Follow:
Persoonlijk

Plog 23# | Shabushabu, Toneelgroep, Baileys

Een beetje later online geplaatst dan verwacht, maar ik heb weer een nieuwe plog voor jullie klaar staan! Afgelopen week was echt weer super gezellig. Vol met leuke mensen en heel veel lekker eten! En om eerlijk te zijn kan ik niet wachten met de plog van volgende week want ik heb zulke leuke dingen in mijn agenda staan.

We hadden weer genoeg geld in onze fooienpot om gezellig met zijn drietjes uit eten te gaan. Dit keer gingen wij naar Shabushabu, ik ben echt gek op sushi! Maar nu naast hun standaard ijs en toetjes bar hadden ze ook frozen yoghurt. En aan de muur hingen allemaal verschillende bakken met snoepjes. Ik had echt alles door elkaar gegooid en het was heerlijk! Wij zijn gewoon lekker twee keer naar die frozen yoghurt bar geweest. En volgens mij had ik de tweede keer meer snoepjes dan yoghurt haha.

plog-01Kijk dan toch naar die frozen yoghurt, dat ziet er toch onwijs lekker uit met al die felgekleurde snoepjes erin!?

plog-02Kijk deze poepie nou! Is het geen schatje? Een van de goudhamsters die wij in de winkel verkopen. Geen zorgen hoor ik gaf hem heus geen hele mandarijn, hij begon er gewoon spontaan van te snoepen hihi. Kleine bruintje beer. Een voordeel van in een dierenwinkel werken is dat je de diertjes lekker vaak mag oppakken en mee knuffelen om ze tam te maken. En deze is zo lief!

plog-05En zo ging ik het huis uit op weg naar een etentje met mijn toneelgroep! Maar je geloof toch zeker niet dat ik zo daar aan kwam he! Heel mijn haar zat schots en scheef door de wind *meh*. Dat was wel een beetje zonde maar gelukkig heb ik altijd een borstel in mijn tas. Deze ketting heb ik van Vice gekregen in Lanzarote toen mijn oude ketting kapot was gegaan. So sweet!

plog-03Dit eetcafé was speciaal voor ons “afgehuurd” zodat we met onze toneel groep lekker gezellig samen konden eten. De tafel was feestelijk gedekt en overal stonden kaarsje, heel knus allemaal. We zaten met zijn allen aan een super lange tafel. We kregen als voorafje een soepje en daarna gebakken aardappelen met kipsaté en salade.

plog-04Het was echt een super gezellige avond, en ik heb me ook rot gelachen. Hoe later het werd hoe meer er gedronken werd. (Hoe bedoel je Baileys verslaafde?) En hoe gekker we gingen doen, dat kan je volgens mij ook wel aan de foto’s zien. Ik ga steeds gekkere bekken trekken haha (De raarste heb ik er natuurlijk niet opgezet he, dat is chantagemateriaal dat begrijp je natuurlijk wel! ;)).

Heb jij al plannen voor aankomend weekend?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

29 Comments

 • Reply Kelly

  Wat zit jou haar toch altijd mooi! Beetje jammer dat de wind het voor je heeft verpest. Gezellig zo uit eten met je toneelgroep ?
  Kelly onlangs geplaatst…Geen rustMy Profile

  24 november 2016 at 06:40
 • Reply Nancy

  Leuk verslag zeg! Ben jij ook zo dol op Baileys? Heerlijk hè, maar het drinkt weg als limonade!

  24 november 2016 at 08:17
  • Reply Marushi

   Ja ik ben echt gek op zoete drankjes! Ja dat is zeker waar haha!

   24 november 2016 at 08:26
 • Reply Simplynspecial

  Ah wat een schatje die hamster hihi. En zo’n toetje lus ik ook wel 🙂 Deze beelden zien er gezellig uit in ieder geval.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…Mijn week x 4 – #9 Bagels & Beans, shoppen & leuke plannen makenMy Profile

  24 november 2016 at 08:59
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Wat een leuk stukje! Het ziet er allemaal erg gezellig uit. Aankomend weekend komt mijn familie uit Engeland en ga ik verder heel rustig zijn, want ik moet van alles doen de komende tijd! X

  24 november 2016 at 09:43
 • Reply Silkeblogs

  Dat hamstertje is zooo cuuuuuuuute! <3
  Silkeblogs onlangs geplaatst…Nügg Intense Lip Boosting MaskMy Profile

  24 november 2016 at 12:19
 • Reply Babs

  Wat een schattig hamstertje, ik denk dat je hem best zal missen als ie verkocht is… Man, Bailey’s.. ik heb daar liters van gedronken in het verleden. Krijg er spontaan zin in om 12.45 uur hahaha!
  Leuke plog weer!
  Babs onlangs geplaatst…Miaflora Cacay Olie, hét Anti-Age elixir (plus review)My Profile

  24 november 2016 at 12:42
 • Reply Rachel

  shabushabu wilt nog steeds een vriendin van mij heen of naar shiki in Rotterdam, fijne week verder

  24 november 2016 at 16:58
 • Reply Rebecca Denise

  Ahh altijd als ik hamsters zie wil ik er weer zo graag 1. Zonde dat ik er bijna geen tijd voor heb. Lijkt me erg leuk om in een dierenwinkel te werken.
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Bath & Bodyworks shoplog uit Amerika + winactie reminderMy Profile

  24 november 2016 at 18:44
 • Reply Dalinka

  Zo lief die hamster? Lijkt me heel fijn om ze te mogen knuffelen maar het lijkt me dan soms ook wel moeilijk als ze verkocht worden.
  Ik ben ook dol op sushi! Van Shabu Shabu ben ik niet zo’n fan. Ik ben een keer in Apeldoorn geweest maar alles was zo enorm vet. Maar dat zal ook wel per vestiging verschillen. En wow Baileys…zo lekker en echt lang geleden dat ik dat gedronken heb:-o
  Dalinka onlangs geplaatst…Vegan eet challenge updateMy Profile

  24 november 2016 at 19:32
  • Reply Marushi

   Ja soms is het wel even slikken als zo’n diertje verkocht word waar je veel aandacht aan heb gegeven. Maar ik weet ook dat ze dan een goed huisje krijgen. 🙂
   Marushi onlangs geplaatst…Plog 23# | Shabushabu, Toneelgroep, BaileysMy Profile

   25 november 2016 at 00:37
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Helaas ben ik geen sushi-fan. Wat een schattig beestje <3 Zo lief!! Ik heb geen spannende plannen dit weekend.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Shoplog & Winactie – Scoor de tofste cadeaus voor elke gelegenheid bij RadbagMy Profile

  24 november 2016 at 22:04
 • Reply Miss B Blogz thingz Over..

  Hey Girl!

  Wauw Girl Your Hair & Make Up was Popping! Love it! ??? Girl ik ken die struggle kom je aan waar je moet zijn en dan zit je haar compleet anders. Especially in deze tijd van het jaar!
  Leuke Plog, Dear!
  ThnQ for sharing your lovely moments with us!?

  ??Besos Miss B.??
  Miss B Blogz thingz Over.. onlangs geplaatst…Tea Time @ Night with Miss B. No. 127|Never Push a Loyal Person..|Mah Question|Night Vibe Ki’ll em with Kindness (Selena Gomez) (Written in Dutch & English).My Profile

  24 november 2016 at 22:08
 • Reply Simon

  Wel toepasselijk die hamster met al dat eten! ? Weer leuk gedaan Mars!

  24 november 2016 at 22:54
 • Reply Charel

  Wat een leuke plog! Ik ben fan van je haar en lipstick! Shabu Shabu is heeerlijk!
  Charel onlangs geplaatst…Ervaring verstandskiezen trekkenMy Profile

  25 november 2016 at 08:51
 • Reply Lisa

  Oh wauw je ketting is prachtig meis! Mooi cadeautje zeg! En die hamster is zo schattig, zo lief! <3. Fijn dat je zo'n leuke week hebt gehad! Wat ik dit weekend ga doen? Tja, in ieder geval werken en voor de rest werken aan een sinterklaas gedicht en verder niet zoveel. Heerlijk! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Persoonlijk: momentjes waar ik naar uit kijk!My Profile

  25 november 2016 at 10:38
 • Reply Joor

  Hihi leuke plog! Mooie ketting!

  25 november 2016 at 12:53
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Wat een gezellige week! Hmm Baileys ♡
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…The Pure Factor | CBD Olie GetestMy Profile

  25 november 2016 at 13:20
 • Reply Naomi

  Hahaha, ik moest lachen met het laatste stukje want als ik wegga met vrienden ofzo dan neem ik altijd een heleboel foto’s vroeg in de avond omdat ik weet dat het er anders 1) niet van komt of 2) het er niet meer uitziet… :’)
  Naomi onlangs geplaatst…Srprs.me and embrace the adventureMy Profile

  25 november 2016 at 15:34
 • Reply els

  Mmmmm., sushi! En wat een lieve hamster? Zou je alles niet mee naar huis willen nemen?

  25 november 2016 at 15:51
  • Reply Marushi

   Ja some wel! Ik denk alleen dat ik mijn vriend daar niet zo blij mee maakt haha

   25 november 2016 at 16:37
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Nu heb ik dus echt zin om te borrelen. En om sushi te eten. En oh ja. Ik ga mijn baan opzeggen en in een dierenwinkel werken!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Is er een excuus voor pesten en pestgedrag?My Profile

  25 november 2016 at 15:55
 • Reply Jouvence

  Leuke foto’s & wat schattig dat hamstertje! xx

  25 november 2016 at 22:11
 • Reply Denise

  Wat een leuke plog. Het zag er erg gezellig uit. En dat hamstertje is gewoon liefde! Wat schattig.
  Denise onlangs geplaatst…Winkels die mij blij maken en waar je me vaak vindMy Profile

  26 november 2016 at 09:32
 • Reply hilde

  Aaahh dat hamstertje, schattig! Jij hebt echt zulk prachtig haar, dat kan volgens mij nooit fout zitten 😉

  26 november 2016 at 19:12
 • Reply Lifeaholic.nl

  Hmmm lekker frozen yoghurt! Heerlijk! Wat een lief hamstertje! 😀 Ben benieuwd naar je volgende plog 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…De leukste kerstmarkten in België!My Profile

  27 november 2016 at 15:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: