Follow:
Win Acties

Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex! (Gesloten)

Het is al weer een lange tijd geleden dat ik een win actie heb georganiseerd. Het is nu herfst en langzamerhand sluipt de winter er toch weer in. Voor de mensen die toch liever van de zomer houden, (of de mensen die naar de zomer uit kijken) heb ik nu een hele leuke win actie klaar staan! In samenwerking met dehangmat.nl mag ik een hangmat of hangstoel van het merk Tropilex aan een van jullie weggeven.

hangmatten

 

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n leuke hangmat of hangstoel?

 • Kijk op www.dehangmat.nl/tropilex en kies een mooie hangmat of hangstoel uit. Laat onderin een reactie achter waarin je de naam van je keuze zet. Gebruik een geldig e-mailadres waarop ik je kan bereiken als je de winnaar bent.
 • Volg Marushi Lifestyle op instagram en tag twee vriendinnen in het Tropilex bericht. (Mocht je nou geen instagram hebben dan mag je de facebook pagina van Marushi Lifestyle liken. En in het win bericht twee mensen taggen.)

Welke extra stapjes mag je doen voor extra lootjes?

 • Volg Marushi Lifestyle op Bloglovin’. (+1)
 • Volg Marushi Lifestyle op Facebook. (+1)

hangmat

 

Op 26 november loot ik de winnaar uit. De winnaar van de hangmat/stoel kan je in dit bericht terug vinden. Ook laat ik het op Facebook en instagram weten wie de gelukkige is. De winnaar krijgt een e-mail waarin ik om de adresgegevens vraag, die ik daarna zal doorgeven aan Tropilex, zodat je hangmat of hangstoel naar je verzonden kan worden. Graag binnen drie dagen antwoorden, anders ben ik genoodzaakt om een nieuwe winnaar te kiezen.

Heel veel succes iedereen!


DE WINNAAR IS BEKEND!

De Winnaar van de Tropilex hangmat/stoel is geworden….NATASJA!!! Heel veel plezier ermee!
Ik stuur je gelijk even een mailtje voor je gegevens.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Evelien

  Wat een gave winactie zeg! Dit is perfect voor bij mij in de tuin! Wel voor in de zomer natuurlijk hihi. Ik heb alle stapjes gedaan! Ik vind de Hangmat 1 persoons Grenada Natura erg gaaf!

  10 november 2016 at 12:02
 • Reply Pandora

  Ik heb alle stappen gedaan (op Facebook), de Tropical Natura Lounge Hangstoel ziet er leuk uit!

  10 november 2016 at 15:33
 • Reply Edwin

  Alle stappen zijn gedaan.
  Leuke actie!
  De Bermuda Fire hangstoel is erg leuk.

  10 november 2016 at 15:48
 • Reply danae

  ik heb alle stappen gedaan op (facebook en instagram) hangmat 1 persoon ibiza fantasy

  10 november 2016 at 15:54
 • Reply Yessica leidner

  Ik heb alle stapjes opgevolgd Tropical Lychee Lounge Hangstoel ik zou graag deze Hangstoel willen winnen

  10 november 2016 at 17:40
 • Reply Jacqueline

  Alles gedaan! De Trinidad natura hangstoel vindt ik wel wat.

  10 november 2016 at 19:00
 • Reply Shiva

  Wat een leuke stoel! Die wil ik wel winnen. Ik doe mee 😀

  10 november 2016 at 22:37
 • Reply Anita H.

  Ik ga graag voor de Tropical Ocean Lounge Hangstoel! Super actie.

  11 november 2016 at 00:14
 • Reply Séni

  Oh ik zou heeeeel graag de 2 persoons Tortuga Autumn winnen! Hij is echt super mooi en zou geweldig zijn voor in de zomer met mijn vriend 🙂

  11 november 2016 at 11:29
 • Reply marja

  leuke actie ik vind de margarita earth heel erg leuk

  11 november 2016 at 11:33
 • Reply Miekske Dingens

  Wat een leuke actie! Heel graag een kans op zo’n gave hangstoel: http://www.dehangmat.nl/tropical-ocean-lounge-hangstoel Zou zo leuk zijn voor in de speelhoek!

  11 november 2016 at 21:07
 • Reply Marjolijn

  Wouw wat een gave actie. Ik vind de tropical ocean wel super zeg. Echt heel gaaf.

  12 november 2016 at 19:28
 • Reply Naomi

  Wat een leuke giveaway! Jammer genoeg kan ik de hangmat nergens ophangen (was het al aan het overlopen in m’n hoofd haha) dus ik doe met spijt niet mee maar echt een leuke giveaway!
  Naomi onlangs geplaatst…Random thoughts that go through my mind when travelingMy Profile

  13 november 2016 at 08:21
 • Reply Rochella

  Wat een droom actie, ik ben echt al heel lang opzoek naar een mooie hangmat voor in mijn tuin dus ik doe zeker weten mee. XOXO

  14 november 2016 at 12:13
 • Reply Tamara TS

  Geweldig zijn ze he! Ik mag er zelf ook eentje weggeven, maar ik zou er zelf ook graag eentje willen, dus ik doe graag mee. De leukste vind ik de Tropical Raspberry Lounge Hangstoel . Ik heb alle stapjes gedaan. (Instagram @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul, BL Tamara TS)
  Tamara TS onlangs geplaatst…Echte Post is Cool 3.0 Unboxing day!My Profile

  14 november 2016 at 17:50
 • Reply Henrieke

  Ik ben gek op de Tropilex hangmatten en zoek nog wat voor in huis. De Trinidad natura hangstoel lijkt me geweldig om op te hangen voor het raam. Lekker in het winterzonnetje hangen met een boek. 🙂

  14 november 2016 at 22:24
 • Reply Natasja

  Zo lief dat je dit doet!!! Let the summer begin hahaha…Hangmat eenpersoons grenada earth vind ik echt het mooiste? doe heel graag mee en ik heb vrienden op instagram getagd en zal t ook op je facebook doen. Zag hele mooie hangmatten en helemaal niet duur..

  14 november 2016 at 23:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: