Follow:
Fashion, Review

4x lovely Chokers van Brandfield


Een tijdje geleden ben ik door Brandfield benaderd of ik misschien een paar van hun chokers uit wou proberen. Jullie weten dat ik gek ben op sieraden, dus ik was zeker wel gewillig om er een paar te proberen. Ik heb al eerder van een ander merk chokers mogen ontvangen maar dat waren best simpele. Brandfield heeft qua chokers echt een heel groot assortiment.

Brandfield heeft een uitgebreide webshop met dames- en herensieraden. Denk aan horloges, armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en zonnebrillen. Met een aanbod van meer dan 170 merken kun je bij Brandfield altijd wel iets leuks vinden!

brandfield-01De chokers kwamen in deze prachtige zalmkleurige doos binnen. Ik vind dit doosje er echt chique uit zien. Handig om sieraden in te versturen, maar ook erg gaaf om je sieraden in op te bergen.

brandfield-02Alle chokers waren ook nog eens apart verpakt in zwarte doorschijnende zakjes.

brandfield-03Ik ben voor deze vier chokers gegaan. Zwart met goud is sowieso echt mijn kleuren combinatie. En ik vind de bedels die eraan hangen ook echt super.

chocker-01-defKARMA GOLDPLATED OPEN TRIANGLE CHOKER  €24,95

Dit is een van mijn favoriete chokers. Het is gewoon een simpel bedeltje maar je kan het met zoveel kleding stukken combineren. Ik ga meestal voor uitbundige sieraden maar deze simplistische hanger vind ik toch ook wel wat hebben. 

chocker-03-defMY JEWELLERY LES CLEIAS BEADS €19,95,-

Ik vind dit een hele leuke maar ook weer een hele enge choker. Met leuk bedoel ik dat hij apart is en je outfit een speels effect geeft. Met eng bedoel ik dat ik bang ben dat hij snel kapot gaat omdat het allemaal kralen en draad is. Ik heb daar zelf minder goede ervaringen meer. Ik ben bang dat wanneer ik hem maar een beetje van mijn keel trek dat hij al kapot schiet. Dit was natuurlijk niet het geval, maar ik ben er wel voorzichtig mee.

chocker-02-defKARMA SILVER MOON CHOKER €24,95,-

Deze choker was een van de eerste die in mijn winkelwagentje belande. Ik heb gewoon iets met de maan. Lekker zweverig allemaal maar manen en sterren trekken mij altijd aan.

chocker-04-defKARMA GOLDPLATED SILVER TUBE CHOKER €24,95

Ook weer zo’n simpele maar toch prachtige hanger. Ik weet niet waarom maar ik vind deze hanger wat chiquer over komen.


Al met al vind ik de chokers van Brandfield erg fijn. Je kunt ze ruim verstellen en ze zitten daarom ook niet te strak om je nek. Dat hebben niet alle chokers en daarom is het altijd maar de vraag of ik ze fijn vind zitten. Het enige wat ik toch wel een beetje minder vind is de prijs. Ik vind het best duur voor een choker. Maar de kwaliteit, de verpakking en de service zijn super!

Doen jullie al aan de Choker hype?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Babs

  Ik vind ze altijd heel leuk staan! Vooral de laatste vind ik prachtig. Weer eens wat anders dan die eeuwige sjaaltjes die ik meestal draag, hoewel ik niet weet of een choker mijn oudere nek flatteert of juist benadrukt.
  Zij zijn inderdaad best aan de prijs, maar wel heel mooi!
  Babs onlangs geplaatst…SANS SOUCIS Parfum Prestige Limited EditionMy Profile

  12 december 2016 at 06:44
 • Reply Susan

  Ik vind de laatste twee echt heel erg mooi!
  Susan onlangs geplaatst…Action Long Lasting Lip Dual 330 Pink en 343 RoseMy Profile

  12 december 2016 at 07:05
 • Reply jonna@burgertrutjes

  Wat ben je toch een knappe meid!! Staan je prachtig, ik wil er ook nog 1 scoren.
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Bingewatchen zonder Netflix #2My Profile

  12 december 2016 at 07:23
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Die laatste choker is mijn favoriet, wat een plaatje. Ik doe niet mee aan de choker hype, maar denk dat ik het wel eens zou proberen. Malou x

  12 december 2016 at 10:21
 • Reply sammie

  The choker is nooit zo mijn ding geweest, al vind ik die opengewerkte wel leuk!

  12 december 2016 at 10:27
 • Reply Charel

  Ik vind deze echt heel erg leuk! Chokers zijn niet echt mijn ding maar deze vind ik super leuk! En wat een mooie foto’s hihi!
  Charel onlangs geplaatst…Highlighter kwast Ici Paris XlMy Profile

  12 december 2016 at 10:34
 • Reply Danella

  Staat mooi! Ik vind die met het bedel van een driehoekje erg leuk.
  Danella onlangs geplaatst…Rituals Touch of Hammam body creamMy Profile

  12 december 2016 at 11:53
 • Reply Silkeblogs

  Je bril staat je supermooi! En de chokers ook, uiteraard =D
  Silkeblogs onlangs geplaatst…OOTD: Get Your Shine On!My Profile

  12 december 2016 at 12:35
 • Reply Nancy

  Heel erg mooi! Ik vergeet steeds dat ik er 1 wil! Ik hou wel van die wat fijnere bandjes en de combinatie met goud is helemaal mijn stijl! Ik zou me eens wat meer moeten verdiepen in de Nederlandse markt, ik ben alleen op de hoogte van de buitenlandse!

  12 december 2016 at 12:53
 • Reply Rachel

  ze zijn stuk voor stuk heel tof meid!

  12 december 2016 at 14:59
 • Reply priscilla

  Ik vind het zelf helemaal niets, althans niet voor mezelf. Jou vind ik ze wel erg gaaf staan! Vooral de tweede 🙂
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #48. Een flinke griep, 3 jaar getrouwd & een kapotte MAC Soft & Gentle.My Profile

  12 december 2016 at 19:52
 • Reply Rochella

  De chokers zijn echt heel erg schattig. Ook heel elegant die met het maantje. En wat is het leuk verpakt ook. Gaaf hoor.
  Rochella onlangs geplaatst…Bloggen of stoppen? Mijn eeuwige strijd en waarheidMy Profile

  12 december 2016 at 21:25
 • Reply Hailey | Palace of Bliss

  Oh, deze zijn heel erg leuk! Ik heb nog geen chokers en ik snap niet waarom! Als kind wilde ik super graag chockers (toen waren ze ook helemaal de “in”). Na lang zeuren kreeg ik er eindelijk één. De rage was toen al nagenoeg voorbij en mijn choker was te groot. Ik zou dus met gierende banden naar de winkel moeten rennen om eindelijk mijn geliefde choker te kopen. Het is er gewoon nog niet van gekomen! Ik ga een kijkje nemen bij deze webshop!

  12 december 2016 at 22:50
 • Reply Sher

  Leuk! Vooral die met die maan. Ik heb ook echt iets met de maan. Echt zo zweverig eigenlijk maar de maan is gewoon mooi en mysterieus enzo. Als ik ’s nachts naar de wc moet en ik zie de maan door het badkamerraam kan ik zo makkelijk een kwartier blijven zitten omdat ik dan naar de maan zit te staren hahaha. Beetje vreemd, misschien schuilt er wel een weerwolf in me ofzo. Oke, ik ratel een beetje door sorry hahaha
  Sher onlangs geplaatst…Sites voor (o.a.) studie ontwijkend gedragMy Profile

  13 december 2016 at 03:29
 • Reply Sandra

  Hoewel chokers niet echt mijn ding zijn vind ik ze bij anderen niet per se stom! Ik vind ze bij jou heel tof staan! De kleurencombi van zwart met goud vind ik ook heel strak en chique. Gaaf! Vooral die eerste, derde en vierde vind ik leuk staan. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Kerst inspiratie | 35x Leuke kerstversieringMy Profile

  13 december 2016 at 10:06
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Ik vind ze dus wél heel erg leuk! Ik hou van de 90’s en daar horen chokers bij! Hihi 🙂

  13 december 2016 at 14:10
 • Reply Joor

  Kende deze trend / hype niet… maar ik vind ze wel erg cool!!!

  13 december 2016 at 18:27
 • Reply Lifeaholic.nl

  Leuke chokers! Staan je goed! ??
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Shoplog Aachen: DM, H&M, Colloseum & Xenos!My Profile

  13 december 2016 at 18:39
 • Reply Arielledannique

  Ohh staat je echt super tof!!

  Love XX ArielleDannique
  http://www.arielledannique.com

  13 december 2016 at 20:12
 • Reply Joyce

  Ze zijn super gaaf! Vooral met dat maantje!
  Joyce onlangs geplaatst…Beauté et vogue box – Christmas editionMy Profile

  13 december 2016 at 20:47
 • Reply sherry

  Leuke review. Mooie foto’s en die chokers zijn geweldig. Je lijkt op een manga poppetje.
  sherry onlangs geplaatst…Review: PUPA Milano Vamp mascara extra blackMy Profile

  14 december 2016 at 20:52
 • Reply Claire

  Gaaf en leuke samenwerking! Ik heb een zwak voor chokers, vooral die met dat maantje vind ik super cute!

  16 december 2016 at 22:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: