Follow:
Persoonlijk

Marushi’s Life 24# | Chinees eten, GT, Snapchat

Deze week heb ik weer allemaal leuke/gezellige dingen gedaan, en die ga ik jullie vandaag laten zien in deze plog. Mijn oma was jarig geweest, en toen gingen we gezellig met de familie daar chinees eten. Dat is eigenlijk bijna traditie bij mijn oma en opa, altijd eten we wel chinees daar op een verjaardag.

Zoals jullie kunnen zien is de naam van deze rubriek veranderd. Het begon eerst altijd met Plog. Maar omdat ik van heel veel mensen (waaronder familieleden) te horen kreeg dat ze niet wisten wat plog betekende en het daarom steeds moest uitleggen. En daarna begrepen ze het nog niet haha. Heb ik besloten dat ik de naam ipv plog gaat veranderen naar “Marushi’s Life”.  Deze rubriek is gewoon een foto verzameling van wat ik heel de week heb meegemaakt. Een soort online dagboekje. Ik hoop dat het nu voor iedereen thuis duidelijk is! 😉

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatMeer dan 10 verschillende bakjes met eten! Ik ben normaal gesproken niet echt van het chinees eten. Maar mijn oma weet het altijd erg goed uit te kiezen. Dit vind ik allemaal erg lekker!

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatEven lekker gek doen met mijn neefje. Hij kan zelfs soort van een duckface doen (linksboven) haha heerlijk joch!

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatNa het eten zaten we even uit te buiken, en toen kwam mijn nichtje met snapchat aan. Blijkbaar waren er allemaal nieuwe filters. Ik zit nooit op snapchat omdat ik het eigenlijk een beetje nutteloos vind. Maar ik vind het geweldig om even met al die filters te spelen en dan te proberen om de gekste/lelijkste bekken te trekken. Ik heb me echt rot gelachen, buikpijn had ik er gewoon van. Daar is snapchat dan wel weer goed voor haha.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatMet vrienden zijn we nog naar de film Hacksaw Ridge geweest. Nou ik kan je vertellen dat dit een van de beste oorlogsfilms is waar ik ooit naartoe ben geweest. Het is wel echt een hele heftige film, je moet wel een beetje tegen bloed kunnen. Het verhaal erachter vond ik zeer mooi, ook omdat het waargebeurd is.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatEven nog een selfie maken in de wc. Kijk wat een prachtig licht ze daar hebben! We lijken echt super jong hier haha. Ik ga vaker daar in de wc mijn selfies maken haha.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatHier zie je gelijk alweer dat de foto van minder kwaliteit is haha. Deze foto en de bovenste zijn met mijn mobiel gemaakt. Dus qua kwaliteit vind ik het echt reuze mee vallen.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatDit weekend was er een GT (Get Together) bij Monique’s en Alex huis. Dat houd eigenlijk gewoon in dat je dan met vrienden bij elkaar komt en gezellige dingen doet. De jongens waren een beetje aan het jammen of op de Xbox/playstation aan het spelen. En de dames waren gezellig een potje uno uno aan het spelen. Ik weet niet of jullie bekend zijn met dat spel maar bij ons gaat dat er hard aan toe haha. Rechtsboven zie je trouwens de diehard pokemon masters zitten haha.

Marushi's Life 24# | Chinees eten, GT, SnapchatNog even een groepsfoto.

Wat is het leukste dat jullie afgelopen week hebben meegemaakt?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply Yust

  Wat een gezelligheid! Ik voel me nu even oersaai 😉
  Yust onlangs geplaatst…HYPERVENTILATIE OF PANIEK? SET YOURSELF FREE | HyperfreeMy Profile

  28 november 2016 at 07:12
 • Reply Babs

  Nog gefeliciteerd met je oma! Ik heb dezelfde gedachte als Sonja.. dit soort gezellige uitjes en al die kennissen en familie, ik voel mij ook best saai. Snapchat is echt hilarisch als ik die foto’s zie. Vooral Vice staat er heel grappig op!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body SouffléMy Profile

  28 november 2016 at 07:59
 • Reply Lisa

  Hahaha die filters met snapchat, GE-WEL-DIG! Toffe foto’s zijn het geworden! En ben blij om te lezen dat je Hacksaw Ridge zo goed vond, ik wil daar namelijk binnenkort ook naar toe, maar twijfelde nog. Na het lezen van dit artikel weet ik het zeker: ik wil hem zien. Fijne week! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Beauty: mijn favoriete alledaagse make-upMy Profile

  28 november 2016 at 09:40
 • Reply Nancy

  Een avond met vrienden is zoo gezellig! Wij gaan ook vaak kolonisten met vrienden! Kun je me midden in de nacht voor wakker maken. Wij zijn gisteren met de vriendengroep chinees wezen eten! Kreeg ik nog voor mijn verjaardag! Heerlijk!

  28 november 2016 at 09:45
 • Reply laura

  Leuke week heb je gehad ! X

  28 november 2016 at 09:53
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Leuke week vol gezelligheid! Ik heb afgelopen week lekker geshopt in Arnhem, dat was ook erg geslaagd! Malou x

  28 november 2016 at 10:52
 • Reply Charel

  Leuke week! Gezellig met allemaal familie en vrienden om je heen, heerlijk!
  Charel onlangs geplaatst…Service bioscoop HollywoudMy Profile

  28 november 2016 at 10:52
 • Reply Angela

  Die snapchat foto’s zijn echt geniaal! Ziet er heel grappig uit.

  28 november 2016 at 11:19
 • Reply Joor

  Wat een gezellige week! 🙂 uno is echt leuk! 🙂

  28 november 2016 at 11:20
 • Reply Mariska

  Hemeltjelief, al dat lekkere eten 😀 ik zou tonnetjerond worden. Maar wel heel erg gezellig!
  Mariska onlangs geplaatst…AliExpress Unicorn & Mermaid make-up kwastenMy Profile

  28 november 2016 at 11:34
 • Reply Denise

  Ik zie dat je het weer enorm naar je zin heb gehad. Wat een leuke plog. Uno uno klinkt bekend maar nog nooit gespeeld.
  Denise onlangs geplaatst…Plog #2 – Loonse en Drunense DuinenMy Profile

  28 november 2016 at 12:04
 • Reply Jamey

  Wat een leuke fotos weer!

  28 november 2016 at 13:00
 • Reply Rachel

  haha snapchat is geweldig, erg leuke foto’s weer!

  28 november 2016 at 15:05
 • Reply Simplynspecial

  Oooh, weer zoveel lekker eten! Hmm! Hacksaw Ridge vond ik ook echt héél goed. Echt indrukwekkend en goed gemaakt.
  Simplynspecial onlangs geplaatst…10 dingen die jij ‘nodig’ hebt deze herfst & winter!My Profile

  28 november 2016 at 17:10
 • Reply Rochella

  Gefeliciteerd met je omaatje. Wat een leuke foto’s allemaal weer. Een genot om naar te kijken.
  Rochella onlangs geplaatst…Originele kerstkado’s || RadbagMy Profile

  28 november 2016 at 21:36
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Oehhh foooood! haha! Ziet er supergezellig uit! 🙂 En gefeliciteerd met je oma 🙂

  29 november 2016 at 12:07
 • Reply sherry

  Wat een fijn om dit te lezen. Van harte met je oma en een leuke plog.
  pssst ik verloot kaarten voor mangafair tomofair. Misschien leuk voor jou.
  sherry onlangs geplaatst…Winactie: 10 x 2 kaartjes voor TomofairMy Profile

  29 november 2016 at 17:21
  • Reply Marushi

   Dat ik zeker iets voor mij!!! hihi

   29 november 2016 at 18:43
 • Reply Shiva

  Wat een leuke dingen heb je weer gedaan meid! Die film wil ik trouwens ook nog zien!!

  30 november 2016 at 00:15
 • Reply Anouk

  Super schattig neefje heb je! En die snap chat foto’s hihi.

  2 december 2016 at 17:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: