Follow:
Persoonlijk

MARUSHI’S LIFE 25# | Super verwend door sinterklaas!

Ja niet ik hoor, was het maar zo’n feest! Mijn neefje was de gelukkige! Wij vierde net zoals vorig jaar Sinterklaas bij mijn nicht. Haar zoontje is nog het enigste jonge kindje bij ons in de familie. Dus hij word altijd lekker door iedereen verwend. Ja wat wil je met zoveel familieleden en maar een kindje.

Ik vier eigenlijk al jaren geen sinterklaas meer, dus ik moet er nog steeds een beetje aan wennen dat dit feest weer in mijn leven is gekomen. Ik vind dit stiekem ook erg leuk. Mijn neefje is zo jong dat hij nog helemaal in de magie van sinterklaas en zwarte piet gelooft. Als je maar zegt dat je zwarte piet voor de deur heb zien staan dan beginnen zijn oogjes helemaal te stralen!

sinterklaas-01Kijk hem nou trots in zijn zwarte pieten outfit. Ik had nog een chocolade sinterklaas voor hem gekocht. En je die moest meneer gelijk hebben. Volgens mij stonden er nog meer snoepjes op de tafel waar hij mee bezig was, maar sinterklaas was al snel uitgekleed. Volgens mij heeft hij er geen eens een hap van genomen want ik zag hem even later naakt naast de tv staan. Arme sinterklaas 😛

sinterklaas-02 sinterklaas-03Jullie zullen vast wel gelezen hebben dat ik samen met mijn moeder naar de weight watchers ga. Je kan je wel een beetje inbeelden hoe moeilijk zulke dagen voor mij zijn haha. Dit noemen wij dus een cheat dag haha. Ik ga niet de punten tellen of alles naar binnen proppen. Maar een paar chocolaatjes en pepernoten zijn vandaag voor mij wel toegestaan. Af en toe moet je jezelf wel een beetje verwennen natuurlijk!

sinterklaas-04Oei! Nog veel meer lekkere dingen!

sinterklaas-05 sinterklaas-06Mijn nichtje maakt ook elk jaar zelf gemaakte cupcakes. Erg zoet, maar wel heel erg lekker!

sinterklaas-07 sinterklaas-08 sinterklaas-09Mijn neefje wou even mijn camera “lenen” om van iedereen foto’s te maken. Dat had hij best goed gedaan. Uiteindelijk moest hij natuurlijk ook nog even een selfie maken. Ik moest zo hard lachen. Ben ik een slecht of een goed invloed op hem met mijn camera gekte? 😛

sinterklaas-10Toen was het moment daar! Er werd hard op de deur gebonkt! Mijn neefjes ogen gingen van geschokt naar super enthousiast toen hij realiseerde dat het sinterklaas en zwarte piet waren die cadeautjes kwamen brengen! Maar hij moest eerst in de kamer wachten en wij gingen de deur open doen.

sinterklaas-26Mijn nicht was tegelijkertijd voor zwarte piet aan het spelen en wou wat pepernoten in de gang gooien. Ze was zo enthousiast bezig dat het zakje scheurde en bijna de hele inhoud over de vloer ging! De hondjes konden het wel waarderen haha.

sinterklaas-13Sinterklaas had maar liefst 4 zakken met speelgoed voor meneer gedropt! Dat is een zak meer dan vorig jaar! Mijn neefje was blijkbaar wel heel erg lief geweest dit jaar!sinterklaas-16sinterklaas-11Alle volwassen mensen stonden om mijn neefje heen om te zien wat hij allemaal had gekregen. Na de tweede zak hielpen we hem even een handje om de zakken leeg te maken, want hij had zoveel cadeautjes!

sinterklaas-12 sinterklaas-14 sinterklaas-15 sinterklaas-17 sinterklaas-18 sinterklaas-19 sinterklaas-20Scheuren kan hij heel goed!

sinterklaas-21Hoeveel bomen zijn er gesneuveld voor deze cadeautjes haha.

sinterklaas-22Wow! Wat een berg met cadeautjes zeg! Daar zal menig kindje jaloers op zijn! En dan te bedenken dat meneer eind december ook nog eens jarig is!

sinterklaas-23Wij wouden nog in ze zak kruipen zodat zwarte piet ons mee kon nemen naar Spanje, maar we paste er helaas niet meer in.

sinterklaas-24 sinterklaas-25Danley wou ook even in de zak. Gelijk stond de mobiele brigade paraat om er foto’s van te nemen hihihi.

sinterklaas-27Natuurlijk moest het speelgoed ook gelijk even getest worden!

sinterklaas-28 sinterklaas-29Tot slot hebben we deze avond beëindigd met een lekker kop soep en verse broodjes!

Hebben jullie sinterklaas gevierd?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Charel

  Leuk zeg om zo sinterklaas te vieren! En wat is die verwend haha!
  Charel onlangs geplaatst…Christmas tagMy Profile

  6 december 2016 at 08:01
 • Reply Nancy

  Wat gezellig! Tja, als er eten aan te pas komt vind ik het al snel gezellig! Leuke foto’s hoor en ook zo leuk dat iedereen op je blog wilt!

  6 december 2016 at 08:26
 • Reply Babs

  Wat een Heerlijk avondje moet dat geweest zijn voor je neefje! Hahaha, die foto van iedereen in de zak…brr.. De Sint had mij ook wel mee mogen nemen naar een warm land 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Brushes van The Body Shop- 100% cruelty-free en vegan!My Profile

  6 december 2016 at 08:42
 • Reply sammie

  Jeetje wat een berg cadeaus! Hij ziet er helemaal leuk uit in zijn pietenpak 🙂 Heeft het duidelijk naar zijn zin!

  6 december 2016 at 12:16
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Mijn hemel, wat een cadeautjes! Kregen jullie zelf niks? Het ziet er wel heel gezellig uit! Malou x

  6 december 2016 at 14:24
  • Reply Marushi

   Nee haha wij doen eigenlijk niks met sinterklaas. Ik kreeg wel een chocolade letter haha

   6 december 2016 at 20:52
 • Reply Lieke

  Wat een leuke foto’s! Ik kan niet wachten tot we volgend jaar sinterklaas gaan vieren met mijn neefje.

  6 december 2016 at 17:32
 • Reply Monica

  Wauw dat zijn wel heel veel cadeautjes haha… Die van mij had er 7 dat vonden wij wel genoeg omdat wij met de kerst ook aan cadeautjes doen.
  Monica onlangs geplaatst…LBM week #48 | Back to workMy Profile

  6 december 2016 at 17:36
  • Reply Marushi

   Ja ik vond het ook een beetje teveel van het goede hoor haha

   6 december 2016 at 20:51
 • Reply Rebecca Denise

  Wat een onwijs gezellige foto’s! Ik kan me heel goed voorstellen hoe moeilijk deze dagen zijn want ik zit er zelf ook midden in. We zijn begonnen met goed op ons voeding letten en willen beide wat kwijt. Dit was echt geen goeie dag hahah.
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Hands off my chocolate | (h)eerlijke chocolade! + win!My Profile

  6 december 2016 at 19:55
 • Reply hilde

  Wow hij is goed verwend zeg! Ziet er uit als een gezellige dag/avond, heerlijk toch zo alle familie bij elkaar. 🙂

  6 december 2016 at 20:53
 • Reply Sherry

  Ah wat leuk. Helemaal verwend door jullie. Geweldig.
  Ik was druk bezig met speelgoed kopen voor mijn neefjes en nichtjes. Het was zo druk overal en die rij in Intertoys zal ik nooit vergeten tot en met de straat hihi. Nog nooit eerder meegemaakt.

  6 december 2016 at 22:38
 • Reply Mariska

  Dat ziet er wel enorm gezellig uit zo! 🙂 leuke foto’s!
  Mariska onlangs geplaatst…5 leukste telefoonhoesjes voor de feestdagen.My Profile

  7 december 2016 at 13:23
 • Reply Elke

  Wat zag er dat enorm gezellig uit! En zo lekker verwend! Leuk!
  Elke onlangs geplaatst…Outfit // blending in the woodsMy Profile

  7 december 2016 at 14:15
 • Reply Rochella

  Hey mop ziet er super gezellig uit. Wat een kadootjes allemaal!

  7 december 2016 at 14:19
 • Reply Natascha

  Wat een gezellige Sinterklaasavond heb je gehad! Leuk om te zien hoe spannend die kleine kinderen dat vinden he? Jammer dat je niet in de zak paste om meegenomen te worden naar Spanje haha. Ik hoop ook elk jaar dat ik mee mag naar Spanje 😉

  7 december 2016 at 16:46
 • Reply Joor

  Wat een gezellige sinterklaas hebben jullie gehad zeg! En je neefje is echt lief!!!! En jammer dat je niet in de zak mee kon naar Spanje. …. We hebben dit jaar geen sinterklaas gevierd.

  7 december 2016 at 17:14
 • Reply Marielle | About That Blonde

  Ziet er super gezellig uit!
  Marielle | About That Blonde onlangs geplaatst…Real Techniques Your Picks: Berlin SetMy Profile

  11 december 2016 at 20:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: