Follow:
Fashion

Schitterende pumps in alle soorten en maten.

Wie is er nou niet gek op schoenen? Ik heb dozen vol in mijn kast met sneakers, laarzen, slippers en pumps. Het is toch echt wel een vrouwen dingetje. Ook al puilt de kast uit met schoenen, toch vind je altijd nog plek voor een extra paar. Omdat ik een fulltime baan heb en.. hierbij ook op zaterdagen werk, heb ik soms maar weinig tijd om erop uit te gaan en eens flink te shoppen.

Ik bestel hierdoor steeds meer dingen online. Nu heb ik ook weer een nieuwe webshop gevonden die ik aan mijn lijstje kan toevoegen. Op spartoo.nl vind je niet alleen schoenen voor dames, heren en kinderen maar ook kleding, tassen en accessoires kun je daar ook bestellen. Ze hebben een aanbod van meer dan 800 merken en 50 000 unieke modellen. Dat is dus heel veel keus! Hun aanbod van merken vind ik echt gigantisch!

spartoo1Wat vind je van deze elegante pumps? Heel leuk voor onder een feestjurkje.

Ik hou zelf wel van felle kleurtjes en af en toe een glittertje erdoorheen kan ik ook wel waarderen. Vroeger als ik uitging kon ik uren op deze palen lopen. Maar tegenwoordig is dat toch wel anders. Daarom heb ik ook nog een paar persoonlijke tips om pijnloos hakken te dragen:

 • Laat je schoenmaat en je voetbed om de paar jaar nakijken;

Waar je bij het kopen om moet letten is dat je hakken niet te strak zitten. Het is namelijk zo als je een aantal uur op hakken loopt je voet wat gaat uitzetten. Hierdoor kunnen je voeten flink pijn gaan doen. En geloof me er is niks ergers dan op hakken lopen met voeten vol met blaren.

 • Koop een pump met hak die goed bij je voet past.

Als je vaak last hebt van pijn bij het dragen van hoge hakken moet je eens kijken naar de dikte van de hakken. Als je namelijk op stiletto’s loopt moeten je voeten zichzelf steeds aanpassen bij elke stap. Door het balanceren op de dunne hakken gaan je voeten veel sneller pijn doen. Kies dan voor een bredere hak om minder pijn aan je voeten te krijgen.

 • Gebruik een inlegzooltje als je een paar hoge hakken langdurig moet dragen.

Het is geen slecht idee om een inlegzooltje voor je hoge hakken te gebruiken. Door je lichaamsgewicht komt er druk op je voeten terecht. Deze druk kun je voor een deel opvangen met een paar inlegzooltjes. En soms zijn schoenen net even iets te groot en met een inlegzooltje kun je dat mooi overbruggen.

 • Verwen en verzorg je voeten na een dagje hoge hakken lopen.

En als laatste, geef je voeten een dag rust tussendoor. Draag af en toe ook sneakers of ballerina’s om je voeten even te ontzien.

 

 

 

spartoo4Of misschien heb je toch liever wat alternatieve pumps? Er is voor ieder wel wat wilds!

Terwijl ik de site doorzocht werd ik verliefd op allemaal verschillende soorten pumps! Was mijn kast maar een stuk groter en mijn portemonnee een stuk gevulder! Een ding is wel echt zeker, je hebt meer en meer dan genoeg keus. Als je op deze site niet kan slagen voor een paar schitterende pumps dan weet ik het ook niet meer. Ik ga in ieder geval weer sparen want ik heb al een paar mooie op mijn verlanglijstje staan!

 spartoo5Leuk voor in de zomer, deze felle kleurtjes! 
Momenteel is er nu ook sale op spartoo, korting tot wel 60%! Dus heb je nog interesse in een paar nieuwe schoenen neem dan snel even een kijkje op de site. Er zit vast wel een paar bij waar je helemaal verliefd op word. Je kan ook nog eens € 5,- korting krijgen als je jezelf inschrijft voor hun nieuwsbrief, en ook € 10,- korting als je hun enquête invult!

spartoo3-

Of gewoon lekker casual black, voor onder je little black dress.

Van wat voor soort pumps hou jij?

Dit artikel is is samenwerking met spartoo.nl

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply Jolanda

  Vooral het eerste rijtje is prachtig!!! ??
  Jolanda onlangs geplaatst…Essence & Catrice BloggerseventMy Profile

  14 augustus 2016 at 06:42
 • Reply Falderie

  Ik heb maar twee paar pumps: een paar zwarte en een paar rode.
  Heel mooi maar ik kan er écht niet op lopen… 🙁
  Falderie onlangs geplaatst…Spelen in Rio: drie tops en drie flopsMy Profile

  14 augustus 2016 at 06:45
 • Reply Cindy

  Die eerste rij met elegante pumps hebben mijn voorkeur. Casual black is ook altijd wel handig 🙂
  Cindy onlangs geplaatst…Ik ga op reis en ik neem mee.. (+ oproep!)My Profile

  14 augustus 2016 at 07:19
 • Reply Natascha

  De eerste rij heeft wel wat pumps die ik zo zou kopen, ik ben gek op nude kleurige pumps dus vooral die laatste vind ik tof! Al draag ik de laatste tijd ook vaak fel roze pumps, mooi bij een effen outfit.
  Natascha onlangs geplaatst…Budget make-up kwasten set van BoozyshopMy Profile

  14 augustus 2016 at 08:07
 • Reply Nancy

  Ik ben dol op peeptoes! En schoenen …Tja….ik vind altijd wel een paar die ik nog niet had! En ik heb al zo n 60 paar! Haha erg hè!
  http://www.nancysfashionstyle.com
  Nancy onlangs geplaatst…GREEN CREAM SKIRT & LINKUPMy Profile

  14 augustus 2016 at 08:08
 • Reply Demi

  Super mooie selectie heb je gemaakt, helaas kan ik er alleen voor geen meter op lopen :p
  Demi onlangs geplaatst…Duitse currywurstMy Profile

  14 augustus 2016 at 08:27
 • Reply Mariska

  Ik houd van zwart en glitter. Alleen kan ik voor geen meter op zulke schoenen lopen xD
  Mariska onlangs geplaatst…Make-up nieuwtjes & updatesMy Profile

  14 augustus 2016 at 09:42
 • Reply Sandra

  Super gaaf! Ik wil nog een keer een paar roze pumps.

  14 augustus 2016 at 09:45
 • Reply Yust

  Ja ik ken Spartoo. Ik kocht er al eens wat.
  Ik ben op zoek naar een pump met blokhak, anders val ik om!
  Ik vind vooral de zwarte selectie mooi! ♥️
  Yust onlangs geplaatst…Swatched-it | KOH | Dirty Pink | Koh nagellakMy Profile

  14 augustus 2016 at 09:47
 • Reply Laura - Dagelijkse hap

  Geef mij maar die alternatieve pumps! So cute!! 😀
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…OPROEP | Project Pan deelnemers gezocht “Finish 10 by X-mas”My Profile

  14 augustus 2016 at 10:17
 • Reply Babs

  Wat zijn ze mooi, die retro pumps zijn helemaal geweldig!
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de Week 33- Zen, Zeevruchten en zielige MarieMy Profile

  14 augustus 2016 at 10:21
 • Reply Astrid

  Vind pumps echt prachtig! Helaas vind ik ze vaak niet echt lekker zitten. Als ik een mooi paar aan heb, zorg ik meestal dat ik veel kan zitten 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…Groot nieuws…My Profile

  14 augustus 2016 at 11:38
 • Reply Claudia

  I love high heels, draag ze ook al vanaf mijn 15de volgens mij! Ik weet niet hoeveel ik er heb……..maar volgens mij kan ik alle vrouwen in de buurt er blij mee maken hahaha. Het eerste rijtje vind ik wel erg kek en een zwart paar hoort er natuurlijk ook bij!

  19 augustus 2016 at 08:34
 • Reply Evelien

  Hele gave pumps, vind de rode heel tof! <3
  Liefs,
  Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…vakantie foto’s corfu #2My Profile

  19 augustus 2016 at 09:09
 • Reply Marleen@Burgertrutjes

  Haha! Ik vind het prachtig maar ik heb ze zelf niet. Ik kan er voor geen meter op lopen en ik ben ook gelijk 3 meter :’)
  Marleen@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Guilty pleasures – de hoogtepunten van mijn wansmaakMy Profile

  19 augustus 2016 at 09:46
 • Reply Bianca

  Vind ze allemaal wel gaaf, kan alleen zelf amper op hoge hakken lopen x

  19 augustus 2016 at 10:40
 • Reply nancy

  Fancy Friday link up is on! Hope to see you there!
  nancy onlangs geplaatst…BLACK & WHITE DRESS WITH COBALT & LINKUPMy Profile

  19 augustus 2016 at 11:49
 • Reply Dineke

  Als ik niet zo lang was stond mijn hele kast er vol mee, haha!
  Dineke onlangs geplaatst…BUDGET EYELINER | ROMANTIC LOTUSMy Profile

  19 augustus 2016 at 12:24
 • Reply Joor

  Wauw wat een geweldige toffe schoenen!!! 🙂 leuke webshop!

  19 augustus 2016 at 14:06
 • Reply Jonna@burgertrutjes

  Ik ga voor pumps mey een iets bredere hak. Anders zwalk ik haha

  19 augustus 2016 at 14:42
 • Reply Saraya

  Ik draag niet meer veel pumps zoals vroeger, maar ik blijf pumps toch wel erg mooi vinden 🙂
  Saraya onlangs geplaatst…Delhaize / Care DouchegelsMy Profile

  19 augustus 2016 at 18:28
 • Reply RIA

  heb in mijn leven echt wel op de hoogste hakken gelopen, voor het laats zo hoog in 1989. heb ze nog.
  ben toen lager gaan dragen, nu zijn de hakken nog maar 4centemeter hoog.
  dat krijg je wel als je heel lang op hoge hakken loop gaat het op een gegeven moment niet meer.
  plat kan ik op lopen . maar ja ik kan nog lopen. sucses met jullie keuze’svan de schoenen.

  19 augustus 2016 at 18:52
 • Reply Tamara TS

  Oeh…Zoveel mooie schoentjes! Al loop ik de laatste tijd steeds minder op pumps, ik zou ze zo allemaal wel willen!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Winactie e-tickets Zooparc OverloonMy Profile

  19 augustus 2016 at 22:31
 • Reply Sherry

  Ze zien er mooi uit. Ik houd alleen niet van pumps of hakken ben een sneakermeisje. Op een feestje of een sollicitatiegesprek staat ik het wel.

  20 augustus 2016 at 08:02
 • Reply Kleine Prinses

  ik draag altijd sneakers… tenzij er een speciale gelegenheid is :p
  Kleine Prinses onlangs geplaatst…Plopsaland De PanneMy Profile

  20 augustus 2016 at 10:02
 • Reply Hilde

  Ik moet er eerst op leren lopen! Haha. Zitten wel beauties tussen.
  Hilde onlangs geplaatst…Kruidvat The Master Perfumer Absolute Iris N.39 Eau de ToiletteMy Profile

  20 augustus 2016 at 17:52
 • Reply Shiva

  Ik hou zoveel van pumps en hakken. Wanneer het kan loop ik er altijd in, ik vind het zo veel vrouwelijker wanneer een vrouw dit draagt 🙂

  20 augustus 2016 at 23:32
 • Reply Iris

  De zwarte pumps vind ik heel mooi! Ik draag zelf nooit pumps, ik ben daar iets te lomp voor! Haha
  Iris onlangs geplaatst…Sleek Solstice highlight palette – review + winactie!My Profile

  21 augustus 2016 at 12:44
 • Reply All About Bertina

  Wat een prachtige pumps, vooral het eerste rijtje. Jammer genoeg ben ik niet voor hakken gemaakt.

  22 augustus 2016 at 19:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: