Follow:
Shoplog

Shoplog, Sieraden & Zomer jurkjes

Afgelopen weekend ging ik gezellig weer met vriendlief shoppen dit keer gingen wij naar Prins Alexandrium. Ik ging daar eigenlijk speciaal heen omdat ze daar een Kiko hebben. Maar natuurlijk moest ik nog even heel de plaza aflopen, want je weet immers nooit wat voor leuke dingen je nog tegen kan komen!

En ik zag genoeg leuke dingen! Ik heb daar veel leuke sieraden en jurkjes gekocht! Want ja wij vrouwen hebben nooit genoeg spullen toch? Kijk je mee met wat voor leuke dingen ik allemaal thuis kwam?

shoplog 01Ik ben weer helemaal op de ringen tour! Jaren geleden zat er bijna om elke vinger een ring (hoe bedoel je overdreven). Maar na dat het uitging met mijn eerste vriendje heb ik eigenlijk nooit meer echt ringen om gehad. Nou schitterde deze pareltjes zo erg dat ik ze echt niet kon laten liggen. Ik ben benieuwd of ik weer aan ringen kan gaan wennen. En nog belangrijker dat ik er geen uitslag van krijg.

shoplog 11Ik heb iets met dit soort oorbellen, de vorm ervan vind ik gewoon erg gaaf! Ik heb al twee grotere varianten van deze, alleen hier zitten er ook nog steentjes op. Maar omdat deze een stuk kleiner zijn vind ik ze soms beter passen dan die grote.

shoplog 02Nog een setje ringen! Ook deze vind ik zo super gaaf. Goud of zilver ik vind het allebei mooi, maar als ik zou moeten kiezen dan zou ik toch sneller voor goud  kleur gaan. shoplog 03Ook moest ik nog even langs de kiko want mijn eyebrow marker was aan het doodgaan. Dus heb ik een nieuwe gekocht, en hij was nog in de aanbieding ook! De laatste keer dat ik bij kiko was hebben ze mij geholpen met het uit zoeken van de juiste foundation. Eenmaal thuis geprobeerd bleek dat hij veel te donker was. Dus deze keer heb ik het op eigen gevoel uitgezocht. Hopen dat deze nu wel goed is.

shoplog 04Ook heb ik deze leuke korte broek gescoord, hij is echt super zacht! En ik heb ook bijna geen broekjes in deze kleur. Dus het was wel even out of my comfort zone.

shoplog 05Van deze had ik er thuis al een maar het werd hoog nodig tijd voor een tweede! Dit soort bakjes zijn echt super handig!

shoplog 06Mijn kledingkast hangt vol met jurkjes die ik deze “zomer” nog niet veel heb kunnen dragen omdat ik het gewoon te koud vind. Daarom heb ik maar maar even een legging aangeschaft voor onder mijn jurkjes. Hij is gewoon zwart hoor, door de zon lijkt het bruin haha.

shoplog 07Bij de New Yorker heb ik twee super leuke jurkjes gekocht voor de zomer (mocht die ooit nog komen). Ze zijn lekker fel en opvallend precies waar ik van hou! Dit jurkje heeft een kleurrijke bloemenprint, ik word er gewoon vrolijk van als ik ernaar kijk.

jurkjes shoplog 09Vergeef me trouwens voor de slechte kwaliteit van deze foto’s! Het werd al schemerig buiten maar ik moest toch even snel foto’s maken omdat ik dit artikel gewoon online wou hebben.

 jurken shoplog 08Deze jurk is iets langer, normaal gesproken droeg ik het altijd kort zoals het jurkje hierboven. Maar naarmate ik ouder word vind ik het toch wel fijn om ook wat langere jurkjes in de kast te hebben hangen. En de kleur vind ik ook prachtig! 

jurkjes shoplog 10

Draag jij graag jurken?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Sandra

  Ik ben tegenwoordig ook steeds meer van de jurkjes! Die gebloemde is erg leuk!

  9 juli 2016 at 06:14
 • Reply Babs

  Ja, ik ben dol op jurken.. deze zomer nog niet een aangehad… Ik vind beide jurkjes leuk staan.

  En wat een mooie ringen! Super leuk en niet duur.
  Babs onlangs geplaatst…Vandaag is het Nationale Beautybloggersdag en win met de bloghop!My Profile

  9 juli 2016 at 07:06
 • Reply marije

  Wat een leuke spulletjes heb je geshopt. Vooral dat bloemen jurkje staat je leuk!
  marije onlangs geplaatst…Zen Saturday: Urban jungle interieur inspiratieMy Profile

  9 juli 2016 at 07:51
 • Reply Bianca Schrijft

  Eigenlijk draag ik bijna alleen jurken op vakantie. Heerlijk een maxijurk in tropische warmte. In Nederland komt het dus zelden voor.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Unboxing: Celebrate books box juli 2016My Profile

  9 juli 2016 at 08:07
 • Reply Femke

  Wat een leuke items heb je gekocht.. Wat staat die rode jurk jou mooi. Ik vind langere jurken tegenwoordig ook veel mooier, heel classy.. en sexy!
  Femke onlangs geplaatst…Review: La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 SPF 50My Profile

  9 juli 2016 at 08:10
 • Reply Tessa

  Leuk om te zien en erg mooie ringen. Wat ik vaak doe met goedkopere sieraden van bijvoorbeeld de Primark. Met transparante nagellak een laagje erop smeren. Ik kan niet tegen nep sieraden en krijg daar uitslag van maar zo heb ik geen last van. Je sieraden blijven en langer mooi en je vingers worden niet groen.
  Tessa onlangs geplaatst…Mijn teken en schilder favorietenMy Profile

  9 juli 2016 at 09:18
  • Reply Marushi

   Dat is zeker erg handig! Bedankt voor de tip!

   9 juli 2016 at 09:54
 • Reply Natasja

  Prachtige items heb je gekocht. Het rode jurkje stast je fantastisch!
  Natasja onlangs geplaatst…Vandaag is het Nationale Beautybloggersdag! + WinactieMy Profile

  9 juli 2016 at 10:06
 • Reply Dinja

  De jurkjes staan leuk bij je!
  Hopelijk kan je ze binnenkort gewoon dragen, het zou weer beter weer gaan worden :’)
  Dinja onlangs geplaatst…Favorites #3My Profile

  9 juli 2016 at 10:06
 • Reply Mariska

  Primark kan je ook niet overslaan he 😛 ik ook niet xD jurkjes staan jou zo goed! Deze ook. Ik vind ze mezelf niet zo super staan, ik draag eigenlijk altijd broeken.

  9 juli 2016 at 11:45
 • Reply Yara

  Leuke jurkjes!
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Current favorites #2My Profile

  9 juli 2016 at 12:37
 • Reply Charlotte

  Wat een leuke aankoopjes! Dat bruine broekje is heel leuk 🙂

  9 juli 2016 at 13:47
 • Reply Esmee

  Die jurkjes staan je echt zo mooi!

  9 juli 2016 at 14:28
 • Reply Jolanda

  Dat roze jurkje, waaaauw
  Jolanda onlangs geplaatst…Nationale Beautybloggersdag & winactie!My Profile

  9 juli 2016 at 19:03
 • Reply Suzanne

  Leuk om je aankopen zo te zien! Mooie producten!
  Suzanne onlangs geplaatst…Mini bucketlist voor de vakantieMy Profile

  10 juli 2016 at 08:59
 • Reply Theinspirationblogger

  Superleuke dingetjes heb je geshopt!
  En wat fijn dat ze nu ook zo’n make-up organizer hebben bij de Primark!
  xx
  Theinspirationblogger onlangs geplaatst…Fashion WishlistMy Profile

  10 juli 2016 at 09:06
 • Reply Simplynspecial

  Ik draag bijna nooit ringen, denk er gewoon niet aan. Zo jammer eigenlijk 🙂 Vind vooral het rode jurkje wel mooi. Die kleur staat je goed.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Video | Kiehl’s Unboxing (+ first impression)My Profile

  10 juli 2016 at 12:36
 • Reply Sofie Katelijne

  Altijd fijn zulke shopdagjes! Die beauty organiser van primark heb ik ook, heel blij mee!

  10 juli 2016 at 15:41
 • Reply xGraciously

  Die ringen, prachtig! Xx
  xGraciously onlangs geplaatst…50+ zomervakantie tipsMy Profile

  10 juli 2016 at 18:59
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Dat rode jurkje staat je super goed! Echt een mooi figuur heb je. Ik draag graag jurkjes, maar kan altijd maar slecht slagen voor jurkjes.
  Tessa | Daily Inception onlangs geplaatst…Kletspraat op Zondag | Week 27 – 2016My Profile

  10 juli 2016 at 20:37
 • Reply Tamara TS

  Toffe items heb je geshopt!!! Vooral het gebloemde jurkje vind ik heel leuk!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mijn favoriete tassen (+winactie t.w.v. €89)My Profile

  10 juli 2016 at 22:30
 • Reply Quinty

  Wat een mooie items heb je gekocht! Ik vind vooral de ringen erg leuk en de rode jurk. Ik vind dat de lengte je erg mooi staat en de kleur ook! Ik hou zelf erg van jurkjes dragen maar wel alleen in de vakantie. Thuis durf ik het niet zo goed ! 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC CAPTIVEMy Profile

  10 juli 2016 at 22:42
 • Reply An Dang

  Dat rode jurkje staat je echt superrrr! <3 hele leuke en voordelige shoplog! Ik draag zelf geen jurken, heb namelijk super dikke kuiten vanwege het voetballen ):
  An Dang onlangs geplaatst…Instagram week 27My Profile

  11 juli 2016 at 15:42
 • Reply Shiva

  Wat een mooie outfits! Staat je echt super sexy! Mooi Mooi Mooi!

  11 juli 2016 at 18:10
 • Reply Nancy

  Heerlijk hè, om zo ff lekker te shoppen!
  Fancy Friday linkup.
  Nancy onlangs geplaatst…PINK ORANGE SHIRT DRESSMy Profile

  15 juli 2016 at 07:50
 • Reply Joor

  Wauw wat een leuke dingen heb je gekocht!!! En wat een toffe jurkjes!! <3 Mooie foto's heb je gemaakt!!

  15 juli 2016 at 17:11
 • Reply Armande

  Lekker geshopt hoor! En ik herken dat helemaal: dat de omstandigheden eigenlijk niet optimaal zijn voor een foto maar dan moet en zal ik dat artikel online krijgen!
  Armande onlangs geplaatst…Nieuwe sieraden maken met restjes kralenMy Profile

  5 oktober 2016 at 19:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: