Follow:
Persoonlijk

SPAM JE BLOG! 5# DECEMBER KERST EDITIE

Jawel nog twee weken ongeveer en dan is het alweer kerst jongens! Dan is het tijd voor gezelligheid met familie, lekker veel eten, en natuurlijk cadeautjes! Hebben jullie al plannen voor de kerst? De eerste kerstdag staat bij ons eigenlijk nog leeg, wat gewoon nooit gebeurt! En met de tweede kerstdag gaan wij gezellig met mijn familie vieren. Wij doen dan ook het dobbelsteenspel, ik moet daar alleen nog heel veel cadeautjes voor kopen haha. En in de avond gaan wij lekker uit eten. Ik kan niet wachtten! 

Vandaag heb ik weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort dan. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op en ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten!

spam-je-blog-december kerst

SPAMMEN MAAR!

Volg je mij al op instagram en facebook?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Kim

  Mijn kerst staat al helemaal volgepland, kerstavond doen we cadeautjes, kerstdag is het voornamelijk héél véél eten, en tweede kerstdag wordt mijn vader 50! Super leuk, dus, en ik ben ook al helemaal in de kerstsferen. Dat zie je ook terug op mijn blog, waar ik tijdens “Blogmas” alleen maar over kerst blog: lekkere recepten, de leukste uitjes en natuurlijk de benodigde cadeau-inspiratie!
  Normaal gesproken gaat mijn blog over fotografie en lifestyle, en ik zou het super leuk vinden als je een kijkje zou nemen! Fijne feestdagen alsovast! Liefs, Kim.
  Kim onlangs geplaatst…Kerst // Gift Guide Cadeautjes onder 15 euro!My Profile

  10 december 2016 at 12:22
 • Reply Evelyne

  Ik ben nog niet in kerstsfeer.. Ik denk dat het zoals gewoonlijk rustig thuis zal worden, maar kerstdag vieren we wel bij oma en opa. Dit jaar alleen met koffie en taart omdat het wat minder met ze gaat en we er geen heuse bedoening van willen maken..
  Evelyne onlangs geplaatst…✘Create it your way Tag✘My Profile

  10 december 2016 at 12:58
 • Reply Charel

  Ik ben dol op kerst en kan niet wachten tot het zover is hihi!
  Charel onlangs geplaatst…Smart Wristband activity trackerMy Profile

  10 december 2016 at 13:16
 • Reply Josine

  Wij volgen elkaar al een tijdje, dus zoveel hoef ik niet uit te leggen hihi.. Mijn naam is Josine en mijn blog heet http://www.theBiggerBlog.com waar je alles leest over (curvy) fashion, ook ben ik dol op beauty en lees je ook over lifestyle. Mijn bekendste quotes zijn “shop your shape” en natuurlijk “passion for fashion”. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…birthday girlMy Profile

  10 december 2016 at 13:49
 • Reply Romy

  Mijn blog Vaker Vrolijk kende je al, maar ik wil wel mijn Instagram spammen 😉 Op @vakervrolijk plaats ik elke dag foto’s van dingen waar ik blij van word. Ik probeer altijd op zoek te gaan naar kleur in mijn foto’s, zodat mijn feed bij elkaar een vrolijk geheel vormt 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Kleurrijk Valencia – de meest fotogenieke plekkenMy Profile

  10 december 2016 at 14:02
 • Reply Babs

  Wat lief dat wij mogen spammen! Gisteren hebben wij de kerstboom afgemaakt en dan bedoel ik wat extra lichtjes en slingers erin gehangen. Ziet er nu een stuk beter uit! Toulouse vindt dat ook 😉
  Babs onlangs geplaatst…Zo maak je je Beautyblender weer helemaal schoon!My Profile

  10 december 2016 at 14:21
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Superleuk om dit te doen! Ik ben Malou en ik blog op Blonde Blossom over hotspots en citytrips. Misschien ken jij me wel, maar misschien wat van je bezoekers nog niet! Er komt ook regelmatig beauty, boeken en nieuwe aankopen voorbij. Ik vind het heel leuk als je eens komt kijken! Malou x

  10 december 2016 at 17:48
 • Reply Sanne

  Leuke plannen voor de feestdagen. Fijn dat we mogen spammen. Je kent mijn blog misschien al. Ik blog op miss sanntje. Een lifestyle blog vol leuke onderwerpen.
  Sanne onlangs geplaatst…Vijf Leuke kerstcadeaus voor je huisdierMy Profile

  10 december 2016 at 21:17
 • Reply hilde

  Spammen is altijd leuk, zeker voor Kerst! Gezellige tijd altijd hè? Ik blog dagelijks ( vaak 2x ) over beauty en af en toe een ander item. Kom gezellig kijken 🙂 http://www.hillybillybeauty.nl

  10 december 2016 at 21:48
 • Reply Hennie

  Ah, de mooie meid! Leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Hennie en ik blog op http://www.tutje.nl over beauty, lifestyle en mijn eeuwige strijd: afvallen. Ik ben al wat ouder, dus geen flawless looks meer, maar wel luchtig geneuzel en een portie gezelligheid. Verder ben ik een blogger die zichzelf niet al te serieus neemt, dus perfectie is bij mij ver te zoeken.

  Fijne zondag!

  11 december 2016 at 10:26
 • Reply Demi

  Leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Demi en op mijn blog, http://allgoodintentions.com/, vertel ik je alles over kleding en nieuwe trends, maar ook outfitposts en wat lifestyle. Alles om jou te inspireren! Oh, en volgende week komen er drie verschillende, inspirerende kerstoutfits online om jou een handje te helpen!

  Fijne zondag!

  11 december 2016 at 12:07
 • Reply Ilse van Kreanimo

  Wij hebben gisteren de versiering in en rond het huis gedaan.
  Vandaag vertrok mijn man (weer) voor zijn werk naar het buitenland. Dit keer Canada.
  Vorig jaar zat hij rond de kerstperiode in China, niet zo leuk!

  Ik ben Ilse van Kreanimo. Ik blog daar over creatieve dingen en persoonlijke dingen…
  http://blog.kreanimo.comhttps://www.facebook.com/Blog.Kreanimohttps://www.instagram.com/kreanimo/

  11 december 2016 at 12:25
 • Reply Armande

  Oh gezellig spemmen! Mijn blog is tamelijk gevarieerd, over online business, wonen in Duitsland en creatieve tips. Met tussendoor wat huisdieren. Eigenlijk mijn leven dus. Zeg maar. 🙂
  Armande onlangs geplaatst…Online geld verdienen als freelancer; deel 3!My Profile

  11 december 2016 at 13:01
 • Reply sherry

  Mij ken je al he meid. Leuke spam pagina. Wat leuk dat iedereen er massaal op reageert.
  sherry onlangs geplaatst…Winactie: Timosjenko en de tweede slag om Charkov 20 xMy Profile

  11 december 2016 at 14:46
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Leuk dat we mogen spammen! wij hebben sinds een ruim half jaar een reisblog, waar wij alles delen over onze bucketlist en over de plekken waar wij zijn geweest! Reisinspiratie opdoen kan op http://www.travellersoftheworld.nl

  11 december 2016 at 17:40
 • Reply Tamara TS

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (34) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl
  Tamara TS onlangs geplaatst…Douglas Adventskalender dag 9 & 10My Profile

  11 december 2016 at 22:16
 • Reply Kool Family

  Bedankt dat we hier even mogen spammen!
  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het reilen en zeilen ten huize Debouvry. Soms met veel plezier en veel leven in de brouwerij, soms met twijfels, soms gewoon heel luid, maar altijd met veel liefde. Want dat is waar ik voor leef. Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://kool-family.com

  11 december 2016 at 23:14
 • Reply nancy

  He, dat is super aardig van je! Hi, ik ben Nancy en ben een @#$$%^^&& +fashionblogger! Lol. Iedere dinsdag en vrijdag post ik een outfit ( soms ook iets anders) maar het is altijd persoonlijk en gezellig met veel interactie van andere bloggers! Vrijdag 16 december heb ik een hele gave winactie alleen voor de Nederlandse en Belgische lezers! En aangezien mijn grootste groep lezers uit het buitenland komt, maak je dus extra veel kans!Ik hoop je vrijdag te zien!

  12 december 2016 at 13:42
 • Reply Vlijtig Liesje

  Oh leuk! Ik spam graag mijn blog Huisvlijt. Dat gaat over alles rondom huishouden en gezin en wat me bezig houdt. En dat is nogal wat.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Goedkoper uit als lid van een shopping clubMy Profile

  13 december 2016 at 11:11
 • Reply Michelle

  Hoi! Ik ben Michelle en ik blog op http://www.livelifemichelle.weebly.com Op mijn blog vindt je beauty, fashion, lifestyle en fotografie, en ik ben momenteel ook bezig met de laatste maand van mijn Project Pan waarvan natuurlijk alle updates terug te vinden zijn. Ben je benieuwd? Neem dan zeker even een kijkje!

  15 december 2016 at 17:32
 • Reply Esmee

  Beetje laat, maar neem een kijkje op mijn blog: http://www.whatsnextfores.wordpress.com Er is van alles op te vinden van DIYs tot fashion van lifestyle tot mijn diary waar ik over mijn eigen leven schrijf.

  5 januari 2017 at 17:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: