Follow:
Persoonlijk

Plog #19| Pokemon vangen, Verjaardag opa, Homie

Ik heb dit keer een korte plog voor jullie! Mijn opa was jarig geworden dus gingen we daar lekker eten met een paar familieleden. Ik weet niet hoe het komt maar het lijkt wel alsof ik mijn familie bijna elke weekend zie. Normaal gesproken is dat niet zo, maar mij hoor je niet klagen hoor! Ik vind het wel gezellig!

plog 02Mijn neefje heeft nu een fase dat hij niet meer normaal op de foto kan. Hij moet en zal een gekke bek trekken. Wij proberen hem nog over te halen met “Zeg maar cheese” “Ga maar lachen!”. Maar dat mag niet baten, hoe gekker hoe beter denkt meneer. Stiekem vind ik het ook wel een beetje komisch.

plog 01We hebben daar lekker chinees gegeten. Normaal ben ik er niet echt van, maar af en toe moet het wel kunnen.

plog 03Nog even snel een foto gemaakt van mijn oma en mijn jarige opa. En ja hoor kleine dreumes moest er toen ook even bij, want hij wou ook op de rug van opa. Ik vind de foto echt super schattig geworden! 

plog 04Vice en ik besteden “bijna” elk vrije minuut aan pokemons vangen haha. Het is een beetje ons dingetje geworden. Lekker op de scooter in het zonnetje op zoek naar pokemons. En af en toe nemen we even een stop bij een terrasje. Deze twee foto’s zijn in Schiedam gemaakt. Sinds we bezig zijn met dit spelletje komen we op zoveel plekken!

plog 05Ik vind dit echt een heel mooi plaatje. Mooie blauwe lucht, water, bootjes en molens. Hoe Hollands wil je het hebben? Ik ben zelf eigenlijk nog nooit in een molen geweest besef ik nu. Jullie wel? Ik ben best benieuwd hoe dat er van binnen uitziet. 

plog 06Op een andere “pokemon vangdag” gingen we richting de stad. Eenmaal aangekomen bij Pathe schouwburgplein hoorden wij allemaal muziek en zagen wij mensen salsa dansen. Ik vind dit echt leuk! Elke keer als ik in de stad ben is er hier op dit plein wel wat gaande. Ik vroeg nog voor de grap of Vice ook even met mij wou dansen aangezien we allebei op salsa gezeten hebben. Maar meneer had er even geen zin in, volgens mij vond hij het awkward haha. Daarna hebben wij onszelf op een cupcake getrakteerd bij de then to three bakery. Ik was er nog nooit geweest, maar mij zie je er ook niet meer terug. De cupcake was…ok. Eerder een deegbal. Nee ik hou het voortaan gewoon weer lekker bij het oude vertrouwde.

plog 07Na die cupcake kregen we trek in iets hartigs, Vice zei dat hij laatst zo’n lekkere hamburger had gegeten bij een nieuwe tent genaamd “Homie”. Ik ben altijd wel te porren voor hamburgers dus gingen we daar naar toe. Het was een klein zaakje, het eerste wat me opviel was dat de menu borden zo hoog hingen. Je kreeg bijna een whip less van het omhoog staren. Vice besloot om nu eens een andere hamburger te proberen, en ik volgde hem daarin. Het eerste wat ik dacht toen ik het papiertje open maakte “ieuw zaadjes!“. Ik hou daar niet zo van, maar ik ben een grote meid dus ik ging het gewoon proberen. Vice maakte nog een opmerking dat deze veel beter waren dan die van MacDonald, maar daar was ik het niet echt mee eens. Ik vond het maar een beetje smakeloos. Helaas, deze hamburger tent word niet een van mijn nieuwe Homie’s.

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Reply Babs

  Gezellig al die dansende mensen. Heel bijzonder, zoiets zie je niet snel. Misschien eerder in een ander, warm land… Lijkt mij echt heel spannend om naar Pokemons te zoeken. Ik heb het geprobeerd om de app te vinden maar ik heb een Samsung en ik denk dat het alleen voor de IPhone beschikbaar is?
  Nog gefeliciteerd met je opa, je hebt zo een gezellige familie. Leuk!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Sho (oog) make-up removerMy Profile

  2 augustus 2016 at 06:32
 • Reply Jolanda

  Wat leuk zeg, alleen jammer van die hamburger. Mooie foto van je opa en oma overigens
  Jolanda onlangs geplaatst…Lovea Body & HairMy Profile

  2 augustus 2016 at 06:35
 • Reply Jamey

  Leuke plog!
  Jamey onlangs geplaatst…Hoe promoot jij je blog?My Profile

  2 augustus 2016 at 07:34
 • Reply Nancy

  Mmmmm, ik ben dol op Chinees! Wat een leuk en gezellig plein lijkt me dat!
  Nancy onlangs geplaatst…HIGH LOW HEM DRESS & LINKUPMy Profile

  2 augustus 2016 at 07:44
 • Reply Mariska

  Haha je neefje 😛 vind chinees af en toe best wel lekker! Je komt echt vanalles tegen met Pokemon Go, dat is juist zo leuk vind ik 😀 gezellige foto’s!
  Mariska onlangs geplaatst…Saleha Give Me Glow highlighter | review & lookMy Profile

  2 augustus 2016 at 08:14
 • Reply Sija

  Wat een vrolijkheid op dat plein! Heerlijk al die dansende mensen 🙂 Wat een super lieve foto van je opa en oma <3
  Sija onlangs geplaatst…Zomertip: beautifying oil moringaMy Profile

  2 augustus 2016 at 08:26
 • Reply marije

  Leuke plog! Alleen jammer dat het eten tegenviel 🙁
  marije onlangs geplaatst…Inner Soul Tuesday: Inspirerende motivational speakersMy Profile

  2 augustus 2016 at 08:28
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Ahh die foto’s van je opa&oma! Ik wou dat ik de mijne nog had! Lief!

  En ja dat Pokemon he.. wij zijn gisteravond nog even naar het bos geweest inderdaad om lekker te vangen! Haha! ik heb nog nooit zoveel met mijn 15jarige medemens gepraat 😉 Superleuk!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Kookinspiratie: favoriete blogs en websites #1My Profile

  2 augustus 2016 at 10:17
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Leuke plog weer! Complimenten, zelf ben ik nog niet een fanatieke Pokémon GO speler maar ik kan hier wel van genieten!
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Kookinspiratie: favoriete blogs en websites #1My Profile

  2 augustus 2016 at 10:34
 • Reply Falderie

  Ik vind het wel fascinerend, dat pokémonvangen. ben toch nieuwsgierig geworden, misschien moet ik het ook eens proberen! 🙂
  Falderie onlangs geplaatst…Verbeelding Book Challenge, Update #4My Profile

  2 augustus 2016 at 10:45
 • Reply Evelien

  Wat een leuke plog! En wat een lieve foto van jou en je opa en oma, grappig he dat je zoveel mensen ziet lopen die pokemon spelen!
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Summer in GreeceMy Profile

  2 augustus 2016 at 12:06
 • Reply Iris

  Dat Chinese eten, sooo good haha!

  2 augustus 2016 at 12:20
 • Reply Tamara TS

  Tof weekendje zo te zien! Misschien moet ik toch eens doorzetten met dat Pokemon. Ik ben na 4 pokemons in de tuin weer gestopt, maar andere mensen hebben er zo’n lol mee, dat moet mij toch ook lukken.

  Ik had een weekendje familie, wat in mijn geval bijna nooit voorkomt. Mijn lieve peetoom werd zaterdag 65, dus daar zijn we naartoe geweest en daarna heb ik Project Runway All Stars seizoen 4 gebinged. Op zondag werd mijn knappe tante alweer 64 terwijl ze eruit ziet als 45 😉 , dus gingen we weer aan de Limburgse vlaai. Nu heb ik tot mijn eigen verjaardag in december weer alle familiefeestjes gehad.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Winnen : Een pakketje met mijn favorieten!My Profile

  2 augustus 2016 at 13:38
  • Reply Marushi

   Hahah ja klinkt wel erg gezellig zoveel feestjes! Maar ik snap wat je bedoelt 😛

   2 augustus 2016 at 18:08
 • Reply Rochella

  Je neefje, hahahahaha eigenlijk is het stiekem ook wel leuk die gekken bekken. Mijn kinderen doen alleen maar gekken bekken trekken. Die zijn nooit meer uit die fase gekomen hahhahaha.

  2 augustus 2016 at 13:41
  • Reply Marushi

   Hahahha ja ik denk dat ik daar zelf ook stiekem wel last van heb! XD

   2 augustus 2016 at 18:07
 • Reply Marielle - ATB

  Leuke plog! Hier thuis zijn we ook met Pokemon bezig, er zitten er zoveel rond mijn huis dat ik er vanuit de tuin al heel wat vang haha!

  2 augustus 2016 at 14:29
  • Reply Marushi

   Dan heb je zeker geluk! Ik moet echt mijn huis uit om te vangen haha

   2 augustus 2016 at 18:07
 • Reply Madeleine

  Brrr jammer van de deegbal cupcake 🙁 en de hamburger! Wat een lieve opa en oma heb je. 🙂 Leuk om te zien wat je hebt gedaan dit weekend. Je foto’s zijn zo mooi!
  Madeleine onlangs geplaatst…Mad’s life in the picture #25 // Vakantie, zon/zee/strand, terug in NLMy Profile

  2 augustus 2016 at 15:09
 • Reply Elien

  MMM dat chinees eten ziet er lekker uit!
  Leuk dat je het zo fijn gehad hebt dit weekend.
  Elien onlangs geplaatst…GIVEAWAY TIMEMy Profile

  2 augustus 2016 at 16:40
 • Reply Chelsey

  Leuke plog! Hmmm, Chinees. Lekker hoor! Hartstikke leuk dat je je familie bijna elk weekend ziet 🙂

  2 augustus 2016 at 16:54
 • Reply hilde

  Die dansende mensen, wat leuk! Wij hadden een weekendje bij mijn schoonouders, biosje, aviodrome, leuk voor de kids! ( maar ik ben wel weer blij dat ik thuis ben…;-) )
  hilde onlangs geplaatst…Mijn nagellak stash!My Profile

  2 augustus 2016 at 17:56
  • Reply Marushi

   Klinkt als een druk maar wel leuk weekend! 😀 -x-

   2 augustus 2016 at 18:05
 • Reply Simplynspecial

  Wat een lieve foto van je oma en opa 🙂 Zo heb je een mooie herinnering aan deze dag. Mijn weekend bestond vooral uit werk, niet heel spannend hihi.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Photo diary #84 Secret life of pets, zure matjes ijs & hamburgersMy Profile

  2 augustus 2016 at 18:01
 • Reply Cindy H

  Dat plaayje met de molen is echt mooi. Mijn oom had een van de molens op kinderdijk dus ben er vaak geweest. Wat een heerlijk weenekd heb je gehad. Helaas moest ik beide dagen werken.

  2 augustus 2016 at 20:00
 • Reply Dineke

  Hahaha, zo’n neefje heb ik nu ook! Heerlijke plog 🙂 Gefeliciteerd met je opa!
  Dineke onlangs geplaatst…SHOPLOG | PRIMARKMy Profile

  2 augustus 2016 at 22:55
 • Reply Cindy

  Leuke plog! Gezellige foto’s! Nog gefeliciteerd met je opa 🙂
  Jammer dat Ten to Three tegen viel. Ik heb daar ooit in Delft een high tea gedaan en dat beviel mij wel goed.

  Liefs, Cindy
  Cindy onlangs geplaatst…B-daybash: High tea partyMy Profile

  5 augustus 2016 at 10:08
 • Reply Jolieke l www.jjolieke.nl

  Echt heel leuk dat je, je familie zo vaak ziet, geniet ervan! Mijn familie zie ik niet zo heel vaak, wat eigenlijk wel jammer is. Nog gefeliciteerd met je opa, zo te zien heb je het erg gezellig gehad!

  8 augustus 2016 at 14:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: