Follow:
Fashion

Nieuwe sneakers in mijn collectie

Vorig weekend vroegen mijn ouders of ik mee ging naar Zuidplein, maar ik was veel te druk met het huis schoonmaken. In de avond ging ik bij hun eten en lieten ze mij zien wat ze die dag allemaal hadden gekocht. Mijn pa had nieuwe sneakers (nikes) gekocht, en ze zagen er echt gaaf uit. Toen zei ik dat ik eigenlijk ook wel weer toe was aan nieuwe sneakers. Ja zei mijn moeder dan had je mee moeten gaan. 

Na dat antwoord gedroeg ik me gelijk als een verwend klein kind “Wat?! Had je dan nieuwe schoenen voor me gekocht? Dat had ik moeten weten dan was ik zeker meegegaan haha”. Het was eigenlijk bedoeld als een grapje maar mijn moeder ging er verder op in. Ze zei tegen mijn vader dat hij me geld moest geven omdat zijn kind nieuwe schoenen nodig had haha. Mijn moeder bleef maar vragen en vragen en na een paar minuten gaf mijn vader het op. Hij pakte zijn portemonnee en gaf mij geld om nieuwe sneakers te kopen. Ik was weer dolgelukkig (en dankbaar) als een kind, want als je eenmaal op jezelf woont komen dit soort momenten niet vaak meer voor. En de volgende dag ging ik gelijk shoppen voor nieuwe schoenen.

We waren een paar winkels afgegaan maar ik had nog niet echt mooie sneakers gevonden. Toen gingen we de footlocker in en vond ik een paar sneakers. Ik vond deze echt super mooi ! Maar nu was de vraag zouden ze ook lekker lopen? Ik heb namelijk steunzolen en hele moeilijke voeten. Ik heb het liefst dikke zolen zodat mijn voeten een beetje ontzien worden. Ik had twee paar uitgekozen die ik echt heel mooi vond. Dit was het eerste paar waar ik verliefd op werd.

sneakers00 sneakers01 sneakers02Ze liepen heerlijk! Deze waren helemaal goed gekeurd. De kleurencombinatie vond ik ook geweldig, beige met goud. Echt iets voor mij! Ik heb nog nooit beige schoenen gehad maar deze zouden waarschijnlijk de eerste paar in mijn leven worden. Toen ging ik het tweede paar passen. Witte air max Nikes. Ik heb ook nog nooit witte sneakers gedragen omdat ik altijd bang was dat ze zo snel vies zouden worden. Deze sprongen bij mij in het oog omdat ze zo’n lekkere dikke zool hebben. De opvallende reflecterende stukken vond ik ook erg mooi.

sneakers03 sneakers04 sneakers05En ja hoor deze zaten ook heerlijk! Maar nu kwam toch echt het moeilijkste gedeelte. Ging ik voor de beige schoenen, of toch voor de witte? Ik had eigenlijk maar geld gekregen voor een paar. Helaas voor mezelf ben ik echt een persoon die op dit gebied echt geen keuze kan maken. Dus heb ik ze lekker allebei gekocht! Een paar had ik toch van mijn ouders gekregen. Zo kan ik er in ieder geval weer een tijdje tegenaan hihi.

Wat vinden jullie van deze sneakers?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

25 Comments

 • Reply Babs

  Ze zijn leuk! Heerlijk zo een moeder, zo lief.
  Babs onlangs geplaatst…Design Word Clock met LED verlichtingMy Profile

  30 juli 2016 at 07:09
 • Reply marije

  Waaaaah die jordans zijn geweldig .. want, want, want ♡

  Super lieve moeder heb jij zeg!
  marije onlangs geplaatst…Zen Saturday: wanderlust islands to visitMy Profile

  30 juli 2016 at 07:40
 • Reply Mariska

  Ooooohhh ze zijn echt enorm mooi! Vooral dat bovenste paar is echt super gaaf! Goed gekozen, en lief van je ouders 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Kat von D Tattoo Liner review | Is ‘ie de hype waard?My Profile

  30 juli 2016 at 08:04
 • Reply Nancy

  Hahaha, ik kan ook nooit kiezen! Ik met vind diehet goud echt te gek! Heel veel plezier ervan. Goed weekend!
  http://www.nancysfashionstyle.com
  Nancy onlangs geplaatst…HIGH LOW HEM DRESS & LINKUPMy Profile

  30 juli 2016 at 09:08
 • Reply stylebygina

  Wat een toffe sneakers! 😉 Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben 😀

  30 juli 2016 at 09:13
 • Reply BellamyzBlogzThingz

  Heyhey Marushi Girl! You got taste girl!
  Ze zijn heel Nice!! Especially die beige met goud!??

  Hugz Miss B.??
  BellamyzBlogzThingz onlangs geplaatst…#64 Tea Timeeee!|How to stay Motivated: Morning Quote|PepT@lk|Mah Morning VibeMy Profile

  30 juli 2016 at 09:14
 • Reply Mariska

  Vind ze allemaal wel heel erg mooi 🙂 vooral die met de gouden details! De hogere modellen vind ik sowieso altijd net wat mooier dan de standaard Air Max.
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn eigen pennen met logo ♥My Profile

  30 juli 2016 at 10:39
 • Reply Suzanne

  Leuk, staat je vast goed!
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn twee dagen in ParijsMy Profile

  30 juli 2016 at 11:27
 • Reply Iris Klaver

  Ooh dat tweede paar vind ik echt geweldig! Heb al op de site gekeken maar kon ze niet vinden, heb je misschien een linkje? x

  30 juli 2016 at 12:14
 • Reply els

  Ik vind ze heel gaaf! De witte versie heb ik in het donker blauw :-).

  30 juli 2016 at 13:06
 • Reply Falderie

  Allebei mooie sneakers. Ik vind die met het goud wel het leukst!
  (ik koop bijna altijd zwarte, omdat ik schrik heb dat witte zo snel vuil zullen worden…)
  Falderie onlangs geplaatst…Het mooiste land van Europa?My Profile

  30 juli 2016 at 13:27
  • Reply Marushi

   Dat heb ik ook hoor! hihi we zullen zien! 😉

   30 juli 2016 at 13:35
 • Reply hilde

  Super! En leuk ook voor de zomer zo wit!
  hilde onlangs geplaatst…Essie Bahama Mama nagellakMy Profile

  30 juli 2016 at 14:05
 • Reply Cindy

  Zie zo het gesprek voor me. En logisch dat je niet kon kiezen. De beige zijn apart maar de reflectie op de witte is ook gaaf.
  Cindy onlangs geplaatst…Bluesky Neon 16My Profile

  30 juli 2016 at 15:44
 • Reply Monica

  Die met t goud is echt super dope!
  Monica onlangs geplaatst…I Heart Make-up #Selfie Eyeshadow palette | ReviewMy Profile

  30 juli 2016 at 16:03
 • Reply Dineke

  Wat zijn dit mooie! Lief dat je een paar van jouw ouders had gekregen 🙂
  Dineke onlangs geplaatst…HOW TO | STUDENTENKAMER INRICHTENMy Profile

  30 juli 2016 at 16:12
 • Reply Marjolijn

  Wouw wat een gave schoenen. Love the nikies

  30 juli 2016 at 16:57
 • Reply Yust

  Ooooh echt heel mooi! Ik vind de laatste het mooist, past bij mijn smaak.

  30 juli 2016 at 19:31
 • Reply RIA

  ze zijn mooi hoor . maar verwend kind nou weet niet .maar wel een dankbaar kind.. en als je op zuidplein ben kan je ook wel even langs komen .knuffel,

  30 juli 2016 at 20:25
  • Reply Marushi

   Ik was niet op zuidplein 🙂

   30 juli 2016 at 23:49
 • Reply sherry

  Te mooi gewoon. Ik wil ze ook <3

  30 juli 2016 at 23:52
 • Reply Marleen@burgertrutjes

  Kwijl op mn toetsenbord! I LOVE sneakers. Deze zijn heel vet! Lekker te combineren ook 🙂

  31 juli 2016 at 16:58
 • Reply Kleine Prinses

  ze zijn echt heel mooi!
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Zo hebben we kleine prinses haar verjaardag gevierd…My Profile

  1 augustus 2016 at 19:43
 • Reply Cindy

  Die Jordans zijn echt gaaf! <3

  Liefs, Cindy
  Cindy onlangs geplaatst…B-daybash: High tea partyMy Profile

  6 augustus 2016 at 00:19
 • Reply Simone

  Die eerste vind ik echt super tof!

  10 augustus 2016 at 18:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: