Follow:
Beauty, Review

Divaderme Fiber Wings Mascara

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van hairworldshop of ik misschien een aantal van hun producten wou reviewen. Dat vond ik zeker erg interessant! Dus mocht ik een lijstje maken met producten die ik graag wou testen. Op het lijstje stond ook deze Fiber Wings Mascara van Divaderme. Vandaag heb ik hierover een review voor jullie. 

Maar eerst een klein stukje over Divaderme Cosmetics:

Divaderme is een unieke cosmeticalijn met producten die ontwikkeld zijn in Italie. De 100% natuurlijke make up is geraffineerd met een heldere textuur en bestaat uit een palet met chique, ultravrouwelijke kleuren die in elke vrouw de diva naar boven halen. Divaderme biedt verbluffende oplossingen om er voor te zorgen dat uw ogen in de spotlights komen te staan.

 

fiber mascara 01

OMSCHRIJVING

Met een enkele beweging van de Divaderme Fiber II Wings Mascara hechten zich honderden kleine argan olie-verrijkte natuurlijke vezels zich aan uw wimpers en creëren meteen lange, gezonde en fantastisch ogende wimpers.  Divaderme Fiber II Wings Mascara verhoogt de lengte, dikte en het volume van uw wimpers en voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan uw ogen.

Actieve ingrediënten voeden, versterken en hydrateren uw wimpers voor een indrukwekkend resultaat voor een lange tijd. Laat uw wimpers schitteren in een ander licht met Divaderme Fiber II Wings Mascara 
fiber mascara 03Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien. Een heldere blauwe kleur met zwarte letters en ook andersom. Het eerst wat me opvalt als ik het doosje open, is dat het flesje niet even lang is als de verpakking. Daar was ik wel even verbaasd over. Het borsteltje ziet eruit als een standaard mascara borstel.

PRODUCT EIGENSCHAPPEN

Fiber Wings Mascara is een natuurlijke vezel Argan Treatment Mascara. Met een enkele slag Fiber Wings Mascara neemt de lengte, dikte en het volume toe van je wimpers. Actieve ingrediënten voeden, versterken en hydrateren tot indrukwekkende resultaten op lange termijn. Extreme fladderende wimpers met Wings direct. Gebruik Fiber Wings Mascara samen met Lash Extender Extreme voor een super resultaat.

Divaderme fiber mascara 04

INGREDIËNTEN

• Cellulose, • Cera Alba • Cynara Scolymus Leaf Extract • Copernicia Cerifera Was • Cocos Nucifera Extract • Argania Spinosa Kernel Olie • Panthenol, kaolien • Urtica Dioica Extract • Rosmarinus Officinalis Extract • Keratine • Xanthaangom • Glycerine.

Divaderme fiber mascara 05

TOEPASSING

Plaats de borstel aan de wortel van de wimpers en “veeg” naar boven en naar buiten. Doe dit in een keer zonder hapering. Met een beweging voegen zich honderden kleine met argan verrijkte vezels aan uw wimpers. Divaderme Mascara is hypo-allergeen, parabenen vrij, gluten vrij, dermatologisch getest en niet getest op dieren! Daar hou ik van.

DivadermeTen eerste, ja! Ik moet echt een wimper kruller gaan aanschaffen want dit kan echt niet! Deze mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers aanzienlijk langer en donkerder worden. Ik moet wel twee langen gebruiken, en of het erdoor echt voller word ben ik nog niet zo zeker van. Al met al vind ik dit een prima mascara! Ik had eigenlijk wel gewild dat het flesje even lang was als de verpakking, want ik vind dat een beetje loze ruimte voor zo’n “klein flesje”. Je kan de Divaderme Fiber Wings Mascara nu kopen in de webshop van hairworldshop voor € 34,95,-

Kende jij het merk Divaderme al?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Jolanda

  Wat is de verpakking apart zeg! Zelf gebruik ik ook altijd een wimperkruller anders krijg ik hetzelfde effect. Ben erg benieuwd naar het resultaat met een kruller!
  Jolanda onlangs geplaatst…Batiste limited edition summer 2016My Profile

  6 juli 2016 at 06:48
 • Reply Susan

  Ik kende het merk nog niet, Ik vind het een vrij dure mascara, ik zou eerder een andere kopen, maar het resultaat is zeker niet slecht!
  Susan onlangs geplaatst…Top 5 favoriete series juli 2016My Profile

  6 juli 2016 at 07:06
 • Reply Femke

  Ik kende dit merk nog niet. Wat maakt de mascara je wimpers mooi, intens zwart zeg! Ik hou er persoonlijk wel van als de mascara mijn wimpers nog net wat meer separeert!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #27: Mijn 5 favoriete appsMy Profile

  6 juli 2016 at 07:12
 • Reply Suzanne

  Ik weet niet heel goed wat ik ervan moet denken eerlijk gezegd!
  Suzanne onlangs geplaatst…L’Occitane Verveine Eau de ToiletteMy Profile

  6 juli 2016 at 07:43
 • Reply Natasja

  Dit merk kende ik nog niet. De mascara ziet er goed uit, wel een beetje aan de prijzige kant.
  Natasja onlangs geplaatst…Action | Reinigende Poriënstrips My Profile

  6 juli 2016 at 08:09
 • Reply kimmetjekims

  Hmm hier ben ik niet bekend mee. Maar het ziet er best goed uit hoor! Precies wat je zelf zegt, zou je een kruller erbij gebruiken zou het effect erg mooi zijn in het geheel.
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Personal | Throwback Instagram Diary #1My Profile

  6 juli 2016 at 08:29
 • Reply Yara

  Leuk review! Zelf had ik nog nooit van het merk gehoord.
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…New booksMy Profile

  6 juli 2016 at 09:01
 • Reply Babs

  Hij is wel mooi donker, jammer dat ie zelf niet een krullend effect geeft. En ik herken het , een grote verpakking met loze ruimtes… zo raar.
  Babs onlangs geplaatst…Persevent Dr. Organic in restaurant de KasMy Profile

  6 juli 2016 at 09:29
 • Reply Chantalle

  Ik ken het merk nog niet. Wel een mooi resultaat! Ik gebruik eerlijk gezegd nooit een wimper kruller.
  Chantalle onlangs geplaatst…Shoplog – Primark, DM & Etos.My Profile

  6 juli 2016 at 10:35
 • Reply robin

  je moet de shu uemura wimperkruller kopen, die is ZO goed!
  robin onlangs geplaatst…Diary of. . . the past few Weeks ♡My Profile

  6 juli 2016 at 12:00
  • Reply Marushi

   Bedankt voor de tip! Die ga ik onthouden! 😀 -x-

   6 juli 2016 at 12:41
 • Reply Jamey

  Nieuw merk voor mij! Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het niet heel erg bijzonder vind… Of ligt dat aan mij?
  Jamey onlangs geplaatst…Gastblogger Lonneke | Nail Art RainbowMy Profile

  6 juli 2016 at 13:53
 • Reply Joyce

  Het merk kende ik nog niet! Ben benieuwd na een tijdje hoe je wimpers dan zijn!
  Joyce onlangs geplaatst…Shein wishlistMy Profile

  6 juli 2016 at 15:27
 • Reply Saraya

  Ik ken dit merk niet, ik vind het resultaat niet zo bijzonder maar wel een prima mascara voor dagelijks 🙂
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Unboxing DeautyBox / JuniMy Profile

  6 juli 2016 at 19:45
 • Reply Dinja

  Ik kende het merk nog niet (webshop ook niet eigenlijk) maar leuk dat je de mascara mocht uittesten! Ik vind het resultaat niet echt verbluffend, vooral niet voor die prijs.
  Dinja onlangs geplaatst…Een vakantie met AirBnB [TIPS]My Profile

  6 juli 2016 at 20:23
 • Reply Quinty

  Ik vind het een mooi effect geven. Wel jammer dat het flesje zo klein is en dat hij erg duur is. Dat zou ik het eerlijk gezegd niet waard vinden
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC CANDY YUM YUMMy Profile

  6 juli 2016 at 21:14
 • Reply Monique | WritingMonique

  Ik vind het resultaat wel mooi, maar ik begrijp je frustratie met de verpakking. Altijd zo vervelend als het product dan veel kleiner blijkt!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Simpele Tips Voor Een Goedkope Eersteklas LevensstijlMy Profile

  7 juli 2016 at 07:59
 • Reply Angela

  Ik vind het resultaat niet echt super bijzonder om eerlijk te zijn. En de prijs vind ik ook veels te duur!

  7 juli 2016 at 20:18
 • Reply Natiza

  Ik vind de verpakking wel echt heel tof!
  Natiza onlangs geplaatst…We zijn op de radio geweest!My Profile

  8 juli 2016 at 13:14
 • Reply Mariska

  Vind het eigenlijk nog best wel prijzig.. ben benieuwd hoe het eruit ziet met een wimperkruller.
  Mariska onlangs geplaatst…Essence 1001 party nightsMy Profile

  10 juli 2016 at 08:41
 • Reply Shiva

  Ziet er goed uit helaas iets boven mijn prijs klasse!

  11 juli 2016 at 18:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: