Follow:
Persoonlijk

Happy Thoughts #9

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Augustus. Lees je mee?Met Vice pokemons vangen in Kijkduin. ♥  Een nieuwe samenwerking met Lucardi Naar Preston Palace geweest met Vice. ♥ Naar de film Suicide Squad geweest  ♥ Een nieuwe samenwerking met Hunkemöller.Naar de brocante markt geweest in Kijkduin ♥ Meer dan 500 volgers op bloglovin!! ♥  Met familie uit eten geweestEen nieuwe samenwerking met spartoo.nlEen winactie gewonnen. ♥ Leuke matte lipsticks op Alie express gekocht.  ♥ Met Vice naar de film “Ben Hur” geweest. ♥  Met Faroek uit eten geweest bij de ThaiMet Ceremco uit eten geweest bij VapianoLeuke nieuwe mensen ontmoet.Meer dan 1500 unieke bezoekers! ♥ Leuk gezellige toneel repetities gehadOude vrienden weer gezien  ♥


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Sanne

  Zo fijn zo’n happy lijstje!

  31 augustus 2016 at 06:43
 • Reply Mariska

  Je doet altijd zo veel leuke dingen! Ik moet nog steeds naar Kijkduin :'( mooie samenwerkingen zijn ook altijd leuk en gaat goed met je blog! 😀
  Mariska onlangs geplaatst…L’oreal Infallible PRO-GLOW foundation | reviewMy Profile

  31 augustus 2016 at 07:38
 • Reply Mariska

  Dat zijn inderdaad hele leuke momentjes 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Shea moisture Jamaican black castor oilMy Profile

  31 augustus 2016 at 12:32
 • Reply Dineke

  Wat een fijne momenten heb je erin gezet! Ik word ook altijd zo blij met het ontmoeten van nieuwe mensen 🙂
  Dineke onlangs geplaatst…FAVORIETEN VAN DE MAAND | AUGUSTUSMy Profile

  31 augustus 2016 at 13:22
 • Reply Monica

  Ah er staan echt leuke dingen in je lijst. Mooie samenwerkingen ook. Gaaf hoor! X
  Monica onlangs geplaatst…Knopen doorhakken | PersoonlijkMy Profile

  31 augustus 2016 at 18:20
 • Reply Joor

  Echt een leuke lijst om vrolijk van te worden! 🙂

  31 augustus 2016 at 19:55
 • Reply Saraya

  L
  Saraya onlangs geplaatst…Lancôme Ombre Hypnôse / Ultra Twinkling Color High Fidelity EyeshadowMy Profile

  31 augustus 2016 at 20:02
 • Reply sherry

  Leuke dingen heb je gedaan. Ik heb een leuke moment meegemaakt vandaag. Ik mag er nog niet veel over zeggen maar het is zo megaleuk 😉

  31 augustus 2016 at 22:13
 • Reply Tamara TS

  Wat een fijne lijst! Suicide Squad staat er bij mij ook in! En een heel geslaagd dagje vlooienmarkt gehad afgelopen weekend. 🙂
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mijn Nagellak Stash ( & Winactie)My Profile

  1 september 2016 at 02:08
 • Reply Sandra

  Leuk lijstje! Heb je twee keer een nieuwe samenwerking met Lucardi? Hij staat er 2x bij nml. Hihi
  🙂 En ik wist niet dat je toneel deed, wat leuk!
  Sandra onlangs geplaatst…HI HA Happy Moments #6My Profile

  1 september 2016 at 10:12
  • Reply Marushi

   Haha nee dat moest er een zijn! Dankje! 😉

   1 september 2016 at 10:59
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Leuk lijstje weer! Kijkduin lijkt me echt superleuk al ben ik de laatste dagen veel minder actief als Poketrainer :’)

  1 september 2016 at 10:31
 • Reply Jana

  Ik ben sinds enkele maanden overgestapt van blogger naar mijn eigen site. Het was een beetje terug van bij af beginnen. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn blog terug een beetje te zien groeien (na al het harde werk) wel het hoogtepunt van mijn maand was. Ook wat leuke vriendinnen leren kennen met de zelfde passie als ik, bloggen, hoort bij mijn leuke momentjes van de maand!

  1 september 2016 at 11:32
 • Reply Bente Oosterwold

  Super leuk!! Mijn happy moment van afgelopen maand was denk ik dat ik eindelijk een kat kreeg! En kleine dingen zoals bloggen, leuke reacties van mensen onder mijn artikelen, gemotiveerd zijn voor school, enzovoort 🙂

  2 september 2016 at 12:54
 • Reply Simone

  Leuke momentjes! Daar word je zeker vrolijk van.

  7 september 2016 at 21:30
 • Reply Shiva

  Erg leuke lijst weer! 😀

  8 september 2016 at 18:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: