Follow:
Beauty, Review

Quiz safari neon pink nagellak

Op vakantie heb ik meestal een felle nagellak bij me. Ik vind het gewoon zo mooi staan als je lekker gebruind ben, en er zit dan zo een mooi fel kleurtje op je nagels. Deze vakantie was ik voor de Quiz, Safari gegaan. Dit is een van mijn lievelings nagellakjes. Ik draag niet vaak nagellak maar als ik het gebruik dan is het meestal wel in de buurt van dit kleurtje. 

Ik moet er wel bij vertellen dat deze nagellak maar 1,5 dag bij mij heeft stand gehouden. Maar je moet natuurlijk wel in je achterhoofd houden dat het te maken heeft gehad met chloor, zee en zand. Misschien als ik dit thuis geprobeerd had dat hij er misschien wel twee dagen op had gezeten. Over het algemeen houdt nagellak het nooit lang bij mij uit.

nagellak-safari-01Wat mij ten eerste opvalt is de opvallende dop. De naam zegt het al he, safari! Het is een witte dop met zwarte zebrastrepen er op. De rest van het potje ziet er gewoon standaard uit. De kleur van de nagellak kan je gelijk al goed zien! Wat een beetje jammer is van deze nagellak is dat er nergens een code of een naam te vinden valt. Het staat nergens vermeld, zelfs niet op de onderkant van het potje! Dus we houden het gewoon even lekker op Neon roze.

nagellak-safari-02Ik vind het kwastje zelf erg fijn werken. Het zou ook fijn geweest zijn als ik hier een foto van had gemaakt, maar dat ben ik vergeten haha. Op alle nagels heb ik twee laagjes van de nagellak aangebracht voor een goede dekking.
nagellak-safari-04De nagellak kon ik makkelijk aanbrengen, en laat geen strepen achter. Ik vind de kleur echt prachtig. Echt ideaal voor de zomer, maar zelfs in de winter zou ik dit kleurtje er nog wel op kunnen gooien. Als je van opvallend houdt dan is deze nagellak zeer geschikt voor je.

nagellak-safari-06Ieuww voeten! Ja sorry mijn teennagels moesten er ook aan geloven. Ik ben totaal niet van de voeten, maar ik vind dat met deze nagellak mijn poezelige maat 40 voetjes toch wel gezien mogen worden.

nagellak-safari-07Deze nagellak heb ik destijds op de Huishoudbeurs gekocht. Als ik dit had geweten dan had ik er meer ingeslagen!

Quiz cosmetics safari nagellak – €1

Wat voor kleur dragen jullie het liefst?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Babs

  Dat deed ik vroeger ook, als ik heel bruin was, leuke neon kleurtjes dragen. Vond het geweldig!
  Ik draag alle kleuren van de regenboog, behalve zwart.
  Babs onlangs geplaatst…Review: Vitabrid C12 Brightening Face Powder, anti-aging in poedervorm!My Profile

  7 oktober 2016 at 06:53
 • Reply Josan

  Lekker kleurtje, me Like. Ik draag meestal ook felle kleuren en dat kan ook met mijn huidje.
  Josan onlangs geplaatst…Waarom zijn moeders zulke saaie mutsen?!My Profile

  7 oktober 2016 at 07:03
 • Reply Sija

  Ik heb echt jaren geleden een plakje van dit merk gekocht, wist niet dat het nog bestond! Mooi kleurtje, staat inderdaad super als je lekker bruin bent 🙂

  7 oktober 2016 at 07:18
 • Reply Eva

  Oeh mooi deze kleur! Zou ik ook dragen hoor!
  Eva onlangs geplaatst…Wat is nou een echt handig keukenapparaat?My Profile

  7 oktober 2016 at 08:31
 • Reply Nancy

  Heerlijk kleurtje voor in de zomer!
  Nancy onlangs geplaatst…MILITARY LOOK WITH JOGGERSMy Profile

  7 oktober 2016 at 08:40
 • Reply Mariska

  Zo gaaf die dop! Echt mooi zomerkleurtje! Kende dit merk nog niet joh :O leuk 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Tijd om te zoetekauwen | Pindakaas & chocoladebrownies receptMy Profile

  7 oktober 2016 at 08:43
 • Reply hilde

  Ik ken dit merk helemaal niet! Leuk zomers kleurtje vind ik het. Ik draag vaak blauwtinten en groentinten nagellak. Maar ook roze vind ik super!
  hilde onlangs geplaatst…Wat maakt je mooi Carrot & Avocado MaskerMy Profile

  7 oktober 2016 at 13:21
 • Reply Lesley

  Mooie kleur! Als hij maar 1,5 blijft zitten zou ik hem (zelfs ondanks) de prijs zelf niet kopen. Ik betaal dan liever wat meer voor een nagellak die beter blijft zitten 🙂

  7 oktober 2016 at 14:11
 • Reply Mariska

  Heb hem ook gehad en hij is zo fel, super mooi vind ik dat altijd 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…6 uitdagingen met mijn blogMy Profile

  7 oktober 2016 at 18:42
 • Reply Wendy

  Mooi knal kleurtje. Ik draag momenteel eigenlijk helemaal geen nagellak meer, maar ik was altijd ook wel van de opvallende kleurtjes.

  7 oktober 2016 at 20:19
 • Reply Cindy

  Heerlijk. Hou van knalkleurtjes op vakantie.

  7 oktober 2016 at 21:14
 • Reply Style Teen

  Heel leuk! Zelf vind ik dit soort kleurtjes ook heel mooi om te dragen. Je trouwens hele leuke sandaaltjes aan 🙂

  8 oktober 2016 at 07:51
 • Reply Nienke

  Wat leuk, vroeger kocht ik op een markt zulke nagellakjes.
  Nienke onlangs geplaatst…Een beetje veel drukte..My Profile

  8 oktober 2016 at 10:12
 • Reply Simone

  Lekker fel kleurtje! Daar hou ik ook wel van!

  8 oktober 2016 at 11:32
 • Reply blogenbeauty

  Mooi opvallend kleurtje, maakt de zongebruinde huid nog aantrekkelijker. Mijn kleurtje vervaagt alleen al weer een beetje in een winters vaal huidje 🙁
  blogenbeauty onlangs geplaatst…De kledingstijl van een moederMy Profile

  9 oktober 2016 at 21:46
 • Reply Evelien

  Wat een heerlijk kleurtje, zó zomers! ♥

  10 oktober 2016 at 22:53
 • Reply Josine

  Draag ik ook graag als ik bruin ben, lekker felle kleurtjes!
  Josine onlangs geplaatst…OctoberMy Profile

  11 oktober 2016 at 08:39
 • Reply Joor

  Wat een mooie kleur!

  13 oktober 2016 at 10:59
 • Reply Miss B Blogz thingz Over..

  Nice Colorrrr! Love It!?
  Miss B Blogz thingz Over.. onlangs geplaatst…Me & Mah Teenage Expierences| Interview With Mah Boo “His Point Off View As Teenager About Love “.My Profile

  15 oktober 2016 at 17:27
 • Reply Rochella

  Helemaal met je een. Opvallende kleuren passen gewoon bij de vakantie sfeer en ik vind deze kleur echt heel erg mooi staan. Xoxo
  Rochella onlangs geplaatst…Outfit of the week || Black TuleMy Profile

  17 oktober 2016 at 08:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: