Follow:
Creatief

Marushi’s Drawings #2 | Outfits

Vandaag wil ik het tweede artikel met jullie delen van Marushi’s Drawings. Mensen die mij al langer volgen weten dat tekenen een van mijn grootse hobby’s/passie’s is. Maar op dit moment heb ik het te druk met andere dingen. Tekenen is er hierdoor een beetje bij ingeschoten. Dit vind ik wel heel erg jammer, omdat ik het erg leuk vind om te doen! 

In de komende artikelen wil ik jullie graag mijn artwork laten zien. Dat kunnen schetsen zijn, illustraties comics noem maar op. Door het plaatsen van mijn tekeningen hier, hoop ik wat positieve feedback te krijgen die mij kan inspireren om weer te gaan tekenen. Als je mijn blog al wat langer bezoekt dan weet je dat ik een aantal jaar geleden een opleiding heb gedaan voor Mode Design. Hierbij moest ik heel veel ontwerp schetsen maken en dat vond ik echt super om te doen! Vandaag laat ik jullie een paar van deze tekeningen zien.

1# Het leukste van kleding ontwerpen vind ik dat je echt je fantasie erin kan stoppen. Je kan het zo mooi/gek maken als dat je zelf wilt. Ga je voor een sjieke galajurk of een vleesjurk van Lady Gaga? Je kan het zo gek niet bedenken. Wat ik meestal deed als ik outfits tekende was het op meerdere poppetjes plakken in verschillende kleuren. Ik vond het heel leuk om verschillende kleuren uit te proberen. Zou jij deze jurk dragen?

2# Dit is een sexy winterse outfit. Wat eigenlijk nergens op slaat want wie gaat er zo in de winter lopen? haha. Maar dat is wat ik bedoel je kan het zo gek maken als dat je zelf wilt. Ik zie deze outfit al helemaal voor me op de rode loper. Gedragen door een of andere r&b zangeres.

3# Dit jurkje doet me een beetje aan Spanje/Mexico denken. Ik vind het een beetje lijken op de outfit van een flamenco danseres. Ik ontwerp het liefst jurkjes, en van mij mogen ze best wel een beetje sexy/uitdagend zijn.

4# Ik was een tijdje bezig om een leren jas te ontwerpen en hem dan ook echt laten maken. Maar ik ben er eigenlijk niet echt verder mee gegaan. Toen der tijd zag je dit soort jasjes bijna overal en ook nog voor een goedkope prijs. En om zo’n soort jasje te laten maken ben je toch weer wat centen verder.

5# Ook dit jurkje had ik graag in het echt willen laten maken. Al ben ik dan nog niet helemaal eens over het printje hoor haha. Dan zou het waarschijnlijk het eerste jurkje worden. Houden jullie van jurkjes met drukke printjes? Ik ben eigenlijk meer van neutrale kleuren en als het een printje moet zijn dan ga ik voor een bloemenprint.

Welke outfit tekening en kleur vonden jullie het leukst?

Lees hier het eerste artikel van Marushi’s Drawings.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

31 Comments

 • Reply Jolanda

  Wat mooi zeg!! Ik kan niet kiezen haha
  Jolanda onlangs geplaatst…MycosanMy Profile

  3 augustus 2016 at 06:40
 • Reply Babs

  Wat goed gemaakt zeg! Ik vind dit zo knap getekend. Het Spanje/Mexico jurkje heeft ook iets Egyptisch lijkt wel! Heel apart!
  De laatste jurken vond ik het mooist… ik zie het zo voor mij..dat op het lijfje allemaal pailletten of diamantjes zitten, chique hoor!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Rodial SUPER ACIDS x-treme acid rush peelMy Profile

  3 augustus 2016 at 06:59
 • Reply Nancy

  Oh wat mooi zeg! Echt te gek als je zo creatief bent! Ik ben helemaal gek van het jasje!
  Nancy onlangs geplaatst…CROCHET DRESSMy Profile

  3 augustus 2016 at 07:45
 • Reply Simplynspecial

  Echt tof dat je dit allemaal zelf hebt gemaakt! Vind het wel leuk als je dit kan 🙂 ik vind het jasje denk ik het mooiste (voor mezelf tenminste)
  Simplynspecial onlangs geplaatst…My Summer EssentialsMy Profile

  3 augustus 2016 at 08:41
 • Reply Elles

  Wauw, super gaaf! Dat kan je echt heel erg goed!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…#No-Words-TagMy Profile

  3 augustus 2016 at 08:59
 • Reply Eva

  De tweede reeks tekeningen en daarvan de blauwe vind ik het leukste. Een beetje een mix tussen Frozen en Rihanna 😉
  Je tekent erg leuk! En wat tof dat je een opleiding hebt gedaan tot mode design! Mag ik vragen waar je die opleiding hebt gevolgd? Ik ben zelf nu ook een tijdje bezig met tekenen van mode en ik vind het heerlijk om te doen. En idd, als je geen tijd hebt om te tekenen…. dat is altijd zo jammer~ Ben benieuwd naar je komende artikelen over je illustraties!
  Eva onlangs geplaatst…Zonsondergang in ZeelandMy Profile

  3 augustus 2016 at 09:06
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Wat leuk, ik teken ook heel erg veel 🙂 jammer is dat als je de tijd er niet echt voor kan vinden (I know the struggle haha!)
  Mooi hoor! Ik vind die complete outfits heel gaaf 🙂
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Foto- en shoplog AntwerpenMy Profile

  3 augustus 2016 at 09:09
 • Reply Anke

  Heel mooi getekend! De eerste tekening/outfit is mijn favoriet. Xx
  Anke onlangs geplaatst…Zomerse dilemma’s tagMy Profile

  3 augustus 2016 at 09:18
 • Reply Joor

  Wauw wat prachtige tekeningen! !!! Echt mooi!!!

  3 augustus 2016 at 09:25
 • Reply Maaike

  Wat ontzettend leuk om te zien! Ik ben pas geleden ook weer begonnen om het illustreren op te pakken, alleen doe ik het dan nog met een potlood/pen haha. Maar je creaties vind ik super mooi, ook heel leuk om te zien dat je een eigen stijl hebt
  Maaike onlangs geplaatst…Hello AugustMy Profile

  3 augustus 2016 at 09:51
 • Reply Mariska

  Ik vind dit wel heel erg leuk om te zien, hoor! 🙂 je kan supergoed tekenen!
  Mariska onlangs geplaatst…Even wat persoonlijks! Baan, uitgaan, blog, enzo.My Profile

  3 augustus 2016 at 10:38
 • Reply Sija

  Wat een mooie tekeningen! Knap gedaan 🙂
  Sija onlangs geplaatst…Interieur: Grid wallMy Profile

  3 augustus 2016 at 10:44
 • Reply Bodil

  Jeej, meer drawings! Vooral nr 5 en nr 1 vind ik geweldig! 😀

  3 augustus 2016 at 11:03
 • Reply Ismay

  Ahh zo mooi! Ik vind ze allemaal heel erg leuk eigenlijk
  Ismay onlangs geplaatst…10 x waarom Duitsland wel leuk isMy Profile

  3 augustus 2016 at 13:12
 • Reply Mariska

  Je bent echt super creatief! Die jasjes vind ik het gaafst, daar zou ik nog wel mee rondlopen. Vind de details erin namelijk ook best wel wat toevoegen 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Colourpop | Meer Super Shock Shadows & make-up looks!My Profile

  3 augustus 2016 at 15:20
 • Reply Madeleine

  Wauw wat leuk. Leuke kleuren ook 🙂 Zit je nog in de mode?
  Madeleine onlangs geplaatst…NO BUY CHALLENGE 2016My Profile

  3 augustus 2016 at 16:08
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Wow, wat een mooie art maak jij! Mijn medeblogster Marleen kan ook onwijs mooi tekenen. Ben daar zo jaloers op! Ik vind het jasje onwijs cool, zou ik zo kopen in de winkel 🙂

  Ben beniewd naar je aankomende blogs
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Foto- en shoplog AntwerpenMy Profile

  3 augustus 2016 at 16:24
 • Reply Monique | WritingMonique

  Ha! Wat leuk dat je dit deelt! Ik vind de sexy winter outfit heel tof! (Vooral in het blauw!)
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Tips Voor Het Starten Van Een BoekclubMy Profile

  4 augustus 2016 at 07:39
 • Reply Sofie Katelijne

  Leren jasjes doen me een beetje denken aan Balmain, zo cool!

  4 augustus 2016 at 15:59
 • Reply sherry

  Mooi gedaan. Ik houd ook erg veel van tekenen. Ik teken nog vaak met de hand. Maar nu heb ik eventjes geen tijd meer. Best jammer. Ik had voor het laatst een half jaar geleden een oog gemaakt voor een mascara.

  4 augustus 2016 at 23:09
 • Reply sunny mama

  Ik geloof dat ik het bovenste en het onderste ontwerp het leukst vind. Maar van alle ontwerpen vind ik wel dat je ze heel knap gemaakt hebt. Doe je dat op de computer?
  sunny mama onlangs geplaatst…DE 4 MAKKELIJKSTE HAARSTIJLEN VOOR LUIE ZOMERDAGENMy Profile

  5 augustus 2016 at 08:22
 • Reply Cindy

  Mooi hoor! Jammer dat je er de laatste tijd geen tijd voor hebt gehad om te tekenen. Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste reeks 🙂

  Liefs, Cindy
  Cindy onlangs geplaatst…B-daybash: High tea partyMy Profile

  5 augustus 2016 at 10:22
 • Reply Mariëlle - ATB

  Tof zeg! lijkt me gaaf dat wat in je hoofd zit er zo weer uit komt! Doe je dit op een teken tablet?

  6 augustus 2016 at 14:02
 • Reply Teddy

  Wat gaaf gedaan zeg! Ik snap dat wel, dat je het te druk hebt met andere dingen en dat dit dan op een laag pitje komt te staan… Daar heb ik zelf ook last van 😉
  Teddy onlangs geplaatst…Misslyn – pop it up powder blushMy Profile

  9 augustus 2016 at 21:10
 • Reply Daenelia

  Ooit aan gedacht een (flash) dollmaker te maken? Ziet er erg leuk uit. Alles is leuk 🙂 Ik kan niet kiezen.
  Daenelia onlangs geplaatst…Way back: onze platenspelerMy Profile

  10 augustus 2016 at 10:18
  • Reply Marushi

   Nee niet echt eigenlijk haha. Ik heb ook geen flauw idee hoe je zoiets maakt. Ik vond het vroeger wel erg leuk om zelf te doen.

   10 augustus 2016 at 18:54
 • Reply Lesley

  Wat tof! Ik vind de derde echt wat voor Beyonce tijdens een optreden 😀

  10 augustus 2016 at 15:46
 • Reply Simone

  Ik vind ze allemaal geweldig maar die eerste springt er voor mij echt wel tussen uit!

  10 augustus 2016 at 18:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: