Follow:
Persoonlijk

Happy Thoughts #11 | Blog update

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van word. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Oktober. Lees je mee?Mijn papa was jarig ♥ Lekker wezen gourmetten met de familie  Verjaardag van Vice Met familie wezen gourmetten voor vice zijn verjaardag.   Met mijn nichtje en haar nieuwe vriend wezen bowlen  ♥ Toneel uitvoering gehad  ♥

 


Zoals jullie kunnen lezen heb ik deze maand een paar leuke dingen meegemaakt. Maar jullie zullen ook vast wel gemerkt hebben dat ik de laatste weken niet echt actief bezig was. De mensen die mij op instagram volgen, hebben kunnen lezen dat mijn opa twee weken geleden is overleden. Dit was voor mij een heel zwaar en emotioneel proces. Eentje waar ik nog steeds wel een beetje mee loopt. Ik had even geen energie/zin om te gaan bloggen, ik zag er op dat moment het nut er niet van in. Nu twee weekjes later begin ik het toch te missen. Na mijn vakantie was ik weer met frisse moed aan mijn blog begonnen en had/heb ik nog zoveel leuke ideeën die ik nog wil uitwerken. En daar ga ik ook zeker weer mee beginnen! Dus na even een onverwachte “blogpauze” gehad te hebben, ben ik weer helemaal terug!

 


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply Mariska

  Wat een gezelligheid allemaal! Ik heb in oktober ook m’n eigen verjaardag gevierd dus dat was leuk 😀 nu staat november in het teken van tentamens :'(
  Mariska onlangs geplaatst…WINACTIE | Vul in en win: een NYX lip product naar keuzeMy Profile

  31 oktober 2016 at 08:32
 • Reply Nancy

  Dagje weg met Gerben, uit eten met vrienden, koken voor vrienden, lekker uitwaaien op de Hoge Veluwe. En vast nog veel meer. Voor november wordt het naar Ziggodome!
  Nancy onlangs geplaatst…GRAY SHIRT DRESS & LINKUPMy Profile

  31 oktober 2016 at 08:42
 • Reply Simplynspecial

  Leuk dat je weer terug bent meis! Had je artikelen al gemist 🙂

  2 november 2016 at 09:07
 • Reply Chelsey

  Ondanks je een emotionele periode achter de rug hebt, heb je toch wat mooie happy thoughts! Mijn leukste moment was denk ik toch het concert van Don Broco 🙂
  Chelsey onlangs geplaatst…Foto’s maken in Amsterdam + Shoplog | VlogsMy Profile

  2 november 2016 at 10:33
 • Reply Madeleine

  Welkom terug 🙂 En wat een mooi lijstje!
  Madeleine onlangs geplaatst…Mad’s life in the picture #32 // Happy new hair, #7daysofautumnfavorites 🍁 & minder foto’s My Profile

  2 november 2016 at 11:24
 • Reply Sandra

  Een mooi lijstje, en wat naar van je opa. Nog gecondoleerd..en sterkte meis..
  Sandra onlangs geplaatst…Armbandjes; gemaakt van materialen van Kralenwinkel-onlineMy Profile

  2 november 2016 at 12:54
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Fijn dat je er weer bent meid! 🙂 En nog gecondoleerd 🙁 Altijd zwaar zulke dingen! Veel sterkte de komende tijd <3

  2 november 2016 at 13:15
 • Reply Bente

  He bah, nog gecondoleerd met je opa! Hopelijk is je happy list van komende maand weer lekker lang!

  2 november 2016 at 14:40
  • Reply Marushi

   Dankjewel meid! Dat hoop ik ook haha

   2 november 2016 at 14:44
 • Reply Miss B Blogz thingz Over..

  Hey Girl! Allereerst gecondoleerd Dear! Ik vond je inderdaad al zo stil op je blog. Dat is zeker niet raar dat je geen zin hhebt om te bloggen het is ook niet niets hey. Het leven blijft soms een onvoorspelbaar iets.. Neem de tijd die je nodig hebt en ik als trouwe volger zal zeker op je wachten hoor! Ik wens veel sterkte voor de komende tijd??

  ThnQ for het delen van The Thingz die you happy heeft gemaaktthis past month. Uhmm Wat mij happy heeft gemaakt waren toch echt onze uitjes als gezin♡, Uhmm lekker snoepen bij de thee of warme chocolademelk echt die knusse gezellige momentjes op de bank, shoppen en in rotterdam uiteten ohw yessss!Dat was ook harstikke leuk, En het feit dat ik weer mooie herinneren kon maken in de maand oktober Makes Miss B. Very Happy! Het leven is toch iets moois en speciaals dat we elke dag moeten koetseren. Dat blijkt dan wel weer..*zucht*

  Ik kijk er naar uit Girl naar je artikelen! And Don’t worry girl! We got your back!??? En we geven jou de tijd die je nodig hebt en nodig zult gaan hebben… We zijn dol op je blog en vinden je posts geweldig! Don’t you ever have Doubts about that!???

  Big Hug! ???❤?Miss B.??❤??
  Miss B Blogz thingz Over.. onlangs geplaatst…Tea Time With Miss B @ Night|No.117°|Night Quote |Pep@lk|Mah Night Vibe Miss B.My Profile

  2 november 2016 at 14:46
  • Reply Marushi

   Dankjewel meid! Heel fijn om te lezen! thanks! Xxxx

   4 november 2016 at 19:47
 • Reply Simone

  Gecondoleerd meid! Fijn dat je weer terug ben, we hebben je gemist!

  2 november 2016 at 15:04
 • Reply Rachel

  wat een heerlijke en leuke dingetjes en nog gecondoleerd meid..

  2 november 2016 at 16:35
  • Reply Marushi

   Dankjewel meid! -x-

   2 november 2016 at 22:30
 • Reply foryourstyle

  Welkom terug! Sterkte de komende tijd! Hoop dat je hier plezier uithaalt!
  foryourstyle onlangs geplaatst…Nederland vs MexicoMy Profile

  2 november 2016 at 20:17
 • Reply Saraya

  Gecondoleerd meid! Leuk lijstje, ben benieuwd naar de komende artikelen 🙂
  Saraya onlangs geplaatst…Tag / Fall FavouritesMy Profile

  2 november 2016 at 20:21
  • Reply Marushi

   Dankjewel meid! -x-

   2 november 2016 at 22:30
 • Reply stylebygina

  Dat snappen we toch helemaal meis! Wat een leuke en gezellige dingen heb je in Oktober gedaan. Ik ga vanavond toevallig gourmetten bij m’n ouders.. zo lang geleden. x

  3 november 2016 at 10:04
 • Reply Naomi

  Veel sterkte met het verlies van je opa! Hopelijk gaat alles elke dag wat beter!

  3 november 2016 at 10:51
 • Reply Lifeaholic.nl

  Leuk! Dat klinkt gezellig! ??

  5 november 2016 at 14:59
 • Reply Nathalie

  Als eerste gecondoleerd met het verlies van je opa!

  Verder gelukkig wel leuke dingen ook!

  5 november 2016 at 22:41
 • Reply Grace

  Gecondoleerd! En gelukkig zijn er ook mooie momenten te benoemen.

  Hier is het leukste: lekker op vakantie geweest. Was ik echt aan toe.

  6 november 2016 at 15:41
 • Reply Astrid

  Wat goed zo’n lijstje met happy thoughts. Ik probeer dat ook bij te houden, want soms voel ik me ook niet jofel. Fijn die familieverjaardagen maar wat naar dat je opa is overleden. Sterkte met dit verlies.
  Astrid onlangs geplaatst…Terugblik #4: behandelplan, weekendje bij mijn ouders en lekkere geurenMy Profile

  8 november 2016 at 15:29
 • Reply Josine

  He meis, ik lees nu over je opa. Jeetje wat heftig. Ik kan me dat helemaal voorstellen dat je daar verdrietig over bent. Ik heb een goede band met mijn oma van 92 en ben ook nog elke dag blij dat ze er nog is!
  Heel veel sterkte met je verlies. Elke dag is er weer eentje, doe wat voor jou goed voelt. Een digitale knuffel, Josine
  Josine onlangs geplaatst…gemixte structurenMy Profile

  8 november 2016 at 20:00
  • Reply Marushi

   Dankjewel meid! ^^ -x-

   8 november 2016 at 20:21

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: