lonneke onlangs geplaatst…Revlon Gel Envy | 300 All InMy Profile

  4 juli 2016 at 22:09
 • Reply bloggerkimmetjekims

  Oooh ik ben zo gek op Victoria’s Secret! lijkt me heerlijk deze
  bloggerkimmetjekims onlangs geplaatst…Food | Doctor’s orders repenMy Profile

  5 juli 2016 at 08:17
 • Reply Sandra

  Ahhh ik ben zo gek op de sprays en lotions van Victoria’s Secret! Ik heb deze geur nog nooit geroken, maar hij lijkt mij lekker. Bij mij blijven ze helaas minder lang hangen dan een paar uur, dat is het enige nadeel vind ik. Van de body lotion wordt je huid inderdaad super zacht!
  Sandra onlangs geplaatst…Blijmakers | Leuke thee & koffie mokkenMy Profile

  5 juli 2016 at 09:45
 • Reply Miss

  Wat leuk dat je dit gewonnen hebt! Ik lees zoveel goede over de sprays en lotions hiervan! Wil ze graag eens proberen en zeker deze geur!
  Miss onlangs geplaatst…The body shop // feel so good strawberryMy Profile

  5 juli 2016 at 10:41
 • Reply Beauty & Gezondheid

  Mooie foto’s!

  5 juli 2016 at 14:35
 • Reply Quinty

  Ik hou van de bodymist van Victoria’s secret. Ik heb zelf de roze variant maar deze klinkt ook erg lekker!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC CANDY YUM YUMMy Profile

  5 juli 2016 at 22:21
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ik heb deze vandaag nog zien staan in de winkel, toch niet gekocht. Al lijken ze mij wel lekker 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…MUR oil control fixing sprayMy Profile

  7 juli 2016 at 18:19
 • Reply Angela

  Wat een super mooie foto’s heb je gemaakt zeg! Lijken me hele fijne producten!

  7 juli 2016 at 20:18
 • Reply Shiva

  Nog nooit een product hiervan gebruikt, wellicht een keer dat ik het ga proberen!

  11 juli 2016 at 18:12
 • Reply kim

  volgende keer als ik nog eens op de luchthaven ben, ga ik ook eens een pitstop maken in de victoria secret winkel denk ik!

  7 oktober 2016 at 13:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: