Follow:
Persoonlijk

Plog #18 | LaCubanita, Vapiano, Delft

Het is weer tijd voor een nieuwe plog! En wat heb ik toch weer veel dingen gedaan zeg. Ik had het maar druk! Echt mijn petje af voor alle bloggers die gewoon elke dag wat weten te posten hoor. Alsof fulltime werken nog niet genoeg was, nu met dat mooie weer heb ik bijna elke avond ook nog plannen! 

Ik vind het aan de ene kant wel een beetje jammer dat ik niet meer elke dag post, maar aan de andere kant vind ik het ook fijn om leuke dingen te doen met vrienden en familie. En ik moet het ook gewoon een beetje laten gaan, want anders zou ik me nog schuldig gaan voelen. Ik kan er ook niet echt veel aan veranderen ik heb nou eenmaal weinig tijd, als het aan mij lag dan zou ik gewoon elke dag posten. Maar soms gaan andere dingen gewoon even voor.

plog 01Ik was gezellig met mijn familie een dagje wezen scooteren. Het was eerst de bedoeling dat we naar Scheveningen zouden gaan, maar het weer was niet echt super geweldig dus besloten we om naar Delft te gaan rijden. Ik kom eigenlijk bijna nooit in Delft, dus toen we daar aan kwamen zagen we dat er een markt was. Het zag er allemaal heel leuk uit dus hebben we daar even over de markt gelopen, en gingen we ook nog wat eten en drinken daar.

plog 02Nog even een foto met vice gemaakt. Op dat moment begon het opeens heel hard te waaien en je kan wel zien aan de foto wat dat met zijn haar deed haha. Hij lijkt wel een haai! We gingen nog gezellig op een terrasje zitten om wat te eten, ik had kibbeling besteld. En kijk mijn neefje nou aan die bloemetjes ruiken, zo schattig!

plog 03Op de terug weg naar huis reden we een groepje mensen voorbij die ergens naar aan het kijken waren. Nieuwsgierig als wij zijn, stopten we en gingen wij ook even kijken wat er nou aan de hand was. Wat bleek, er was een koe de sloot in gevallen en die kon er niet meer uit! De reddingswerkers kwamen eraan maar de koe besloot om nog een stukje verder te gaan zwemmen/lopen. We zijn niet lang gebleven maar hopelijk hebben ze haar snel eruit weten te halen.

plog 04Op het werk hebben wij een fooienpot, en die zat nu weer behoorlijk vol! Het was dus tijd om weer eens gezellig met mijn collega’s uit eten te gaan. We gingen naar La Cubanita, wat hebben hun toch heerlijk eten zeg. Vooral dat brood met tapenade! Heerlijk! En een lekkere cocktail kon ook niet ontbreken natuurlijk!

plog 05Ook moesten we natuurlijk nog een toetje nemen, ik ging voor de cheesecake! Op de weg naar huis moesten er ook natuurlijk nog een paar gekke foto’s gemaakt worden haha. Horen, zien en zwijgen maar dan net andersom haha.

plog 06En daar stopt het niet! Ik ging ook nog eens gezellig met blogvriendinnetje Shannon van mamavandedag uit eten bij Vapiano. Wat een heerlijke cheat days heb ik gehad zeg. Het was weer super gezellig, ook al moesten we een uur op ons eten wachtten! Die drukte daar is wel een beetje minder.

plog 07Ook heb ik nog quality time door gebracht bij mijn ouders, toen vice met vrienden ging shoppen bij Roermond. Na het eten gingen we even een stukje wandelen met de honden. Mijn pa zat eerst een beetje mij uit te lachen omdat ik pokemon go speelden. Maar nu heeft hij het ook zelf geïnstalleerd haha ik denk dat hij toch wel nieuwsgierig naar de hype was geworden. Hij heeft zelfs nog een paar pokemons gevangen!

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

 • Reply Babs

  Wat leuk! Ik zag de foto met Shannon en herkende haar direct.
  Vice de haai, hahaha! Groot gelijk, het is ook heerlijk weer om nu naar buiten te gaan en dingen te ondernemen!
  Babs onlangs geplaatst…Summer proof met essence mini’s to goMy Profile

  25 juli 2016 at 08:16
 • Reply Mariska

  La Cubanita, zo lekker he! Ja in de zomer is het sowieso wat rustiger in blogland, ik ga ook niet de hele dag bloggen als het zo mooi weer is 🙂 leuke foto’s weer!
  Mariska onlangs geplaatst…Becca x Jaclyn Hill Champagne Collection Face Palette | reviewMy Profile

  25 juli 2016 at 08:22
 • Reply Suzanne

  leuke foto’s allemaal, voor mij was afgelopen week vooral een rustige week!
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn lievelings lipsticks van het momentMy Profile

  25 juli 2016 at 08:35
 • Reply Laura - Dagelijkse hap

  Heerlijke Plog om te zijn! 😀 Wij hebben het vooral rustig aan gedaan omdat het zo warm was… In de avond zijn we wel lekker 2 uur gaan wandelen 🙂
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Genoeg water drinken met PLANT NANNYMy Profile

  25 juli 2016 at 08:54
 • Reply Simplynspecial

  Dat ik minder kan posten vind ik ook jammer, maar weet je, er zijn naast bloggen nog heel veel andere belangrijke dingen 🙂 la cubanita wil ik ook eens naartoe, hoor zoveel goeds daarover! Hopelijk is de koe nog veilig uit het water gehaald.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Photo diary #83 Kattenparadijs Mispoes, Pathé VIP & 40 jaar getrouwdMy Profile

  25 juli 2016 at 09:33
  • Reply Marushi

   Er zijn inderdaad nog veel meer leuke en belangrijkere dingen die ook moeten gebeuren. Maar ik denk dat jij een van de mensen bent die mij daar totaal in begrijpt! Ik hoop het ook voor de koe, maar ik denk het wel hoor. ^^ -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Plog #18 | LaCubanita, Vapiano, DelftMy Profile

   25 juli 2016 at 20:34
 • Reply Astrid

  Heerlijk zo genieten van het lekkere weer, familie en vrienden!
  Astrid onlangs geplaatst…Save or Kill tagMy Profile

  25 juli 2016 at 09:50
 • Reply Chelsey

  Leuke foto’s allemaal! En wat zie ik veel lekker eten voorbij komen, jummy. Quality time met je familie en vrienden is ook heel belangrijk 🙂 x
  Chelsey onlangs geplaatst…Decubal lippenbalsem SPF 15 | ReviewMy Profile

  25 juli 2016 at 10:34
 • Reply Rachel Kromdijk

  Lacubanita is mijn favoriete eet tent geworden, snelle service, worden goed geholpen en de carpaccio is ZO LEKKER! onwijs.. ik kom er erg graag, bijna een strippenkaart nodig
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Allekabels Externe HardeschijfMy Profile

  25 juli 2016 at 11:33
 • Reply nancy

  Ziet er heel gezellig uit. Ik ben dol op tapa’s!
  nancy onlangs geplaatst…MAXI TIE DYE DRESS AND LINKUPMy Profile

  25 juli 2016 at 11:57
 • Reply Melike

  Wat zielig voor die koe, het klinkt wel een beetje grappig.. Oeps, niet lachen!

  25 juli 2016 at 13:22
  • Reply Marushi

   Ja het was ook zielig, maar ook een beetje grappig 😛 Toen er mensen kwamen die haar wilden helpen zwom ze juist weer de andere kant op haha. -x-
   Marushi onlangs geplaatst…Plog #18 | LaCubanita, Vapiano, DelftMy Profile

   25 juli 2016 at 20:35
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuk artikel, zelf ook fan van LaCubanita
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Wat doe jij deze zomer? Hier een aantal gratis events die je niet mag missenMy Profile

  25 juli 2016 at 14:24
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Oehh, La Cubanita is zo lekker <3
  Leuk artikel!!!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Instagram : favoriete art accountsMy Profile

  25 juli 2016 at 14:24
 • Reply Hilde

  Ziet er wel super gezellig uit! En die foto met dat opwaaiende haar! Hilarisch!
  Hilde onlangs geplaatst…Giveaway! Win een Douglas bon twv 20 euro!My Profile

  25 juli 2016 at 18:08
 • Reply Monica

  Leuke foto’s weer! Dat minder bloggen snap ik wel. Ik werk ook fulltime en een gezin dus elke dag wat posten gaat niet lukken. Het is zomer daar moet je ook gewoon van genieten toch? Xx
  Monica onlangs geplaatst…Unboxing Styletone box | Juli 2016My Profile

  25 juli 2016 at 18:29
 • Reply Saar

  Ziet er zo leuk uit!!!

  25 juli 2016 at 19:29
 • Reply BellamyzBlogzThingz

  Heyhey Girlll! Leuke plog as alwaysss!!!
  De gezelligheid spat er gewoon vanaf!
  Heerlijk weer om te lezen!
  Delft is een leuk stadje al kom ik daar altijd alleen voor de: IKEAAA! hahaha!
  Vapiano en La cubanita Girlll heerlijkkkk! Girl je defenitly veel lekkers gegeten!

  Hugzzz, Miss B.??
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…#60 Tea Timeeeee!|Don’t Compare yourself with others,No Girl!|Morning Quote|PepT@lk|Morning VibeMy Profile

  25 juli 2016 at 20:47
 • Reply Sandra

  Genieten van het leven, genieten van vrienden en familie is zo belangrijk! Het is goed dat je ervan geniet! Groetjes

  26 juli 2016 at 19:56
 • Reply Angela

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Lekker hoor al dat eten!

  29 juli 2016 at 18:12
 • Reply Shiva

  Levensgenieter ben je! Echt leuke dingen gedaan! Ga zo door!

  29 juli 2016 at 18:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: