Follow:
Beauty, Review

Review | UMA Mascara Lash Boom Bang

Ik zelf heb echt altijd mascara crisis. Elke keer als er weer een op is denk ik: “Nu ga ik echt een goede mascara kopen, eentje die mijn ogen laten knallen”.  En dan kom ik weer ergens in mijn makeup la een mascara tegen. Ja die moet dan eerst op he, anders is het toch ook wel weer zonde.

Dus op deze manier kwam ik de mascara Lash Boom Bang van Uma tegen. Ik kon het mij nog heel vaag herinneren dat ik dit product toen op de huishoudbeurs gekocht had. Volgens mij kostte hij een €1,-. Echt een koopje dus! Nu was ik wel heel benieuwd hoe deze mascara op mijn wimpers uit zou vallen. Dus ik ben hem gelijk gaan testen.

lash-boom-bang-01Het merk UMA zei mij helemaal niks. Maar na een beetje speurwerk op google kwam ik erachter dat het een Duits merk is. Op de site zelf kan ik eigenlijk weinig informatie verder vinden over het merk.

lash-boom-bang-04Zo ziet het borsteltje eruit van de mascara van Uma Cosmetics. Zulke borsteltjes vind ik altijd wel fijn om mee te werken. Met dit borsteltje kan ik makkelijk bij mijn onderste wimpers komen, en is de kans klein dat ik tegen mijn huid aankom. En een zwarte veeg achterlaat.

lash-boom-bang-05Even een close up van het borsteltje.

lash-boom-bang-06

mascara-def

Deze keer heb ik wel een wimper borsteltje gebruikt. Maar wat er dan weer op de onderste foto gebeurd is is echt weer een raadsel. Jongens wat is dit nou? Mijn wimpers zijn echt een drama. Of zou dit komen doordat ik mijn ogen wat dichter hou? Anyhow, dus wat vind ik van deze mascara? Voor het geld vind ik het een prima product! Voor dagelijks gebruik werk, supermarkt etc is hij prima! Zoek je meer een mascara met een wow effect dan zou ik toch even verder gaan shoppen.

Ben jij bekend met dit merk?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Yust

  Die borsteltjes blijven bij mij ook favoriet. Het lijkt wel of je wimpers te zwaar belast zijn, och germe! Ik vind ze zonder deze mascara mooier, je hebt al prachtige ogen!
  Yust onlangs geplaatst…Feestlook part 1 | Dr Pierre RicaudMy Profile

  2 december 2016 at 07:37
 • Reply Jolanda

  Je hebt inderdaad van jezelf al prachtige wimpers, wat door de mascara een beetje teniet wordt gedaan. Ik ken het merk niet, maar zou het niet zo snel kopen, want een mascara is voor mij een van de belangrijkste items van mijn dagelijkse make-up.
  Jolanda onlangs geplaatst…Oriflame My Destiny en Giordani Gold NotteMy Profile

  2 december 2016 at 07:57
 • Reply Femke

  Ik ken dit merk niet. De mascara spreekt mij niet heel erg aan, ik wil zwarter dan zwarte wimpers en volume en dat mis ik beide een beetje. Jammer!
  Femke onlangs geplaatst…Review: Kat von D Tattoo Liner in TrooperMy Profile

  2 december 2016 at 08:14
 • Reply Nancy

  Ik wil altijd echt lekkere vette mascara zal ik maar zeggen. En super zwart. Ik heb vandaag een hele leuke winaktie! Doe je mee?

  2 december 2016 at 09:08
 • Reply Joor

  Ken het merk niet maar dit lijkt me een oké mascara!

  2 december 2016 at 10:53
 • Reply Chelsey

  Mag ik even een shoutout geven naar je wimpers? Want die van jou zijn van nature al mooi zeg! Het effect met de mascara vind ik meh. Maar ach, je kan ook niet te veel verwachten van een mascara voor €1 :’)
  Chelsey onlangs geplaatst…De leukste Kerst/winter achtergronden voor je telefoonMy Profile

  2 december 2016 at 10:57
 • Reply laura

  De mascara heeft wel een mooi effect zeg, ik heb nog niet eerder van dit merk gehoord

  2 december 2016 at 11:14
 • Reply jeapiebel

  Verder shoppen is zeker goede raad. Ik vind het zelf ook heel lastig om een goed mascara te vinden. Ik heb hem eergistereen gekocht en hoop op een topper. 😉

  2 december 2016 at 12:42
 • Reply Babs

  Ik had dat ook altijd, dan weer zoeken naar een mooie mascara.. ik denk dat ik nu echt een heb gevonden die geweldig is en die ik vaker zou willen kopen. Ga er nog over schrijven, echt een top mascara!
  Babs onlangs geplaatst…Sudio- Draadloze Vrijheid (cadeau idee voor de kerst!)My Profile

  2 december 2016 at 12:43
 • Reply Joyce

  Dit heb ik dus ook met de meeste mascara’s… net of mijn wimpers vooruit steken Haha! Nog steeds geen geschikte mascara gevonden helaas!
  Joyce onlangs geplaatst…Kenzo X H&M – ootdMy Profile

  2 december 2016 at 16:55
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Ik zweer bij de mascara van Estee Lauder. Dit merk ken ik zelf nog niet.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Prijzen winnen met adventskalenders in de maand decemberMy Profile

  2 december 2016 at 17:37
 • Reply Anouk

  Er zijn inderdaad betere mascara’s. Maar voor 1 euro vind ik hem prima! Ik heb slechtere meegemaakt.

  2 december 2016 at 17:42
 • Reply Mariska

  Het merk heb ik nog nooit van gehoord, maar ben er ook niet echt weg van moet ik eerlijk zeggen. Al kan die ene euro natuurlijk ook wel oké..
  Mariska onlangs geplaatst…Mariska’s dagboek: 1 december 2017My Profile

  2 december 2016 at 19:17
 • Reply Dalinka

  Van dit merk heb ik nog nooit gehoord en ik vind het er ook niet heel super uitzien. Je wimpers zijn zonder deze mascara mooier. De mascara lijkt je wimpers te verzwaren.
  Zelf zweer ik momenteel bij de mascara van La Roche-Posay.
  Dalinka onlangs geplaatst…Happy Month 1 | Nieuwe auto, gezelligheid en muziekMy Profile

  2 december 2016 at 19:23
 • Reply Romy

  Het effect is inderdaad niet echt denderend. Jammer! Het zou leuk geweest zijn als zo’n goedkope mascara ook nog eens een groots effect zou hebben!
  Romy onlangs geplaatst…Winterdip? Mijn 5 lichtpuntjes op winterse dagen!My Profile

  2 december 2016 at 21:45
 • Reply Denise

  Heb nooit van het merk gehoord maar het doet wonderen voor je wimpers! Heel mooi.
  Denise onlangs geplaatst…Wat mij helpt in een dip (en misschien jou ook)My Profile

  2 december 2016 at 21:46
 • Reply Deb

  Jammer dat deze mascara niet veel voor jouw wimpers doet. Ik kende het merk nog niet, maar dankzij jou nu dus wel 😉

  2 december 2016 at 21:56
 • Reply Charel

  Zulke borsteltjes vind ik erg fijn! Ik vind dat je prachtige wimpers hebt hoor haha!
  Charel onlangs geplaatst…Hotspot ’t ZusjeMy Profile

  2 december 2016 at 22:58
 • Reply Lifeaholic.nl

  Haha voor 1 euro is het absoluut het testen waard 😉
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Brillencheck: welke bril staat mij het beste?My Profile

  4 december 2016 at 20:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: