Follow:
Hotspots Fun, Persoonlijk

Plog #17 | Walibi, Hittengolf, Attracties

Wij zijn gisteren gezellig met vrienden (Daniel & Naomi) naar Walibi geweest. Toen Vice en ik laatst gingen eten bij La Cubanita hadden wij een menu gekozen waarbij je gratis Walibi kaartjes kreeg. Ja zo’n kans konden wij natuurlijk niet laten lopen! Het was voor mij al weer een hele lange tijd geleden dat ik naar dit pretpark was geweest. 

We moesten een dag uitkiezen, en dat kon alleen maar op een paar woensdagen. Dus op goed geluk hadden wij zomaar een random dag uitgekozen. Nou en wat hadden wij geboft zeg, wat een stralend weer! Het was wel echt een beetje te warm, af en toe had ik het gevoel dat ik aan het smelten was. Maar in de middag kwamen er (gelukkig) toch een paar wolkjes tevoorschijn waardoor het wat koeler werd.

walibie 02walibie 03Het viel echt reuze mee met de drukte, door de schoolvakanties en het weer dacht ik dat we echt uren in de rij zouden staan. Maar de meeste rijen gingen gelukkig echt snel!

walibie 06walibie 07walibie 08De jongens moesten weer even gek doen bij dit beeld natuurlijk haha.

walibie 10Omdat het zo super warm was besloten we om maar even in de El Rio Grande te gaan. Een waterattractie, misschien zouden we op deze manier even kunnen afkoelen? De wachtrij viel gelukkig mee en was ook beschut, dus we stonden lekker in de schaduw.

walibie 01 walibie 11 walibie 12En ja hoor verkoeling kregen we! Onze broeken waren helemaal zeiknat, dat was dan wel weer minder haha. Gelukkig was het zo warm dat alles snel weer was opgedroogd.walibie 13 walibie 14Uhh…en waarom lijken mijn ogen hier grijs?

walibie 15 walibie 16Deze houten achtbaan gaat heel snel, maar is ook erg pijnlijk! In het begin is het leuk maar zodra de achtbaan gaat schokken voel je telkens die beugel in je buik en dat is een minder fijn gevoel. We moesten daarna gelijk ook allemaal naar de wc haha.

walibie 19We hadden nog een lekkere Frozen Fanta slush genomen. Ik had geen flauw idee wat ik hier van moest verwachten. Maar hey, het was koud, ik had dorst, dus ik moest het hebben haha. Ik moest wel even aan de smaak wennen. Ik weet nog steeds niet of ik het nou echt lekker vond of niet.

walibie 17 walibie 18 walibie 22De nieuwste achtbaan in Walibi (Lost Gravity). Hier wouden we ook nog ingaan, maar er stond een medewerker die zei dat er op dat moment een technische storing was. Later deed hij het weer, maar we twijfelde toch nog of we het moesten doen. Uiteindelijk hebben we het niet gedaan. Dat betekend dat ik weer snel terug kom om deze achtbaan uit te testen. Hij lijkt me gaaf maar ook super eng!

walibi 24Het podium van Walibi, het was de bedoeling dat mister Polska op zou treden, maar wij hebben hem niet gezien. Waarschijnlijk kwam hij pas laat in de avond, en wij waren na 6en alweer opweg naar huis.

walibie 20walibi 25De Goliath, man, man, man, wat heb ik hier doodsangsten uitgestaan zeg. Vroeger hield ik echt van achtbanen maar tegenwoordig vind ik het allemaal best eng. Eenmaal op de weg naar boven kreeg ik zo erg kriebels dat ik er het liefst uit wou. Maar ik moest me van mezelf beheersen en gewoon ermee doorgaan. De heuvel is het engst, als je eenmaal naar beneden gaat is het echt een te gek gevoel! De tweede keer had ik ook nergens meer last van.

walibi 26En toen gingen we alweer naar huis, het was een super gezellige dag met prachtig weer. Maar wat was ik blij toen ik eenmaal thuis was en een ijskoude douche kon nemen! 😀

Wat vinden jullie van Walibi?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply marije

  Leuke plog! Ik ben nog nooit in Walibi geweest. Vroeger was ik gek op achtbanen maar tegenwoordig :-s
  marije onlangs geplaatst…Road to a happy life: Budget dagje strandMy Profile

  21 juli 2016 at 06:25
 • Reply Babs

  Ik vind pretparken altijd leuk, vooral de water attracties. Verder durf ik nergens in, maar het is echt een dagje uit voor mij. Nice pics!
  Babs onlangs geplaatst…Genomineerd voor de Liebster Award 😉My Profile

  21 juli 2016 at 07:55
 • Reply Evelien

  Oh ik hou van pretparken, vooral walibi vind ik erg leuk!
  Zo leuk al die achtbanen en andere attracties. <3
  Ziet eruit als een onwijs gezellige dag!

  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Hotspot | Barista café GoudaMy Profile

  21 juli 2016 at 08:27
 • Reply Mariska

  Nu wil ik ook weer naar Walibi! Het is echt zo leuk om een dagje daar naartoe te gaan. Het was wel echt super warm. Maar dat mag de pret niet drukken 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Milani Amore Mattallics | review & lookMy Profile

  21 juli 2016 at 08:51
 • Reply Maaike

  Walibi is hartstikke leuk! Ik vind het jammer dat ik er deze zomer niet heenga, haha. Het lijkt me trouwens wel super heet om daar nu rond te lopen, maar gelukkig koelde het in de middag af!
  Maaike onlangs geplaatst…Outfit of the Day – Summer StripesMy Profile

  21 juli 2016 at 09:21
 • Reply Merel Teunis

  Wat ziet dit er zomers en gezellig uit!! Ik ben vanachter mijn computer op kantoor helemaal jaloers 🙂

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust – Een gezonde levensstijl voor groot & klein.

  21 juli 2016 at 09:22
 • Reply Suzanne

  Leuke plog om te zien!
  Suzanne onlangs geplaatst…Hotspot Den Bosch | Sostrene GreneMy Profile

  21 juli 2016 at 09:37
 • Reply Saraya

  Leuke plog, Walibi is zo leuk!!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…The Body Shop / Pinita Colada Body ButterMy Profile

  21 juli 2016 at 09:56
 • Reply ricardo

  Ziet er uit als een geslaagde en gezellige dag!
  Ik ben nog nooit in Walibi geweest, te erg eigenlijk.
  Nu ben ik ook niet een groot pretpark fan, nee doe mij maar Disneyland Parijs, daar wil ik wel wonen haha.
  ricardo onlangs geplaatst…De zoektermen die bezoekers naar de site brachten… #2My Profile

  21 juli 2016 at 10:08
 • Reply Rachel Kromdijk

  Ik vond het best wel leuk om het te zien maar disneyland parijs vond ik ook niet zo heel erg geweldig haha.. weet ook niet wat er met mij aan de hand is
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…NIEUWE ITEMS | MANNEN CADEAU, LOAVIES, ANNA NOOSHINMy Profile

  21 juli 2016 at 10:47
 • Reply Lilia | Lily Like

  Leuke dag dit <3
  Lilia | Lily Like onlangs geplaatst…My Ear PiercingsMy Profile

  21 juli 2016 at 10:49
 • Reply nancy

  Oh gaaf! Het is al een eeuwigheid geleden dat ik naar een pretpark ben geweest. Ik vond de Goliath super, en ben je ook in die paal die zo hoog is geweest. Ik weet niet meer hoe ie heet.
  nancy onlangs geplaatst…MAXI SKIRT OR STRAPLESS DRESSMy Profile

  21 juli 2016 at 11:05
  • Reply Marushi

   JA de space shot, daar ben ik ook in geweest. En die was ook frikking eng haha. Ik wist niet waar ik me vast moest houden haha.

   21 juli 2016 at 11:09
 • Reply Marleen@Burgertrutjes

  Ooh super leuk, nu wil ik ook! Die Goliath durf ik ook nooit. Ik vind hem zooo hoog. Al die anderen die achteruit gaan en over de kop, geen probleem. Maar Goliath is zo hoog :’)

  21 juli 2016 at 11:28
 • Reply hilde

  Ik ben er nog nooit geweest! Shame on me! Maar mijn kids willen er ook graag een keer heen, dus gaat zeker een keer gebeuren.
  hilde onlangs geplaatst…The Beautyblog TagMy Profile

  21 juli 2016 at 16:04
 • Reply Shiva

  Erg leuke dag zo te zien! Ik ben jaloers hahaha!

  21 juli 2016 at 18:10
 • Reply Elien

  Wauw walibi, dat is echt al een tijdje geleden!
  Moet ik ook nog eens doen, leuke Plog!
  X
  Elien onlangs geplaatst…Classy black maxi skirtMy Profile

  21 juli 2016 at 18:28
 • Reply blogenbeauty

  Wat leuk zeg! Het roept gelijk jeugd herinneringen naar boven. Echt jaren en jaren geleden dat ik in Walibi ben geweest.
  blogenbeauty onlangs geplaatst…Australian Gold Spraygel met SPF 30My Profile

  21 juli 2016 at 19:04
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Walibi blijft leuk! Vorig jaar nog met mijn nichtje geweest, ben benieuwd naar de nieuwe attractie

  22 juli 2016 at 11:44
 • Reply Anke

  Leuke plog! Ik ben nog nooit in Walibi geweest, maar ik durf ook bijna nergens in haha! Xx
  Anke onlangs geplaatst…Feest! | Jetjes en Jobjes reviewMy Profile

  22 juli 2016 at 13:02
 • Reply Ashley

  Ziet eruit als een leuke dag Walibi! Snap wel dat het net wat te warm was woensdag haha, maar gelukkig toch nog een leuke dag gehad!

  22 juli 2016 at 18:16
 • Reply amanda

  Wil je naar het pretpark.

  23 juli 2016 at 04:24
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Leuk!! Ik ben al een hele tijd niet meer in Walibi geweest 😮 .. De Goliath vind ik echt te hoog, doodeng haha
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Covergirl clean sensitive skin foundationMy Profile

  23 juli 2016 at 14:57
 • Reply Dinja

  Wat hadden jullie mazzel met het weer zeg! En zo’n waterattractie is inderdaad wel fijn met zulk warm weer. Als je nat word dan droog je toch wel weer snel op door de warmte.
  Ik ben ooit eens in Walibi geweest maar weet er niet zo veel meer van – waarschijnlijk omdat ik niet in achtbanen durf haha :’)
  Dinja onlangs geplaatst…Bestelling Boozyshop 25-06My Profile

  23 juli 2016 at 22:57
 • Reply Angela

  Walibi is echt leuk! Ik ben gek op achtbanen.

  29 juli 2016 at 18:12
 • Reply Rosanne

  Leuk om zo je dag in foto’s te zien!

  30 juli 2016 at 20:31
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: