Follow:
Fashion

De zeemeermin kroon – Totally awesome!

Iedereen kent de bloemenkronen wel die afgelopen zomer helemaal in waren. Maar die kan je nu in de kast gooien, want ik heb zoiets gaafs gevonden! Zeemeermin kronen zijn nu echt helemaal hot! Chelsea Shiels, een 27-jarige bloemist, was bezig met het maken van een bloemen kroon, tot ze op het idee kwam om een kroon te maken van schelpen. “Ik heb altijd al Ariel willen zijn, onder de zee. Ik ben een echte strand persoon. Dat is waar mijn obsessie met de zee en schelpen vandaan kwam “, vertelde Chelsea Shiels.

Voor een paar jaar maakte Chelsea deze kronen alleen als hobby, maar wanneer de zeemeermin trend helemaal in begon te worden, groeide haar vertrouwen. Vorig jaar heeft de 27-jarige eindelijk haar oogverblindende zeemeermin kronen eindelijk aan de wereld laten zien. De mensen vinden ze geweldig! Van festivals tot themafeesten aan fotoshoots. Het is de perfecte accessoire om je het gevoel van een echte zeemeermin te geven! Je kunt deze prachtige kunstwerken kopen in haar Etsy winkel. Ik vind de kronen echt oogverblindend om naar te kijken. Natuurlijk ga je er geen boodschappen mee doen, maar inderdaad voor fotoshoots vind ik ze echt geweldig! Ik zou er best eentje aan willen schaffen, maar dan moet ik nog wel eventjes door sparen want deze pareltjes zijn niet goedkoop!

   zeemeermin kroonzeemeermin kroonzeemeermin kroonmermaid-crowns-chelsea-shiels-16 mermaid-crowns-chelsea-shiels-27 mermaid-crowns-chelsea-shiels-36 mermaid-crowns-chelsea-shiels-37 mermaid-crowns-chelsea-shiels-56 mermaid-crowns-chelsea-shiels-59 mermaid-crowns-chelsea-shiels-61 mermaid-crowns-chelsea-shiels-65 mermaid-crowns-chelsea-shiels-68 mermaid-crowns-chelsea-shiels-73 mermaid-crowns-chelsea-shiels-74 mermaid-crowns-chelsea-shiels-78
More info: Etsy | Instagram | Facebook

Wat vinden jullie van deze “Mermaid Crowns”? Zouden jullie zoiets dragen?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Babs

  Ik zou het niet durven dragen maar ze zijn wel prachtig!

  22 november 2016 at 06:43
 • Reply Melanie

  Oh mijn god.. nee ! Echt niet.
  Een beetje overdreven is het wel he… misschien voor een apart feestje maar voor de rest niet!
  Melanie onlangs geplaatst…BezinningMy Profile

  22 november 2016 at 07:02
 • Reply Jamey

  wauw wat bijzonder!

  22 november 2016 at 09:03
 • Reply Forever38.com (Vera)

  Er zitten prachtige exemplaren tussen, maar dragen …. nee dat denk ik niet (ik vraag me serieus af bij welke gelegenheid je dit op zou kunnen doen)

  22 november 2016 at 09:22
 • Reply YuSt

  Dat word knutselen! Ik vind ze prachtig! Alleen al om neer te zetten! Mocht ik nu enkele jaren jonger zijn, gezegend met een mooie bos haar, volle lippen en slank lijf, dan stond ik voor aan in de rij! 🙂
  YuSt onlangs geplaatst…I ‘heart’ makeup | Nieuwe items geschopt bij Trekpleister! | makeupMy Profile

  22 november 2016 at 09:24
 • Reply Naomi

  Die lijken me vooral erg cool voor een festival. Voor de rest zou ik ze niet dragen haha. Wel een festival en carnaval/halloween dan 😉
  Naomi onlangs geplaatst…Introducing an all natural skincare brand and WIN a SELF Travel SetMy Profile

  22 november 2016 at 10:18
 • Reply Charel

  Ik vind ze echt prachtig! Niet voor alledaags maar voor een themafeest is die echt geweldig!
  Charel onlangs geplaatst…My muesli flakes+chocolateMy Profile

  22 november 2016 at 10:24
 • Reply laura

  Ik zou het zelf niet zo gauw dragen, maar het ziet er wel erg mooi uit!

  22 november 2016 at 10:25
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Jij hebt altijd van die leuke artikelen over dit soort dingen en ik hou daar dus echt van. Ze zien me op mijn werk vrees ik niet echt aankomen met deze kroontjes maar ik vind ze wel heel tof :’) Dit kan best nog wel eens een festivalhitje worden!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Vijf redenen waarom ik een levensgenieter benMy Profile

  22 november 2016 at 11:21
  • Reply Marushi

   haha nee voor op werk zou inderdaad wel een beetje to much zijn! XD

   22 november 2016 at 14:04
 • Reply Silkeblogs

  Oh, wauw, zoiets zou ik supergraag dragen!

  22 november 2016 at 12:18
 • Reply Nancy

  Heel mooi! Leuk voor op Ibiza!

  22 november 2016 at 12:24
 • Reply Teddy

  Wauw dit is zo gaaf! Ik denk alleen inderdaad niet dat ik dit ‘zo’ zou dragen, meer voor een feestje of festival!
  Teddy onlangs geplaatst…Catrice – Prêt-à-Lumière collectieMy Profile

  22 november 2016 at 12:29
  • Reply Marushi

   Nee inderdaad, ik zou er niet meer naar mijn werk gaan haha.

   22 november 2016 at 14:03
 • Reply stylebygina

  Zeker tof voor een thema feestje! 😉

  22 november 2016 at 12:40
 • Reply Chantalle

  Ik zou ze niet dragen maar ze zijn wel echt prachtig.
  Chantalle onlangs geplaatst…Things i did last week – Outlet Roermond & veel werken.My Profile

  22 november 2016 at 15:16
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ik zou er alleen 1 opzetten voor een leuk feestje. Maar wat gaaf gemaakt zeg!
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Gepersonaliseerde Beauty | Make-up met jouw naam eropMy Profile

  22 november 2016 at 19:32
 • Reply hilde

  Voor een feestje wellicht, maar ik denk dat ik dit eerder doorschuif naar mijn tienerdochters. Ik denk dat mijn man mij laat opnemen als ik dit zou dragen, whahaha

  22 november 2016 at 20:47
 • Reply Elles

  Best wel gaaf! Ik weet nog niet of ik hiermee zo op straat zou lopen…
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…‘Save or kill’ tagMy Profile

  23 november 2016 at 20:26
 • Reply Angela

  OMG! Dit ziet er echt zo gaaf uit zeg! Dat zou ik echt wel op doen voor naar een festival ofzo!

  23 november 2016 at 23:07
 • Reply Armande

  Oooooh subtiel! 🙂 Erg mooi gemaakt.
  Armande onlangs geplaatst…Een penalty van Google, dat is heel erg engMy Profile

  23 november 2016 at 23:16
 • Reply Vlijtig Liesje

  Wauw, wat een opvallende hoofdtooi. Ik hoop dat Maxima er eentje gaat dragen ; )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…De schrijf van trijf: onzin in dieetboekenMy Profile

  25 november 2016 at 14:40
 • Reply Eva

  Ziet er erg tof uit!! Lijkt me leuk om zelf te maken!
  Eva onlangs geplaatst…Zwarte PietMy Profile

  5 december 2016 at 16:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: