Follow:
Persoonlijk

Plog #16| Verjaardagen, Ikea, Uiteten

Afgelopen week heb je geen plog van mij gezien dus vandaag heb ik weer een dubbele plog in de aanbieding. Ik zit er zelfs aan te denken om dit voorlopig zo te blijven doen. Ik werk fulltime dus de leukste dingen gebeuren in het weekend. Maar soms is dat ook niet zo veel, en dan vind ik dat veel te weinig om daar een artikel van te maken. 

Dus tenzij ik een super drukke week heb gehad zullen er om de twee weken een plog verschijnen met de samenvattingen van wat ik allemaal heb mee gemaakt. Ik heb de laatste tijd echt zoveel verjaardagen achter de rug, en er komen er nog veel meer aan! Lekker druk dus.

plog01In de vorige plog kon je zien dat mijn oma jarig was geweest, dit weekend was mijn opa aan de beurt. Ze gaven een tuinfeest voor ongeveer 27 personen. Dat was wel even proppen in de tuin maar het was goed te doen. Het was heerlijk weer dus ik zat lekker te genieten van de zon. Die pet die mijn opa op heeft, heb ik 6 jaar geleden in Griekenland gekocht omdat hij hem zo nodig moest hebben, en dit was de eerste keer dat hij het op had haha “Kapitein Iglo”.

plog02Ze hadden ook lekker chinees besteld normaal ben ik daar niet echt een fan van, maar dit vond ik best lekker. Ook hebben we nog even een familie kiekje gemaakt van alle kinderen en kleinkinderen.

plog03De dochter van mijn vriendin was vier jaar geworden! En dat werd gevierd met een rapunzel thema. De tekening die je daar aan de muur ziet hangen heeft haar man gemaakt. Echt super vet! Natuurlijk hebben we daar weer heerlijk gegeten. En na het eten gingen alle kinderen en mannen naar buiten om spelletjes te doen.

plog04Diegene die mij al langer volgen weten dat ik een tijd geleden een nieuwe krabpaal heb aangeschaft. Eentje met een grote mand en twee hang matjes, zodat ze allebei gebruik daarvan konden maken. Maar die etters gingen alleen boven in liggen dus lag er maar een kat in de krabpaal. Maar de laatste week zag ik Dash in het hang matje liggen! Superblij was ik, mijn vriend zei dat hij dat wel vaker deed maar dit was de eerste keer dat ik het zag. Ik moest de meneertjes ook nog even apart op de foto zetten en toen gingen ze gekke bekken trekken haha echt een stel clowns.

plog05Gezellig nog even met de familie uit eten geweest. Je kon kiezen uit biefstuk of roti, ik ging natuurlijk voor de roti yumyum! Mijn neefje vond het soepje volgens mij geen succes zo aan zijn snoetje te zien haha. 

plog06 verjaardagenIk ben zelf niet zo fan van snapchat, vind het eigenlijk maar een beetje nutteloos. Maar daar in tegen vind ik de app wel geweldig om tijd te doden en even wat gekke foto’s te maken met familie en vrienden. Hoe lelijker/gekker de foto hoe leuker het is! 

plog07 verjaardagenIk ging samen met Vice ook nog naar de Ikea. We zijn van plan om onze computers te verhuizen naar de huiskamer omdat ons kantoor altijd zo donker is en dat vinden we toch niet zo gezellig. Dus gingen we op zoek naar een leuk bureau. Maar helaas hebben we nog niks gevonden, maar we moesten natuurlijk wel even een hotdog scoren!plog08 verjaardagenOok ging ik nog gezellig met Denver een drankje in de stad toen. Alleen wist ik niet dat de Wednesday skate night bezig was. Dus ik heb 15 minuten staan te wachtten totdat ik eindelijk naar de overkant kon komen. Zitten we daar een drankje te drinken komt er een man: “Sambal?”. Hij was potten sambal aan het verkopen het duurde even voordat ik het begreep, ik zat echt daar met een verbaasde blik. Alleen weer in Rotterdam, ik heb me rot gelachen. En natuurlijk moesten we ook nog even een paar gekke snapchat foto’s maken hihi.

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Tamara TS

  Zo te zien een fijne week gehad met veel lekker eten! Nog van harte gefeliciteerd met je opa en oma! Ik ben dit weekend naar Kasteelpark Born geweest met de hondjes (komt nog een blogje over) en gaan lunchen bij de Mac. (Heel speciaal, dat doe ik maar eens per 2 jaar ofzo haha)
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mijn favoriete tassen (+winactie t.w.v. €89)My Profile

  11 juli 2016 at 06:45
 • Reply Demi

  De hotdogs bij de Ikea zijn echt lekker, die nemen we ook altijd als we er zijn, haha! En lang leve alle snapchat filters :p
  Demi onlangs geplaatst…Fris en fruitig met methodMy Profile

  11 juli 2016 at 08:05
 • Reply Kelly

  Leuke foto’s!
  Kelly onlangs geplaatst…De gevaren van namaak make-up productenMy Profile

  11 juli 2016 at 08:14
 • Reply Susan

  Leuke plog heb je gemaakt!
  Susan onlangs geplaatst…Body en Fit Smart Flavour DropsMy Profile

  11 juli 2016 at 08:28
 • Reply Evelien

  Wat een gezellig weekend! Grappig he al die snapchat filters haha!
  En vind een tripje naar de ikea altijd leuk. <3
  Liefs, Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Shoplog | Supertrash, Costes, Rituals & ici paris xl.My Profile

  11 juli 2016 at 08:51
 • Reply Ismay

  Leuke plog weer! Ik heb het hele weekend gewerkt:) xx
  Ismay onlangs geplaatst…Havermout met peer en chocoladeMy Profile

  11 juli 2016 at 08:52
 • Reply Natasja

  Ziet er allemaal erg gezellig uit! Hilarisch die snapchat foto’s haha. Gefeliciteerd nog met je opa.
  Natasja onlangs geplaatst…Lush Shampoo Bar MontalbanoMy Profile

  11 juli 2016 at 09:16
 • Reply Sandra

  Hotdogs bij de Ikea! Yum yum, die blijven lekker. Leuke plog weer!

  11 juli 2016 at 09:33
 • Reply Babs

  Die hotdogs van Ikea zijn vies lekker, toen ik bijna door mijn knieën zakte heb ik er 2 achter elkaar naar binnen gewerkt!
  Nog gefeliciteerd met opa… kapitein Iglo, hahaha.
  Die katten van je,,, het blijven heerlijk eigenwijze beesten. 🙂
  Babs onlangs geplaatst…hannah Red Line, vanaf nu in vernieuwde 30 ml flaconsMy Profile

  11 juli 2016 at 13:57
 • Reply RIA

  zondag het zelfde als jullie, kan haast niet anders.
  het was weer super gezellig maar erg druk.
  op naar je opa’s zijn 75ste verjaardag.
  over precies 12 maanden.
  .

  11 juli 2016 at 15:20
 • Reply Falderie

  Leuk weekend bij jou!
  Ik ben dit weekend naar Werchter Classic geweest. Was lang geleden dat ik nog eens op een festival was geweest!
  Falderie onlangs geplaatst…De fun van voetbal #5: Penalty’sMy Profile

  11 juli 2016 at 16:01
 • Reply Natiza

  Hahaha wat leuke foto’s!
  Natiza onlangs geplaatst…VliegenMy Profile

  11 juli 2016 at 16:53
 • Reply Shiva

  Wat een leuke plog meid! Super grappige foto’s!!

  11 juli 2016 at 18:10
 • Reply Elien

  Wat een leuke plog! Super foto’s haha!
  X Elien
  Elien onlangs geplaatst…A colourful lifeMy Profile

  11 juli 2016 at 18:29
 • Reply Mariska

  Haha die laatste foto’s zijn hilarisch! Leuk dat de kat alsnog in zo’n hangmandje gekropen is 😀 gezellige foto’s verder 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Make-up look | Colourpop IbizaMy Profile

  11 juli 2016 at 20:51
 • Reply Rebecca Denise

  Hahaha ik ging stuk bij die opgemaakte filter bij te vriend! Prachtig hoor die wing!
  Ik zie een my girlfriend does my makeup challenge aankomen? hihi
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…What’s on my mind #2 | Niet meer bloggen & uit huis!?My Profile

  11 juli 2016 at 21:39
  • Reply Marushi

   whuhahahah hij vond deze foto al erg omdat hij hem te “echt” vond lijken. XD Ik vind dat hij het nog best kan hebben hahah. -x-

   11 juli 2016 at 21:40
 • Reply Jolanda

  Haha die foto’s van snapchat, geweldig!! Jullie lijken altijd wel een feestje te hebben, ziet er zo gezellig uit!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Fashion wishlist f/w 2016My Profile

  12 juli 2016 at 11:50
 • Reply Rachel Kromdijk

  Ik lig zovaak in een scheur van snapchat filters! super leuke foto’s weer! 🙂
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Dolce & Gabbana parfumMy Profile

  12 juli 2016 at 15:36
 • Reply Dascha Boonstra

  Wat een leuke vlog. Wat een hilarische foto’s haha!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

  12 juli 2016 at 20:12
 • Reply Dinja

  Nog gefeliciteerd met je opa!
  Ik doe echt nooit een plog omdat ik gewoon niks mee maak, in het weekend moet ik soms werken en kan ik weinig leuke dingen doen 🙁
  Dinja onlangs geplaatst…Winactie LushMy Profile

  13 juli 2016 at 19:17
  • Reply Marushi

   Ja soms maak ik ook niet zoveel mee hoor haha dan doe ik gewoon om de twee weken een plog! 😉 -x-

   13 juli 2016 at 19:52
 • Reply Joor

  Wat super leuk om te zien !!! Gefeliciteerd nog met je opa! Leuke foto’s !

  15 juli 2016 at 16:37
 • Reply Monica

  Ahh die katten zo schattig!
  Monica onlangs geplaatst…NEW De onzichtbare sjaal!My Profile

  15 juli 2016 at 22:45
 • Reply BellamyzBlogzThingz

  Hey Marushi girll eindelijk kan ik even lekker ook naar de blogs van mijn volgers kijken! Wat een heerlijke plog weer! En dubbel nog wel lucky me! Grapppige foto’s hey!!! Jysk en leenbakker hebben ook leuke spullen maybe een optie om daar eens te kijken voor een bureau tenzij jullie al iets hebben gevonden off course. Girllll ik zag die roti en ik werd helemaal gek! Miss B is DOL op roti???! Van de week ga ik ook weer halen! Hihihi en jij bent er ook dol op zo te zien !
  Ik kan het zo als ontbijt lunch en tussendoortje en avondeten op eten! hahaha?? Echt erg i know maar ik ben er zooooooo dol op!
  Great Pics echt genoten van deze dubbele plog!
  Have a Nice week!

  Big Hug! Miss B.?
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…Yay!!!! It’s Time for Miss B & Hubbie’s Q & A!♡My Profile

  18 juli 2016 at 17:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: